Veikkaus.fi

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja jaapas, 25.10.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. jaapas

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2008
  Viestejä:
  734
  Aika outoa että tällästä ketjua ei ole olemassa.
  Tässä ihmettelin maksujen tulemisen aikatauluja veikkaus tilille.

  Kun köyhänä voitaa paljon, on ottaminen tuskalista. Viikolla / viikonloppuna.
  Onkos muten peljon pelatuissa rahansiirroissa erityistä ruuhkaa jos pelaajat voittaa isostikkin? Vai mistä johtuu?

  Ois kiva nähä rahta tilillä.
   
 2. Surffaaja

  Rekisteröitynyt:
  18.07.2003
  Viestejä:
  2 452
 3. jaapas

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2008
  Viestejä:
  734
  Veikkauksen sivut jumissa. Sinne meni hyvien vetojen sijoitukset. Mutta kerkes kiekkokieroksessa live-vedosta nostaa voittoja. Mistähän tää jumitus johtuu?

  Ei hyväksynyt edes texti/mobiiliversiostakaan.
   
 4. Jackxon Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2011
  Viestejä:
  318
  El Clasico Veikkaus-TV:ssä.
   
 5. veikkaa

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2013
  Viestejä:
  4
  en usko, että tulee ongelmia veikkauksen kanssa siitä, että pelaajia olisi liikaa. Vähän yhtä hassua olisi, että pankilla olisi ongelmia tilisiirtojen kanssa kun väki tekee niitä liikaa. Noin isot palvelut kyllä skaalataan kuntoon.

  Veikkauksen suhteen on mielenkiintoisempaa se, että miksi suomalaiset pelaavat noilla huonoilla kertoimilla. Johtunee lakiasioista ja Veikkauksen monopolista enemmän kuin hyvästä palvelusta ja tilisiirtojen viiveistä.
   
 6. katchu

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2005
  Viestejä:
  1 374
  Veikkaus koetaan tututksi ja turvalliseksi. Jos pelaa pienillä panoksilla ja lyö vetoa harvakseltaan ei kerrointen huonous kilpailijoihin nähden ole merkittävä rahallinen tappio. Lisäksi Veikkauksella on vakiot, jotka tuntuvat puuttuvat kaikilta muilta käyttämiltäni vedonlyöntitoimistoilta.

  Tällä hetkellä aktiivinen pelikassa Unibetillä, aiemmin pelannut Nordicbetillä, Paffilla ja Expektillä. Näistä Veikkauksella selvästi paras mobiili sivusto ja -client. Unibetillä myös mobiili versio käytettävä jonka takia siirryin sinne Nordicilta, jonka mobiili versio on ärsyttävä.

  Aiemmin VeikkausTV:n ruutu oli oletuksena pieni ja sen sai kokoruutuun. Viime kerrasta on aikaa mutta jossain kohden ruudun oletuskoko on suurentunut nelinkertaiseksi ja samalla poistettu mahdollisuus laittaa kuva kokoruutuun.
   
 7. supermario

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2008
  Viestejä:
  1 860
  Laitetaan nyt tämänkin otsikon alle.

  Eli Veikkausliigasta ensimmäinen(?) VeikkausTV:n yksinoikeussarja ja ottelulähetysten resoluutio tullaan nostamaan tämän myötä kaksinkertaiseksi (koskee ilmeisesti muutakin VeikkausTV:n tarjontaa). VeikkausTV tuodaan myös Applen, Androidin ja Windowsin puhelinalustoille :kippis:

  EDIT:
  Vielä tuollainen kommentti Helsingin Sanomista. Vaikuttaa ihan lupaavalle.
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2014
 8. zabaleta Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2009
  Viestejä:
  2 454
  Muunmuassa juuri mainitsemallasi Unibetilla on myös "Vakio". Tosin kulkee hieman eri nimellä jne, mutta käytännössä sama asia. Ja kyllähän Unibet vie sivustoissa, kertoimissa, kotiutuksien nopeuksissa ja kaikessa mahdollisessa Veikkausta 100-0. Veikkaukselle ei taida voida siirtää edes nettilompakosta (tässä voin olla väärässä, en jaksa tarkistaa nyt)?

  Tosin tuo VeikkausTV on ihan kätevä ja sen takia pidänkin 8 senttiä siellä tilillä koko ajan, että pääsee katsomaan ilmaiseksi noita pelejä.
   
 9. markkamies

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2012
  Viestejä:
  14
 10. Zolt-

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2015
  Viestejä:
  15
  Aika vähän keskustelua herätti tuo Pyysärin kolumni täälä, muualla toki ihan hyvinkin ja Veikkaus tällä hetkellä vahvasti pinnalla eikä pelkästään positiivisessa sävyssä :P Aihe lähellä sydäntä ja tullut hyvin aktiivisesti seurattua, koska elanto tulee pääasiassa rahapeleistä. Katsotaan miten etenee Veikkaus gate tulevaisuudessa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti