ViherVasemmisto/Feminismi/SJW/Antifa -ideologioiden lieveilmiöt

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja julla, 21.07.2018.

 1. Photiou

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2005
  Viestejä:
  938
  Haisee ainoastaan paskanheitolta kuntavaalien alla.
   
  S.Scholl tykkää tästä.
 2. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Ensiksi pääministerin lakeijat käyttivät kortin ”mutt kun Lipponen”. Lipposet älähtivät että eivät olleet saaneet mitään ruokaa, vaan maksaneet jop vuokraa itse asunnosta. Nyt sitten ”mutt kun kaltainen”.

  Kysymys. Nyt kun on selvinnyt että kesäranta kuhisee palvelijoita, ja catering palvelu tuo kylmät ateriat ovelle, josta palvelija kiikuttaa ne keittiöön jossa emäntä lämmittää ne (ei se ollutkaan kylmänä tarjottava) ja palvelijat tarjoilee pöytään niin missä välissä Marin huikataan pöytään sieltä vessoja siivoamasta.

  jos Marin lopettaisi vessojen siivoamisen, niin ehtisikö hän sitten lämmittämään kylmät verovapaat ateriat itse?
   
 3. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 879
  Eikös se kuitenkin mene niin että PM hoitaa omat tehtävänsä jotta aika ei mene Alepassa jonottamiseen ja vessojen puunamiseen.
   
  juhog81 tykkää tästä.
 4. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 965
  Tunni kuussa jonkin tyyppisin aterioihin pikku pomotasolla ei kai mikään ihmettely aíhe.

  Suppeasta kuvauksisetasi saa käsityksen että ongelma on siinä että joku on säästänyt ja osa aterioista tuodaan jostain pitopalvelusta, ja ilmeisesti olet sitä mieltä että laatukin on vähän heikko, tosin välillä puhuit preimuim muroista, mutta se taisi koskea aamupalaa. No heikot aamupalat jos ne vain muroja, mutta kykin tyylillään.


  Jos paikan päällä emäntä päivystämässä ja työantajalla on siihen emäntään varaa, mutta ei sille varaa hankkia raaka-aineita, niin kuullostaa erikoiselta. Mutta välillä on erikoisia ratkaisuja. Se taasen vähän kettuilua jos menee satasta tuuppaan kouraa, että likka käys hakee kaupasta jotain sapuskaa.
   
 5. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  tässä viittaan siihen huvittavaan faktaan että Marin itse on leveillyt siivoavansa kesärannan vessat. Uskoo ken jaksaa.

  Kesärantaan kuuluu lain mukaan palvelijat. Niiden käytössä ostosten tekemiseen ei ole mitää epäselvää. Ruoka-aineet eivät kuulu lainmukaan. Ne pitää itse maksaa. Näin toimii (saman lain mukaan) Niinistö mäntyniemessä.
   
 6. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  kai sitä vähän pitää ihmetellä kun lain mukaan valtio ei maksa pääministerille ruokaa lainkaan.
   
 7. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Tuo Liskin tilaama pääministerin kulutaulukko sisältää tsiljoona riviä yksityissuihkarin laskuja. Joka paikkaan on lennetty privatella.

  Sauli vetää kaikki reittilennoilla turistiluokassa :psmoke:

  ”työväenliikkeen” pääministeri
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2021
 8. S.Scholl

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2021
  Viestejä:
  19
  Samalla voit tarkistaa mitä Wikipedia sanoo Rockefelleristä:

  "Yhtiö menestyi hyvin, koska sillä oli käytössä kemisti Andrewsin uusi öljynjalostusmenetelmä. Rockefeller kykeni lyömään kilpailijansa markkinoilla, sillä hän pystyi myymään heitä kauemmin tappiolla. Tämä johti kilpailijoiden konkursseihin, jolloin Rockefeller pääsi ostamaan kilpailijansa."

  "Yhtiö alkoi toteuttaa ennennäkemättömän laajaa mainoskampanjaa. Sen öljyvaunu ilmestyi asiakkaan ovelle. Varattomalle väestölle jaettiin kaikkialla maailmassa ilmaiseksi öljylamppuja, eikä aikaakaan, kun öljynmyyjä ilmestyi jälleen ovelle ja sai tietysti useimmiten tavaransa kaupaksi. Suurimmat kilpailijat joutuivat myymään yrityksensä Rockefellerille. Hän jatkoi tehokasta liiketoimintaa ja sai monopoliaseman öljyalalla."

  "Uudet keksinnöt, kuten auto ja lentokone, moninkertaistivat Rockefellerin öljyimperiumin ja hänen henkilökohtaisen varallisuutensa."

  Erittäin ahkera ja älykäs bisnes ja mainosmies kieltämättä. Mutta voisiko pikkaisen sitä kunniaa antaa myös herra Andrewsille? Mitä olet mieltä? Edes 1/4 messiaan verran?

  https://fi.wikipedia.org/wiki/John_D._Rockefeller

  En ole missään vaiheessa väittänyt, että Bill Gates olisi menestynyt, koska hänellä oli rikkaat vanhemmat. Sen sinä keksit ihan omasta päästäsi. Olkiukkoja vastaan on toki helpompi hyökätä.
   
 9. S.Scholl

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2021
  Viestejä:
  19
  Hmm... voisikohan tuohon lentelyyn vaikuttaa sellainen pikku pandemiahässäkkä viimeisen reilun vuoden aikana? Moneen paikkaan ei yksinkertaisesti olisi päässyt reittilennolla.

  Toisekseen, entäs sitten jos pääministeri käyttää tarvittaessa yksityiskonetta? Pääministeri on töissä 24/7 ja mitä vähemmän hän tuhlaa kallista aikaansa lentokenttäjonotteluun ja muuhun turhaan, sitä enemmän hänellä jää aikaa hoitaa työtään. Tämä pätee kaikkiin huippujohtajiin.

  Salella on tietty aikaa reissata vaikka liftaamalla, koska presidentillä ei enää Suomessa juurikaan valtaa ole, eikä sitä kautta tärkeitä tehtäviäkään.
   
  juhog81 tykkää tästä.
 10. Photiou

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2005
  Viestejä:
  938
  Bill Gates menestyi lähinnä äitinsä ansiosta ja DOS:kin ostettiin muualta:
  https://www.cnbc.com/2020/08/05/how-bill-gates-mother-influenced-the-success-of-microsoft.html

  Muutenhan Gatesia ja Rockefelleria yhdistää härski liiketoiminta:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Embrace,_extend,_and_extinguish

  Tosi_huolestuneen messiaita siis ovat moraalittomat liikemiehet :comp:
   
 11. S.Scholl

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2021
  Viestejä:
  19
  Saattaa olla, että molemmilla herroilla omatunto vähän kolkutteli vanhemmalla iällä. Kumpikin nimittäin kunnostautui jakamalla valtavasti rahaa hyväntekeväisyyteen ja Gates lisäksi erilaisiin yleishyödyllisiin tutkimushankkeisiin. Tietty jos tilanne on se, että vaikka antaisi 90 miljardia omaisuudestaan pois ja olisi silti edelleen monimiljardööri, niin on siinä tietty varaa niitä murusia vähän muille heitelläkin. :D
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2021
 12. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Marin on tiennyt että hänen aamupalaraaka-aineensa ja kylmät ateriat menevät veronmaksajien piikkiin. Emäntien työ on ollut ilmaista, näiden valmistamiseksi. Mikä teidän mielestä on kohtuullinen kuukausikustannus näille Marinin valitsemille raaka-aineille? Joku rajahan pitää olla jonka jälkeen esim @ampula pitää toimintaa porsasteluna?
   
 13. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Saattoipa olla, ja saattoipa olla olematta. Fiksut ihmiset tekevät fiksuja päätöksiä. Fiksu osaa ohjata rahan hyväntekeväisyyteenkin tuottavammin kuin tyhmä. Rockefeller jo 1900-luvun alussa perusti ison asiantuntijaorganisaation rahoituksen jakamiseen, että varat kohdistuvat mahdollisimman tehokkaasti.
   
 14. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  On hauskaa että ensiksi ihmetellään että miten Rockefeller liittyy köyhiin ja öljylamppuihin ja pian linkitetään teksti jossa sanotaan että herra jakoi ilmaisia öljylamppuja rahvaalle...
   
 15. S.Scholl

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2021
  Viestejä:
  19
  On myös hirveän hauskaa, että heität tuon kaltaisia pikkunokkeluuksia, mutta et vastaa yhteenkään esittämääni kysymykseen.

  Erilaisia öljylamppuja on ollut käytössä tuhansia vuosia, niin rikkailla kuin köyhilläkin. Maaöljyä niissä käytettiin harvemmin, koska se savutti ja haisi pahalle. 1800-luvun loppupuolella maaöljyn tislausmenetelmät kehittyivät, jolloin siitä saatiin poistettua kuona-aineita. Rockefeller oli toki OSANA tätä kehitystä, mutta parhaiten hänet muistetaan julmasta tavastaan tehdä bisnestä. Osana tätä bisnestä oli tietysti alkuvaiheessa luoda kysyntää jakamalla köyhille ilmaisia öljylamppuja, jotta he voisivat ostaa kallista hänen monopoliasemassa hinnoittelemaansa öljyä. Siksi minusta oli kovin kummallista, kun nostit Rockefellerin yhdeksi messiaaksesi. Toki öljylamppu ja maaöljy liittyvät toisiinsa kuten joillakin kusi ja pää, mutta se ei millään tasolla tee argumentistasi pätevää.

  Jotenkin kuvaavaa tuolle messiasteoriallesi on se, että kaikki viisi antamaasi esimerkkiä näistä ylivertaisista messiaista saavuttivat lopulta valtavia rikkauksia. Mitenkäs nämä poikkeukselliset yksilöt:

  - Albert Einstein
  - Nikola Tesla
  - Alexander Fleming
  - Louis Pasteur
  - Matti Makkonen

  Ovatko he vain B-luokan messiaita, koska heistä ei tullut miljardöörejä?
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2021
 16. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 608
  Vihreät ja kansainvälinen vihreä liike - se todellinen maailman saastutuksen ja ilmastomuutoksen syypää. Nyt sitten syytellään muita, kuten kunnon viherkommunisti aina tekee. Olen aina ollut tätä mieltä, ja tässä viimein sattui silmään tunnustus entiseltä Vihreältä.

  https://www.verkkouutiset.fi/se-oli-planeetan-kokoinen-virhe/

   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2021
 17. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 965
  Ihmettelyn aihetta on siinä miksi ko paikassa on toimintatapoja jotka eivät ole laillisia (tässä kai nyt jokin selvittely menossa asiasta) ja lainmukaisesti systeemit pitää muuttaa.

  Kommentoi yksittäisiä heittojasi jossa ihmettelit 300€ aamupala kuluja, tai > 500€ muita ruoka kuluja, eivät antammillaisi tiedoilla olleet mitenkään isoja, oikeastaan sellaisia että niiden lisäkis varmasti paljon muitakin, jotka summaltaan isomapi.
   
 18. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  oliko se nyt sitten rahvaalle kovin kauheaa että Rockefeller toi kotiovelle ilmaisen öljylampun ja siitä eteenpäin vielä öljyäkin, halvemmalla kuin kilpailijansa.

  Valtava markkinaosuus syntyi sillä yksinkertaisella keinolla että myi parempaa tavaraa halvemmalla kuin muut.

  tuossa on yksi voittaja, eli rahvas. Ja yksi häviäjä, eli kilpailijat.
   
 19. S.Scholl

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2021
  Viestejä:
  19
  Puhut taas ihan puhdasta sitä itseään, mutta koska jälleen kerran poimit tekstistä vain yhden lauseen, jonka joko tahallasi tai tahattomasti ymmärrät väärin, niin antaa olla. Saat ihan itse pohtia miksi.
   
  ampula ja juhog81 tykkäävät tästä.
 20. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 965
  Häviäjiä oli kaikki asiakas, kilpailijat, markkinatalous, jne.
   
  S.Scholl tykkää tästä.
 21. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Ei ole tullut yhtään mielipidettä mikä olisi sopiva kuukausittainen summa aamupalaraaka-aineisiin ja kylmänä toimitettaviin aterioihin veronmaksajan piikkiin 17000e palkalla.

  Huomio. Pääministeri Marin on nyt paaluttanut että hänen mielestään Pääministeri on niin tärkeä ja kiireinen henkilö ettei hän voi käydä Prismassa. (Saksan liittokansleri Merkel käy itse kaupassa). Kysymys : mistä Marinin perheen vaipat, naamamaalit, iltapalat, partavaahdot ja talkki on tähän asti ilmestynyt?
   
 22. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 035
  Iltapaskassa joku oli blogannut, että Marin-kohun taustalla on yleisön sukupuolittunut käsitys siitä, että naisen pitäiis käydä kaupassa ruokaostoksilla. Mielestäni tässä on syynä kuitenkin Marinin-perheen sukupuolittunut käsitys siitä, ettei miehen ainakaan tarvitse tehdä naisen töitä, joten tilataan sitten kaikki valtion laskuun.

  Onhan noita ruokatoimituksia mahdollista tilata myös vapailta markkinoilta. Varsinkin nyt koronan aikaan voisi olla tärkeää tukea pienyrittäjiä käyttämällä heidän ateriapalveluitaan sen sijaan, että tilataan kaikki keskitetysti valtion sopimustoimittajalta, joka lienee jokin miljardiluokan megakorporaatio.
   
 23. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Aina sitä oppii uutta. Suomessa voi siis kunnanjohtaja syödä perheineen 2000e kuukaudessa aamupalaa ja kylmänä toimitettavia aterioita. Maksaa kaikki kunnan tilitä. Jos jää kiinni niin sanoo että ei ole nähnyt postilaatikossa esitäytettyä veroilmoitusta. Nerokasta!
   
 24. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 057
  Sen haluaisin tietää, miten paljon aikaa Marin käyttää ulkonäkönsä eteen joka päivä, koska yksikään ministeri ei ole tähän mennessä ollut aina yhtä viimeisen päälle tälläytynyt. Sitä paitsi aikaa riittää myös erilaisten juorulehtien haastateltavana ja kuvattavana olemiseen. Kukaan ei ole myöskään aiemmin ollut yhtä tarkka julkisuudestaan. Ei edes itse Kekkonen. Virheistäkin löytyy aina virkamies syytettäväksi.
   
  Viimeksi muokattu: 06.06.2021
 25. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 608
  Puhelimellakin voi nykyään tilata ruokaostokset suoraan kotiin. Sannalla tosiaan kyllä riittää aikaa poseerata jos jonkinlaisille naistenlehdille, mainoksille, ja meikkailla joka päivä viimeisen päälle. Vaikka niin kovin kiireinen on. Tosiasiassa kellään ei ole sellaista valtavaa virkamies avustaja-armeijaa tässä maassa kuin Sannalla.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti