USA presidentti Donald Trumpin valtakaudella (oli: USA:n presidentinvaalit (+muut) 8.11.2016)

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja smee, 11.11.2015.

 1. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Tähän asti nuo Wikileaksin turhakkeet ovat lähinnä pitäneet Trumpin Putin kytköksiä uutisissa. Niistä Wall Streetin puheista olisi voinut saada jotain aikaan esivaalien aikaan, mutta turhaa tavaraa siellä on ja kun väärennöksistä on jo jääty kiinni, mikä tahansa raskauttavampi kuitataan joka tapauksessa sellaisena. Tuo Wikileaksin lokakuun pannukakku on ollut ehkä säälittävimpiä yrityksiä.
   
 2. Tonto-

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2008
  Viestejä:
  4 310
  Kukaan ole esittänyt yhtäkään raskauttavaa todistetta väärennöksistä. Eri asia sitten päättääkö uskoa väitteisiin väärennöksistä.
   
 3. Tonto-

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2008
  Viestejä:
  4 310
 4. Masterplan

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2012
  Viestejä:
  2 449
  Aivan. Kähmintänauhan julkaisun ajoitus oli samaa. Osoittaa, miten median ilmatilan hallinta on täysin vasemmistolla.

  Clintonin törkeä korruptio ei ole ollut otsikoissa juuri lainkaan.
   
 5. JCSH

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2009
  Viestejä:
  10 284
  Clintonin "törkeästä korruptiosta" ei ole vieläkään mitään konkreettista näyttöä.
  Trumpin toilailut taaskin on videolla. Jos joku kaivaisi esiin videomateriaalia jossa Hillary sopii ulkoministerinä quid pro quo diilejä jossa vastineeksi USA:n ulkoministeriön toimista Clinton Foundation saa lahjoituksia niin voin taata että nuo videot pyörisi jatkuvasti Jenkkien uutiskanavilla.
   
 6. Masterplan

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2012
  Viestejä:
  2 449
  Todisteita on, mutta media vetää mieluummin jotain älyttömiä aasinsiltoja Trumpin ja Venäjän välille ja väittää Wikileaksin dokumentteja väärennöksiksi.
   
 7. JCSH

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2009
  Viestejä:
  10 284
  Mitä todisteita?
  Ja siis tarkoitan oikeita todisteita, en mitään spekulaatiota.
   
 8. hunaja-muro

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2004
  Viestejä:
  503
  Suomen TV:n kommentit ja keskustelut USA:n vaaleista on selvästi olleet Clintonia kannattavia. Yleensä puhutaan vain siitä mitä huonoa Trump on tehnyt ja sanonut, ja pohditaan miten se vaikuttaa negatiivisesti hänen kannatukseen. Mitään negatiivista ei sanota Clintonista.

  Eihän sillä vaalitulokseen ole mitään vaikutusta koska suomalaiset ei pääse USA:ssa äänestämään. Ihmettelen kuitenkin tuollaista puolueellisuutta. Vähän noloa voi olla Suomelle jos jotain vanhoja YLE:n ohjelmia kaivetaan esiin Trumpin presidenttikauden aikana. Yle on verovaroista rahoitettu suomen virallinen media, eikä mikään merirosvoradio joka voi mielensä mukaan haukkua kenet tahansa.
   
 9. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 853
  Jos jollakin murolla on todisteet ja nauhat Hillaryn Clintonin korruptiosta niin eihän niiden julkaisu nykyaikana ole temppu eikä mikään kun sadat tv-kanavat ne samantien ottavat riemusta kiljuen ohjelmistoonsa, Wikileaksit ja Liveleaksit ja tuhannet muut videosivustot ne mielellään julkaisevat ja Trumpin kampanjatoimistollakin hyppivät riemusta tasajalkaa kun sellaiset saavat käsiinsä.

  Tosin ongelmana on ettei kyseisiä nauhoja ole olemassa muuta kuin trumpuskovaisen mielikuvituksessa ja sieltä niitä ei saada ulostettua sellaiseen muotoon että niitä voisivat muut nähdä tai kuulla.

  Bill Clinton ja myöhemmin Hillary Clinton on on ollut monelle fanaattiselle teekutsuliike-uskonnolliselle-hihhuli-republikaanille jonkinlainen antikristus ja pahuuden ilmentymä vuosikymmeniä. Ovat taatusti tehneet kaikkensa ja polttaneet siihen kamppailuun todella ison kasan miljoonia että saisivat heidät ulos viroistaan ja mielellään vielä vankilaan tai kuolemanselliin. Silti rajuimmat jutut mitä ovat onnistuneet löytämään on Billin "blowjob", Whitewater-kupla, Yhdysvaltojen Libyan Benghazin suurlähetystöön hyökkäys, sohva-gate ja sähköposti-gate.

  Sen verran perusteellisesti kaiveltu Hillaryn tausta että en usko että sieltä mitään raskauttavaa ennen vaaleja onnistutaan kaivamaan enää esiin. Jos ennen vaaleja putkahtaisi esiin esimerkiksi tuore video jossa Hillary käyttää heroiinia tai sopii lahjuksesta ja ottaa sen vastaan tai vaikka joku pedofiilivideo tai hc-pornovideo vieraan ukon kanssa putkahtaisi julkisuuteen, niin se olisi varma tappio vaaleissa. Pidän tuollaisen videon putkahtamista esiin ennen vaaleja kuitenkin epätodennäköisempänä kuin sitä että voitan eurolotosta itse päävoiton.

  Trumpista sen sijaan ilmeisesti on olemassa julkistamatonta videota jotka on kovempaa tavaraa kuin viime viikolla esiin putkahtanut. Esimerkiksi tämän twiitin perusteella varastossa on kunnon tavaraa odottamassa julkaisua:

   
 10. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 853
  Sillä ei ole paskankaan merkitystä millaista ohjelmaa Yle tai muu suomalainen media tuottaa. Eikä sillä ole mitään väliä kenet suomalaiset äänestäisivät Yhdysvaltojen presidentiksi. Toivottavasti Yhdysvallat ja muut maat yhtä vähän puuttuvat suomalaisten vaaleihin.

  Ylen kanavilla uutisointi Yhdysvaltojen vaaleista on puolueettomampaa kuin Yhdysvaltojen omilla tv-kanavilla.

  Jos USA:n uutis- ja muita kanavia kiinnostaa katsoa niin tuolta ne löytyy katsottavaksi:

  http://tvpc.us/ChannelList.php

  Kuvanlaatu on tosin usealla noista kanavilla melkoista paskaa, mutta kyllä noista selvän saa. Tuolta löytyy Fox News, CNN USA, MSNBC ja muita uutiskanavia ja satoja muitakin maan tv-kanavia.
   
 11. M52B25 Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2015
  Viestejä:
  1 060
  Tuntuu, että nykyään kaikkeen on vain kaksi vaihtoehtoa ja suurin ilo mitä siitä saadaan on tapella niiden paremmuudesta keskutelufoorumeilla, niinkuin pikkulapset hiekkalaatikolla. Mikä se ihmiskunnan näin taannutti?

  Tuossa joku luettelee Hillaryn melko törkeitä rötöksiä ja ihmettelee eikö muuta löydy. Eiks siinä ollut ihan tarpeeksi perustelemaan, ettei liene riittävän luottettava henkilö kyseessä Presidentin tehtäviin? Trump on puhunut off the record ja ne on kaikki videolla, joten varmasti vielä epäluotettavampi. Mitä odotit pisneskoijarilta, joka kusetti toisilta oman menestyksensä 80-luvun kokkelisumussa?

  Amerikkalaiset ampuu itteensä jalkaan, jos ne vielä tämänkin jälkeen jatkaa kaksi-puolue-diktatuurilla. Hommaa pitää siellä levittää vaakasuunnassa, antaisivat olla viimeisen kerran kun Presidentti-kisassa on kaksi sellaista kilpailijaa, joilla kummallakaan ei ole asiaa tai edellytystä Valkoiseen taloon.
   
 12. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 853
  Whitewater:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Whitewater_controversy

  Banghazin edustustoon hyökkäys:

  https://en.wikipedia.org/wiki/2012_Benghazi_attack

  Sohvaskandaali:

  http://www.politifact.com/punditfac...viral-image-wrongly-accuses-clinton-stealing/

  Sähköposti-gate:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Hillary_Clinton_email_controversy

  Mikä noista on mielestäsi melko törkeä rikos?

  Ainoa rikkomus taitaa olla tuo että käytti ulkoministerinä omaa sähköpostipalvelinta sen sijaan että käytti liittovaltion tarjoamaa sähköpostia vastoin sitä mitä jossain ohjeessa oli sanottu. FBI tutkimusten perusteella lopputulos oli että Clinton oli syyllistynyt "vakavaan huolimattamuuteen" mutta ei ole aihetta syytteille. Samaan päätyi liittovaltion syyttäjä Loretta Lynch.

  Jos nollatoleranssilla kaikkeen suhtaudutaan niin vähäksi käy ne potentiaaliset ehdokkaat. Lähes jokainen on ajanut joskus esimerkiksi ylinopeutta, kävellyt päin punaista valoa tai kokeillut marihuanaa opiskeluaikoinaan.

  Tämä on ongelma myös Euroopassa ja Suomessa. Kaikissa asioissa tuntuu olevan kaksi ääripäätä joihin porukka jakaantuu vielä aika tasan. Mitenpä siitä mitään kompromissia löytyy kun ääriuskovainen ja ateisti keskustelevat uskonsasioista tai vaikka puolet briteistä on sitä mieltä että maa lähtee vittuun koko EU:sta ja toinen puoli haluaa jäädä jäseneksi.
   
  Viimeksi muokattu: 12.10.2016
 13. M52B25 Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2015
  Viestejä:
  1 060
  Curb your enthusiasm. Pointtini oli tuo vastakkainasettelu. Tarpeeksi kun sitä tehdään, niin meillä ei koskaan ole kuin kaksi huonoa, josta täytyy jotenkin onnistua valitsemaan vähemmän huono.

  Suomessakin jaetaan porukkaa jo punasiin ja valkosiin.
   
 14. Refloni

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2014
  Viestejä:
  292
  Ideologinen akseli on oikeasti täysi ympyrä. Kun menee tarpeeksi kauas oikealle, törmää lopulta kommunisteihin. Äärivasemmisto, äärioikeisto ja ääriuskonnollisuus ei eroa loppujen lopuksi toisistaan juuri mitenkään. Väkivaltainen hullu on väkivaltainen hullu on väkivaltainen hullu.

  Vastakkaisasettelun vahvistuminen johtaa siihen, että osapuolet etääntyvät toisistaan - ja samalla alkavat muistuttaa toisiaan yhä enemmän.
   
 15. Omena

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2001
  Viestejä:
  4 899
  Hienosti kirjoitettu!
   
 16. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  Viilataan sen verran pilkkua, ettei tämä nainen ole mikään syyttäjä. "Attorney General" on titteli, jota Yhdysvalloissa käytetään oikeusministeristä. (Joskin jokaiselta osavaltiolta löytyy myös virkamies, joka käyttää samaa titteliä. Koska osavaltioilla ei ole ministereitä, niin heidän kohdallaan puhutaan sitten osavaltionsyyttäjistä.)

  Ja sanotaan nyt sekin, että koska oikeusministeri on luonnollisesti täysin poliittinen virka ja Lynchin nimittäjänä Obama, niin aika monihan on todennut, ettei "korppi korpin silmää noki", kun Lynch päätti jättää Clintonin rauhaan. Vaikka todellisuudessa siinä oli jo tarpeeksi klaarausta, ettei FBI löytänyt merkkejä rikoksesta. Mitäs oikeusministerikään silloin tutkisi, jos ei liittovaltion johtava tutkintaviranomainen mitään löydä?
   
  Viimeksi muokattu: 12.10.2016
 17. Masterplan

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2012
  Viestejä:
  2 449
  Tässäpä vähän faktaa ruohonjuuritasolta. Trumpin tapahtumaan jonoa silmänkantamattomiin ja suurin osa joutuu jäämään stadionin ulkopuolelle. Vastaprotestissa Clintonin kannattajia, kourallinen kylähulluja, joille oikeinkirjoitus on liian suuri haaste.

   
 18. hirvi2

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2001
  Viestejä:
  600
  https://en.wikipedia.org/wiki/Horseshoe_theory
  [​IMG]
   
 19. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Hyvä hevosenkenkä. Itse taivuttaisin sitä vielä huomattavasti sisemmälle :smoke:
   
 20. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 880
  Tuota olen itsekin nauranut. Pelkästään Ylen uutisten perusteella saa mielikuvan, että Trump on suunnilleen saatanasta seuraava, jota kukaan ei yksinkertaisesti voi kannattaa. Mutta niin vain tyyppi valittiin puolueen presidenttiehdokkaaksi.

  Mitä vaalien lopputulokseen tulee, niin itsehän toivon että valittu presidentti saa pian sairaskohtauksen ja varapressa joutuu astumaan remmiin. Molemmilla puolilla varapresidenttiehdokkaat tuntuvat täysipäisemmiltä kuin varsinainen presidenttiaines. Jos sairaskohtaus on epätodennäköinen, niin sitten kannatukseni kääntyy pienemmän pahan Clintonille.
   
 21. Vekkis

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2002
  Viestejä:
  632
  uskon, että tässä on taustalla syöttää suomalaisille valmiiksi negatiivista mielikuvaa "alt rightista", kunnes täällä on sama tilanne puolueen/presidentin kohdalla.
   
 22. Tonto-

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2008
  Viestejä:
  4 310
  Suomalaiset uutistoimitukset seuraavat kansainvälisten tietotoimistojen trendejä samalla tavalla kuin kaikki muukin media. Silti ainakin omasta mielestä näitä vaaleja on kommentoitu tasapuolisemmin Suomessa kuin muualla englanninkielisessä mediassa.
   
 23. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Suomalaiset toimittajat (enimmäkseen akkoja) vaan saavat kerrankin herätettyä sisäisen koulukiusaajansa esiin kun pääsevät haukkumaan jotain kansanosaa idiootiksi, piikki on auki ja mitä tahansa saa sanoa. Aika tyypillistä feministeille.
   
 24. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Ainakin samanlaisia uhriutujia tuntuu tuo alt right nimelläkin kulkeva porukka molemmin puolin Atlantia. Samoin yhtä herkkäuskoisia kun kyseessä ovat omaa agendaa tukevat salaliittoteoriat.
   
 25. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  Onko kellään käynyt mielessä sellainen villi ajatus, että nämä suomalaiset toimittajat oikeasti vain raportoivat vaaleista totuudenmukaisesti? Trump nyt vain rikkoo uutiskynnyksen lausunnoillaan ja muilla touhuillaan jonkun verran useammin kuin Clinton, ja harvoin siten että siitä saa kirjoitettua mitään positiivista. Clinton kampanjoi kuin "normaali" poliitikko, ja sellaisesta saa harvoin aikaiseksi kummoistakaan uutista.

  Joskus mietin, mikä tämän suomalaisen trumppifanituksen takana oikein on. Kuinka moni tiedostaa, että äijä on oikeasti täysi katastrofi, mutta haluaa ihan perverssistä mielenkiinnosta nähdä miehen presidenttinä? Kuinka moni ei tiedosta - ja fanittaa, kun on yksinkertaisesti ihastunut miehen johonkin yksittäiseen poliittiseen kantaan?

  ...ja jos pitäisi arvata, niin todennäköisesti se ihastus liittyy useimmilla siihen, mitä Trump laukoo maahanmuutosta. Kunhan ehdokas paasaa rajoja kiinni, niin muuten saakin sitten käyttäytyä kuin spiidiä kiskonut paviaani.

  Niin, ja onhan sitä vielä kolmaskin motiivi: Viides kolonna kannattaa Trumpia, tottakai. Mutta se on hieman epäselvää, pitäisikö heitä pitää suoranaisesti *suomalaisina* trumppifaneina, vaikka sellaisia teeskentelevätkin olevansa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti