Vanhat lastenohjelmat

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja peruskäyttäjä, 17.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. gilgamesh

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2007
  Viestejä:
  137
  Toivon, että sitten kun joskus omia lapsia on, muumeja ja muskettikoiria ja vastaavia löytyy dvdnä (tai mikä formaatti silloin onkaan vallalla). Nykyohjelmat ovat suunnatonta paskaa verrattuna noihin klassikoihin. Varsinkin muumit ovat todella opettavaisia ja kasvattavaisia.
  [signature]Word.[/signature]
   
 2. TohtoriTalo

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2009
  Viestejä:
  20
  Aaah, niitä aikoja. Eno nauhoitteli mulle aina "taivaskanavilta" piirrettyjä, oli kaikenmaailman inspector gadgettia ja brave starria ja joku halpa transformers-klooni. Sitten joku ihmeellinen jossa taivaalla lenteli joku pahisten valaannäköinen alus jossa oli 2 jotain roboa ja niiden päällikkö ja ne aina joka jaksossa kehitteli jotain maailmanvalloituspahuuksia sankareiden (joista en muista mitään) ratkottavaksi.
   
 3. Lurjus Banned

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2008
  Viestejä:
  152
  Katuhaita mainittu?
   
 4. bsfe

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2009
  Viestejä:
  40
  Tuota kyselin Murolta perjantaina (muistin vain, että siinä oli poika, joka liikkui jotenkin huoneestaan käsin ulottuvuuksien välillä ja I(i)ris niminen munkinkaapuinen hahmo). Täältähän se vastaus löytyi.

  Tuosta lähtien olen koettanut sarjaa metsästää. DVD:llä sitä ei saa eikä tanskalaisilta hubeiltakaan ole vielä löytynyt.

  Jos joku osaa tanskaa / on yhteyksiä sinne / mitä ikinä, ja vois hommata, myydä tai laittaa jakoon tuon Crash-sarjan, niin olisinpa minäkin onnellinen.

  http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=main&value=10080

  YLE:lle esitin myös toivomuksen, että Crash vielä joskus uusittaisiin. Ei muuta kuin muutkin vain mailia osoitteeseen:

  [email protected]
   
 5. Wamos

  Rekisteröitynyt:
  12.10.2004
  Viestejä:
  1
  Hinku ja Vinku pyörii tai on ainakin pyörinyt taas televisiossa tänä tai viime vuonna.

   
 6. kalinka89

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2009
  Viestejä:
  3
  täältähän löytyi vaikka mitä iki ihania lastenohjelmia mitä on tullut katottua pikkuisena tyttönä!
  ajattelin löytyisköhän täältä tietoa yhdestä piirretty elokuvasta minkä oon pienenä katsonut. se oli joku dinosaurus elokuva, muistan vain oranssin kolmisarven.ei ole kyse maa aikojen alussa- elokuvista. niitä dinoja jotenki napattii niitten omasta maailmasta johonkin kaupunkiin (jostain syystä muistelisin että olisi new york?) ja siellä ne sai kyvyn puhua ja niin pois päin..siis todella paljon vaivaa mikä se oli ja olisiko mahdollista nähä sitä enää!! muistan siitä todella vähän, mutta olis aivan mahtavaa jos joku sattuis tietämään mikä se on!

  sitten. oliskohan ollu joku anime sarja/elokuva kenties,en mene takuuseen, mutta muistan siitä pienen tytön ja sitte valkoisen yksisarvisen(?) hevosen jolla oli värikäs harja..ehkä. sitten oliko ollu joku toinen hevonen jolla oli joku haarniska päällä..siis ihan pieni muistikuva vain..sellainen että ne käveleskeli jossain linnassa, muuta en muista..!

  tänne ku päädyin lueskelemaan näitä juttuja niin tuli mieleen vaikka ja mitä ja nyt vaivaa kovasti.. :D
   
 7. Skikuda

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2008
  Viestejä:
  3 332
  Pelottavaa, itse mietin tätä samaa joskus pari päivää sitten tätä ketjua vielä näkemättä.

  Itse olisin kuvaillut pätkän suunnilleen juuri noin sanoin.

  Googlettelin ja löysin http://www.imdb.com/title/tt0108526/, luulen että tuo on ainakin se jota itse muistelen, tutun näköinen tuo t rex. "Dinot New Yorkissa" suomeksi tuon nimi.

  http://www.youtube.com/watch?v=GqLdZwkajvY
   
 8. bsfe

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2009
  Viestejä:
  40
  Oisko se We're Back! A Dinosaur's Story -leffa?

  http://www.imdb.com/title/tt0108526/

  [Lisäys: Heh! Samalla asialla.]
   
 9. bsfe

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2009
  Viestejä:
  40
  Olisiko ollut tämä sarja: Princess Gwenevere and the Jewel Riders / Starla and the Jewel Riders (International: English title)

  http://akas.imdb.de/title/tt0112131/

  Toinen samantyylinen (vanhempi) on The Last Unicorn

  http://akas.imdb.de/title/tt0084237/
   
 10. kalinka89

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2009
  Viestejä:
  3
  just tuo dino leffa se oli :)!!!!!!!!!!!! meinasin sydärin saada ku näin nopeesti löyty..ihanaa!! mistähän tuo löytyis?!...mahtavaa kyllä..melkein muistin oikein, ei ollu oranssi kolmisarvi,vaan rexi :) ..kiitos erittäin paljon..

  tuo toinen ei ihan varmaan se ollu..mutta voi olla että oli, koska en muista paljon ollenkaan siitä..joskus pari vuotta sitten löysin jonkun kuvan siitä, jotenki muistan että sen nimessä olis ollu rainbow, bridge,.... jotain tuon tyylisiä sanoja.. erittäin valaisevaa :D
   
 11. bsfe

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2009
  Viestejä:
  40
  Elokuva: Rainbow Brite and the Star Stealer?

  http://www.imdb.com/title/tt0089877/

  Sarja: Rainbow Brite?

  http://www.imdb.com/title/tt0174422/

  Suomeksi siis Sateenkaari Riti. Nettikaupoista (ulkomailta) voit tilata DVD:llä (Amazon, CDWoW, Play). En tiedä saako mistään suomiteksteillä.

  YouTubessa: http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=Rainbow+Brite&aq=f
   
 12. Memek1

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2000
  Viestejä:
  159
  Areenasta löytyy pari jaksoa Olipa kerran ihmistä, 18. ja 19. jaksot.
   
 13. kalinka89

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2009
  Viestejä:
  3
  kyllä tais olla tuo rainbow brite elokuva.. :) kiitos neuvoista, ihan mahtavaa ku sai nyt mielenrauhan että mitäs ne oikein olikaan.. :)
   
 14. dotork

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2003
  Viestejä:
  82
  Joskus tuli katteltua tämmöstä englannin alkeet opetusohjelmaa kun Muzzy in Gondoland

  Ihan loistava vieläkin :D My name is Muzzy, BIIIIG Muzzy!
  [signature]How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?[/signature]
   
 15. LilithEvoly

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2010
  Viestejä:
  2
  Huomasin, että täällä ei oltu mainittu vielä hyvin tärkeitä ohjelmia.

  Veturi ja nimenomaan Ansan ja Oivan veturi. Ansa ja Oiva oli ihania vielä omassa ohjelmassaankin. Kovasti olen Yleltä pyytänyt uusintoja, vastausta saamatta :(

  Timon ja Pumba oli myös ihania! Mikä ihanuus olikaan kun ensin tuli Nalle Puhia ja sitten Timon ja Pumbaa. Tai sitten ne tuli eri päivinä. En muista. Monesti nauhotin videolle ja löytyykin kaksi videota jossa on vuoron perään Nalle Puhia ja Timon ja Pumbaa. Samoilta videoilta löytyy myös muutama jakso Sandokania ja Pikku Poneja. Harmi kun nyt puuttuu vaan VHS soitin jotta voisi katsoa niitä. Olisin niin mielelläni halunnut tänään katsella.

  Vili Vilperin tunnari on nyt kahtena aamuna soinut päässäni, enkä edes tiedä miksi.

  Arki-iltapäivisin 90-luvulla tuli jokin Taikabussi(?) niminen ohjelma. Siinä koululaiset lähti opettajan kanssa keltaisella koulubussilla retkille, ties minne. Kerran taisivat olla jonkun oppilaan sisällä kun tämä oli kipeä ja toisella kerralla avaruudessa. Aina oli kauhea kiire koulusta kotiin jotta ehti nähdä iltapäivän lastenohjelmat. Tulivat muistaakseni 13-15 välillä. Ja ai että kun harmitti jos oli kolmeen asti koulussa kun ei ehtinyt näkemään niitä. Edit: Englanniksi ainakin The Magic Schoolbus joten aika varmasti oli suomeksi Taikabussi.

  Olikos se nytten viikonloppuisin lastenohjelmien jälkeen kun tuli se jokin teinisarja jossa oli kaksi nörttiä jotka teki sen Lisa nimisen naisen. Mikä ihme tämän sarjan nimi oli? Edit: Lisa ja pojat oli sarjan nimi.

  Yleltä tuli myös jokin lasten/nuorten sarja jossa koulussa oli jokin paholais rehtori ja vain oppilaat tiesi siitä. Mikäköhän tämäkin oli? Edit: Löysin nimen Strange days at Blake Holsey High, mutta en ole varma että onko kyseessä ihan sama. Ainakin kuvauksen perusteella kuulostaa samantapaiselta, mutta muistelen, että sarja jota etsin olisi ollut brittiläinen kun taas tämä on amerikkalainen.

  Jossain oli jokin sininen lentävä piano. Musiikki oli kielletty ja soittimet taisteli ilkeää kuningasta(?) vastaan. Ei mitään hajua mikä oli nimi?

  Tai sitten se musiikkijengi jossa oli poikia joiden nimet oli mm. Beethoven, Verdi, Chopin jne. Soittivat tietenkin eri soittimia. Kaipa niillä oli bändi. Ei muistu senkään ohjelman nimeä mieleen.

  Ja oliko Superkirja juuri se joka vei lapsia Raamatun tapahtumiin? Vai oliko se jokin muu. Jokin sarja ainakin vei kirjan kautta lapsia Raamatun tapahtumiin. Seurakunnan leirien kohokohtia oli kun viimeisenä iltana sai joko mennä nukkumaan tai katsomaan tätä. Ja muistaakseen pyysimme juurikin että "katsotaan Superkirjaa". Edit: Juurikin sama Superkirja.

  Joku tuolla jo aikaisemminkin kyseli sen jonkin sarjan nimeä, jossa oli eläimiä jollain saarella ja siellä oli jokin tulivuori, joka oli jotenkin tärkeä sen saaren toiminnan kannalta. Ja mitä luultavammin Polshki Polshki (mikä se sitten olikaan) oli tässä ohjelmassa. Täytyy kysyä kaverilta jos hän muistaisi ohjelman nimen. Muistelen, että hän hoki ala- tai yläasteella tuota Polshki polshkia jatkuvalla syötillä :D En silloinkaan kyllä tiennyt mikä juttu se oli, vaikkakin tuota sarjaa muistan nähneeni muutaman jakson. Edit: Nooan Saari oli sarjan nimi.

  Entä muistaako kukaan Pikku Kakkosen seikkailu juttuja, joissa lapset kulki sen yhden juontajan kanssa, ympäri hienosti lavastettua "seikkailurataa" pitkin ja ratkoivat tehtäviä. Oli ainakin Hui hai hiisi(?) ja sitten oli joku merirosvo juttu (muistan paljon "sumua" ja suon ja puhuvan papukaijan joka auttoi lapsia ja laivan) ja kaipa joku viidakko juttukin (johonkin luolaan taidettiin heittää jotain pusseja jotta sai jatkaa, ruokittiin kait jotain leijonaa (?) ja kuljettiin riippusiltoja pitkin). Pidin niistä mahdottomasti. Tosin olin kade niille muksuille. Olisin itsekin halunnut mennä seikkailemaan sinne (vaikka olinkin kyllä jo aika vanha näitä katsellessani, tuskin olisin päässyt ikäni puolesta) ja inhosin niitä mukulia kun ne tuntu jotenkin ärsyttäviltä. En muutenkaan koskaan tykännyt jos oli lapsi juontajia tai muuten lapsia jossain ohjelmassa. En tiedä sitten oliko se muksuna kateutta vai oliko ne vaan niin huonoja. Mutta kameramiehiä oli hauska bongata noissa ohjelmissa kun yrittivät pysyä huomaamattomina mutta aina välillä osuivat toisen kameraan :D)

  Lelumaan Niksua (vai mikä se oli) muistan inhonneeni syvästi, kuten myös Teletappeja, Puuha Peteä ja Hilarius Hiirtä

  Ah niin ihanat Joulukalenterit pitäisi myös saada takaisin. Tonttu Toljanteri on uudemmista parasta mitä on ikinä tarjottu (The Joulukalenterista puhumattakaan ;)), ja muistan myös jonkin Turun joulukalenterin jossa aina askarreltiin jotain ja kaipa siinä Turun Linnan tonttukin pilkahti. Minulta tuskin enää löytyy kirjasta joka oli sidoksissa tuohon joulukalenteriin, siinä oli ohjeet joka päivän askarteluihin. En kauheasti muita joulukalentereja sen enemmän muistakaan, mikä on jännä juttu kun aina rakastanut Joulua yli kaiken pienestä pitäen. Onko jollain muulla muistikuvaa erilaisista joulukalentereista?

  Entä muistaako kukaan Lasse Pöystiä Pikku Kakkosessa? Pelkkä Lasse Pöysti kertomassa vanhoja tarinoita kameralle. Tosi mukava. Muistan Ketun ja pihlajanmarjat yhtenä satuna. Tälläsiä kaivattaisiin nykyäänkin.

  Muistan myös Beatrix Potterin Petteri Kaniinin. Todella ihana piirtojälki!

  Entäs muistaako ihmiset Karhu Paddingtonia?

  Beethoven oli myös valloittava. Siis Berhandinkoira Beethoven. Itseltä löytyi yksi VHS ainakin joskus. En tiedä myinköhän sen kirpparilla. Toivon mukaan en.

  Tämä ei varsinaisesti ole sarja mutta lempparini joskus muksuna, lainasin VHS:n kirjastosta miljoonia kertoja (odotin aina innolla että koska se tulee kun sitä siirreltiin aina kirjastosta toiseen). Siinä jokin nainen muuttaa pojan varpuseksi koska tämä oli kohdellut huonosti lintuja (tai jotain sinnepäin) ja pojan täytyi tulla sitten toimeen varpusena jonkin aikaa ja sitä auttaa toinen vanhempi varpunen. Nimi tosin hukassa tästäkin.

  Garfield and Friends oli viikonlopun kohokohta ja sen jälkeen tulikin Naurunpaikka sopivasti. Ah niitä ihania hetkiä namipussin/suklaalevyn/sipsipussin kanssa OMASSA huoneessa kun minulla oli vihdoin ja viimein oma telkkari jota olin mankunu jo kauan :D (jokin ikivanha halppis telkkari se oli, just ja just toimi). Siellä sitten sängyllä tai lattialla pimeessä huoneessa mässytin ja kuolin melkein nauruun kiitos Naurunpaikan.

  Majakan väki ei varsinaisesti ole lastenohjelma vaan pikemminkin teineille osoitettu, mutta minusta silti maininnan arvoinen. Ainut asia miksi kannatti katsoa Summeria joskus xD Samaan kategoriaan kuuluu Klaani, Teininoita Sabrina ja Lizzy McGuire. Teininoita ja Lizzy on jo vähän kuin nykyajan Hannah Montanat ja Hotel Zack & Codyt ja muut vastaavat mutta itseasiassa nämä ovat erittäin viihdyttäviä. Tällä hetkellä näen niitä saksaksi dubattuna jollakin saksa kanavalla joka näkyy meillä. Nuoret näyttelijät ovat oikeasti lahjakkaita näissä sarjoissa. Komedia on vaikea laji ja niissä on aina muutama helmi joista toivon mukaan kuullaan vielä jatkossa lisää (sitten on tietenkin myös nämä teinipissikset joilla nousee kusi päähän, joka on hyvinkin valitettavaa :() Mutta yhden sarjan nimi on kadoksissa. Jokin Saippuajuttu se oli (nimessä siis oli sana Saippua, ainakin suomenkielisessä). Tuli muistaakseni jonain vuonna ennen Summeria, näin vain muutaman jakson koska juuri sinä vuonna en tainut enää jaksaa katsoa Summeria. Perhe siinä oli, tyttö pääosassa, ärsyttävä pikkuveli, eli tuskin auttaa paljoa koska suurin osa tämän tyyppisistä ohjelmista on juuri tuolla kuviolla. Muistan, että lopputeksteissä oli kivannäkösiä pikkutaloja taustalla rivissä. Ja olikohan se niin että aina lopussa tyttö puhuu kameralle joka on vähän ylempänä ja kameran objekti on kuplamainen. Jokin ns. "yhteenveto" tai "opetus" jakson tapahtumasta. Edit: Jotenkin sellainen muistikuva että enkunkielisessä nimessä olisi ollut sana Street... Soapstreet? Saippuakatu? En ole yhtään varma nyt. Klaania on monet pyytäneet Yleltä uusintana ihan alusta asti (kuten minä :) En ole nähnyt alkupään jaksoja varmaan koskaan) ja vastauksena on tullut, että ei näytetä ja kuulin jostain, että viimeistä kautta ei tultaisiinkaan koskaan näyttämään koska "poikkeaa niin paljon entisistä totutuista tuotantokausista". On siinäkin syy *murh* Onneksi on englanniksi niin voi etsiä jotain muuta kautta ja silti vielä ymmärtää ;) Ja sitten oli tietenkin Alfit ja Big Footit ja mikä oli se animaatio joka oli myös enemmänkin teineille suunnattu. Mustahiuksinen, silmälasipäinen erittäin passiivinen tyttö, Daria? Muistan myös kun joskus lastenohjelmien jälkeen taisi tulla Perhe Robinson tms. Perhe haaksirikkoutuu autiolle saarelle ja lopulta niillä on siellä vähän kaikkea. Tosi hienon majan rakensivat. Halusin sellaisen. Sealab 2020 oli mitä luultavammin se sarja jossa oltiin vedenalaisessa laboratoriossa ja siellä ihan asui ihmisiä koko päiväisesti, jotain ne siellä tutki. Ja jotkut teinit aiheutti ongelmia ja pelasti päivän vuoron perään xD

  Ja ai että! Yleltäkö se tuli vai mistä, Enkeleitä ja Pikkupiruja, mahtoikohan olla sen niminen? Siinä oli koulu joka oli oikeastaan unelma koulu. Ala-aste jossa oppilaat sai tehdä oman lukujärjestyksen ja opiskella omaan tahtiinsa, maailman ihanimmat opet siellä.

  Pelottaako? sarjasta olen joskus saanut traumoja. Kerran tuli jakso jossa jossain uima-altaassa oli joku hirviö/haamu ja se vei uimareita. En uskaltanut mennä uimaan vähään aikaan :D Tai sitten yksi jakso missä oltiin jossain talossa ja joku nainen oli tippunut ikkunasta ja muistan, että joku löysi jonkun kengän ja jatkuvalla syötillä soi taustalla Für Elise pianolla soitettuna, kun joku (tai jokin) talossa soitti sitä. Pelottavaa... Edit: Nyt tuli mieleen, että jos sekotankin tuon Für Elise jutun Shirley Holmesiin, nuoreen tyttöön joka ratkaisi mysteereitä. Ja niin se taitaa ollakin. Sekin oli oikein kiva sarja. Muistaakseni sillä oli apuna joku poikakin ns. Watsonina.

  Muistan myös nuo Huomenta Suomen tms. Warner Brosin piirretyt aamulla. Äiti herätti kun piti lähteä päivähoitoon (ja myöhemmin päiväkotiin), vei peiton sohvalle, taitteli siitä "makuupussin" ja minä kipitin katsomaan aamupiirrettyjä. Harmitti aina kovasti kun piirretyt loppu ja sitten sen jälkeen tuli muistaakseni Merlose Place ja jokin numerosarja, vai mikä se sarja olikaan, mistä vähän aikaa sitten tuli uusiakin jaksoja.

  Samalla tavalla harmitti aina viikonloppuisin kun lastenohjelmat loppu ja sitten sieltä tulikin Joka kodin Asuntomarkkinat (Remontti Reiska), ai että sitä inhosi ja en kyllä jaksa vieläkään katsoa sitä, kaiken lisäksi on edelleen samalla ohjelmapaikalla.

  Mutta siinä suurin osa on kyllä ollut oikeassa, että nykyajan lastenohjelmat on täyttä kuraa. Ajattelin tänään että olisin katsonut lastenohjelmat kun heräsin aikaisin, mutta kun katsoin tarjontaa niin ei huvittanutkaan. En usko, että olisin edes muksuna tykännyt nykyajan ohjelmista :( Ja miksi ihmeessä yleltä ja mtv:ltä tulee samaan aikaan lastenohjelmia O_o muistelen, että itse aina käänsin kanavan kun yleltä loppui mtv:lle kun sieltä sitten juuri sopivasti alkoi.

  Edit: Niiiiin tuli myös mieleen, että muistaako kukaan sitä tarinaohjelmaa jonka tunnarissa oli ainakin lentävä kirja ja jättiläinen. Siinä oli aina eri satuja. Olikohan sekin joku tarinatuokio tms. (mutta ei siis tämä Janosch). Muistan, että oli aika "uutta" ja värikästä piirtojälkeä.

  Entä muistaako kukaan Nelosen aamun Sissiä? Tai mikä se oli se toinen jossa oli joku ritari pääosassa. Sitä tunnaria aina naurettiin kun muistaakseni se nimi tuli siinä lopussa niin mahtipontisesti. Ivanho? Oliko se joku semmonen? Kummastakaan en kyllä pahemmin tykänny. Ne itseasiassa on jo kaikua tulevista lastenohjelmista ja niiden huonoudesta. Neloselta tuli myös söpö The Silver Brumby (olikos se nyt sitten Hopeaharja suomeksi).

  Edit 2: Näitähän tulee nyt mieleen. Katti-Matti! Se oli ihana. Harmittaa kun menin joskus aikoinaan myymään VHS:n kirpparilla. Samalla reissulla meni myös Ville Vallaton ja Kippari Kalle :( Huonoja valintoja silloin tehnyt. Sentään miulle jäi Winsome Witch ja vanhat Karviset.

  Edit 3: Duck Talesista ja Chip N Dalesta tulee mieleen että itse ainakin olen myös pelannut samanlaisia pelejä. Ainakin Chip N Dale on ihan sama nimikin pelissä Duck Talesissa pelissä on ainakin sama tunnari. Mukavia pelejä. Harmi kun konsoli ei enää toimi. Löytyisi meinaan kaapin pohjalta toi Duck Tales peli. Chip N Dale oli kaverin joten sen kohtalosta en osaa sanoa.

  Edit 4: Looney Tonesin lisäksi oli myös paljon hauskempi Tiny Toons
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2010
 16. Aran

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2008
  Viestejä:
  386
  Ensimmäinen oli suomeksi niinkin johdonmukainen kuin Lisa ja pojat.
  Toinen muistaakseni on Nooan saari.

  Tuli katsottua noita aika myöhäiselle iälle asti kun sisarukset reippaasti nuorempia.
   
 17. hilppaa

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  19
  tao tao,nalleluppakorva,kaislikossa suhisee
   
 18. LilithEvoly

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2010
  Viestejä:
  2
  Lisa ja pojat ja Nooan saari! Ne ne olikin :) Kiitoksia Aran!
   
 19. turilass

  Rekisteröitynyt:
  18.07.2009
  Viestejä:
  70
  katto kassinen:smoke:
   
 20. kode

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2002
  Viestejä:
  423
  Onko kellää muistissa Histamiini. Sitten oli joku sarjo missa nalle seikkaili, muistaakseni otto? Sit oli joku sormileikki tms?
   
 21. Miika R

  Rekisteröitynyt:
  23.10.1999
  Viestejä:
  385
  Histamiinin muistan itse ainakin "Klip-klop, klip-klop, hevonen on pop" ja sormileikki
  taisi olla Hapsiainen :smoke:
   
 22. Mikkos

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2004
  Viestejä:
  8 072
  Ei o. Hapsianen oli toinen sormijuttu. Sormileikki oli sor-sor-sormileikki alkaa. Siinä oli valkoiset hanskat ja musta tausta. Hapsiasella oli liimatut silmät.
   
 23. Miika R

  Rekisteröitynyt:
  23.10.1999
  Viestejä:
  385
  Totta, nyt muistui mieleen tuokin ohjelma :)
   
 24. Kyyninen

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2006
  Viestejä:
  0
 25. Mikkos

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2004
  Viestejä:
  8 072

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti