Videopelileffojen kalkkunat ja klassikot – osa 6/8: Ensimmäinen Resident Evil on niin yhdentekevä elokuva, että sen unohtaa pian katsoneensa

Viestiketju alueella 'Elokuva-artikkelit ja -arvostelut' , aloittaja Muropaketin toimitus, 17.11.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  27 589
 2. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  132
  Mielestäni tämä on mainetaan huomatavasti parempi. Ei tosiaan mikään hyvä leffa, mutta katsotva, vaikka on kehno adaptio pelistä. Jatko osista Apocalyse ja Extiontion ovat mielestäni vielä katsotavia, mutta sen jälkeen mentiin ihan typeräksi. Uskallan väitää kuitenkin, että George A. Romeo, jotta kaaveiltiin tämän ekan elokuvan ohjaaksi, olisi saanut paljon parempaa jälkea aikaa.

  Jos Apocalypsen IMDB:en sivun trivia osiossa pitää paikaansa, niin pelisarjan luoja Shinji Mikami oli tähän ja jatko-osaan niin tyytyväinen, että hän antoi Andersonille vielä vapaamat kädet seuravissa jatko-osissa. Joo. Moni myös uskoo, että koska 2 ekaa leffa myivät action painoteisina tarpeeksi hyvin, niin pelisarja muutetiin myös vastavaksi. Resident Evil neljähän tuli näiden jälkeen ja sehän on toimtapainoteisempi kuin aiemmat ja päähahmo Leon tekee elokuvien Alicen tavoin hyvin vaikeita liikeitä.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti