Vihreät - De Gröna

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Higgs B, 04.02.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Haaskis

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2009
  Viestejä:
  1 609
  Taitaa tässä suurin ongelma olla kuitenkin se, että koska sua kiinnostaa vain nämä asiat niin et ole ihan kartalla mistään muusta vihreiden toiminnasta. Tuo on ihan normaalia, mutta tekee keskustelusta auttamattomasti hankalaa jos toinen osapuoli näkee kaikkialla pelkästään demoneita.

  P.s. En äänestä vihreitä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.10.2017
 2. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 104
  Pointti oli tuossa populismissa, ensin ennen vaaleja halutaan muutosta ja kun ollaan valittu pestiin, niin kanta vaihtuu.
  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/23...to-kertoo-kaantyiko-takki-olen-hyvin-looginen
   
  Viimeksi muokattu: 02.10.2017
 3. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 038
  Eipä sillä oikeastaan ole enää väliä, mitä hyvää saavat aikaiseksi, kun huonot asiat ovat liian korostuneita koko kuviossa. Eli toisin sanoen Vihreistä on selvästi enemmän haittaa kuin hyötyä Suomelle.
   
 4. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 104
  Onko vihreistä uudistajaksi?
  Touko Aalto pyrkii nostamaan kahdessa vuodessa vihreät Suomen suurimmaksi puolueeksi – ”Politiikassa on tavoiteltava pääministeriyttä”
  [​IMG]


  itse näen koko liikkeen taantumukseksi, kuten demarit, osa äänestäjistä ei vaan vielä ole nähneet läpi koko puoluetta.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2017
 5. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 195
  Ei Vihreillä ole mitään saumaa pääministeripuolueeksi. Yhdessä gallupissa kohtalaisen tuloksen saaminen on eri asia kuin vaalien voittaminen. Gallupeissa ihmiset suutuksissaan antavat muka protestiääniä, mutta vaalien tullessa äänestävät kuitenkin kepua ja demareita niin kuin aina ennenkin.

  Vaaleissa vihreät, niin kuin perussuomalaisetkin, tulevat olemaan joko isompien apupuolueita tai oppositiossa. Vihreät todennäköisemmin kuitenkin ovat valmiita nielemään ideologiansa ministeripaikkojen toivossa kuin persut, joten siinä mielessä heillä tulee olemaan enemmän todellista poliittista valtaa.
   
 6. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 104
  Ja toimii tämmöinen, kuten ruotsissa? Vihreiden kannattaisi pysyä omissa arvoisaan, kuten myös persujen. Jos lähtee nuoleskeleen liikaa, niin kannatus myös tipahtaa.
   
 7. valurauta

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2010
  Viestejä:
  2 476
  Kun mikään ei riitä tai ainakaan kelpaa:
  https://yle.fi/uutiset/3-9878397
  Sveitsiläinen Climeworks-yhtiö aloittaa huomenna torstaina teknisen kokeen, jossa tonneittain hiilidioksidia erotetaan ilmasta ja siirretään syvälle islantilaisen kallion uumeniin. Kilometrin syvyydessä suurin osa hiilidioksidista muuttuu parissa vuodessa kiveksi.
  ...
  Uutistoimisto Reutersin haastattelema Potsdamin ilmastonmuutosinstituutin tutkija Jessica Strefler pitää hanketta lupaavana, mutta ei kuitenkaan ratkaisuna ilmastonmuutoksen ongelmaan.

  Hänen mielestään olennaisinta olisi keskittyä vähentämään ihmisen aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä, eikä hukata rahaa kalliisiin teknisiin ratkaisuihin, jotka eivät välttämättä toimi.

  Niin mikä instituutti? https://www.pik-potsdam.de/
  [​IMG]
  Arvaanko pahasti pieleen, kun arvelen tämän ex-DDR:ssä sijaitsevan instituutin olevan hengeltään varsin lähellä viherliikettä?

  Hieno asenne kyllä tutkijalla: täytyy tavoitella juuri oikeaa päämäärää. Teknologisia ratkaisuja, jotka voisivat poistaa koko ongelman, on parempi olla edes tutkimatta, koska ne eivät ehkä toimi.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2017
 8. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Kannatan kyllä kaikkea tutkimusta ja tuotekehitystä, mutta tuo kokeilu on vielä niin kaukana mistään merkittävästä, että ei sen varaan kannata mitään laskea.

  Artikkelista:

  Fossiilisten polttoaineiden poltolla tuotetaan ilmakehään tällä hetkellä yli 30 miljardia tonnia ylimääräistä hiilidioksidia vuodessa, puhtaana hiilenäkin se on noin kymmenen miljardia tonnia. Tuota pitäisi siis skaalata melkoisesti ja hinnan tippua useammalla kertaluokalla että tuossa olisi mitään järkeä. Ja sekin olettaen että käytettyjen kemikaalien tuottaminen riittävässä skaalassa ei ole ongelma. Tuon kehittämisen taloudellista järkevyyttäkin haittaa se, että vaikka hinta laskisi murto-osaan, se olisi fossilisen energian hintaan leivottuna niin paljon, että se aiheuttaisi siirtymää muihin energialähteisiin ja samalla veisi taloudellisen pohjan tuolta. Toisaalta en usko, että kukaan halausi lähteäs iihen että yhteiskunta vain maksaisi puhdistuksen ja täten oikeastaan tukisi saastuttamista.

  Tutkia kannattaa järkeviin rajoihin asti, mutta mistään helpoista läpimurtoratkaisuista on aika turha unelmoida.
   
 9. Vihreistä kajahtaa todellinen mielensäpahoittaja

  http://www.iltalehti.fi/politiikka/201710182200468491_pi.shtml

  Eikö todella ole muuta tekemistä kuin pahoittaa mielensä yksityisen yrityksen alennusmyyntien nimestä?
   
 10. AlfaCentauri

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2009
  Viestejä:
  452
  Mitäpä ei poliitikko tekisi saadakseen julkisuutta! Jos ei nimeään saa lehtiin asiapuheilla, niin tyhmillä vaatimuksilla sitten. En tiedä kuinka tosissaan tuo viherpiipertäjä on ollut, mutta julkisuutta tuli ja se on pääasia. Mahdollisesti tuo höpinä tosin kääntyy häntä itseään vastaan ja Keräsellä voi olla täysi työ selitellä, kuinka media on ymmärtänyt hänet vääriin ja vääristellyt hänen sanojaan!
   
 11. valurauta

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2010
  Viestejä:
  2 476
  Eiköhän tuossa yllä ole todellinen syy pahastumiselle.
  Ovatko vihreät pahastuneet, kun osuuskauppa on kannustanut lisäämään materialistista kulutusta halpuutuksiillaan? Eikö halpuutukset ole kohdistuneet lähinnä materiaan eikä niinkään palveluihin?
   
 12. Behöv

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  2 401
  Minä pahoitin mieleni siitä että Vihreiden hullu edustaja niputti kaikki mielenterveyskuntoutujat ja -ongelmaiset sanan hullu alle.
  Hulluhan se on jos niin tekee sanoisi hullu joka on selväjärkinen.

  Taitaa taas olla näitä ituhippien myötäeläjiä joilla ei ole oikeata käsitystä elämästä. Muusta kuin hulluista hipeistä.

  Ehkä se hulluus on yleismaallinen sana joka käsittää niin vihreät kuin mielenterveydeltään ongelmalliset.

  Onneksi vihreät ovat tuoneet nyt esiin sen että he kuvittelevat tuntevansa mielenterveysongelmaiset
  ja yleistämisen. Onneksi yksikään heistä ei yleistä paljoa.

  Ehkä kertoo mielenterveysongelmista enemmänkin jos vihreiden puheenjohtaja huoraa vieraissa ja
  esiintyy feministinä joka kunnioittaa naisia.. Just saying.
   
 13. Niamu

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2008
  Viestejä:
  3 122
  Miksi pitäisi kuluttaa turhaan krääsään vaikka saisikin halvalla tai "ilmaiseksi"
   
 14. Lexer

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2013
  Viestejä:
  211
  Eikös tuossa ollut yksi rovaniemeläinen vihreiden kunnanvaltuutettu pahastunut, ei ole tainnut Vihreiltä puolueena tulla kannanottoa aiheeseen liittyen.
   
 15. valurauta

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2010
  Viestejä:
  2 476
  Ei kuitenkaan ihan rivivaltuutettu: "Vihreiden puoluevaltuuskunnan varapuheenjohtaja ja rovaniemeläinen kaupunginvaltuutettu..."
   
 16. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 260
  Kun persu puhuu läpiä päähänsä, vaaditaan puoluetta irtisanoutumaan puheista. Kun vihreä tekee saman, riittää että puolue ei ota kantaa. Näin kaksoisstandardein matkataan kohti raunioita.
   
 17. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 524
  :D Aika lievää on tämän vihreän paskanpuhuminen persujen paskanpuhumiseen.
   
 18. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Mitä on tämä nykypersujen paskanpuhuminen?
   
 19. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Vihreitä voisi kyllä oikeasti jo äänestää ihan rajakkien tarjoaman viihdearvon takia.

  Mitä suurempi on vihreiden äänimäärä vaaleissa, sitä suurempi on oman elämänsä lumihiutaleiden itku ja valitus.
   
 20. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 586
  Kyllä silloin vähän muutkin voi kärsiä... Ei tarvitse kuin käydä töissä ja ajaa omalla autolla, niin vihreiden älynväläyksien vuoksi voi omakin alahuuli alkaa väpättämään :(
   
 21. PornReindeer

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2000
  Viestejä:
  5 095
  Kun ei käy töissä niin vihreäthän ajavat juuri sinun asiaasi.
   
 22. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Mitä ovat nämä vihreät älynväläykset, jotka saavat minun (eli töissäkäyvän ihmisen, jolla on oma auto) alahuulen väpättämään?

  Ja mikä olisi yhtään parempi puolue minulle?

  Enkä ottanut tässä kantaa siihen, että vihreät olisi minulle jotenkin paras puolue. Vihreät on yhtä huono minulle kuin kaikki muutkin suuret ja keskisuuret puolueet (tai no on toki heikompiakin virityksiä). Mutta jos kerran vihreiden menestys saa yhteiskunnan hölmöjen kaikesta valittavien lumihiutaleiden alahuulet väpättämään netissä paremmin kuin muiden, niin silloinhan vihreitä kannattaa ainakin sen takia äänestää.


  Edit: Niin ja kyllä meidän rakkaassa valtiossa on korjausta vaativia asioita ja epäkohtia, jotka saa minunkin alahuuleni väpättämään. Mutta ei taida yksikään puolue edes uskaltaa suurista korjauksista haaveilla joten mitään hyviä puolueita ei ole. Esim. eläkejärjestelmän remontti, jossa nykyisiltä eläkeläisiltä riisuttaisiin eläke jota eivät ole itse maksaneet pois ja koko eläkejärjestelmä siirrettäisiin rahastoivaan malliin jossa itse maksettaisiin oma eläke.

  Esim. se että minun tekemästäni työstä pitää maksaa eläkemaksua reilusti yli 20% ja sitä eläkettä nostaa loiset, jotka eivät itse ole itselleen eläkettä maksaneet (eli nyt eläkkeellä olevat sukupolvet) ja itse en maksamani eläkkeen verran pysty nostamaan se saa minun alahuuleni väpättämään.
   
 23. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 195
  Vain jos asut pääkaupunkiseudulla.
   
 24. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 524
  Eläkemaksu on tosiaan posketon 25% ja eihän nuoret sillä oikein mitään saa. Nuoret saa täyden eläkkeen, kun ikää on 71-72v ja jatkuvassa nousussahan tuo on. Kusetustahan se on.
   
 25. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 586
  - Miksi veroja ylipäänsä pitää korottaa?
  - Miksi korotetaan kulutuksen verotusta eikä tuloverotusta?

  - Entä suurituloisten verotuksen kiristäminen?
  - Miksi Vihreät korottaisi kiinteistöveroa?
  - Miksi Vihreät esittää ympäristöverojen korotusta?

  - Mitä energiaveroja Vihreät korottaisi?
  - Mitä ympäristöveroja Vihreät korottaisi?

  https://www.vihreat.fi/vihreiden-verokannat-kysymyksia-vastauksia

  Valitettavasti en osaa sanoa mikä olisi parempi puolue sinulle :facepalm:

  Mutta tuossa olit toisille suosittelemassa virheiden äänestämistä, niin ilmoitin oman mielipiteeni käyttämäsi perustelun järkevyydestä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti