Vanhat MuroBBS säännöt ja keskustelun valvonta (päivitetty 16.9.2016)

Viestiketju alueella 'Palaute & tiedotukset' , aloittaja AIF, 10.10.2016.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Näinhän se tosiaan pitäisi tehdä, mikäli viesti ei sitten ole joku yksittäinen homopornokuva siellä välissä tms. Ei kommenttien poistaminen mikään ihan uusi ilmiö ole, mutta se on lähtenyt nyt vähän käsistä. Viestin muokkaamisesta tulee pari lisäkliksautusta, mutta ei sen pitäisi olla liian suuri kynnys.
   
 2. jipii

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2000
  Viestejä:
  1 256
  Hienoa toimintaa uusilta modeilta!
  Karavaani kulkee ja koirat haukkuu :D
   
 3. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Tää on näitä myrskyjä vesilasissa. Harmi toki niiden osalta, jotka noita kellottelujuttuja seurasivat.
   
 4. Makke on mies Banned

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2016
  Viestejä:
  4
  Sain perusteettoman bannin syystä: "varoitustilin täyttyminen", vaikka ensimmäisestä varoituksestakaan ei ole tullut infoa minulle. En pysty lähettämään sähköpostia tai palautetta ylläpidolle, joten tein uuden nickin tänne, jossa pyysin selitystä banneille. Mitä tekee ylläpito: Pistää 10 päivää lisää bannia altteroinnista ja siihen päälle tuplaa bannin 40 päivään, perusteena "asiaton käytös" (koska kritisoin ylläpitoa). Sähköpostiin bannin antajaksi merkitty nimimerkki: "murobbs ylläpito"
  Eipä löydy moista käyttäjänimeä foorumilta, eikä modelistalta. Kiitos vaan suoraselkäisestä ja asiallisesta toiminnasta, kuka ikinä lienetkään.

  Mites on ylläpito, onko teidän toimintanne asiallista käytöstä? Rikotte itse laatimianne sääntöjä, siivoatte kritiikin ja pidätte kaikin keinoin huolta, että kriitikot vainnetaan täältä. Ette noudata Murobbsn aiempaa linjaa millään tasolla, ettekä noudata hyvää fooruminetikettiä. Tälläkin hetkellä ainakin kolme modea + mahdolliset haamumoderaattorit seuraavat ketjua, mutta kukaan ei suostu omalla nickillään ilmoittautumaan täällä saati kantamaan vastuunsa.

  Kiitois ja hyvästi
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2016
 5. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Hirveä avautuminen taas, vaikka noin se on täällä mennyt aina. Siinä prosessissa on toki hieman parannettavaa, mutta osittain syyllinen on myös foorumisofta.

  Jos varoituksia tulee riittävä määrä, niin siitä napsahtaa banni ja samaten jos varoituspisteitä tulee kerralla tarpeeksi, niin sitten tulee banni saman tien. Jos urpoilee ja luo altterin ulistakseen tapahtuneesta, niin siitä tulee lisää bannia.

  Eipä tuossa siis mitään ihmeellistä, eikä se todellakaan liity annettuun "kritiikkiin" mitenkään. Löysäät nyt vaan nöyrästi vähän foliota ja kärsit bannin ja sillä siisti.

  Edit. Typo
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2016
 6. Makke on mies Banned

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2016
  Viestejä:
  4
  Olen täysin eri mieltä asiasta. Uuden ylläpidon toiminta ei ole moraalisesti kestävää ja vähintäänkin kyseenalaista, missä avoimuus ja toiminnan läpinäkyvyys?
  Mitä hyötyä on varoituksista, jos niistä ei tule mitään ilmoitusta kirjoittajalle, puhumattakaan bannista, jonka syystä minulla ei ole harmainta aavistustakaan. En tietääkseni ulissut millään tavalla, vaadin vain perusteet bannilleni, vastausta en saanut vaan bannin tuplaamisen altteroinnista, jonka minulle jakoi ironisesti moderaattorin oma altteri.

  Sinä voit liittyä Kinslayerin ja kumppanien seuraan, jotka lukeutuvat Muropaketin uudistusten ymmärtäjiin, me muut voimme puolestaan äänestää jaloillamme nykyisen ylläpidon toimintaa vastaan.
   
 7. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  En minä ole mitään muuta sanonut ymmärtäväni kuin että noin se on täällä aina mennyt. Ja jos nyt en ihan väärin nimimerkkejä yhdistä, niin ne sinun viestit eilen olivat ihan täyttä paskaa ja ansaitsitkin saada kenkää. Ja bannien jälkeisestä altteroinnista on erikseen maininta säännöissäkin.
   
 8. Makke on mies Banned

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2016
  Viestejä:
  4
  Keneksi minua luulet, mikä ketju ja milloin?

  Jos bannien jälkeen ei ole mahdollisuutta saada tietoon bannien syytä muuten kuin kysymällä altterilla täällä niin minkäs teet? Paskahousu mode ei suostunut valottamaan syytä vaan tuplasi bannit omalla altteritunnuksellaan.
   
 9. Eipä tässä alustassa ole oikeastaan mitään muuta vikaa kuin se, ettei noita varoituksia ole koskaan tullut nähtyä kun on tullut perseiltyä liikaa ja voitettua lomaa, tiiä sitte onko se vaan automaattinen viesti mikä lähtee heti ku tulee monoa vai onko jossain olemassa salainen varoitustili.

  Mutta juu, itse löisin altteroinnista samantein ichibannit alkuperäselle ja uudelle tunnukselle.
   
 10. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  En ole ikinä ymmärtänyt miksi siitä, että tulee kyselemään sääntötriidiin pitäisi antaa ikibannit niin kauan kun kirjottelu jää kyseisen asian käsittelyyn. Paitsi, että moderaattorin pieneen byrokraatinsieluun sattuu niin kovasti. Mitään perustelujahan kun ei yleensä saa millään tavalla enää nykyään. Asiaa on ihan turha käsitellä sitten kun banni on loppunut ja kaikki viestit hautautuneet jo uuden paskan alle, ja asia muutenkin jo vanhentunut.

  Ennen toiminta toki oli asiallista, eikä tarvetta ollut. Tarkoitan siis yli viisi vuotta sitten. Päin seiniähän tämä on mennyt jo pitkään. Silloin en toki saanut ikinä bannejakaan :). Mutta muidenkin bannit selitettiin, jos niitä annettiin.
   
 11. Eipä tuo eilisen sankarin toiminta ollut pelkästään kyselyä vaan toisti saman arvuuttelun erään "opettajalla leviää kasetti" henkilön henkilöllisyydestä samassa ketjussa samalla metelöiden täällä.

  Ehkä tämä tästä paranee, toivottavasti ainakin.
   
 12. Makke on mies Banned

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2016
  Viestejä:
  4
  Ylläpidon ja foorumin epäkohtiin puuttuminen koetaan katkeruudeksi, right?
  Virheitä ei tarvitse korjata, koska ketään ei kiinnosta joku murofoorumi?
  Nykyinen ylläpito mielivaltoineen ja salamyhkäisyyksineen on parempi kuin Sampsan aikainen?

  En tunnista itseäni syytöksestäsi, mutta samapa tuo - syyllinen niin pitkään kuin toisin todistetaan, vai mitä Muropaketin toimitus?
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2016
 13. Lexy Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.09.2009
  Viestejä:
  1 252
  Ai kuten omalla osallasi :P
   
 14. modulaattorin persessä Banned

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2016
  Viestejä:
  1
  aika herkkänahkaisia nämä uudet modulaattorit
   
 15. Hesu hopo

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2011
  Viestejä:
  332
  huoh
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2017
 16. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 895
  Nähdäkseni käyttäjä Robert Strong altteroi koska tunnus rekisteröity torstaina, mutta Muropaketin toimituksen mukaan on kyse pitkän linjan murottajasta. Ehdotan muutaman päivän näpäytystä.
   
 17. TheThh Banned

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2011
  Viestejä:
  7 266
  [​IMG]

  Eli täällä varjo-cuckit lyövät bannia kun joku sattuu sanomaan ilkeästi tai olemaan väärää mieltä? Sori mutta tämä on aivan väärä tapaa pitää foorumia. Mites toi viestien ja ketjujen selittämätön katoilu?

  Sanonpahan vaan että nyt Otava teki ison virheen tämän saitin osalta. Odottakaa vaan kun "joku" perustaa uuden rautasivuston :kahvi:
   
 18. TheThh Banned

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2011
  Viestejä:
  7 266
  Näistä kannattaa varmaan soittaa suoraan Laurille. Ei näillä moderaattoreilla ole edes oikeuksia saati taitoja sörkkiä tietokantaa :smoke:

  edit. Joo pikaisen Googlauksen jälkeen näyttääpi siltä että adminin tarvitsee käydä tietokannassa. Modet eivät voi auttaa näissä pyynnöissä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2016
 19. Makaroonilaatikko

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2013
  Viestejä:
  77
  *Altterille ichi ja alkuperäiselle tuplana :O_o:
  Kertoo kyllä nimimerkistä / nimimerkin suhtautumisesta foorumin tulevaisuuteen, jos ei pysty omaan pitkäikäiseen nimimerkkiinsä liittämään moderaattori-statusta.
   
 20. TheThh Banned

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2011
  Viestejä:
  7 266
  Ainoa yllätys tässä on vain muutoksen nopeus, toki kuka tahansa ymmärsi että mitä käy kun otetaan SJW:t ja cuckit töihin. Kannattaa googlettaa Muron uusi johtaja ja käydä lukemassa vaikka domen arvostelu uusimmasta Ghostbusterssista jos haluaa nähdä mitä tälle saitille tulee käymään :D Koska saadaan ekat artikkelit tyyliin "Linda Liukas ja naisten asema ICT-sektorilla" "Näitä lahjoja ostetaan tänä jouluna!" "Katso!" :D Naurattaa jo pelkkä ajatuskin :D
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2016
 21. Lexy Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.09.2009
  Viestejä:
  1 252
  Ollut jo pitkään oikeasti olemassa (tosin addonejen kautta) ja siksi tuon perään olen huudellut. Vaikka laki virallisesti astuu voimaan 2018, niin innolla odottelen kun alkaa satelemaan noita pyyntöjä ja vähän työlistettyjä moderaattoreita / vastuullisia :smoke:
  https://xenforo.com/community/threads/spam-delete-all-posts-by-user-and-more.35404/
  https://brivium.com/resources/delete-users-content.261/


  Voisin melkein lyödä persereikäni neitsyyden vetoa että ei ole muutenkaan ihan vaatimusten mukaisella tasolla mitä tulee tuon lain noudattamiseen mutta odotellaan ja katsotaan kun ensimmäiset "trollit" innostuu vaatimaan "oikeuksiaan"
   
 22. TheThh Banned

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2011
  Viestejä:
  7 266
  Googlen mukaan Xenforo ei pillastuisi niinkin yksinkertaisesta loitsusta kuin:
  Koodi:
  DELETE FROM `table` WHERE `UserID`="1"
  
  Mutta joo, Otavamedia vois yhden oikeasti hyödyllisen jutun tehdä ja asennella ton plugarin.
   
 23. iso-karhu Banned

  Rekisteröitynyt:
  18.07.2007
  Viestejä:
  3 176
  edit: pois
   
 24. kana

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2008
  Viestejä:
  629
  Raportoin nollapostauksesi.
  1.1 Turhien viestien kirjoittaminen on kiellettyä. Mieti ennen viestin lähettämistä, onko sinulla annettavaa keskustelulle.

  Itsehän olen sitä mieltä, että uudet säännöt ovat ihan hyvät ja hommaan saatu uutta rotia :kippis:
   
 25. Saimaannorpanveli

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2016
  Viestejä:
  2
  Raportoin nollapostauksesi.
  1.1 Turhien viestien kirjoittaminen on kiellettyä. Mieti ennen viestin lähettämistä, onko sinulla annettavaa keskustelulle.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti