Valkokankaalla on nyt kaksi Jokeria - Robert Pattinsonin Batman kohtaa niistä tuskin kumpaakaan

Viestiketju alueella 'Peli- ja elokuvauutiset sekä artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 10.09.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  31 535
 2. JATATE

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2013
  Viestejä:
  14
  Voisi DC ottaa oppia Marvelista ja lopultakin lyödä lukkoon pidemmällä kaavalla mietityt näyttelijät ja kunnon elokuvasarja niin voisi olla katsojiakin.
  Olen varma että tämä onnistuisi jos vain tekijöillä on tarpeeksi haluja toteuttaa koko prosessi.
  Tokihan se sitouttaa näyttelijöitä paljon mutta kuten Marvel osoitti niin tarkkaan harkittuna koko hommalla on todella hyvät tulokset...olihan end game eniten ansaitseva elokuva kautta aikain.
   
 3. Haerski_90

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Viestejä:
  110
  DC:n elokuvien kehitysprosessi on ollut käsittämättömän sekava, josta parhaana esimerkkinä Suicide Squad, jonka studio vielä kaikesta päätellen muokkasi uuteen uskoon ilman alkuperäisen ohjaajan suostumusta.

  Näyttelijöiden ja ohjaajien sijaan DC:n pitäisi sitouttaa joku Kevin Feigen kaltainen iso setä tai täti pitämään lankoja käsissään ja suunnittelemaan leffoja pitkällä aikajänteellä. Cinematic universea ei polkaista käyntiin vain sillä, että annetaan milloin kenenkin tehdä elokuva siellä ja elokuva täällä vailla mitään kaiken yhteen sitovaa punaista lankaa.

  Nyt olisi joka tapauksessa aika polkea kaikki edeltävä roska niin syvälle kuin mahdollista ja aloittaa (taas) kaikki alusta. Wonder Womania kai pidetään jollain tavalla DC-elokuvista parhaana, mutta itse sanoisin, että se on pikemminkin ainoa, jonka tunnistaa jotenkin loogisesti eteneväksi elokuvaksi. Se voi siis olla leffoista paras, mutta se ei ole kovin paljon vaadittu.

  Ja etenkin Jared Leton Jokeri pitäisi polkea kaikkein syvimmälle kaikista näistä tynkähahmoista. Kaikin puolin naurettava tapaus, eikä hyvällä tavalla. Tavallaan pidin faniteoriasta, jonka mukaan Leton Jokeri olisikin Robin, jonka oikea Jokeri on korruptoinut, mikä olisi perustellut miksi tämä on sellainen emoileva pikkunilkki, mutta kun tätä linjaa ei koskaan elokuvissa viety eteenpäin, tuskinpa sitä oli näin suunniteltukaan..
   
  Viimeksi muokattu: 10.09.2019
 4. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  182
  Joo, mutta tämä Phonexin Joker leffa onkin täysin iralaan DC:in omansta elokuva universuumista sijoituen ihan eri maailmaan, jolloin se ei vaikuta DCEU:n maailmaan. Ellei asiaa toki retcoonata.
   
  Viimeksi muokattu: 10.09.2019

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti