Verkkosoitin

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Veikk0_, 30.12.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Veikk0_

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2016
  Viestejä:
  122
  Pitäisi saada jonkinlainen verkkosoitin olemassaolevaan hifilaitteistoon (kaiuttimet+integr. stereovahvari) liitettyä. Sellainen, ettei tarvitsisi tietokonetta käyttää välikätenä, kun soittaa musiikkia Spotifystä tai .flaceja kiintolevyltä (USB).

  Sikäli kun Mareksin/Hifikulman kuvauksista oikein ymmärsin, ilmeisesti Yamaha WXAD-10 avulla onnistuu vain Spotify-streemaus näistä? Saako tuohon Yamahan WXC-50 liitettyä myös ulkoisen USB-kiintolevyn musiikin lähteeksi, ja sen hallinnointi onnistuu täysin Android-apin avulla?

  Vai onko parempia vaihtoehtoja tähän tarkoitukseen? ...miksi vaikkapa tuosta (Hi-Fi Choice Recommended) MELCO N1A kannattaisi maksaa kymmenkertainen hinta? :D
   
 2. Sepposeponseponseppo

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2018
  Viestejä:
  27
  Blue-ray soitin jossa on streemaus ominaisuudet ? soittaa suoraan suoratoisto palveluista, ehkä vaatii TV:n käyttöliittymäksi. Ehkä helpoin ratkaisu bluetooth vastaanotin-> AUX ulostulo, johon streemaat puhelimesta, toki ei hifi vaatimuksia täytä kuten ei myöskään spotify...
   
 3. Veikk0_

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2016
  Viestejä:
  122
  ...tosin nyt kun lueskeli tota Melcoa tarkemmin, niin alkoi kiinnostamaan. Siinä on tosin vaan usb ja mulla nykyisessä vahvarissa vaan analogisia sisääntuloja. Eli vaatisko tuo sitten (minkälaisen? da?) muuntimen väliin?
   
 4. Sepposeponseponseppo

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2018
  Viestejä:
  27
  Tuo on aika hintava NAS purkki (Network Access Storage), 600 jos sijoittaa saa esim QNAP TS-231P 4TB levyillä. Sitten vaikka tuo Yamaha sille kaveriksi. Oma hommansa on siirtää musiikit tuonne NAS purkkiin, sama se on tuossa Melcossakin. Itselläni on Sony BDP-S7200 blue-ray soitin jolla soi SACD:t ja ja tuolta NAS purkista sinne tallennetut musiikit ( sekä videot). DA muuntimen vaatii tuohon Melcon jos audiot haluaa USB:n kautta ulos.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti