Vihreät - De Gröna

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Higgs B, 04.02.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  6 954
  Vihreät tippuneet viidenneksi viimeisimmässä kannatuskyselyssä! :)

  Ylen kannatusmittaus: Perussuomalaiset on nyt kolmanneksi suosituin puolue, SDP menetti kannatustaan
  [​IMG]
   
 2. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 508
  Toivottavasti nämä muutokset huomioidaan myös tulevissa neljän suurimman puolueen vaalitenteissä jos sellaisia vielä tulee, nythän paikka niissä kuuluisi persuille.
   
 3. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 690
  Vihreillä vielä aivan liikaa...
   
 4. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  824
  Vihreillä ja vassareilla on vielä aivan liikaa. Harmi, että SDP on vajonnut niin alas Rinteen ja Marinin myötä, joskus SDP:llä oli vielä joitain periaatteita ja se ajoi suomalaisten etua.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2019
 5. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 690
  Elän toivossa mutta pelkään pahinta... Sen verran pahoja asioita tahtovat Suomalaiselle kansalle antaa... tai ottaa siis rajoittaa...
   
 6. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  973
  Sanopa muuta. Ruotsissa raiskauksien määrässä taas uusi ennätys. Uppsalassa jo 4/5 nuorista naisista pelkää liikkua yksin ulkona. Ja ”feministinen” Virheät kannattaa polittisia ratkaisuja, jotka johtaisivat samanlaiseen tilanteeseen Suomessa.
   
 7. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  486
  Vaalikeskusteluissa pitäisi ottaa puheeksi myös tämä.


  Mikko Elo
  9 tuntia ·
  Kaikki EU-maat eivät ole hurahtaneet ilmastohysteriaan. Tämä kävi ilmi runsas viikko sitten pidetyssä EU:n huippukokouksessa. Siellä Saksa yhdessä Puolan, Unkarin ja Tšekin kanssa kieltäytyivät hyväksymästä kahta EU:n keskeistä tavoitetta. Ne eivät ensinnäkään hyväksyneet sitä, että EU pyrkisi hiilineutraliuteen vuoteen 2050 mennessä. Ne eivät myöskään halunneet sitoutua ilmaston lämpenemisen rajaamiseen 1,5 asteeseen. Siksi näitä kohtia ei tullut huippukokouksen loppupäätelmiin.

  Suomessa sen sijaan voidaan puhua jopa ilmastohysteriasta, kun maamme haluaa kaikkein kovimpia toimenpiteitä EU:ssa. En vähättele ilmastomuutoksen haittoja, mutta jos Saksa kieltäytyy hyväksymästä yhteisiä tavoitteita, se on suuren luokan kysymys.
   
 8. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 047
  Ilmaston lämpeneminenhän maapallolle on vähän kuin verenpainetauti tai uniapnea ihmiselle; vaikka sairaus onkin päällä voi olla varsin oireeton pitkänkin aikaa ja niin halutessaan voi kyllä elää tietämättömänä - mutta ennemmin tai myöhemmin kyllä jysähtää. Molempia esimerkkejä yhdistää sekin että jotain voisi olla tehtävissä. Aina on.

  Puolassa vallassa äärikonservatiivinen Laki ja Oikeus - populistipuolue, Unkari puolestaan jo valunut syvälle populistien tyranniaan, Saksan jarruttelu tässä asiassa kieltämättä tuli yllätyksenä vaikkakin maan sisäpolitiikan huomioiden ei sitten niinkään.

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006043856.html  Itse äänestän Vihreitä negaation kautta: parempaa vastavoimaa persujen hölmöilyille ei oikein olekaan.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2019
  juhog81 tykkää tästä.
 9. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 107
  Tarkennatko hieman mitä hölmöilyjä juuri persut ovat tehneet. Ennemminkin hölmöilyjä ovat tehneet kokoomus ja keskusta jotka toivotti haittamaahanmuuttajat tervetulleiksi suomeen. Lisäksi keskusta ja kokoomus jotka leikkasivat koulutusta päinvastaisesta lupauksesta huolimatta jne.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2019
 10. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 047
  Pelkästään jo tuo niiden pomon järjenjuoksu takkuaa ja pahasti: hänen mielestään lietsotaan ilmastohysteriaa vain sen takia että ihmiset ovat valmiita tekemään oikeita tekoja ilmaston lämpenemisen estämiseksi, tai edes hillitsemiseksi? Järkeä hänen kommenteissaan siis nolla. Mitäs muuta? Juuri radiomainoksessa pyrki varsin Trumpmaisesti vetoamaan typerimpiin kannattajiin lietsomalla epäluottamusta vapaata&vastuullista mediaa kohtaan. Oliko se myös jh-a joka aikaisemmin kertoi että pakolaisuus on ilmastokysymys - ja nyt koko kysymystä hänen mielestään ei siis edes olekaan ( koska ilmastohysteria ) .. Paljon muitakin esimerkkejä toki, tuossa nyt vain tämänpäiväistä.

  Ilmastobarometri: Suomalaiset haluavat poliitikot toimimaan ilmaston hyväksi, mutta poliitikot eivät uskalla

  [​IMG]
  Ymmärrän sen että maahanmuutto, maahanmuutto ja maahanmuutto ovat niitä asioita joita on pyrittävä pitämään pinnalla koska muutoin persujen kannatus laskee kuin lehmän häntä, mutta jotain rajaa nyt propagandan levittämiseenkin. Samat persut siellä olivat koulutusleikkauksien aikaan nappia painamassa kuin nytkin; Sinisiin lähti vain kourallinen edustajia.

  E: älä nyt käsitä väärin, uskoakseni persumaisia "järjen jättiläisiä" aina tietty osa kansasta äänestää. Valtaosa on vain tähän turhan älykkäitä.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2019
 11. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 107
  Niin, sitä nappia oli painamassa juurikin Sinisiin loikanneet. Ilmastohysteriaa todellakin lietsotaan. Aivan kuin suomi olisi yksi euroopan saastuttavin maa. Jotain suhteellisuudentajua pitäisi olla asiakeskusteluissa.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2019
 12. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  6 954
  En ole tällaista kommenttia Halla-aholta kuullut. Ennemminkin ilmastohysteriää Suomessa lietsotaan poliittisista syistä.

  Sen mitä Halla-ahoa olen kuunnellut, ei hänellä ole mitään sitä vastaan että ihmiset tekevät käytännön ilmastotekoja. Halla-aho mm. antoi esimerkin, että jos nuoret haluavat oikeasti tehdä ilmastotekoja, "kiipeily" eduskuntatalon pylväissä ei auta, vaan he voisivat vaikka tehdä vanhushoitotyötä ja lahjoittaa saadut rahat ilmaston hyväksi.

  Toinen asia mistä Halla-aho puhuu on se, että suomalaista teollisuutta ei pidä pistää niin järjettömän tiukalle ympäristökysymyksissä, että teollisuus siirtyy saastuttavampiin maihin kuten Kiinaan tai Intiaan, jolloin saastekuorma vain lisääntyy. Promillen osuudella esim. hiilidioksidikuormasta Suomen osuus maapallon lämmittäjänä on mitätön.

  Kolmas asia on se, että ei ole mitään järkeä ottaa miljoonia ihmisiä kolmansista maista Eurooppaan kuluttamaan entistä enemmän luonnonvaroja.

  Neljäs asia Halla-aholla on se, että painopiste ja painostus ilmasto ja saastutus -kysymyksissä pitää siirtää sinne missä saastutetaan eniten kuten Kiina, Intia, USA. Me voimme Suomessa hihhuloida itsemme täällä vaikka miten paljon, mutta sillä ei ole ilmaston kannalta mitään merkitystä. Suomi on jo nyt edelläkävijä ilmastokysymyksessä ja toki alan tekniikkaa kannattaa kehittää.

  Mitä epäloogista ja järjenjuoksultaan takkuavaa tässä on? Minusta tämä kuulostaa aika helvetisti paljon järkevämmältä kuin mitä muut puolueet tästä asiasta puhuvat.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2019
  Hemmo P Paskiainen, cam70 ja NiceMan tykkäävät tästä.
 13. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  6 954
  Minusta Vihreiden ja vasemmiston logiikka se vasta perverssiä on. Halutaan käytännössä loputtomasti köyhiä ihmisiä kolmansista maista Eurooppaan suuren kulutuksen pariin.

  Tällainen kuluttaa paitsi Euroopan maiden talous ja turvallisuuusresurssit yli kestorajan, luoden entistä enemmän vastakkainasettelua ja turvattomuutta, kuluttaa myös luonnonvaroja huomattavasti enemmän.
  Mitä IHMEEN järkeä tässä on???
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2019
  cam70 ja Ilkko2 tykkäävät tästä.
 14. Vandaali

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2014
  Viestejä:
  141
  Saadaan etnisiä kauppoja joissa myydään lampaanlihaa ja naudanlihaa halalvalla.
   
 15. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 508
  yllä olikin hyvin kiteytetty persujen ilmastolinjauksia. Nyt haluaisin kanssa splicelta hyvät perustelut, mikä niissä menee väärin.

  Muiden puolueiden ilmastolinjaukset tarkoittavat käytännössä tavallisen kansalaisen kurittamista kielloilla ja veroilla/muilla hinnankorotuksilla, mutta koko maailman mittakaavassa niillä ei saavuteta mitään merkittävää.
   
  cam70, Ilkko2 ja rodder tykkäävät tästä.
 16. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 734
  Mikähän siinä on, että yleensä ilmastohysteerikot kannattavat samaan aikaan kieltoja sekä rangaistuksia länsimaille ja toivottavat kehitysmaista olevat tänne kuluttamaan kuin viimeista päivää? Onko järkee vai ei?
   
  Ilkko2, rodder ja Stoker tykkäävät tästä.
 17. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  6 954
  Juu eipä juuri vastauksia näy näihin kysymyksiin ja kommentteihin.

  Veikkaisin että Vihreiden ja vassarien vastaus tähän kehitysmaiden ihmisten ottamiselle on jotain yksinkertaista ja ylevää, tyyliin "kaikilla on oikeus ihmisarvoiseen elämään" tjms.

  Se on helppo heitellä tällaisia, ja unohtaa todellisuus ja maiden kantokyky jos halutaan edes jonkinlaista hyvinvointiyhteiskuntaa ylläpitää.

  Turvallisuushan ainakin naisten ja tyttöjen osalta onkin jo aika lailla romahtanut, ulkomaalaisten raiskatessa jo yli puolessa tapauksista ainakin Helsingissä ja Oulussa, ja pelkästään mamujen harrastamaa seksuaalista häirintää tiedetään olevan valtavat määrät josta ei ikinä ilmoiteta. Eikä kehitys nykymenolla ainakaan parempaan suuntaan ole menossa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2019
 18. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 264
  Täyttä asiaa ja järkevää puhetta jota kaikki normaaleilla aivosoluilla varustetut ymmärtävät. Vihervasemmistolaiseen propagandaan tämä ei kuitenkaan uppoa, koska heillä on ideologinen ja psykoottinen blokki.

  Puolet Saksan työttömistä on matuja, eikä varmaan Amerikkalaisia tai Japanilaisia koodaajia:

  Maahanmuuttajien osuus työttömistä uuteen ennätykseen Saksassa
  https://www.verkkouutiset.fi/maahanmuuttajien-osuus-tyottomista-uuteen-ennatykseen-saksassa/
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2019
  Ilkko2, rodder ja Stoker tykkäävät tästä.
 19. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 047
  Itse olen kuullut, viimeksi eilen radiomainoksessa jossa hän itse jopa sanat lausui.

  Päästöistä sen verran, ilmaston lämpeneminen on sen luokan haaste että keskittymällä yksittäisten ihmisten mielenilmauksiin asian tiimoilta sen sijaan että alettaisiin luomaan laajemman perspektiivin poliittista toimintakehystä ihan valtion ja valtioiden taholta, on täysin turhaa ja jopa hullunkurista. Suuri Johtaja varmasti ymmärtää tämän Suuressa Viisaudessaan.

  Nykyisin on hyviä tapoja teollisuudenkin päästöihin vaikuttamiseen, ja esim. Co2- päästöt saadaan valjastettua jopa hyötykäyttöön. Lisäksi se tarkoittaa lisää työtä, kuten Green/Clean tech nykyisin tekeekin, ei työpaikkojen katoamista. Nykyisin tekniikka jo mahdollistaa esim. tehtaiden valjastamisen laitteistolla joka kerää päästöt lähes täydellisesti hyötykäyttöön, ja esim. hiilidioksidista saadaan juurikin polttoainetta. En muista missä, mutta euroopassa jo ainakin yksi tehdas tähän valjastettu ja kokemukset ovat hyviä. Se missä sinä näet uhkan, itse näen mahdollisuuden -jopa teollisuudelle lisätienesteihin & työllistämiseen. Tosin en ole sinänsä lisäverojen kannalla, tässä asiassa porkkana voisi toimia raippaa paremmin toisaalta siitä en ole varma onko enää aikaa muunlaisille toimille.

  7 Ways to Reduce CO2 Emissions Pollution in Industry
  The entrepreneurs turning carbon dioxide into fuels


  Huomasitko jälleen kerran muuten epäloogisuuden päättelyssäsi? Ensiksi sanot ettei ole mitään järkeä ilmaston kannalta liikuttaa "miljoonia ihmisiä kolmansista maista" ja heti perään toteat että Suomen osuus maapallon lämmittäjänä on mitätön. No jos kerta noin, niin minä ehdotankin että roudataan kuule oikein kunnolla sitä porukkaa tänne, koska jos promille on mitätön määrä niin ihan kuules samalla tavalla se pari promilleakin saadaan vähäteltyä mitättömäksi. Päästöjen nosto tuonne pariin promilleen koko maapallon lämpökuorman aiheuttajana tarkoittaisi keskeisen asukasluvun tuplaamista eli tehdääs kuule niin että roudataan vain niitä miljoonia. Siis ihan oikeasti - miljoonia! Ihan vain koska silloinkin olisi päästöt mitättömät.

  :facepalm:  Ihanko sä tosissas julistat keskellä yötä foorumilla ettei vastausta tullut heti? Mietis nyt vähän..
  Ymmärrän kyllä sen että persut ovat työttömiä ja heillä on aikaa paskoa ketjuja vaikka keskellä yötä mutta jotain rajaa nyt.
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2019
  juhog81 tykkää tästä.
 20. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 264
  Täysin asiatonta käytöstä taas kerran sinulta. Et näytä pystyvän asialliseen keskusteluun tällä foorumilla.
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2019
  Ilkko2 tykkää tästä.
 21. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  6 954
  Keskustelua käytiin sunnuntai iltana "parhaaseen katseluaikaan" jos et huomannut. Mutta mitään vastausta ei tullut, eikä oikein tuo "otetaan miljoonia ihmisiä lisää koska promille on mitätön määrä hiilidioksidikuormasta" vakuuta.

  Ei tullut mitään järkevää vastineeksi näköjään jolla perusteltaisiin persujen ilmastostrategia huonoksi, niin piti koittaa sitten loukkauksilla edetä. Hyvin te vihervassarit vedätte. :D

  Se mitä vihervassarien ajattelussa ja logiikassa kerta kerran jälkeen toistuu, on suhteellisuuden tajun puute. Ei ymmärretä mitä on miljardi euroa tai miljoona uutta ihmistä Suomeen suhteutettuna, eikä ymmärretä mitä on promille planeetan hiilidioksidikuormasta ja miksi se on planeetan kannalta merkityksetöntä vaikka me vetäisimme Suomen osalta hiilidioksidikuorman nollaan.
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2019
  Stoker, cam70 ja Ilkko2 tykkäävät tästä.
 22. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  6 954
  Vihreissä on aina mätännyt joku. Olenkin aina ihmetellyt ovatko vihreät oikeasti niin tyhmiä ja täydellisen tietämättömiä esim. haittamaahanmuuton ongelmista, islamin ja vanhoillisten kulttuurien lieveilmiöistä, ja monikulttuurisuuden ihannoinnin ja ajamisen taloudellisesta ja menetetyn turvallisuuden hinnasta näin ylipäätänsä.

  Vai ovatko Vihreät epärehellisiä koittaessaan pönkittää omaa ylemmydentunnettaan. Ovatko Vihreät oikeasti suvaitsevaisia vai onko siinäkin kysymys vain oman ylemmyydentunnon pönkittämisestä?

  Tieteellinen tutkimus valaisee asiaa.

  How going green may make you mean


  "Arvostettu Pshycological Science-lehti on julkaissut tutkimuksen, jonka mukaan ympäristöstä huolta kantavat ja ekologisesti ajattelevat ihmiset ovat keskivertoa pihimpiä ja epärehellisempiä.

  Do Green Products Make Us Better People (tekevätkö eko-tuotteet meistä parempia ihmisiä) väittää, että ekologisen kuluttamisen tuoma sädekehä ei näy arkielämässä.

  Tutkimuksessa selvitettiin, siirtävätkö ihmiset moraalista ylemmyydentunnetta yhdeltä toiminnan alalta toiselle.

  Tutkimuksessa itsensä vihreäksi mieltävät ihmiset olivat selvästi töykeämpiä ja epärehellisempiä kuin taviksista koostuva vertailuryhmä.

  Tutkimuksen tehneiden kanadalaisten professorien Ninan Mazarin ja Chen-Bo Zhongin mukaan hyveelliset eko-toimet voivat saada viherpipertäjät kokemaan epäsosiaalisen käyttäytymisen oikeutetuksi.

  - Tutkimus todistaa, että ihmisissä, jotka vakuuttelevat olevansa meitä muita vihreämpiä on jotain mätää, kiteyttää Daily Telegraph-lehden toimittaja Iain Hollingshead."
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2019
  Ilkko2 tykkää tästä.
 23. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  486
  Kyllä vihreissä on hyviä ehdokkaita ja ovat huolissaan tärkeistä asioista.
  Ehdokas Katariina Souri on huolestunut mahdollisesti tulevasta " puoskarilaista "
  Onhan se kauheaa jos tulisi laki joka haittaisi huijareiden ja hörhöjen mahdollisuuksia rahastaa sairaita ihmisiä.
  Souri kirjoittaa uskonvapaudesta, mutta " puoskarilaki " ei kieltäisi ketään uskomasta vaikka enkeliterapiaan syövän hoidossa, mutta se kieltäisi sillä rahastamisen.
  Tuo Sourin teksti on pitkä, lainaan vaan pääkohdat.


  [​IMG]


  Katariina Souri 2019
  4. huhtikuuta kello 16.19 ·
  LÄÄKÄRILIITON RAJU MISSIO PYRKIÄ RAJOITTAMAAN ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUTTAMME

  Olen jo ottanut kantaa ns. puoskarilakiin, mutta lain mahdollisen läpimenon seuraukset ovat niin huolestuttavat että katson tarpeelliseksi jatkaa vielä aiheesta.

  Lääkäriliitto on listannut tavoitteitaan tulevalle vaalikaudelle ja esittää, että "uskomushoitojen" tarjoaminen on kiellettävä lapsille, vakavasti sairaille (esimerkiksi syöpäsairaudet, psyykkiset sairaudet, diabetes, epilepsia), raskaana oleville ja muille haavoittuville ryhmille.

  Onneksi meillä on Suomessa uskonnonvapaus, eli vapaus uskoa tai olla uskomatta. Vaikka luontaishoidot tutkimustulosten vastaisesti määriteltäisiin puhtaasti uskomushoidoiksi ilman todistettavia terveysvaikutuksia, niin eivätkö ne silloin kuuluisi perustuslain turvaaman uskonnonvapauden piiriin?

  Vielä haluan korostaa että vihreän eduskuntaryhmän 15:sta kansanedustajasta lakiesityksen ns. "puoskarilaista" on allekirjoittanut ainoastaan Ozan Yanar. Aihe jakaa näkemyksiä, mutta puolueen sisällä on paljon heitä jotka suhtautuvat luontaishoitoihin myötämielisesti.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2019
  Ilkko2 ja Stoker tykkäävät tästä.
 24. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  973
  Vihreiden kannatus laskenut HS:n gallupissa 14 prosentista 12 prosenttiin.

  Mille näyttäisi Vihreiden kannatus ilman median kuukausia kestänyttä ilmastovaalit rummutusta? Siihen nähden Vihreiden kannatus on yllättävän alhaista.
   
 25. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 690
  Hienoa, laskisi vielä lisää...
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti