ViherVasemmisto/Feminismi/SJW/Antifa -ideologioiden lieveilmiöt

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja julla, 21.07.2018.

 1. S.Scholl

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2021
  Viestejä:
  19
  Mitä jos muistaa mainita, että myös Hamas & islamistit yleensäkin ovat ihan perseestä? Saako silloin sanoa, että Israelin valtion tämän hetkisen hallituksen teot ovat myös perseestä? Vai onko sittenkin heti nazikommunisti?

  Tässä Trevor Noahin hyvä näkökulma tilanteeseen:


  P.S. Tämä ikuinen lähi-itä-länkytys on tietysti off-topic, mutta toisaalta koko topic on täysin älyvapaa.
   
 2. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 335
  Ei tämä ole off topic. Äärivasemmiston natsit kylvävät juutalaisvihaa twitterissä sekä suomessa että USA:ssa. USA:ssa Tlaib, Omar, AOC, joista kaksi ensimmäistä tunnettuja islamisteja, on etunenässä tekemässä tätä. Nyt Hamas jahtaa juutalaisia jo New Yorkin kaduilla kuten allaolevasta videosta näkee. Tämä on vasemmistolaisuuden aiheuttamaa.

  Noah on kujalla tilanteesta. Tässä ei ole kyse siitä kuka tappaa enemmän, vaan aikeista ja tarkoituksesta. Hamas ampuu viikoittain tuhansia raketteja siviiliväestöön. Jos he pystyisivät, he tappaisivat kaikki israelilaiset. Raketit tappavat myös arabeja. He eivät välitä mistään. Israel ei tee näin. Israel taistelee olemasssolostaan. Jos se ei iske takaisin sinne mistä raketteja ammutaan, juutalaiset tuhotaan kuten euroopassa aiemmin. Kuvitteleleeko joku että oma valtio palestiinalaisille lopettaa raketti-iskut? Ei niin kauan kuin islamistit hallitsevat palestiinaa. Islamistit tuhoavat kaikkialla muut kuin muslimit. Israelissa asuu iso joukko arabeja, jotka eivät halua muuttas palestiinaan tai jordaniaan missään nimessä. Muslimimaissa ei asu juutalaisia tai kristittyjä, koska heidät on sieltä tuhottu.

   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2021
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  YLE on faktatarkistanut puheenjohtajien puheita. Yllättäen tarkoitetuista väitteistä opposition väitteet on valetta ja vihervasemmiston väitteet totta. :)

  se pitää sanoa että halla-ahon kohdalla faktantarkastus on epäonnistunut. Rekisteriaineistot on ja ne on jopa tutkittu. YLE valehtelee.
  https://yle.fi/uutiset/3-11940887
   
 5. monta

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2013
  Viestejä:
  453
  Vihavasemmisto valehtelee aina. Sehän nyt on selvä.
   
 6. S.Scholl

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2021
  Viestejä:
  19
  Aloitat itse heti osatotuudella/valheellisella yleistyksellä. Esim. Marinin ilmastonmuutos & korona -väite ei saanut YLEltä siunausta, vaan se todettiin osastoon sinne päin, saattaa ehkä olla. Asiasta kirjoitettiin näin: "Virologian professori Olli Vapalahti sanoo Ylelle, että suoraviivaista yhteyttä ilmastonmuutokseen ei pysty koronapandemian kohdalla vetämään." ja "Marin on kuitenkin oikeassa siinä, että ilmastonmuutosta pidetään yhtenä taustatekijänä uusille uhkaaville infektioille."

  Myös Ohisalon väitettä tuulivoimasta ja kuntaverosta pidettiin hatarana.

  OK, voithan sinä noin väittää, mutta mikä on lähde? Mestarin erehtymättömyys? Jos saat kaivettua asiasta faktaa, kuten YLEn toimittaja, niin myönnän kyllä vilpittömästi olleeni väärässä. Silloin väärässä on myös YLEn lähteenään käyttämä Työ- ja elinkeinoministeriö.
   
 7. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 335
  Ei ole mitään mikä osoittaisi pandemian liittyvän ilmastonmuutokseen, Marinin qanon tasoista kuraa. Yle toimii pravdana kuten on totuttu.

  Tässä puolestaan vasemmiston kansanedustaja terrorijärjestön puhemiehenä. Oikeasti video on islsmistien propagandaa. Kohta työttö istuu Erdoganin polvella, kuten se edellinen terroristien mannekiini Alepposta.

  Ja jos todella palestiinalaisilla on verrattain korkea koulutustaso, niin mikä ihmeen sortaja se Israel on? Ei muslimeilla ole missään muualla maailmassa verrattain korkeaa koulutustasoa. Mutta siellä missä heitä eniten sorretaan ja vanhemmat on työttömiä, kuitenkin on? Haastakaa nyt mediasta joku nämä valehtelevat terroristien kätyrit herranjumala.

   
 8. skuutti

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2002
  Viestejä:
  147
  Marinin kunniaksi täytyy sanoa, että ainakin yhdessä asiassa vaaliväittelyssä Sanomatalossa Marin vs Halla-aho, Marin oli rehellinen.

  SDP tavoite on korottaa kuntaveroa.
   
 9. skuutti

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2002
  Viestejä:
  147
  Lienee tarpeetonta mainita keiden Etelä-Euroopan maiden veroja tässä suomalaiset sitten maksavat, kun niiden maiden asukkaat eivät tällaisia veroja suostu maksamamaan.
  He tietävät, että Suomesta löytyy hyväuskoisia hölmöjä (Marin, Tuppurainen), jotka auliisti lupaavat ne maksaa.
   
 10. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  liittyen alla olevaan. S.Scholl, onhan se täysin selvää että Suomen valtiolla on rekisterit joista voidaan esim kaivaa mitä Ville Valio on saanut vuonna 2017 palkkaa, tukia, maksanut veroja, missä maassa hän on syntyntyt, koska hän on muuttanut Suomeen jne. Jne.

  Tarkemmin tässä tapuksessa THL ylläpitämästä toimeentulotukirwkisteristä voidaan kaivaa eri yksilöiden tuet ja Tilastokeskuksen rekisteristä löytyy henkilön vanhempien kansalaisuudet ja maahantulovuodet. ( harmi kun YLE kyseli vahingossa näitä työ- ja elinkeinoministeriöstä, hupsis).

  näistä ON tehty tutkimus jossa todetaan että jo muutamassa vuodessa maahan työperäisesti tulevan keskimääräinen tukiriippuvuus on kantaväestöä pahempi. Tietenkin. Hulluhan täällä siivoojan hommia tekee kun sosiaaliturva alkaa vuoden kohdalla ja kotiin saa enemmän nettona. Tästä tutkimukseen

  https://www.suomenperusta.fi/content/uploads/2020/02/Toimeentulotukiraportti_10_3_2020.pdf


   
 11. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Tänään selvisi että pääministeri Marin on laskuttanut perheensä aamupalat valtiolla, vaikka tämä kulu ei kuulu lain mukaan maksettavaksi. 300eur/kk. Kaikki laskut luonnollisesti salattu.

  Tämä on tyypillistä SDP joukoissa. Siellä ideana uran rakentamisessa ei niinkään ole korkea palkka, vaan asema jossa kaikki henkilökohtaiset kulut saa maksatettua muilla. Ja koko palkka jää itselle hurvitteluun. Kun esim AY-liikkeen sikariportaan kuitteja joku pääsisi tonkimaan niin tunkio saataisiin löyhähtämään.
   
  Viimeksi muokattu: 25.05.2021
 12. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Tästä Marinin muro-gatesta haluaisin vielä muistuttaa että 300eur/kk salatuista maksuista ei tiedetä mitä ne sisältävät. Marin esikunta on väittänyt niitä aamupalakuluiksi, mutta mutta. Voi hyvinkin olla että 300e sisältää 50e muroja ja 250e kaikkea muuta kivaa.
   
  electron06 tykkää tästä.
 13. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 335
  Demarit ja nomenklatuura, kuten uuninpankko, perustelevat tässäkin asiassa kantojaan tuttuun Brezhneviläiseen tyyliin. Jostain syystä se nyt vaan kuuluu Sannalle ja on vähintään kohtuus, että tämä etuus menee näin. Kohta päästään taas korottamaan veroja ja haukkumaan riistoporvareita. On ne velikultia.
   
 14. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Verotarkastaja: löysimme kirjapidosta mustaksi sutattuja laskuja. Yhteensä 3900 eurolla. Mitä nämä on?

  Toimitusjohtaja: En minä tiedä.

  Verotarkastaja: mepä tiedämme. Saimme nuuskittavaksi että teidän omia kauppostoksia. Mennyt suoraan firman tililtä. Mitä komentoitte.

  Toimitusjohtaja : tämä on vanha käytäntö meidän firmassa. Itse en ole päätösprosessissa ollut mukana. Kyselkää ja syyttäkää assistentteja.

  Verotarkastaja : no sittenhän kaikki on kunnossa.
   
 15. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Matemaattinen arvoitus. Jos verotuksen progressiota nostetaan, niin kuinka paljon enemmän veroja joutuu 17 000euroa tienaava maksamaan niistä eduista joita hän saa verotuksen ohi suoraan itselleen? Esimerkkinä 300eur kauppaostokset (korostan että mitään todistetta siitä että nämä rajoittuisivat aamupalaeineksiin ei ole esitetty)
   
 16. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 965
  Riippuu kunnasta ja kuuluuko johonkin järjestöön jonka jäsenmaksut kerätään verotuksen yhteydessä (kirkko).
  Jos 17 000€ on verotettava tulo, ja verrataan 17300€ verotettavaan tuloon, niin noin pinillä tuloilla verot ei välttämättä paljoa nouse.

  Mutta 300€ summa tuo mieleen pääministerin verottomat edut, mistä nyt ollut lehdissä, niin jos ne oli verotettavia ja kertaa 12kk, niin pääministerin ansiotuloilla varmaan lisäprosentti on siellä ylälaidassa, ehkä jossain 50%

  En tiedä paljon Marinin verotettavat tulot on tänävuonna, mutta jos luokkaa 200 000, niin 3600€ lisätulosta joutuisi maksamaan vajaa 50% veroa. Missä kunnassa häntä verotetaan, Tampere, vai virka-asunto sijainnin mukaan. (progressio ei hirveästi heilahda, kun tulot todennäköisesti reilusti yli sen ylimmän rajan, hän kyllä haluaisi maksaa enemmänkin veroja, tai ainakin hänen edustama puolue.)
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2021
 17. S.Scholl

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2021
  Viestejä:
  19
  Pitipä oikein ajatuksella lukea läpi tuo linkkaamasi tutkimus. Asiaan perehdyttyäni, pitää sen verran peruuttaa, että Halla-ahon väittämä (toisin kuin esim. soijalaiva argumentti) ei ollut ihan päästä keksittyä, mutta pikkasen sinne päin. Olin siis tarkan tieteellisesti semmottii 25 % väärässä, kelpaako?

  Itse asiaan: Juu, Suomen valtiolla on varmasti monenlaista dataa näistä asioista, mutta heillä ei ole tietoa, joka osoittaisi Halla-ahon väitteen oikeaksi. Eri tilastoja löytyy toki ziljoona, mutta sellaista, jossa osoitettaisiin juurikin työperäisten maahanmuuttajien ”työllisyyden romahtavan parin kolmen vuoden maassa olon jälkeen” ei yksinkertaisesti ole. Ihan kuten Työ- ja elinkeinoministeriön edustaja jutussa totesikin:

  Työ- ja elinkeinoministeriön kotouttamisen osaamiskeskuksen mukaan ei ole olemassa tilastoa, josta työperäisten maahanmuuttajien työllisyysasteen muutoksen ajassa voisi aukottomasti tarkistaa. Erilaisten kyselytutkimusten ja tilastojen aineistoja yhdistelemällä voi kuitenkin päätellä, että työperäisesti maahan tulleiden työllisyysaste on kantaväestöä korkeampi, ja pysyy korkeampana ainakin kymmenen vuoden ajan. Muu rekisteriaineisto osoittaa, että maahanmuuttajien työllisyys- ja ansiotasot ylipäätään nousevat maassaolon keston mukana. Samalla sosiaalitukien käyttö vähenee.

  En epäile yhtään, että persujen think tankin luvut tai tilastot olisivat mitenkään vääriä. Sen sijaan johtopäätökset niistä ovat samaa luokkaa kuin Marinin ”yksi pandemian syistä on ilmastonmuutos”. Molemmille väitteille löytyy toki sitä tukevaa tutkimustietoa, mutta suoraa kausaliteettia näillä tiedoin on mahdotonta osoittaa.

  Tutkimuksen datasta käy myös ilmi, että esim. kiinalaiset maahanmuuttajat joutuvat tukeutumaan toimeentulotukeen vähemmän kuin kantaväestö ja toisaalta mm. saksalaiset enemmän kuin kantaväestö. Hmm… tarkoittaako tämä siis, että itä-aasialaiset ovat ylivoimaista herrarotua, suomalaiset velttoilijoita ja saksalaiset puolestaan kammottavia loiseläjiä? Suomeen ei saa siis päästää jatkossa ketään muita kuin kiinalaisia. Ihan sama vaikka mansikat mätänisivät pelloille ja tomaatit kasvihuoneisiin, koska myöskään ukrainalaisia sossurottia ei pidä päästää maahan!

  Itse veikkaisin, koska asiasta ei ole spesifiä tutkimustietoa, että syynä länsimaisten & itäeurooppalaisten maahanmuuttajien korkeampaan edustukseen toimeentulon saajissa vs. kantasuomalaiset on se, että koska toimeentulotuki on, kuten tutkimuksessakin todetaan, yhteiskunnan viimesijainen turvaverkko, on sen varaan tippuminen todennäköisempää maahanmuuttajalla kuin kantasuomalaisella, koska maahanmuuttajalla ei ole samanlaista perheen ja suvun muodostamaa tukea siinä tapauksessa, kun vaikkapa avioero, masennus, tms. paska osuu tuulettimeen. Tämä on toki vain valistunut arvaus paremman datan puutteessa, mutta mielestäni todennäköisempi kuin Halla-ahon ”Kaikki länsimaalaiset paitsi suomalaiset ovat laiskoja sossuelättejä.”

  Toisekseen, ja unohdetaan tosiaan pakolaiset, koska nyt oli kyse työperäisestä maahanmuutosta, niin mistä ihmeestä tämä käsitys sossun rahoilla elämisen ihanuudesta oikein tulee? Jos on tottunut länsimaiseen elintasoon, tai sitä lähellä olevaan, on ajatus asumisesta kusisessa pienessä vuokraläävässä kylmässä, pimeässä ja kalliissa maassa 17 eurolla per päivä, aika helvetin kaukana mistään tavoiteltavasta. Ja tuolla 17 eurolla pitäisi tosiaan kattaa ihan kaikki: Ruoka, vaatteet, puhelin, nettiliittymä jne. Miksi ihmeessä ulkomailta työn perässä Suomeen tullut ihminen haluaisi vaihtaa vaikkapa sairaanhoitajan tai bussikuskin palkkansa köyhyyteen? Pitää olla kyllä super paska duuni, että tuo olisi mitenkään houkutteleva vaihtoehto. Todennäköisempi skenaario on, että jokin on mennyt pieleen ja pahasti henkilökohtaisessa elämässä, kun löydät itsesi sossun (tai no nykyisin Kelan) luukulta.

  Tämä pätee myös kantasuomalaisiin toimeentulotuen ”nauttijoihin”. Jokaisella heistä on mennyt elämässä jotain pieleen. Syynä voivat olla esim. mielenterveysongelmat, päihderiippuvuus, tai vaikkapa paska mäihä syntymällä perheeseen, jossa isovanhemmat, vanhemmat ja koko lähi suku ovat syrjäytyneitä. Näitä viimeksi mainittuja löytyy ikävä kyllä tuhansia. Tämä on yksi 90-luvun laman jälkiseurauksista. Toki moni ihminen huonoista lähtökohdista huolimatta onnistuu älyllään, sitkeydellään ja ahkeruudellaan ponnistamaan itsensä irti tuosta syrjäytymisen noidankehästä, kiitos verovaroin kustannetun koulutuksen, mutta se on vaan HELVETISTI VAIKEAMPAA, kuin ns. hyvään perheeseen syntyneellä, joka saa ison etumatkan, koska kunnolliset, koulutetut, ja vastuuntuntoiset vanhemmat tukevat ja kannustavat häntä opinnoissa, harrastuksissa jne. josta seuraa terveen itsetunnon kehittyminen ja luottamus tulevaisuuteen.

  Tämä edellä mainittu tuntuu monelle änkyräoikeistolaiselle olevan vaan mahdoton ajatus ymmärtää. En tiedä johtuuko se empatian tai älyn puutteesta, vai ihan vaan puhtaasta kusipäisyydestä. Heille kaikki saavutettu hyvä tuntuu olevan omaa ansiota ja kaikki epäonni ja vastoinkäymiset yhteiskunnan vika.
   
 18. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 030
 19. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Olet ymmärtänyt kaiken väärin. Anna kun selitän. Tässä on monta paikkaa josta voisi aloittaa, mutta arvotaan nyt joku.

  [kärjistys alkaa]
  Kuinka monta köyhää ihmistä tunnet jotka työllistävät +100 ihmistä? "Johtuuko empatian tai älyn puutteesta, vai ihan puhtaasta kusipäisyydestä että köyhät ei työllistä muita?".
  [/kärjistys loppuu]

  Meillä on erilaisia lahjoja kun me tänne maailmaan synnytään. Ja yksi niistä on (tai on olematta) omat vanhemmat. Mitä lahjakkaampi ihminen syntyy ja kasvatetaan sitä enemmän hän pystyy tuottamaan. Lahjakkaimmat saavat aikaiseksi päästöttömiä sähköautoja tuottavia tehtaita.

  Ongelma on se että ihminen on luonteeltaan laiska, ja lähtökohtaisesti ihminen käyttää älynsä töistä laistamiseen. Lahjakkaat ihmiset pitää huijata käyttämään lahjakkuutensa työntekoon. Tämä huijaus on raha ja sillä saatavat etuudet. Kun raha ja siitä saatavat etuudet on riittävän houkutteleva lahjakkaat laittavat itsensä likoon 24/7. Ja syntyy uusi mullistavia autotehtaita.

  Kun lahjakkaat ihmiset on huijattu tuottamaan paljon hyvää (somea, avaruusmatkailua, elokuvia, kännyköitä jne jne) syntyy yhteiskuntaan varallisuutta joka demokraattisissa järjestelmissä jaetaan. Ja tässä kohtaa me kaikki kurjat ja tyhmät astumme estradille. Me saamme osamme kakusta. Ja kun kakku on iso ja mehukas on meidänkin elämä ylt'kylläistä (millä tahansa järkevällä tarkastelulla katsottuna). Työläisten paratiiseissa varallisuuserot saatiin (saadaan) minimiin, ja kaikki elävät kurjuudessa.

  Tämä ei muuta sitä tosiasiaa jonka sanot että meillä on erilaisia lähtökohtia. Todellakin on. Mutta tämä muuttaa sitä miten olet tähän asti ajatellut. Oikein hyvistä lähtökohdista ponnistavat fiksut eivät ole ongelma, vaan ratkaisu. Niitä tarvitaan lisää eikä vähemmän. Ja liiallisella rikkaiden verotuksella tapetaan oikeasti lahjakkaiden into tehdä työtä 24/7. Joka iskee kaikista koviten kaikista köyhimpiin.

  Lopuksi vielä sanon sinulle että meillä on kusipäisiä oikeistolaisia. Ja kusipäisiä vasemmistolaisia. Sympaattisia oikeistolaisia. Ja sympaattisia vasemmistolaisia. Ei se varallisuudesta ole kiinni.
   
 20. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Aivan pakko kysyä että mistä sinä tämän tiedät? Maassa jossa kaikki mahdollinen ja mahdoton laitetaan tietokantoihin? Sinullakin on hekilötunnus jonka takaa (mm) löytyy. pituus, paino (muutaman kuukauden välein syntymästä alkaen), arvosanat kouluista, kesätöistä saatu palkkasumma, jokainen opintotuen erä kuukauden tarkkuudella, jokainen palkka kuukauden tarkkuudella, joka ikinen tukimaksatus vauvasta vaariin jne jne. Dataa on aivan valtavasti. Miksi juurikin maahanmuuttajien työllisyys ja tukiriippuvuus olisi sellainen musta-aukko jota ei vain kertakaikkiaan pystyttäisi tietokannoista kaivamaan?

  Ja jos tällainen musta-aukko on niin miksi sitä ei joku jo kiireellä ole korjaamassa?
   
  Rullahiiri tykkää tästä.
 21. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Jossakin foorumilla näin SDP henkisen ihmisen levittelevän "hauskaa" tilastoa siitä miten perussuomalaisissa kansanedustajissa on ollut paljon tuomittuja vaikka puolue on ollut vain lyhyen aikaa olemassa. SDP:ssä näistä historiallisista rikostilastoista kannattaisi olla hyvin hiljaa

  SDP:n 92 kansanedustajan jääminen pois eduskuntayöstä oli sisällissodan jälkeen itsestäänselvyys. Punaisten johtajat, kuten kansanvaltuuskunnan jäsenet ja muut hallintotehtäviin nimetyt olivat paenneet sodan loppuselvittelyjä Neuvosto-Venäjälle. Noin viidentuhannen punapakolaisen joukossa oli nelisenkymmentä kansanedustajaa. Suomessa vangituista 50 istuvasta edustajasta viisi oli teloitettu sodan jälkiselvittelyissä. Vankileireille heistä menehtyi niin ikään neljä. Kuolemantuomio langetettiin kymmenelle, mutta niitä ei pantu täytäntöön. Punaiset olivat puolestaan surmanneet sisällissodan aikana yhden nuorsuomalaisen puolueen istuvan kansanedustajan. Eduskuntatyön käynnistyttyä 15 pidätettyä SDP:n edustajaa todettiin syyttömiksi ja vapautettiin, mikä ei kuitenkaan merkinnyt heidän paluutaan eduskuntaan. Vain kuusi vuonna 1918 tavoitettavissa olleista SDP:n kansanedustajista vältti kokonaan syytteet ja tuomiot.
   
 22. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 030
  Tuo Uuninpankko on kyllä huvittava tyyppi.
  Blokissaan kirjoittaa aamupala jupakasta, kun lehdessä on kirjoitettu ja ihmiset ovat Marinia arvostelleet:
  " Vain otsikon lukevat raivostuivat. Jos edes jutun ensimmäinen kappale olisi vaivauduttu lukemaan, niin olisi selvinnyt käytännön olevan sama kuin aiemmillakin pääministereillä "

  Kaveri kommentoi tuota Uuninpankon fb sivulla:
  " Tosin kaikki pääministerit eivät ole olleet niin härskejä, että olisivat syöneet veronmaksajien piikkiin,
  Iltalehdessä Päivi Lipposen mukaan Lipposten perhe ei ole etua käyttänyt.
  Ei olisi pieneen mieleenkään tullut maksattaa omia safkoja valtiolla. Siivosin, kokkasin ja pyykkäsin - ihan itse. Maksoimme jopa vuokraa asunnosta, jota ei ole kukaan jälkeemme tehnyt."

  No Uuninpanko poisti kommentin ja blokkas kaverin.
   
 23. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 965
  Jos etuihin kuuluu asunto ruokaedulla, niin ei kai sen käyttämisessä mitään outoa ole, ja tehokkuuden kannalta parempi että käyttääkin.
  Jos siivoomisen, kokkaamisen jne kokee työnkannalta tarpeelliseksi, niin miksä siinä. Mutta ei ehkä ole pääministerin ykkösjuttuja.
   
 24. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 030
  Niin jonkun mielestä ruokaedun käyttö voi olla ihan ok.
  Jollain toisella ei tulisi mieleenkään safkata valtion piikkiin


  Kuuluuko asuntoetuun, ruokaetu ?
  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 27.05.2021
 25. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Tämän tuli muro-gaten ekana päivänä selväksi että lain mukaan ruoka ei kuulu etuuksiin. Tämä valtioneuvostoa kanslian (jota siis pääministeri itse johtaa) laatima ohje ei perustu lakiin.

  mukavana yksityiskohtana sama ohje sanoo että saunan jääkaappiin saa valtion piikkiin ostaa vapaasti kaljaa.
   
 26. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 335
  No ei tätä maata selvin päin pysty johtamaan. Eikä sitä pidä keneltäkään vaatia. Tänään mm. Veronika vaatinut korjausta armeijan pahimpaan ihmisoikeusloukkaukseen, Taponen ollut sitä mieltä että oikeusasiamiehen moitteet poliisin toiminnasta on oikeastaan vahvistusta siitä, että toimittiin oikein. Kirsikkana kakussa Saramo nimennyt jonkun kaverinsa johtavaan virkaan. Kuinka tällaista sirkusta voisi selvistäpäin pääministeröidä?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti