Vanhat MuroBBS säännöt ja keskustelun valvonta (päivitetty 16.9.2016)

Viestiketju alueella 'Palaute & tiedotukset' , aloittaja AIF, 10.10.2016.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Tarantella

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2015
  Viestejä:
  2 856
  Aika ymmärettävä asia on, että konkurssin tehnyt yritys ei voi enää hyödyntää olemassa olevaa keskutelukanavaa, eikä se toimi yrityksen markkinointikanavana, koska yritystä ei enää ole.

  Jos markkinointisopimuksen tehnyt yritys luopuu sopimuksestaan, on luonnollista, että sopimuksen toinen osapuoli luopuu siitä myös, eikä jatka sopimusta yksipuolisesti.
   
 2. DarkWing

  Rekisteröitynyt:
  08.12.1999
  Viestejä:
  402
  Eihän tämä suoranaisesti sääntöihin ja keskustelun valvontaan liity mutta kun näköjään vastaavia kommentteja on niin pistetään tänne:

  Tässä nyt pari kk seurannut satunnaisesti tätä "uuden vallan" pyörivää muroa ja pakko kysyä että miten on mennyt noin niinkuin omasta mielestä ? Aiemmin aamu on tullut aloitettua aamukahvilla ja murothreadien läpikäynnillä, viimeaikoina hyvä jos kerran viikossa tullut käytyä. Ottaen huomioon että kuitenkin syksystä '99 tullut tätä seurattua melkosittain päivittäin niin kyseinen mielenkiinnon tappo on suorituksena hyvä, ehkä kannattaisi sivubisneksenä alkaa pyörittämään AA-kerhoa tai irti tupakasta-ryhmää.

  Totta kai tietty poistunut osa käyttäjäkunnastakin vaikuttaa mutta enemmän osoittaisin moderointia. Meno on hyvinkin mielivaltaista ja mainostetut "pitkän linjan rivikäyttäjät" joko neverheardeja tai alttereita. Kyllähän edellisporukankin modeista kaikki olivat joskus uusia mutta esim. Phlebas, Snappa ja Roisin tulevat ensimmäisenä mieleen jos pitäisi antaa esimerkit moderaattoreista kellä asiat hoituivat hyvin ilman suurempaa draamaa.

  Myös uutta uutisointia odottelen innolla ihan viihdearvon vuoksi :rolleyes:
   
 3. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Modethan ovat nimenomaan hoitaneet hommansa kokemattomuudestaan huolimatta hyvin. Jos täällä joku taho on mokaillut, se on ollut ylläpito ja toimitus, mutta paska on kaadettu modejen niskaan. Siihen nähden he ovat pitäneet hermonsa hyvin ja siinä sivussa jopa moderoineet keskusteluja toisin kuin edeltäjät viimeisen muutaman vuoden ajan. Eivät nuo lähelläkään täydellisiä ole, mutta saisi tämä koulukiusaajaporukka etsiä itselleen uudet sylkykupit.
   
 4. Joo, täytyy kyllä siitä antaa pieni plussa että modet on jotain edes yrittäneet. Mutta näen edelleen että siellä on ollut hyvin mielivaltaista touhua moderoinnissa ja Otavamedian pässeille kyllä iso säkki risuja siitä että mistään ei ole mitään tiedotettu eikä minkäälaista puheyhteyttä käyttäjäkuntaan ei ole otettu vaan kaikki säädöt ja sähellyksen on tehty täysin ominpäin mistään mitään edes jälkikäteen tiedottamatta. Myöskäänä moderaattoreilla ei näytä olevan (tai ei ainakaan ole tuotu esille) minkään valtakunnan hajua monestakaan täällä tapahtuneesta kummajaisuudesta. He kuitenkin ovat nyt olleet esillä keräämässä sen kaikein käyttäjien pistämän paskankin koska otavalaiset ovat linnoittautuneet kommnunikoimattomuuden bunkkeriin.

  Itsekkin käyn enää vain päivän parin välein katsastamassa palaute ja tiedotukset osion täällä koska ei vain yksinkertaisesti haluta mitään hyödyllistä sisältöä luoda josta puljun omistava paskalafka saisi mainostuloja tai muuta hyötyä itselleen kun ei kerta meidän käyttäjien asiat kiinnosta yhtää[​IMG]
   
 5. David ":DA" Imodium

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2013
  Viestejä:
  1 814
  Omat ajatukseni 100%. Tykkään viestistäsi.
   
 6. Sport_FIN

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  2 469
 7. Proc

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  2 147
  Muutama ehti ajaa scriptin silloin, kun editointimuutoksen kanssa sählättiin 8.12.
  Tuossa ei oltu korvattu viestejä millään mukahauskalla asialla, kuten muutaman muun kohdalla, joten asian annettiin olla. Jotkut taas perseilivät itselleen revertin ja/tai ikibannin.
   
 8. teppemies

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2005
  Viestejä:
  3 804
  Aika paljon on omatkin käynnit harventuneet, mutta kyllä täällä tulee joskus käytyä, erityisesti vilkaisemassa "Palaute & tiedotukset" -osasto. Viihdearvo on noussut aika jyrkästi ;)
   
 9. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Vanhasta kultaisesta Muropaketista minulla ei ole minkään valtakunnan käryä, kun vasta vajaa vuosi sitten olen palstalle yhden ketjun tähden rekisteröitynyt. Moderaattoreiden linjasta ja puolueellisuudesta voi varmasti millä tahansa foorumilla vääntää vaikka maailman tappiin asti, mutta ihan käytännön parannuksena toivoisin itse modeilta aktiivisempaa tiedottamista esim. banneista. Mikäli banni käyttäjälle tulee yksittäisen viestin johdosta, voisi tämän kirjoittaa ko. ketjuun kyseisen viestin perään jonkinlaisen lyhyen lisäselvityksen kera - kuten osa modeista näemmä välillä tekeekin. Osa taasen ei. Tuolla tavalla tuo mystinen puolueellinen linja aukeaisi mahdollisesti myös käyttäjille ajan kuluessa hieman paremmin, kun ylilyönnit olisivat helposti havaittavissa.

  (Pahoittelut, mikäli asia on esim. tässä ketjussa otettu esille jo aiemmin. Selailin tätä ketjua taaksepäin jonkin verran, mutta tuo eri uskonnoista väitteleminen internetissä on niitä asioita, joita ei vain jaksa edes kursorisesti silmäillä läpi.)
   
 10. Proc

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  2 147
  Puolueellisuudet lienevät historiaa, jos sellaisia koskaan on ollutkaan. Itse en käyttäjänä sellaista huomannut, mutta meteliä on vuosien varrella ollut jostain AMD/Nvidia-leireihin kuulumisesta tjsp.
  Taisin itse aloittaa tuon satunnaisen banneista ja varoituksista tiedottamisen pienellä boldatulla huomautuksella lähinnä sen takia, ettei viesti aiheuttaisi enempää raportointia. Itse viestiin saa myös näkymään varoituksen, mutta se on kovin huomaamaton harmaalla taustalla.
  Tietyt (väittely)ketjut nauttivat korkeampaa puuttumiskynnystä moderoinnin suhteen. Esim. tuo Hedman-ketju, jota näytät itsekin seuraavan.
   
 11. Akitator

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2016
  Viestejä:
  12
  Tämä ei välttämättä kuulu tänne eikä oikein mihinkään muuhunkaan lukitsemattomaan ketjuun. Mutta tuo jouluarvonnassa olevan GTX 1080:n voittaja luvattiin julkistaa välipäivien aikana. Tässä alkaa välipäivät käymään vähiin joten onko julkistuksesta jo kuulunut jotain vai enkö vain ole ollut riittävän sherlock etsiessäni asiaa threadi viidakosta?
   
 12. Tzion Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2007
  Viestejä:
  3 958
  :D jos arvonta on korvattu roomban tuunaus artikkelilla. Kaikki voittaa :kippis:
   
 13. Tzion Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2007
  Viestejä:
  3 958
  Tai ehkä voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voiton raportoiminen foorumiin on kielletty :kahvi:
   
 14. Oevoe

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2008
  Viestejä:
  540
  Toimiko onnettarena herra päätoimittaja ja nosti hatusta oman nimensä?
   
 15. Tzion Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2007
  Viestejä:
  3 958
  Hei
  @Proc ja @Tege asiaton käytös hieman arveluttaa. Testaus osiossa he selvästikkin väärinkäyttävät moderaattoreiden oikeuksia luomalla esim keskusteluja joihin vain moderaattorit voivat kirjoittaa. Tämä on selkeää syrjintää käyttäjiä kohtaan ja toivoisin että @Muropaketin toimitus toimitus ottaisi pikaisesti kantaa asiaan.

  Muitakin esimerkkejä on, joita en nyt tähän lähde erittelemään mutta epäilen että tämä (kin) viesti poisteaan kaikessa hiljaisuudessa.
   
 16. Proc

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  2 147
  Listaa nyt kaikki vaan, niin tullaan kunnolla harjatuksi :think:
   
 17. Tzion Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2007
  Viestejä:
  3 958
  En nyt halua hieroa tätä naamallesi koska ehdit poistaa viestini ennenkuin toimitus ehtii niitä lukemaan.

  [​IMG]
   
 18. Proc

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  2 147
  Saatan poistaa/siirtää, jos alkaa mennä liikaa offtopicin puolelle. Tällaiset voit hieroa ihan hyvin tuolla räbässä.
   
 19. Tzion Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2007
  Viestejä:
  3 958
  Tiedän että tykkäät hieroa joten hieraiseppa vaikka ichi minulle niin en palaa enään vittuilemaan tänne.
   
 20. Proc

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  2 147
  Asiallisesti pyydetty. Arvostan ja toimitan :kippis:
   
 21. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  WTC-ketjussa on taas hyvää vauhtia menossa sellainen päälle päin siisti trollaus, josta ei yhdestäkään viestistä itsessään syytä banniin löydä mutta kokonaisuutta tarkastellen tulee varamaan saarnaamiset yms stone deaf julistamiset varmasti ilmi.
   
 22. JCSH

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2009
  Viestejä:
  10 284
  No Rauta-Rassen sigu menee 2.3:een joten sillä saa tyypille suorilla pienen lepotaon.
   
 23. Lainauksia saa edelleen lyhentää sääntöjen mukaan jos asiasisältö ei oleellisesti muutu. Tänään regannut mode joka antoi tästä mulle varoituksen ja poisti sigun ei ilmeisesti tunne sääntöjä.
   
 24. Kyllä tosiaan olisi tauko paikallaan jollekin joka ei vaan pysty olemaan haukkumatta toisia keskustelijoita lähes jokaisessa viestissään tuossa ketjussa. Kuinkahan pitkään moderaattorit oikein katsoo tällaista törkeää käytöstä läpi sormien?
   
 25. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Et ilmeisesti ole kovinkaan pitkään YK:ta seurannut. Sampsan "jengin" ollessa vallassa oli YK jätetty aivan oman onnensa nojaan ja vuosien saatossa siitä tulikin kuin outo versio suomi24 palstasta. Nyt on pitkästä aikaa moderaattoreita, jotka sitäkin jaksaa siivota. Kunhan Samsan seuraajien trollaaminen siellä vähentyy pikkuhiljaa ja vakiotrollit oppii, että nykyään keskusteluissa on ihan säännötkin alkaa siitäkin tulemaan samanlainen paikka kuin se oli loiston vuosinaan jolloin kaadettiin Wincapita jne.

  Vanhoista moderaattoreista aikoinaan selkeästi asiallisin ja paras oli SuperEgo, joka valitettavasti lopetti moderaattorina (en muista syytä, mutten kyllä ihmettele sillä aika raskasta puuhaa ilman palkkaa). Mutta kunhan uudet moderaattorit saavat hiukan kokemusta ja palstan automaattibannaus työkalua saavat säädettyä, voi moderointi hyvinkin kohota SuperEgon tasolle.
   
  Viimeksi muokattu: 01.01.2017
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti