Uusi Iron Man -huhu on aivan järjestön - Toivottavasti Marvel Studios ei alennu tähän

Viestiketju alueella 'Peli- ja elokuvauutiset sekä artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 15.09.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  25 054
 2. Godfa

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2019
  Viestejä:
  1
  Voi luoja miten lapsellinen vuodatus. Tottakai Tony Stark on elossa tuossa kohtaa jatkumoa joten on aivan luonnollista, että häntä näytetään. Toimittajalla on nyt jokin vammainen vaikeus sulattaa sitä, että tarina sijoittuu aikaan ennen Endgamea. 'yhyy pyhyy, Tony Stark kuoli, en halua nähdä sitä enää, koska se oli niiiiin surullistaaaa...'
   
  Haerski_90 ja J4mppa96 tykkäävät tästä.
 3. J4mppa96

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2019
  Viestejä:
  6
  Aamen.
   
 4. Haerski_90

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Viestejä:
  45
  Edellisten kanssa ihan samoilla linjoilla. Koko Endgamen vaikuttavuudesta 99% taisi olla sitä, että porukka oletti sen olevan myös Robert Downey Jr.:n jäähyväiset Iron Manina. Jos kuolinkohtaus vesittyy sillä, että Downey Jr. esiintyy vielä jossain prequelissa, niin ehkä kannattaisi miettiä nauttiiko MCU:n draama kenties omassa päässä pientä yliarvostusta.

  Huvitti myös ihmisten panikoiminen Infinity War- ja Endgame-spoilereista, niin kuin nämä olisi jotain kovinkin nerokkaita juonikudelmia. MCU on ennalta-arvattavuudessaan suorastaan legendaarinen, enkä ole edes lukenut sarjakuvia joihin Infinity War perustui. Thanosin tavoite oli jo leffojen kautta kaikkien tiedossa, joten kuvitteliko joku oikeasti, että se ei muka tule tapahtumaan? Ja oliko maailmassa oikeasti Infinity Warin jälkeen joku joka ei tiennyt tasan tarkkaan miten Endgame tulee menemään (riippumatta siitä oliko elokuvaa edes nähnyt...)? Ensin retconnataan kaikki aiemmassa leffassa tapahtunut ja sitten eeppisessä lopputaistelussa tapetaan pari sankaria ikään kuin korvauksena edellisen mullistavan tapahtuman vesittämisestä. Ainut mikä siinä yllätti oli se, että retcon hoidettiin sillä laiskimmalla mahdollisella aikamatkustustropeella. Kuolleiden hahmojen smugglaaminen takaoven kautta takaisin olisi tähän vain piste iin päälle.

  Nämä on ihan hauskoja elokuvia ja tällainen pitkä jatkumo toisiinsa liittyviä leffoja on kieltämättä uutta ja virkistävää, mutta nyt alkaa tuntua, että ihmiset ottaa nämä nykyään jo ihan liian vakavasti. Jos Robert Downey Jr. kärrätään vielä takaisin "eläkkeeltä", niin mikäpä siinä. Kuka näistä tyhjäpäisistä toimintarymistelyistä jaksaa olla kuukausitolkulla romuna? Siihen tarkoitukseen löytyy parempiakin elokuvia.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2019
 5. Mazikaze

  Rekisteröitynyt:
  18.11.2005
  Viestejä:
  258
  Ja ongelmaa ei nähdä siinä, että koko kyseisen elokuvan päähahmo tekee saman tempun...?:rolleyes:
   
 6. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  79
  On eroja sarjakuvassakin. Esim. Thanos pyhkäisee puolet universumista, koska haluaa saada vastarakkauta Kuolemalta joka on naisen ruumilstuma. Myös sarjakuvissa Nebula oli se joka palautti kaiken enaleen kääntämällä aikaa taaksepäin kivien avulla.

  Ei ollut niin enalaarvitavissa minusta. Oletin Tonyn jääneen eläkeelle ja Steven kuoleen. En myöskään aikamatkustusta nähnyt tulevan. Ja kun selvästi Tonyn esiintyminen olisi vain takauma muododsa ja perätti poistettu kohtaus, niin ei se pilaa vielä mitään. Ihan eri asia jos Tony olisi elossa nykypäivänä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2019
 7. Haerski_90

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Viestejä:
  45
  No ilmeisesti siinä Black Widowin kuolemassa ei sitten ollut sitä tarvittavaa tunnelatausta. Siinäpä toimittaja taisi saada vastauksen miksi Black Widow mahdollisesti tarvitsee Tony Starkin tuekseen soololeffaansa. Jos elokuvatoimittajakaan ei muista mitä BW:lle kävi Endgamessa, niin ei povaa hyvää menestyksen kannalta.

  Black Widow ja se jousityyppi ovat joka tapauksessa aina olleet näiden leffojen turha noob-squad, joista BW:n roolia on vähän korostettu koska sattuu olemaan poppoon ainoa merkittävä naisjäsen ja tietenkin nätti sellainen... ei kun siis vahva ja itsenäinen nainen, joka kertoo nuorille tytöille että te voitte olla ihan mitä vaan. Esimerkiksi entinen KGB:n salamurhaaja-agentti, joka tappaa talossa ja puutarhassa. Go for it, girls!

  Jos yllätysmomentiksi jää vain se kuka sankareista heittää lopussa veivinsä, niin kyllä se aika ennalta-arvattava jo silloin on. Seuraukset kun MCU:ssa on yleensä vaan se, että muut sankarit on seuraavan elokuvan alussa vähän aikaa möks möks, kunnes löytyy seuraava kosminen Bond-pahis turpaanvedettäväksi. Samoin se aikamatkustus on minusta aika merkityksetön "yllätys", kun kuitenkin tietää, että jollain ilveellä se Teh Snäp tullaan retconnaamaan. Aikamatkustus on samanlainen hokkuspokkus-selitys kuin mikä tahansa muukin, mutta vaan aika moneen kertaan nähty sellainen.

  Ja en toki sano, etteikö suurin osa tarinoista olisi ihan samalla tavalla Hollywoodin iänikuisesta kaavakirjasta repäistyjä. Infinity Warin ja Endgamen tapauksessa vain huvitti se hirveä mellakka spoilereista, niin kuin tässä oltaisiin jotenkin mullistavien asioiden äärellä.

  P.S. ja itse kyllä arvasin nimenomaan Starkin kuolevan tasan siinä vaiheessa, kun Avenkerit menee tälle kylään ja tämä sanoo lopettavansa hommat ja keskittyvänsä perhe-elämään. Jos tuosta ei nähnyt lopputulosta jo kilometrin päähän, niin täytyy jo epäillä onko eläessään nähnyt mitään muita elokuvia.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2019
 8. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  79
  Olisitko sitten itse keksinyt parempaa miten kumota napasutus kun Thanos tuhosi kivet? Sarjakuvissa kumoaminen onnistui niiden kauta, kun kiviä ei tuhottu. Aikamatkastus oli nyt se paras keino. Kai muutakin olisi ollut, mutta henkiin ei jäänyt selleista joka olisi tienyt taikuuteen liityvää keinoa palautaa ne.

  Ja en kyllä nähnyt Tonyn kuoleman tulevan. Olkoon vika minussa tms mutta mitä sitten? Ei monikaan katsoja tienyt yhtään 80 luvulla, että Darth Vader on Luken isä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2019
 9. Haerski_90

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Viestejä:
  45
  Miksi ylipäätään kirjoittaa sellainen juonikuvio, jonka kanssa ei ole valmis elämään, vaan se pitää heti seuraavassa leffassa kumota? Jos itse käsikirjoittaisin vastaavaa, niin heittäisin tällaisen idea mäkeen tai sitten Snäp olisi peruuttamaton ja jäljelle jääneen porukan täytyy vain elää sen kanssa. Toki ymmärrän, ettei Marvelin tapauksessa tuollaiset päätökset ole tietenkään yksin jonkun käsikirjoittajan käsissä, mutta hypoteettisesti jos minulla olisi vapaata kädet.

  Ei tässä nykyisessäkään kuitenkaan ole mitään ongelmaa, jos näitä käsittelee ihan vaan tyypillisinä toimintarymistelyinä, mutta kun niin moni tuntuu hehkuttavan MCU-leffoja niin kuin ne olisi jotain riipaisevinta draamaa mitä maa päällään kantaa.
   
 10. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  79
  Jos et tienyt niin sarjakuvissa monia Marvel hahmoja on kuollut monta kertaa, mutta silti moni on palannut eloon. Päätivät Endgamein suhteen mennä sammoilla linjoilla enkä valita siitä yhtään. Marvel leffat ei oo mitään tosielämän kaltaisia, että tuollainen henkiinhertäminen on sopivampaa kun MCU:ssa on fantasiaelementejäkin.
   
 11. Atros

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2012
  Viestejä:
  675
  Helposti. Jos niiden killuttimien nimi on "Ikuisuus kivet" niin antaa vähän alelaarivaikutelman jo lähtökohtaisestikin että kyseiset hilut eivät olekkaan niin "ikuiset" kun ne voi pyyhkiä pois universumista napsauttamalla sormia. Niihin verrattuna omatkin riippuvat kiveni ovat ikuisemmat, kun saat napsautella sormia niin paljon kun ikinä haluat ja siellä vaan edelleen riippuvat... :rolleyes:
   
 12. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  79
  Thanos kyllä tuhosi kivet Endgamein alussa loppulisesti ja nimenomaam napasutamalla toisen kerran että ainakaan nykypäivän kivillä ei voinut muita palautaa henkiin. Jos taikuudella, niin ei ainakaan kukaan henkiinjäänyt tienyt mitään keinoa.
   
 13. Lahma

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2003
  Viestejä:
  137
  Minusta täs oli kyse irl-maailman asioista missä Robertin piti jäädä eläkkeelle roolistansa end gamen jälkeen. Jos se viel näyttelee uusia kohtauksia niin pettymyshän siinä tulee. Mihin voi enää luottaa? Sarjakuviin???
   
 14. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  79
  Uutisessa sanotiin, että Black Widow leffa sijoituisi Civil Warin ja Endgamein (tai parempi ilmaisu Infnity Warin) väliin jolloin, Tony kohtaukset eivät vaikuta nykyisyteen. 1 huhu myös oli, että ksyessä on poistettu kohtaus Civil Warista. Jos palaa takaisin hetkelisiin takaumiin ja jopa jonkun hahmon harha näkyihin, niin se ei ole niin paha. Jos toki herää henkiin nykyisedessä, niin sitten on eri asia.
   
 15. Haerski_90

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Viestejä:
  45
  Olen toki tietoinen ja osittain sillä perusteella ihmettelinkin miksi mahdollinen Tonyn comeback toimittajaa niin häiritsee. Supersankarien tapauksessa jopa kuolleista herääminen on ihan peruskauraa, mutta tässä olisi kyse vielä lievemmästä tapauksesta, jossa tarina vain sijoittuu hahmon menneisyyteen, jossa tämä on tietenkin yhä hengissä.

  Jotenkin tämä logiikka kuulostaa minun korvaani pähkähullulta. Jos elokuvan koskettavuus ja tunnelataus on tosiaan kiinni vain siitä, että jonkun näyttelijän pitää samalla eläköityä, niin ei se ole leffana silloin kovin onnistunut. MCU vuotaa nyt selvästi porukalla pahasti tosielämän puolelle.

  Ehkä Marvelin olisi pitänyt viedä Downey Jr. Endgamen jälkeen piikille, että tämä olisi voinut kuolla yhdessä hahmonsa mukana, niin fanit olisi saaneet leffasta vieläkin kovemman tunnelatauksen, jota ei ihan hevillä vesitetäkään.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2019
 16. Atros

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2012
  Viestejä:
  675
  Meni vissiin vähän pointti ohi vai?

  Ensiksikin ota se sana "ikuisuus" pois niistä kivistä jos ne voi tuhota sormia napsauttamalla.
  Toiseksikin näytä minulle ase jolla pystyy ampumaan asetta itseään niin että se tuhoutuu, ellei kyseessä satu olemaan pommi, joka on itsessään suunniteltu kertakäyttöiseksi.
  Kolmanneksi taitaa olla nimi "ikuisuus kivet" pelkkä jonkun mainostoimiston keksimä markkinointilause jos ne pystyy ylipäätänsä tuhoamaan jossakin satunnaisessa kohdassa aika-avaruutta. Määritelmän mukaan sana "ikuisuus" kestää ajan alkuhetkestä aikajanan loppuun saakka.

  Eli koko asetelma on logiikan kannalta naurettavan absurdi ja MCU pystyisi korjaamaan tilanteen vain toteamalla jossain vaiheessa että Thanos huijasi eikä oikeasti tuhonnut kiviä sormia napsauttamalla, vaan sinkosi ne yhteen tai useampaan paikkaan toisiin ulottuvuuksiin tai avaruuden reunoille... Jonka he ennen pitkää todennäköisesti totenevatkin.

  Mistä muuten olet edes saanut päähäsi että Thanos oikeasti tuhosi kivet? Siitäkö kenties että Thanos on niin luotettava tyyppi tyttäriensä, kavereidensa ja puolen universumin murhailun jälkeen että mies ei ikinä voisi valehdella tuhonneensa kivet jotta hänen suunnitelmaansa ei pilattaisi?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti