Vakava yhteydenmuodostus-ongelma

Viestiketju alueella 'Internet, tietoturva ja muu tietoliikenne' , aloittaja WTF_FTW, 11.08.2017.

  1. WTF_FTW

    Rekisteröitynyt:
    13.02.2013
    Viestejä:
    94
    Hei. Selitän nyt tässä sen verran kuin osaan/ymmärrän ja mitä olen tähän mennessä tehnyt.

    Eli, pöytäkoneeni jäätyi täysin niin, että jouduin virtanappia pohjassa pitämällä sen sammuttamaan. Näin on käynyt kymmeniä kertoja viimeisten kuukausien aikana, eikä siinä kai mitään. Viimeisimmän jälkeen kuitenkin nettimokkulani lakkasi toimimasta tuossa koneessa.

    Windows 10 jota käytän oli jo ennestään pahasti hajalla, ja sain nyt tehtyä täysin uuden asennuksen käyttäen lataamaani asunnusmediaa. Tyhjensin myös koko kovalevyn asennusvaiheessa. Ongelma ei kuitenkaan korjautunut.

    Kun käytän Mobile Partneria (käytössäni siis DNA:n mokkula, 3G), se kyllä asentaa ohjelmiston ja käynnistyy normaalisti, mutta antaa sitten virheilmoituksen Error 633: modem or other connecting device is already in use or not configured properly.

    Tiedän, että netistä löytyy miljoona sivua jossa ihmiset valittavat samaa ongelmaa, mutta olen jo käynyt kaikki ratkaisut läpi eikä mikään ole auttanut. Kaveri netissä sanoi pyysi minua tekemään ipconfig/all komennon cmd:llä ja se näyttää, että pöytäkoneessani on ainoastaan Windows IP configuration ja Ethernet adapter ethernet. Lisäksi device managerissa näkyy kyllä modeemien kohdalla Huawei modem 3G mutta lisäksi kohdassa other devices näkyy kysymysmerkkien kera pcie simple communications device, joka ei ilmeisesti ole ''configured properly'' tai ajureita ei voida asentaa jne.

    Nyt siis etten tuhlaisi elämästäni enempää aikaa kun tarve, niin onko koneestani mennyt jokin osa rikki vai voiko tämän vielä korjata jotenkin ohjelmistoja apuna käyttäen? Ja jos pitää ostaa uusia osia niin mitä? Koneeni alkaa olla kohta 7 vuotta vanha, näytönohjain on jo hajonnut 2 vuotta sitten.

    E. tämä sama mokkula siis toimii tässä läppärissä aivan normaalisti jossa on myös windows 10, joten vika ei ole siinä.
     
    Viimeksi muokattu: 11.08.2017
  2. WTF_FTW

    Rekisteröitynyt:
    13.02.2013
    Viestejä:
    94
    Microsoftin foorumilta sanottiin, että kyse olisi komponentissa olevasta ongelmasta. Nyt sitten tarvitsisin vähän vinkkiä siihen, mikä komponentti olisi kyseessä, kun muuten kone näyttäisi toimivan normaalisti. Ei nyt huvittaisi ostaa ihan kokonaan uutta konetta jonkun pikkuosan takia.
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti