Vanhan HDD:n täydellinen tyhjennys

Viestiketju alueella 'Massamuistit' , aloittaja kalorimehuz, 31.05.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. kalorimehuz

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2013
  Viestejä:
  54
  Moro, asentelin windows 10 uudelle SSD:lle ja ajattelin että tosta vanhasta Seagatesta saisi varmaan kolmannen kiintolevyn koneeseen vielä. Eli mitenkä kannattaisi lähtee tyhjentää kovalevyä?

  Levyltä löytyy käyttöjärjestelmä ja monta sataa gigaa muita tiedostoja. Olen katsellut tota DBANia, mutta toimiiko miten jos mulla on SSD:llä jo valmiiksi käyttöjärjestelmä ja tolla HDD:llä eli saako sillä erillisiä kiintolevyjä nollattua?
   
 2. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 233
  No ei sitä tarvitse millään dbanilla kirjoittaa ellei halua mahdollisesti estää vanhan datan osittaisen palautuksen. Jos levy on tarkoitus ottaa käyttöön niin silloin vain teet pikaformatoinnin tai deletoit osion ja teet uuden tilalle.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2018
 3. ApeeApina

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2008
  Viestejä:
  1 244
  Itsellä jäi traumat, kun menin joskus muistaakseni WinXP-aikana laittamaan koneeseen 2 levyä kiinni joilla kummallakin boottaava XP samasta koneesta. Piti varmaan vanhalta levyltä vielä saada jotain uudelle siirrettyä. Se jotenkin sekoitti koko systeemin kun muutti rekisterissä yms. paikoissa viittaukset osoittamaan sinne vierailevalle levylle ja seuraavalla kerralla kun yritti uudelta levyltä yksin käynnistellä niin pelkkää ongelmaa vaan josta ei enää ilman uudelleenasennusta selvinnyt. Ehkä uudemmat Windowsit on vähän fiksumpia ja tällasen tempun uskaltaa tehdä ilman sekoamisia, sen kun järkkäilee vanhan levyn osiot uusiksi levynhallinnassa ja kovaa ajoa.
   
Tagit:

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti