Videopelileffojen kalkkunat ja klassikot 7/8: Vuoden 1995 Mortal Kombat on mainettaan surkeampi - Jopa Street Fighter menee tämän edelle

Viestiketju alueella 'Elokuva-artikkelit ja -arvostelut' , aloittaja Muropaketin toimitus, 24.11.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  26 799
 2. Endboss

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2019
  Viestejä:
  2
  Arvostelija Hämäläinen ei kyllä nyt yhtään tajua tämän elokuvan hienoja nyansseja. Pidin siitä sen ilmestyessään -95, ja pidän siitä edelleen. Lieneekö arvostelija ollut edes silloin vielä syntynytkään, ainakin arvosteiuista paistaa oman mielipiteen ylemmyys ja oikeus muihin nähden. Minusta elokuva soljuu eteenpäin sujuvasti, ja taistelulajeista tuttujen "näyttelijöiden" pökkelyys kuuluu minusta kuvaan. Tämä elokuva kuitenkin perustuu videopeliin, joka oli hauska, ja on edelleen. Ja miksi Goron tuonti eloon on jotenkin totetutettu huonosti? Minusta se toimii edelleen hyvin, ja on virkistävää vastapainoa nykyelokuvien CGI-tykitykselle, joka on alkanut turruttaa sen ollessa Deus Ex Machina kaikelle efekteillä toimivalla kerronnalla.
   
 3. Kyoshiro80

  Rekisteröitynyt:
  15.04.2017
  Viestejä:
  13
  Arvostelijan kanssa aivan eri linjoilla: Silent Hill ja Mortal Kombat ovat nimenomaan parhaita peleistä tehtyjä leffoja. Street Fighter oli ihan mukiinmenevä silloin teininä, mutta ei viihdytä enää toisin kuin edellä mainitsemani. Angelina Jolien tähdittämä Tomb Raider taas oli aivan hirveää kuraa, jota katsoessa toivoi, että kärsimys vain loppuisi. Doomissa ainoa hyvä kohta oli n. puolen minuutin fps -osio lopussa, muuten leffasta ei voi parhaalla tahdollakaan sanoa mitään hyvää.

  No, Max Paynesta ja Resident Evilistä olemme sentään samaa mieltä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.11.2019
 4. petelius86

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2006
  Viestejä:
  328
  Nyt Hämäläinen ei kyllä tiedä mistä puhuu Mortal Kombat oli aivan mahtava onhan siinä puuteensa mutta missäpä ei olisi.Ei se nyt sentään niin huono ole, kuin arvostelija antaa ymmärtää.
   
  Viimeksi muokattu: 24.11.2019

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti