Urheilua IPTV:n kautta

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja JoelN9, 08.01.2018.

 1. JoelN9

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  170
  Olen ollut IPTV:n käyttäjä jo nelisen vuotta. Kyseessä siis maksullinen palvelu ja m3u lista (+xml lista EPG:lle). Nyt olen juuri vaihtamassa palveluntarjoajaa, kun edellisellä ollut jonkin verran vaikeuksia. Todella halpaa lystiä ollut tämä aiempi, kun ollaan otettu isolla porukalla 4 yhteyden subeja hintaan 160e, jolloin hintaa jää yhdelle käyttäjälle 40e vuodessa. Käyttö onnistuu halutessaan MAG-boksilla, SmartTV:llä sekä android-boksilla (Kodi, Tvirl, Perfect Player, SmartIPTV), iOS:lla (safari-selaimesta airplaylla AppleTV:seen) ja PC:llä (Kodi, selaimesta chrome-selaimella chromecastiin). Vaihtoehtoja on siis monia. Tällä hetkellä käytössä britti-pohjainen IPTV-palvelu, mutta valioliigan aiheuttamat blokit vaikeuttaneet pelien katsomista (brittikäyttäjien IP-osoitteet on saatu blokattua nettiliittymäpalvelutarjoajien toimesta, valioliigan käskystä oikeuden päätöksee nojaten). Suomalaisiin blokkien ei pitäisi vaikuttaa, vaan bittipalvelua on muulla tavoin pystytty blokkaamaan käyttäjien IP-osoitteiden lisäksi. Olen vaihtamassa yhdysvaltalaiseen palveluun, jonka kautta pitäisi näkyä kaikki valioliigan pelit ilman blokkeja. Tässä viime viikonloppuna vaihtamassa palvelussa kanavat ovat pääsääntöiseti 1080p (25/30fps) kanavia, mutta ainona markkinoilla tarjoavat myös 720p 60fps kanavat niistä parhaimmista jalkapallon ja jääkiekon ystävän kanavista (TSN 1-5 ja Sportsnet 1-7 sekä NBC Sports network). Palvelussa on sadoittain kanavia ympäri maailmaa, mutta parhaimmat tietenkin brittien saarien ja Pohjois-Amerikan kaikki ilmaiset ja maksulliset kanavat.

  Meillä on whatsup-ryhmä palvelun suomalaisten käyttäjien kesken ja mun lisäksi tätä uutta palvelua on lähdössä hankkimaan 6-10 käyttäjää. Jos jotakin kiinnostaa tulla messiin, niin laittakaa yksityisviestiä niin lisään teitä whatsup ryhmään, jossa kerron palvelusta lisää tietoa sunnuntaina, kun olen lauantaina todistetusti nähnyt valioliigan lauantaikierroksen toimivuuden. Hinta on 12e/kk. Laitan myös tarkat ohjeet, miten palvelua käytetään ja miten saa tukea (tuki on loistavaa: on facebook ryhmää ja on nettisivu tiketteineen). Suosittelen urheilun ystäville, nimimerkillä "tuli katottua esim tour de ski brittien eurosport HD-kanavilta"...

  Tältä näyttää NHL 720p 60fps: https://www.dropbox.com/s/3p13c828oq9a2t7/nhl60FPS.mp4?dl=0
  Tässä vähän screenshotteja: https://www.dropbox.com/sh/y18dc4v8ozivg0r/AADZUIUVJD4F_E0dJZkovVNMa?dl=0
   
 2. sarge

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2012
  Viestejä:
  287
  Kai ymmärrät, että on aikalailla härskiä ja laitonta toimintaa myydä toisten tuottamaa maksullista sisältöä palveluna eteenpäin?
   
 3. JoelN9

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  170
  en mä mitään myy, jokainen hoitaa itse tunnuksen itselleen omalla tavallaan (PayPal, Bitcoin...)
   
 4. sarge

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2012
  Viestejä:
  287
  Ai, no hyvä!
   
 5. deadstar

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2005
  Viestejä:
  328
 6. JoelN9

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  170
  En osaa sanoa spcentralista mitään, koska en ole asiaan perehtynyt. Kanavalistan perustella, spcentralilla ei ole kyllä kovinkaan paljoa suoria kanavia (nuo tyhjät kanavat todennäköisesti täytetään yksittäisillä matseilla ja tapahtumilla), koska profiloituvat pelkästään urheilun tarjontaan. Toisaalta tuo ihan hyvä juttu ja hinta on 4.5e halvempi, mutta esimerkiksi listalta puuttuu euroopan kanavat ja arabian bein sportsit (toki sky sportsit löytyy). Taidan testata tuota nyt tänään illalla ja huomenna, ottamalla 48h tunnarin. Näillä ei ole tiketti tuki systeemiä sivujen perusteella, ehkä sellainen tulee tilauksen yhteydessä ilmi.

  edit. Otin 48h tunnarin testiin, ja en kyllä vakuuttunut ollenkaan tästä SP Centralista. Eihän siellä ole edes kategorisotu noita kanavia. Toki paljon urheilua on tarjolla, mutta ne pitää sitten katsoa heidän omasta schedule sivultaa, että miltä kanavalta (ei kanavan nimeä, vaan kanavan numero) peli/tapahtuma tulee. Sit vaan skrollaillaan ja etsitään se kanavannumero. Esim kanavasuosikkeja ei pysty tekee kuin noista solideista kanavista (mitä on aika vähän) ja sit esim 3pm pelejä ripotellaan noille tyhjille kanavapaikoille... Ei löydy edes kanadan TSN kanavia solidien kanavien listalta eikä ole kaikki Sportsnetin kanavat. Ainut laadukas kanava oli Sportsnet One, mikä oli 720p60fps ja bitrate jopa 7.8mb/s, mutta muut olikin aika huonolla bitratella. Esim sky sportin yksi 1080p kanava oli vain 2.5mb/s, joka on 1080p kanavalle todella kehno bitrate. Tukea saa facebook-ryhmästä ja sähköpostilla, tikettisysteemiä ei näköjään ole. Aika nopeasti sieltä tuli tunnukset keskellä pohjois-Amerikan yötä, mutta kun kyselin lisää palvelusta, niin ei ole vielä 3 tuntiin kuulunut vastausta.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2018
 7. stotch

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2017
  Viestejä:
  2
  -
   
  Viimeksi muokattu: 06.03.2019
 8. juujuunaas

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  448
  ? Tuolla IPTV:n sivuilla hinta kolmelle kuukaudelle 30e eli 10 e kk ja vuosi 60e. https://iptv.shop

  Ai tuo olikin vuoden vanha postaus, meikän sekoilua.

  Oletteko olleet tyytyväisiä palveluun. Onko geoblokkeja?
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2019
 9. JoelN9

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  170
  Tämän hetken kuumin palvelu on off radar, eli ei ole sivuja. Vain discord ryhmä ja mulla yhden resellerin sähköposti. Ollut täydellinen palvelu kyllä kohtuulliseen 45e/vuosi hintaan. Trialin saa myös kyllä, multa yksärillä saa sen sähköpostin.
   
 10. kangfu

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2019
  Viestejä:
  1
 11. unknownlegend

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2019
  Viestejä:
  1
  Viimeksi muokattu: 08.04.2019
 12. Carmen Mo

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2020
  Viestejä:
  1
  Minun mielestäni GTV on kaukana ja yli paras IPTV tarjoaja siellä.Tämä on todella erinomainen, napanuoran katkaisu palvelu.Olin aluksi skeptinen, mutta sen jälkeen, kun olin ottanut ilmaisen IPTV-oikeudenkäynnin kolmeksi päiväksi, ajatukseni olivat rennot. https://www.gtviptv.com
  Olen käyttänyt näitä miehiä yli kaksi vuotta ongelmitta.Vaikka olen ollut outo kysely, admin on aina ollut hyödyllistä ja helposti saatavilla.Loistavassa EPG:ssä varustetut korkealuokkaiset IPTV-kanavat ovat helposti saatavilla, kun taas 7-päiväinen kiinniotto-ominaisuus antaa minulle mahdollisuuden katsoa premium-premium merentakaista sisältöä ajankohtana, joka on kätevä.Australiassa eläminen kuin itse tunnustanut jalkapallofanaatikko voi olla tuskallista.11-tunnin aikaero Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa tekee melko vaikeaksi pysyä hereillä ja katsoa EPL 3 pm Kickoff live.GTV Plus, tarjoaja’s catch-up palvelu, antaa minun nukkua ja katsoa peliä seuraavana päivänä.Minulla on myös mahdollisuus tallentaa osuma pilveen käyttämällä PVR-palvelua, jos haluan ‘ säilyttää’ ottelu yli seitsemän päivää.Ainoa ongelma, joka minulla on, on pysyä kaukana meluisasta naapuristani, joka haluaa kertoa minulle tulokset.

  Sen lisäksi, että GTV tarjoaa maksukanavia yli 15-maista, se on melko kätevä VOD osio myös.Jos I’m ei katso jalkapalloa, haluan nauttia uudesta leffasta tai lempiohjelmasta, jonka voin tehdä GTV s s 1-click linkkejä.

  Yhteenvetona, jos etsit laadukasta IPTV-palvelua, jonka kanavat ovat peräisin Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Euroopasta, Aasiasta ja Lähi-idästä sekä VOD-osio, joka on lisätty bonuksena, niin voin t suositella GTV:t ä riittävän hyvin.
   
Tagit:

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti