ViherVasemmisto/Feminismi/SJW/Antifa -ideologioiden lieveilmiöt

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja julla, 21.07.2018.

 1. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Hiukan herättää ajatusta, että millaisessa utopiassa tuo neito oikein elää. Ihmismassaan vain ihan geneettisesti kuuluu se, että osa ihmisistä on pahoja ja osa hyviä.

  kaikissa maailman valtioissa on lait, poliisi, oikeuslaitos ja vankiloita. Ja ovat olleet ihan tarpeeseen.

  Yhtenä vankeuden vaihtoehtona toki olisivat erilaiset uudelleenkasvatus- ja koulutusleirit, joita kommunismissa käytetty laajasti. Niissä työtä tekemällä sai synnit anteeksi (jos selvisi hengissä). Ovat vieläkin käytössä monessa valtiossa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2020
 2. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 057
  Joko kyseessä on poliittista pääomaa populistisoiva henkilö tai täysin todellisuudesta irtaantunut.
   
 3. skuutti

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2002
  Viestejä:
  147
  [QUOTE
  Turusen mukaan kriminaalipolitiikassa tärkeintä pitäisi olla rikosten ehkäisy rakentamalla rikoksista vapaa maailma ja yhteiskunnan muuttaminen sellaiseksi, jossa ”vähemmistöjä ei sorreta, raiskauskulttuuria ei oe
  /QUOTE]

  Raiskauskulttuurista on helppo ola samaa mieltä, hyvä Tiina!

  Tässä asiassa Tiina ei kuitenkaan taida olla samaa mieltä aatetoveriensa kanssa, jotka ennenminkin pyrkivät haalimaan ko. kulttuurin edustajia maahamme niin paljon kuin mahdollista.
   
 4. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 451
  Valtamedia löytää milloin mistäkin kaikuja 30-luvun IKL ja Mäntsälän kapinasta ja Hitlerin Saksasta. (Liittyen tiettyyn puolueeseen).

  koska viimeksi on valtamediasta löydetty kaikuja SDP:N järjestämästä 1918 punakapinasta? Eduskunnassa istuu kuitenkin tälläkin hetkellä kommunisti.
   
 5. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 057
  Hesarissa vasta oli hysteerisen toimittajan kirjoitus siitä, miten kongressiin tunkeutumisesta ("hyökkäyksestä") tuli mieleen wtc-iskut ja Neuvostoliiton lopun vallankumous. Näin mielestäni varsin ylilyövää ja haitallista tehdä tällaisia hysterisointeja. Tähän mennessä oli jo selvää, ettei kongressi ollut täynnä aseistautuneita hyökkääjiä, vaan pääosin remuavia turisteja kuvailemassa kännyköillään ja pieni määrä huolestuttavampia yksilöitä, joille tämä taisi olla lähinnä oikeutus väkivaltaan kuin mitään muuta. Kansanjoukot pihalla jäivät pääosin pihalle, eivätkä nämäkään heilutelleet aseita.

  Kongressin turvallisuus oli retuperällä niin johdollisesti, teknisesti kuin rakenteellisesti. Ja nyt näitä tunkeutujia odottaa liittovaltion tarjoama ilmainen ylläpito muutamaksi vuodeksi. Olisi varmaan kannattanut miettiä yleisten vierailuvuorojen käyttämistä, jos oli niin kova hinku päästä kuvailemaan sisälle, kuin lähteä liittovaltion oikeuteen makselemaan käynnistään.

  Vaan missähän on ollut hysteria, kun äärivassarit hakkaa heppoja ja tunkeutuu linnanjuhlien jatkoille? Kuulemma vain purkavat pahaa oloansa ja levittävät tasa-arvon sanomaa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2021
 6. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 451
  Vihervasemmiston narratiivi on että sananvapaus toimii kunhan ihmisellä on oikeus avata suunsa ilman ennakkosensuuria, ja sitten sananvastuun merkeissä voidaan kivittää jos mielipide on väärä.

  Tällainen sananvapaus oli Neuvostoliitossakin ja itse asiassa nykyisessä pohjois-koreassa. Miten edes teoriassa ihmisen sanominen voitaisiin ennakkoon estää?

  Sananvapaus joko on tai ei. Sananvastuu ei siihen liity. Ja kyllä, tietenkin, lailla pitää kieltää rikoksiin yllyttäminen ja kunnianloukkaus.
   
 7. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 035
  Tällaiset turhanpäiväiset loppukaneetit vesittävät kokonaan aiemmin sanotun. Nykyistä lakia vihapuheesta voi esimerkiksi pitää rikokseen yllyttämisen kieltämisenä. Sehän on virallisesti nimeltään "kansanryhmää vastaan kiihottaminen" eli vähän niin kuin rasistisiin väkivaltatekoihin yllyttämistä. Jos ja jos. Kunnianloukkaus myös on hyvin liukuva käsite ja Suomessa paljon tiukemmin tulkittu kuin esimerkiksi Yhdysvalloissa.
   
 8. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 232
  Kiihottaminen kansanryhmää vastaan sisältää rikoksiin tai väkivaltaan yllyttämisen, mutta vain törkeässä muodossaan. Persutkaan eivät ole ajamassa sen törkeän kiihottamisen poistamista rikoslaista. Kunnianloukkauksien tulkinta puolestaan ei edes Suomessa ole mennyt överiksi eikä lakia siltä osin ole tarpeen muuttaa.
   
 9. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 599
  lol.
  "fuck Biden
  still fascist"

  Sama riehunta äärivasemmiston toimesta jatkuu vaikka Bidenistä tuli presidentti. :D   
 10. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 451
  Vihervasemmistohallituksemme kanssa pitää muistaa vanha sääntö ”älä kuuntele mitä suu sanoo vaan katso mitä kädet tekee”.

  kun vihervasemmistohallituksen pönkkä ja kynnysmatto keskusta sanoo ”tämä hallitus ei lisää enää bensaveroa” se ei tarkoita etteikö hallitus tekisi päätöksiä jotka nostavat bensan hintaa. ”Tämä hallitus ei lisää enää bensaveroa” ei itse asiassa tarkoita mitään. Se on huulten heilutusta vaalikarjalle.

  Kun tämä hallitus sanoo että ”se ei lennätä isis naisia Suomeen”, se ei tarkoita etteikö suomen viranomaiset virkavastuulla voisi niin tehdä.

  kun tämä hallitus sanoo että se tekee päätöksiä joilla työllisyys lisääntyy 100 000 ihmistä, se tarkoittaa että tehdään päätös että jos seuraavat neljä hallitusta eivät sitä muuta, ja jos seuraavat neljä hallitusta sen maksavat, niin laskelmien mukaan vuonna 2030 meillä on enemmän työläisiä. Ehkä.

  kun tämä hallitus sanoo että Italiaan pitää lähettää 4miljardia rahaa jotta saadaan Suomeen huima talous boost, niin eihän ne nyt sitä itsekään usko. Kun tarinaa jatketaan että tästä ei tule pysyvä ratkaisu (vaikka nyt sattumalta ensimmäisen kerran EU:N no bail-out sääntö rikotaan), niin muistetaan mainita että ei me kuitenkaan seuraavan hallituksen puolesta voida puhua. Selvärajaisuuskin on niin selvä että kukaan ei vielä tiedä miljardin tarkkuudella mitä tämä maksaa.

  kun tämä hallitus samana päivänä sanoo että korona pitää tukahduttaa ja että Koronaa ei pidä eikä voi tukahduttaa niin ne ovat varmasti oikeassa. Tapahtuu mitä tapahtuu löytyy merkinnät että oikeassa oltiin.

  älkää toverit seuratko huulia. Katsokaa käsiä.
   
 11. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 334
 12. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 451
  ”Vaaleja ei siirretä” ei tarkoita etteikö virkamiehet virkavastuulla niitä siirtäisi. Vai oletko kuullut jo kuukausia tehdyistä operaatioista vaalien turvallisuuden takaamiseksi. Hankituista ulkokatoksista, virkailijoiden koulutuksesta, ennakkovaalin pidentämisestä jne...
   
 13. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 451
  Tätä viestiä on syytä nostaa! Miettikääpä jos Trump olisi siirtänyt vaaleja coronan takia. Miettikääpä että porukka käy Citymarketista joka päivä. Miettikääpä että missään muualla ei ole vaaleja siirretty coronan taki. Banaanitasavalta.
   
 14. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 879
  Usa:ssa oli käytössä postiäänestys. Ei ollut pakko äänestää vaalipäivänä vaalilukaaleissa. Mietippä sitä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2021
 15. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 232
  Millä kertoimella olisit valmis lyömään vetoa sen puolesta, että vaalit siirretään?
   
 16. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 451
  koska mitään toimenpiteitä turvallisten vaalien järjestämiseksi ei ole aloitettu. Ja koska sellaisesta ei pääministerin suulla edes puhuta. Ja koska pöysti nosti asian esille. Ja koska pääministeri on vihjaillut koko maan sulkemisesta huhtikuussa, vaikka tapaukset on päinvastoin laskusuunnassa. Niin olen 100% varma että vaalit siirretään. Historiamme demokratianvastaisin toimi ikinä.
   
 17. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 451
  sen verran pehmennän että jos tapaukset vielä tästä laskevat niin ne eivät voi, vaikka haluaisivat
   
 18. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 451
  no ei Suomessakaan ole. Ennakkoäänestys on keksitty. Voi hoitaa samalla kun käy kaupassa. Laitoksissa oleville järjestetään kuitenkin laitosäänestys. Nyt olisi hyvä aika pidentää ennakkoäänestysaikaa. Järkätä sinne turvallisia ajanjaksoja vanhuksille. Ulkoäänestyspisteitä. Jos tahtoa olisi. Mutta tavoite on päinvastainen.
   
 19. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 334
  Näytä minulle se vasemmistolainen, joka on tämän törkeän ihmisoikeuksien loukkauksen nostanut esiin. Suomen valtio on aivan banaanimaa.

   
 20. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 035
  Vähän vaikea paikka. Lakihan on lapsilähtöinen eli sinällään aivan oikea. Isyys ei ole sellainen asia, jonka voisi vain perua sitten kun alkaa tympiä.

  Se on kuitenkin mielestäni väärin, että avioliittossa syntyneen lapsen osalta isällä ei ole suoraviivaista oikeutta isyyden kiistämiseen. Hänet merkataan isäksi automaattisesti ja sen päätöksen kumoaminen vaatii ymmärtääkseni oikeusprosessin, ainakin mikäli lapsen äiti ei suostu olemaan avuksi ja tunnustamaan ettei aviomies olekaan oikea isä.

  Samoin tuollaiset absoluuttiset aikarajat ovat järjettömiä, kun kyse on äidin petollisuudesta. Pitäisi ymmärrettävää, ettei varsinkaan avioliitossa vaadita DNA-testejä, jos avioliitto vaikuttaa toimivan. Naisella on vastuu olla rehellinen ja myös vastuu epärehellisyydestä on naisen yksin.
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2021
 21. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 334
  Mikä tässä on vaikea paikka? Täysin järjenvastainen tilanne, joka ei millään tavoin ole lapsen edun mukainen tällaisenaan.

  Mitä etua lapsi saa siitä, että saa koko nuoruutensa ajan kärsiä joka ikisessä paikassa siitä, että hänelle muistutetaan millaisia mulkkuja hänen oikeat isänsä ja äitinsä ovat? Täysin oikein on, että noita vanhempia haukutaan ja syrjitään, minne ikinä menevätkään. Siinä menee lapsi pesuveden mukana, ja todellinen syyllinen on Suomen banaanivaltio.
   
 22. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 451
  Täysin kädettömille ministereille ja virkamiehille tiedoksi.

  Henkilöllisyyden tarkistus vaalihuoneiston ulkopuolelle. Tarkastajat istuvat autossa/autoissa. Tarkistettava näyttää paperit ja naaman auton ikkunan läpi.

  Äänestäjä kulkee seuraavalle autolle jonka ikkunasta saa äänestyslipun.

  äänestäjä kulkee katoksen alle sijoitettuun näkösuojaan ja äänestää.

  äänestyslippu porstuassa olevaan uurnaan.

  ”Jos uskallat ulkoilla, uskallat myös äänestää” sloganilla markkinointi.
   
 23. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 451
  Ei kommunisteja Helsinkiin, ei Suomeen eikä mihinkään on hyvä slogan kun muistaa että kummunismi on murhannut noin 100 miljoonaa oman maan kansalaista.

  On mielenkiintoista että 1939 kommunismin yrittäessä hävittää Suomen ja suomalaiset (niin Neuvostoliiton kommunistinen puolue kuin myös Neuvostoliitossa punaisten kapinahohtajien perustama Suomen kommunistinen puolue SKP) niin koko laillinen suomen puoluekenttä SDP:stä IKL:ään huusi apua Hitleriltä. Ja sai sitä. Kansallissosialistinen Saksa kielsi Stalinia valloittamasta Suomea vuoden 1940 marraskuun neuvotteluissa Berliinissä.

  Suorana jatkumona puolueet SDP:stä IKL:ään lähtivät 1941 heinäkuussa valloittamaan menetettyjä alueita takaisin yhteistyössä natsien kanssa.

  Vuosina 1942-1944 Suomi olisi kuollut nälkään ilman natsien jatkuvaa ruokavirtaa.

  Vaikkakin siis luonnollisesti jokainen täyspäinen toivoo että ei natseja Helsinkiin eikä mihinkään v2021, niin SDP:kin on aikoinaan niitä tänne polvillaan rukoillut. Kommunistit ovat sen sijaan AINA olleet vain maalle vaaraksi. SDP:lläkin jo vyöllään yksi verinen kapinayritys.
   
 24. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 334
 25. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 232
  Sittenhän voisit lyödä rahoiksi, jos jostain löytyisi vedonlyöntimahdollisuus.

  Kaikkien puolueiden johtajat ovat yksimielisesti sanoneet että vaaleja ei siirretä. Tästä on poliittisesti vaikea perääntyä, ellei tautitilanne oikeasti äidy tosi pahaksi.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti