USA presidentti Donald Trumpin valtakaudella (oli: USA:n presidentinvaalit (+muut) 8.11.2016)

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja smee, 11.11.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. JL79

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2003
  Viestejä:
  2 351
  Kaikkiin kannattaa suhtautua varauksella. Ei Trump omakaan suosikkini ollut, mutta onneksi on osoittautunut hyväksi presidentiksi.
  Tosin Twitteröintiä saisi hiukan hillitä, ei sillä etteikö olisi oikeassa viesteissään, mutta turhaa paskamyrskyähän niistä aina kaivetaan.
   
 2. JimProfit

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2003
  Viestejä:
  961

  Meksikon entinen presidentti vittuilee Trumpille
   
 3. Tunkkix

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2013
  Viestejä:
  1 513
  Demokraattien ja heidän median tarina Comeysta oli taas kerran tarkoitushakuista valetta.

  "Democrat Narrative DESTROYED: Comey Opening Statement Says Trump Isn't Under Personal Investigation, Didn't Pressure Comey To Kill Russian Campaign Collusion Investigation"

  No tämä valehtelu nyt ei ollut kenellekkään yllätys. Vasemistolle on tärkeämpää Trumpin kuin terrorismin vastustaminen.

  Vasemmisto vihaa Israelia, mutta haluaa tehdä meidän ympäristön samanlaiseksi pommeineen ja puukotuksineen.

  http://www.dailywire.com/news/17270/democrat-narrative-destroyed-comey-opening-ben-shapiro
   
 4. pagi

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  1 248
  Kerro toki mitä kun on jäänyt huomaamatta. Heitän tähän pari mielipidettä avaukseksi:
  - tuomarin suhteen Trump näytti sormella yhtä nimeä listasta
  - lobbauskielto kätevästi sivuutetaan kavereiden kohdalla
  - muurista ei näy vielä tiiltäkään (joojoo teräsbetoni). Jossain videossa yritettiin väittää jo Bushin ajoilta budjetoituja huoltotöitä Trumpin saavutukseksi
  - matkustuskielto otti takapakkia kun Trump sanoi sen olevan muslimibanni eli valitsi tässä hawaiilaistuomarin kannan lakimiehiään vastaan
  - dronet ja urkinta ovat ainakin virallisesti vain lisääntyneet
  - budjetissa oli lampunhengeltä 2000 miljardia ylimääräistä rahaa, mutta sen vaikutukset nähdään aikaisintaan ensi vuonna
  - Saudien 110 miljardia olikin ehkä 20 ja ehkä vain puolet siitä menee ISIS:ille
  - Lontoon pormestari ansaitseekin vittuilua, mitäs on mus.. välinpitämätön
  - Pariisin sopparin kirjoittamattomuus ei käytännössä säästä pennin jeniä tai yhtään työpaikkaa
  - trumpcare tuskin valmistuu tänä vuonna
   
 5. JimProfit

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2003
  Viestejä:
  961
  Comey sanoi silloin tammikuussa että Trump ei ole henkilökohtaisesti tutkinnan kohteena ja myöhemmin sanoi että ei voi antaa asiasta julkista lausuntoa koska jos tilanne muuttuu niin he joutuisivat korjaamaan tuota lausuntoa. Tuo tilannehan kävi Hillaryn emailien kanssa kun ensin ehtivät julistaa että mitään ei ole löytynyt ja sitten kun saivat lisää tietoja niin joutuivat sen lausunnon antamaan.

  Trumpin kampanja on kuitenkin yleisen tutkinnan kohteena. Ja siitä on jo löytynyt venäjä kytköksiä.
   
 6. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Ihan asiallinen uutinen asialliselta uutissaitilta, tuollaista kyselyä uutisoidakseen eteenpäin.

  Ja pointtihan on se että Trumpin kannatus tippunut ennätyksellisen alas, vaikka oli sitä jo aikaisemmin.

  Ex-FBI-pomo kirjasi kaikki keskustelut Trumpin kanssa ylös - presidentti vakuutteli, ettei ollut tekemisissä venäläishuorien kanssa

  Mitä se kertoo Yhdysvaltain presidentistä kun hän joutuu vakuuttelemaan ettei ole ollut tekemisissä venäläisten huorien kanssa? Ooo. Melko paljon.
   
 7. JL79

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2003
  Viestejä:
  2 351
  Mielestäni se kertoo enemmän FBI:n ex-pomosta, jos pitää tivaamalla tivata venäläishuorista.
  Luulisi jo tällä "tutkimisella" niitä "todisteita" jo pikkuhiljaa löytyvän venäläiskytköksistä.
   
 8. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 542
  -Comeyn lausunnon mukaan hän ei tivannut presidentiltä mitään venäläisistä ilotytöistä, vaan presidentti otti sen ihan itse puheeksi.
  -Ja toki trumpettihörhöt koettavat vääntää tuon lausunnon muotoon "Trump ei ole minkäänlaisten tutkintojen kohteena", vaikka totuus on, että Trump ei silloin tammikuussa ollut henkilökohtaisesti tutkintojen kohteena. Mutta tuolloin tutkinnassa oli aika monta ihmistä Trumpin lähipiiristä, joten loikka presidenttiin ei silloinkaan ollut mitenkään massiivinen. Ja nyt on sitten Trump itsekin tutkinnassa. Itsenäinen erikoissyyttäjä tutkii vähintäänkin sitä, ylittikö presidentti toimivaltuutensa sekaantumalla noihin lähipiiriään koskeviin tutkintoihin.

  Selvästikään osa täällä ei ole lukenut kyseisestä sepustusta, vaan ainoastaan valittujen hörhösaittien spinnin siitä. Tai sitten ovat lukeneet, mutta ymmärtäneet tahallaan väärin. Kumpikaan vaihtoehto ei tietenkään suoranaisesti yllätä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.06.2017
 9. Torspo the Jesus

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2000
  Viestejä:
  2 333
 10. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 542
  Tuo kunnallishallinnon taso onkin sellainen, jolla demokraatit pystyvät aika tehokkaasti nollaamaan Trumpin ilmastohölmöilyt. Kaupungit kun pystyvät säätämään omia päästörajoitussääntöjään jos liittovaltiotasolta ei sellaisia saada, ja käytännössä kaikki isot asutuskeskukset ovat kaupunkihallinnon osalta demokraattien hallussa. Esimerkiksi Yhdysvaltain 20 suurimmasta kaupungista peräti seitsemässätoista on demokraattipormestari.

  Lisäksi siinä välissä on vielä osavaltiotaso, jolta pystytään niinikään antamaan ukaaseja. Eli Pariisin sopimuksesta irtautumisesta huolimatta arviolta ainakin kaksi kolmasosaa amerikkalaisista asuu paikoissa, joissa ei vihreää hapatusta pääse karkuun. Ja siitä kokonaan rajoitusten ulkopuolelle jäävästä osastakin aika iso tontti on melkoisen matalapäästöistä landea.

  Tämä voi tietysti tarjota sitten presidentillekin tilaisuuden yrittää napsia poliittisia irtopisteitä, kun voi näyttää että näin hyvin meillä menee sopimuksesta irtautumisesta huolimatta - vaikka se onkin enemmän Trumpista huolimatta kuin hänen ansiostaan.
   
 11. Leclair

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2013
  Viestejä:
  124
 12. JimProfit

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2003
  Viestejä:
  961
  Kohta alkaa Comeyn todistus
   
  Viimeksi muokattu: 08.06.2017
 13. pagi

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  1 248
  Korjaa jos olen väärässä, mutta Obamasta ei tiedetty ennen vaaleja oikeastaan mitään eikä hän sekoillut julkisuudessa käytännössä kertaakaan. Tottakai teki vakaviakin virheitä, mutta nämä ovat muotoa droneiskut, NSA:n valtaoikeudet, väärät päätökset lähi-idässä jne joista on aika vaikea saada minuutin videota tai yhtä kuvankaappausta eli perkaaminen vaatii huomattavasti enemmän panostusta ja taustatietoa kuin covfefe
   
 14. Omena

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2001
  Viestejä:
  4 900
  Here it goes..
   
 15. Tunkkix

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2013
  Viestejä:
  1 513
  Saakos vahinkoa kärsineet korvauksia näistä demokraattien ja heidän mediansa valheista? Entäs maanpetturuudesta?

  Joko Trump on Venäjän agentti, tai sitten tämä on suurin noitajahti ikinä. Jompi kumpi.   
  Viimeksi muokattu: 08.06.2017
 16. halpis

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2006
  Viestejä:
  4 375
  On kyllä erikoista touhua. Kuulostaa siltä että koko tutkinta on ihan turhaa hutkintaa ja saanut alkunsa median hyperventiloinnista, virheellisista kirjoituksista ja suorista valheista. No kai yhdysvalloissa kaikki on mahdollista.
   
  Viimeksi muokattu: 08.06.2017
 17. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Hieman joutuu tässä jopa Obamaa puolustamaan, sillä hän kuitenkin lisäsi noita drone-iskuja muslimimaissa. Kokonaisuutena toki harvinaisen lepsua politiikkaa mm. Iranin suhteen.

  Kuitenkin vihervasemmisto ei täällä näytä ollenkaan tajuavan, että ne teot tai pyrkimykset, jotka ovat heidän näkökulmastaan väärin, ovat usein muiden näkökulmasta oikein.
   
 18. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Jos tuosta Tunkkixin laittamasta Hannityn oraalipaskannuksesta tulit tuohon tulokseen niin suosittelen hankkimaan parempia uutislähteitä.
   
 19. halpis

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2006
  Viestejä:
  4 375
  Tulin siihen tulokseen tässä toisella korvalla tuota senaatin kuulemista kuunnellessa. En tiedä mitä "tunkkix" on postannut.
   
  Viimeksi muokattu: 08.06.2017
 20. olkikuukkeli

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2009
  Viestejä:
  1 170
  Miten niin? Tästä kuulustelusta ei muodostu sellaista kuvaa, että nämä olisivat ainoat vaihtoehdot. Itse asiassa todennäköisin vaihtoehto on edelleen se, että Trump on yksi helvetin idiootti, joka ei tiedä omia valtuuksiaan tai politiikan käytäntöjä. Koska hän on samaan aikaan impulsiivinen äyskähtelijä ja omaa vähintään narsistisia taipumuksia - jos ei ihan puhdasverinen sellainen ole - on hän jatkuvissa ongelmissa sekä median että niiden ihmisten kanssa, jotka ovat pakotettuja työskentelemään hänen kanssaan.
   
 21. Sata100

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2012
  Viestejä:
  2 136
  Heinrich:
  ... was it a hostile action against our country?
  Comey:
  Yes it was.
   
  Viimeksi muokattu: 08.06.2017
 22. pagi

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  1 248
  Jos puhutaan Irak, Afganistan, Jemen, Somalia, Syyria -linjasta niin missä noista maista menee nyt länsimaalaisittain paremmin kuin vuonna -07? Ymmärtääkseni esim Talebanin suosio on suurempi kuin kymmenen vuotta sitten. On mahdotonta todistaa, mutta voi väittää, että siviilikuolemat droneiskuista ovat motivoineet terrorismiin, joka taas selkeästi on kasvanut tällä vuosikymmenellä länsimaissa
   
 23. ryon

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2003
  Viestejä:
  147
  Sen tarkemmin ottamatta kantaa Trumpin puolesta tai vastaan sanon vain että "vihaan" mainstream mediaa (MSM) innolla... Kunnollista puolueetonta analyysiä Trumpista joka toisi kummankin puolen ideologiat esiin ei vaan löydy mistään vaan sitä samaa puolueellista CNN fakenews copy-paste clickbait, waste of time tai puhtaita valheita shittiä vaan tulee joka tuutista. Esim. selkeitä faktoja miksi USA/Trump poistui ilmastosopimuksesta ei esitetty yhdessäkään (ainakaan minun katsomassani) TV-lähetyksessä vaan yritettiin rakentaa Trumpin vastaista mielipidettä julistamalla miten maailma tuomitsee Trumpin useiden esimerkkien avulla. Muistaakseni (voin olla väärässäkin en ole asiaa sen tarkemmin seurannut) Kiinaa tai Intiaa jotka ovat pahimpia USA:n kilpailijoita ei ollut velvoitettu minkäänlaisiin hiilidioksidipäästöjen alennuksiin ja USA:n olisi vielä pitänyt maksaa monia miljardeja näille maille... Näin äkkiseltään ei kuulosta kovin oikeudenmukaiselta ja Trumpin päätöksen ymmärtää hyvin.

  Seuraavassa vähän järkevämpää mediaa niin ei tarvitse tuhlata aikaa lukemalla MSM-valheita/mustamaalausta:
  https://twitter.com/PrisonPlanet
  https://twitter.com/Cernovich
  https://twitter.com/infowars
  https://twitter.com/RealAlexJones
   
  Viimeksi muokattu: 08.06.2017
 24. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Sotatoimissa sattuu aina oheisvahinkoja. Miksi drone-iskuilla pitäisi olla erityisvaatimus, että juuri droneilla ei saisi mitään oheisvahinkoja tapahtua? Jopa Obama ymmärtää tämän, eli ei voi olla aivan läpeensä paha ihminen.

  Noilla rättipäillä nyt sattuu olemaan kulttuurinen, jollei peräti geneettinen, ominaispiirre, että lymyillään siviilien joukoissa - mikä toki hankaloittaa iskujen suorittamista, ja vaatii tarkkaa tiedustelua iskun ajoittamiseksi. Mainioin asia dronejen käytössä on varmastikin se, että ne eivät ikinä voi olla varmoja, milloin ohjus tulee kirkkaalta taivaalta. Siksi ne ja tukijansa droneista niin mekkaloivatkin. Tarkoittaa sitä, että homma toimii, ja drone-toimintaa pitää lisätä. Iskun jatkuva uhka tekee elämästä sietämätöntä. Ja se on tarkoituskin.

  Muslimiterrorismi taas, se ei tietenkään lopu niiden vaatimuksiin suostumalla ja myötäilemällä. Päinvastaista toimintaa siis. Eli enemmän drone-iskuja.
   
  Viimeksi muokattu: 08.06.2017
 25. testudo80

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  1 426
  Suvakit ovat jo kuukausia huudelleet Trumpin erosta. Joko erotetaan tai eroaa. Huonoja häviäjiä, korruptoitunut läpimätä Clinton kyllä kelpaa. :/
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti