Uusi jääkaappi, joka ei vie yöunia

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Azaloom, 25.04.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Azaloom

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2007
  Viestejä:
  2 166
  Veikkaan, että informatiiviset vastaukset jää vähiin. Tämä on niin subjektiivinen asia. Se mikä on hiljainen yhdelle, ei helposti ole sitä toiselle. Toisaalta jokainen kaappi on oma yksilönsä. Jos itse olisin kaappiostoksille ja hiljaisuus on tärkeä kriteeri, niin melkein lähtisin katselemaan käytettyjen palstaa. Noita vanhempia saa puoli-ilmaiseksi ja välillä ihan ilmaiseksikin hakuvaivalla, eikä sitten ole taloudellisesti niin iso paukku, jos ei olekaan riittävän hiljainen. Reilu kymmenen vuotta vanhoissa kaapeissa - jos löytyy siisti - saattaa paljon helpommin löytää hiljaisia kaappeja, kun sai käyttää toisenlaisia kylmäaineita, eikä kompressoreita täytynyt virittää niin kireälle.
   
  Viimeksi muokattu: 03.09.2017
 2. nbv_

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2016
  Viestejä:
  10
  Azaloom, olit kirjoitellut vuonna 2011 tuosta ostamastasi Mielen KD12823S omia käyttökokemuksiasi tänne (sivulla 5).

  Onko sinulla edelleen sama laite, onko vieläkin hiljainen? Tullut tässä nyt muutamaa tunti googlailtua, 63cm syvyys voisi vielä jotenkin mennä jos kaappi olisi muuten kestävä eikä siitä tulisi kovin paljoa häiritsevää ääntä. :)
   
 3. Azaloom

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2007
  Viestejä:
  2 166
  Hämärästi muistan, että kirjoittelin tähän ketjuun myöhemmin, että itselleni ei lopulta toiminut mikään jääkaappi pienessä tupakeittiössä, vaan ostin Kierrätyskeskuksesta kahdeksallakympillä vanhan siistin sopivan korkuisen Bochin ja laitoin torniasennuksena pienen kaksion ainoan välioven taakse kylppäriin pesukoneen päälle. Toimi oikein loistavasti sen kuutisen vuotta, mitä asunnossa asuin. Nyt olen muuttanut jo reilusti isompaan kolmioon, ja tuon Mielen myin itse asiassa eteenpäin ihan vähän aikaa sitten käytännössä käyttämättömänä. Enpä muista kertoa siitä oikeastaan yhtään enempää käyttökokemuksia, mitä olen tuonne aiemmin kirjoittanut.
   
  Viimeksi muokattu: 03.09.2017
 4. Azaloom

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2007
  Viestejä:
  2 166
  "Oletko hankkimassa uutta jääkaappipakastinta? Satojen eurojen laite voi tuottaa kaksi ikävää yllätystä"

  https://www.hs.fi/koti/art-2000005647209.html

  Melkein suosittelen ketjussa toistamiseen hiljaista kylmälaitetta etsiviä katselemaan osto- ja myyntipalstojen käytettyjä vanhempia laatulaitteita. Juuri vähän aikaa sitten tuli hankittua vanhemmille hajonneen laitteen tilalle uusi kahdella kompuralla varustettu kymmenisen vuotta vanha siistikuntoinen Miele puoli-ilmaiseksi, ja ovat olleet kaikin puolin erittäin tyytyväisiä. Ajoittaista melko hiljaista sisätilan puhallinta lukuun ottamatta laitteen perus-käyntiääni on todella hiljainen, ja koneessa siis kaksi täysin itsenäisesti käyvää kompressoria sekä jääkaappi- että pakastin osalle. Malli on niin paljon kuin KF5650SD.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2018
 5. lpto

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2006
  Viestejä:
  886
  Näin on. Mielen kodinkoneet tuppaavat muutenkin olemaan varmaan laadukkaimpia (kalleimpia) kaikissa eri kodinkonegategorioissa. Useasti uusiakin kodinkoneita saa ostettua huokeaan hintaan vertaiskaupasta. Niiden menekki on huomattavasti pienempi kuin muun elektroniikan, niin hinnatkin pysyvät alhaalla.
   
 6. code3

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2010
  Viestejä:
  361
  Meidän uusi jääkaappi/pakastin ääntelee :Kroooooooh krooooooooh tsup tsup tsup raaaah raaaah kraaaaak kraaaaak zump zump zump puh puh puh zaaaaak zaaaaak rrrrrrrooom rrrrrrrroom.

  Meinattiin viedä takas Giganttiin että taitaa olla rikki. Mutta ohjekirjassa lukee: "Kaappi pitää monenlaisia ääniä, niistä ei kannata välittää". No, antaa sitten olla, ei ole makkarin lähellä.
   
 7. jyrki

  Rekisteröitynyt:
  14.12.1999
  Viestejä:
  821
  Olinkohan jo kirjoittanut tänne: Kahdessa eri osoitteessa on ollut rosenlew vähävirtanen (ysäriltä?) joka oli erittäin hiljainen jääkaappipakastin.
  Nyt vieressä murisee boschin 4v vanha jääkaappipakastin. Ei onneksi yöunia häiritse mutta reilusti äänekkäämpi.

  Olen joskus kärsinyt jääkaapeista jotka päällelähtiessään jopa herättää kesken yöunien..
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2018
 8. Pakko kysyä nyt, että nukutteko keittiössä kun jääkaappi herättää unilta?
   
 9. jyrki

  Rekisteröitynyt:
  14.12.1999
  Viestejä:
  821
  Kahdessa eri yksiössä jaakaappi ei ollut edes suoraan näköetäisyydellä mutta piti niin perkeleenmoista meteliä :D Toki ei ollut ovia välissä vaimentamassa.
  Toisessa kämpässä piti pitää jääkaappipakastimen pakastin pois käytöstä koska se meteli oli vaan liikaa
   
 10. Azaloom

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2007
  Viestejä:
  2 166
  Ihmiset ovat erilaisia - tämänkin ominaisuuden suhteen. Riittävän vanhaksi kun elää, niin toivon mukaan oivaltaa asian.
   
 11. Zener78

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2014
  Viestejä:
  236
  Kaasujääkaapit ovat täysin äänettömiä. Jotkut mallit toimii myös verkkovirtalla, eli kaasun sijaan lämmittimenä on sähkövastus.

  Energiatehokkuus noissa on huono, mutta jos hiljaisuus on pääasia. Ovat usein hotellihuoneen minibaarit tällä tekniikalla varustettuja sattuneesta syystä.
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti