Urheilu kanavapaketit TV/Internet

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja TheMostEpic, 14.08.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 838
  http://www.sonera.fi/etsi apua ja tukea/ohjeet/Sonera-Viihteen-tallentava-digiboksi?id=a0394c7c-6279-4c9a-a11b-a3dcd6876b75

  Tuon tyyppisen boksin tarvii Soneran iptv-palvelussa. Yleensä tuon saanee käsittääkseni maksutta siksi aikaa Soneralta käyttöönsä kun on iptv-tilaaja.

  Hd-kanavt vievät kanavasta riippuen kaistaa noin 6-19 Mbit/s. Tämä siis se nopeus jolla ne kaapelissa ja satelliitissa yleensä lähetetään. Harava-antenni antenniverkossa pakattu yleensä 5-8 Mbit/s kaistalle uudelleen.

  Maxivisionilla pakkaavat iptv-palveluun kaikki hd-kanavat alle 8 Mbit/s kaistalle jotta kuva kulkee 8/1 Mbit/s ADSL-liittymäänkin.

  Soneran mahdollisesti uudelleen pakkaamisesta en tiedä. Tosin MTV Totalin urheilukanavia tuskin tarvii pakata uudelleen kun tarkkuus on 720p ja nopeus 6-9 Mbit/s satelliitissakin.

  Omasta mielestäni noissa iptv-kanavissakin hd-kanavien kuvanlaatu on erittäin hyvä uudelleen pakattunakin. Jos oikein hifisti on ja pääsisi rinnakkain vertailemaan kuvaa jostakin 65 tuuman ruudulta niin ehkä siinä jotain eroja saattaisi nähdä 15 Mbit/s ja uudelleen pakatun 8 Mbit/s kuvan väliltä.
   
  Viimeksi muokattu: 03.08.2015
 2. Kilpikonna 09 Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.05.2015
  Viestejä:
  775
  Noniin... alkaa tämäkin asia selvitä. Elikkä haluaisin mahdollisimman tarkan HD-kuvan. HUOM! Olen nyt tilannut kortinlukijan, DNA-kortin ja maksukanavan MTV Total Sport. Elikkä ainakin nyt voin tutkia tuota kuvan ja äänenlaatua. Voi olla että tulevaisuudessa kokeilen Soneran IPTV-vaihtoehtoa.

  Välillä kuitenkin Soneran verkossa on ollut ongelmia, voikin käydä niin että jokin super huippu matsi jää näkemättä LIVEnä kun jokin laajempi häiriö iskee. Toisaalta kaikista tärkein kriteeri itselleni olisi nyt DNA maksukortti MTV Total Spor / Sonera IPTV-netti ratkaisu kaksintaistelu eli kummassa parempi ääni + kuva. Esimerkiksi kun selostaja paikanpäällä niin äänet ihan eri tasoa. Ainakin YLE:n lähetyksissä UCL niin äänet ovat hiljaiset ja huonolaatuiset.

  Esim. SKY SPORTS äänet aivan eri tasolla ja silloin kun selostaja paikan päällä. Brasilia 2014 esim.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. henjo

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2002
  Viestejä:
  172
  Sisältyykö Sonera viihdepalveluun Viasatin NHL xtra kanavat? En löytänyt soneran sivuilta mainintaa kanavista.
   
 5. miklu11

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2013
  Viestejä:
  401
  Jos haluat mahdollisimman tarkkaa kuvaa niin miksi et hommaa lautasta katolle?
   
 6. Kilpikonna 09 Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.05.2015
  Viestejä:
  775
  Voi hyvät hyssykät ja taivaan talikynttilät...

  Jos haluaisin mahdollisimman tarkan kuvan ja hyvät äänet niin muuttaisin Lontooseen. Kävisin Wembleyllä, Emiratesilla, Stamford Bridgellä ja White Hart Lanella. Lautanen maksaa kun asun muutenkin kerrostalossa. Nyt tilanne on seuraava olen jo ehtinyt tilata DNA MTV Total Sport paketin, jossa tulee kortinlukija, kortti, maksukanava, HD:nä antennitalouteen.

  Harkitsen myöhemmin Soneran IPTV-ratkaisua koska se tulisi paljon edullisemmaksi. Tuolloin kortinlukija ja kortti korvattaisiin kaiketi digi-boksilla ja koska minulla hyvä Soneran netti 50-100 Mt niin kaiketi tuo kuvanlaatu olisi yhtä hyvä kuin DNA.

  Juu... haave toki olisi että SKY SPORTS tulisi Suomeen ja saisimme HD-lähetykset, brittien selostamana + Sky Sports studiot. Elämme kansainvälisessä maailmassa ja Suomessakin on paljon ihmisiä, jotka varmasti ottaisivat palvelun mieluiten englanninkielisenä. Tulevaisuudessa kuva onkin sitten jo 4K. Sky Sportsilla on selostaja jokaisella paikkakunnalla, jolloin äänetkin ovat ihan eri tasoa. Tämä paketti pitäisi saada Suomeen ja helposti ulottuville, kuten nyt MTV Total Sport.
   
 7. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 440
  Jos äänenlaadusta tai tasoista puhutaan, niin selostajan sijainnilla ei kyllä ole asiaan mitään tekemistä ainakaan noinpäin. Kyse on vain äänitarkkailijan/miksaajan kyvystä ja näkemyksestä miksata stadion-äänet ja selostajan ääni oletettua keskimääräistä katsojaa miellyttävällä tavalla yhteen.

  Itse asiassa se on reilusti helpompaakin silloin kun selostaja on hiljaisessa studiossa eikä kentän laidalla, koska studioselostuksessa ei tarvitse huolehtia esim. yleisön mylvinnän ja mahdollisten muiden lähellä olevien selostajien äänen vuotamisesta mikkiin.

  Toki varsinaisen selostuksen kannalta on parempi, jos selostaja ei ole pelkän TV-kuvan varassa vaan näkee koko kentän tapahtumat. Mutta se on eri asia kuin äänenlaatu tai -balanssi.
   
 8. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 838
  Jos omalta pihalta rivarissa tai kerrostalossa tai parvekkeelta on kerrostalossa näkyvyyttä sinne suuntaan mistä aurinko paistaa siinä puoli kahden tienoilla, niin eihän Sky Sportin tilaaminen Suomeen ole mikään vaikeakaan homma.

  Antenni maksaa noin 150 euroa ja siitä ylöspäin. Riippuu miten suuren lautasen tarvii kun eri Skyn kanavat vaativat eri kokoista antennia Suomessa riippuen myös paikkakunnassa miten pohjoisessa / idässä asuu.

  Jos antennia ei itse osaa tai jaksa asentaa niin soittoa vain antenniliikkeeseen että tarvisi isompaa satelliittiantennia Astra 28E:n katsomiseen. Antennin saa asentaa ihan omalla luvalla parvekkeellekkin kunhhan seisoo vaikka omalla jalustella ja pysyy parvekkeen kaiteiden sisäpuolella.

  Sitten kun antenni on niin ei muuta kuin tilausta Sky:n kanaville vaikka tuon bulvaanifirman kautta:

  http://www.skyeurope.tv/sky-tv-set-up-faqs-section

  Boksi maksaa pari kolme sataa, korttimaksu 200 puntaa vuodessa ja itse Sky Sport kanavat 55-60 puntaa kuussa.

  Britanniassakin Sky Sport on sikahintainen kanavapaketti. Vaatii pohjalle Skyn peruskanavapaketin ja maksaa kaikkineen sen viitisen kymppiä kuussa. Ekstrakanavat sitten siihen päälle lisämaksusta. tBulvaanifirman kautta ottavat sitten muutaman sata puntaa siitä vuodesta lisää välistä.

  Jos haluaa halvemmalla Sky Sportin saada niin ostaa mag 250 iptv-boksin. Maksaa noin sata euroa. 30 eurolla kuussa saa siihen muun muassa nuo kanavat.

  https://www.facebook.com/Mag.250/posts/880892525272316

  Ilmeisesti Sky Sport näkyy myös jonkinlaisella hd-laadulla.

  Mag250 kanavatilausten tekijänoikeusasioiden laillisuudesta en kyllä menisi menisi takuuseen.

  4K-kanavien kanssa menee taatusti todella pitkään ennen kuin ne ehkä joskus yleistyvät Euroopassa ja Suomessa. 3D-urheilulähetyksiä näkyi jo vuosikymmenen alussa, mutta kovin on vähäiseksi kutistunut ja jäänyt niiden tarjonta. Eurosport 3D kanava on kadonnut tai sieltä ei näy nykyään koskaan mitään, Skyn 3d kanavalta ei tule enää oikein koskaan urheilua ja BBC:n 3D-lähetyksetkin loppuivat.

  Lienee 2020-luku pitkällä ennen kuin 4k-urheilukanavat ovat yleistä hupia Suomessa. Saattaa mennä pidemmällekkin. Tai saattaa olla ettei koskaan meidän elinaikana yleisty. Alle sadan tuuman kuvakoolla on mielestäni täysin turha kotona. Pirukaan ei tahdo erottaa sen kokoisesta postimerkkikuvakoosta laadukkaasti kevyesti pakattua fullhd-kuvaa ja 4k-kuvaa.

  Saksan Sky Sportilla hintalaatusuhde on parempi. Maksaa noin 30 euroa kuussa. Vastaanotto onnistuu Suomessa halvalla 80 sentin lautasantennilla lähes koko Suomessa. Tarvittava laadukas virtin maksaa alle 150 euroa. Sky Sport 1 hd ja 2 hd kanavat ovat myös alkuperäisellä selostuskielellä. Loput Sky Sport 3-11 kanavat sitten vain saksaksi. Samoin kaikki kymmenkunta bundesliigakanavaa. "US Sport 1" jenkkiurheilukanava tulee myös valinnaisella alkuperäisellä ääniraidalla.

  http://www.sky.de/fussball/premier-league-2504

  Tuolla on lista noista Valioliigaa lähettävistä kanavista:

  http://www.totalsportek.com/football/tv-channels-broadcasting-premier-league/

  Lähes kaikki noista maksuteeveistä saa Suomessakin näkymään tavalla tai toisella satelliitin tai iptv:n kautta. Osa on kuitenkin käytännössä harrastajien ulottumattomissa kun vaatii luokkaa viiden metrin halkaisijaltaan olevan lautasantennin tai sitten muiden maanosien kanavapaketit sopivaa iptv-viritelmää.

  Ilmeisesti lauantain ottelut suorana lähettävät kanavat ovat kaikista lujimmassa saada täällä näkyviin kun yrittävät tehdä kaikkensa ettei niitä ainakaan Britanniassa yleisesti voisi mitenkään katsoa ja sen vuoksi niiden lähettämistä satelliiteissa Eurooppaan on rajoitettu tiukasti. En tarkemmin tiedä kun en ole yhtään Valioliigan peliä jaksanut televisiosta koko vuosituhannella katsoa itse vaikka vaikka niitä tuleekin himskatin monelta kanavalta ainakin joinakin päivinä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2015
 9. Kilpikonna 09 Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.05.2015
  Viestejä:
  775
  Olen rajusti eri mieltä. Kyllä esim. YLE:n UCL-lähetyksissä huomaa kun Tapsa on studiossa tai kun kaveri on päästetty irti ja selostaa paikanpäällä. Hyvissä matseissa miehen ääni peittyy yleisön mylvintään.

  No yleistyvät ja yleistyvät. Arsenal - Chelsea (Community Shield) ottelu lähetettiin myös 4K:na, ja näin.

  Se että nyt pitää lähteä tuonne talon katolle kiipeämään ja asentaa suuri antenni lautanen niin pointtini oli että miksi Sky Sports ei valtaa Suomea ja laita matalaksi Viasatin ja MTV:n tarjoamalla oma super kanavapaketti englanniksi???
   
 10. TheTappara-

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2014
  Viestejä:
  798
  Milläs mitään valtavat kun ei ole ostajia, paitsi kilppari nollaysi murosta. 70v Pertille menee homma liian vaikeaksi.
   
 11. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 440
  Korrelaatiota epäilemättä on, mutta kyseessä ei ole suora syy ja seuraus. Kliinisestä studiosta tulevaa selostusääntä ei olisi mikään pakko laittaa sen peittävämmäksi kuin paikan päällä tapahtuvaa selostusta. Ei ne yleisön äänet ainakaan tarkoituksella tule paikan päälläkään olevan selostajan mikin kautta, vaan kyseessä on aina vähintään kahden eri äänilähteen tasojen tasapainottaminen, mikä lienee helpompaakin, jos selostaja on meluttomassa ympäristössä eikä mikkiin vuoda muuta ääntä kuin itse selostus.

  Toki selostajan "fiilis" on luultavasti eri tasolla hänen ollessa paikan päällä, jolloin hän pakostakin saattaa korottaa ääntään "taistellakseen" yleisön pauhua vastaan. Tällöin selostajan mikin voluumi voi olla luontevampaa pitää kautta linjan vähän matalampana.

  Omien kokemusteni perusteella suomalaisilla TV-kanavilla tuntuu juuri olevan tapana korostaa selostajan ääntä ja jättää halli/stadionäänet vaimeammalle myös silloin, kun selostajat ovat paikan päällä, verrattuna ainakin pohjoisamerikkalaisiin lähetyksiin. Itsekin tahtoisin mieluummin kuulla yleisön, eikä ole niin vaarallista, vaikka selostaja toisinaan jäisi jalkoihin (ja vaihtoehtoinen kokonaan selostukseton ääniraita olisi useinkin kiva).
   
 12. Kilpikonna 09 Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.05.2015
  Viestejä:
  775
  Kuvan ja äänen laatu tosiaan kiinnostavat. YouTube on minusta osoitus siitä että materiaalia tuotetaan liikaa huonolla äänellä ja kuvalla vaikka palvelu muuten onkin mahtava:  No jään nyt odottamaan tuota DNA MTV Total Sport -kanavapakettiani. HD se ratkaisee!!!
   
 13. miklu11

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2013
  Viestejä:
  401
  Pelimies heittää 90cm lautasen parvekkeelle ja tilaa Sky sportsin Saksasta ja nauttii :P Itse hankkiuduin eräässä taloyhtiössä hallitukseen joka sitten päätti hankkia lautasen katolle ;)

  SkySports ei valtaa koska MTV ja Viasat on ostanut yksinoikeudet. Ongelma ei ole se että tarjontaa ei tule, ongelma on se ettei suomalaiset osta.
   
 14. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 838
  Urheilulähetyksiin myyvät tosiaan alueellisia yksinoikeuksia. Valioliigan oikeudet ovat Suomessa maikkarilla ja taitaa Viasatilla olla sitten jotain muuta jalkapalloa kuten UEFA Champions League sarjaa.

  Sky jos haluaisi Suomen markkinoille niin sen pitäisi ostaa yksinoikeudet niihin esittämiinsä lajeihin ja sarjoihin myös Suomeen.

  Epäilen kiinnostaako vaikka Sky maksukanavia tulla Suomen markkinoilla kun tämä on sen verran harvaan asutta periferiaa, kieli eksoottinen ja maksuteeveen katsojamäärät nykyisellään surkeita. Maksaisi varmaan 100 euroa kuussa suomi-lisineen pelkkä Sky Sport-paketti.

  Eikä ne Skyn maksukanavat Britianna tai Saksassakaan näy pelkällä harava-antennilla vaan vaativat kaapeliteeveen tai oman satelliittilautasen. Tosin briteissä Sky UK:n maksukanavat näkyvät jo 35 sentin lautasantennilla ja Saksassa melkein yhtä pienellä lautasella. Suomessakin Viasat ja Canal Digital näkyy jo 55-60 senttisella lautasella joissa on kaikki Suomeen ja Skandinaviaan myytäväksi tarkoitetut maksukanavapaketit.

  Jos halutaan parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla lähettää tv-kanavia, niin se vaatii fullhd-tarkkuudellakin 1080i kuvassa jopa lähemmäs 20 Mbit/s bittivirtaa. Varsinkin suorat urheilulähetykset tarvivat paljon kaistaa.

  Harava-antennin DVB-T2 systeemissä yksi muksi välittää bittejä noin 35,4 Mbit/s. Eli siinä kulkisi kaksi Sky Sportin hd-kanavaa parhaalla fullhd-laadulla 1080i. Nykyään harava-antenissa taidetaan välittää Suomessa toista kymmentäkin tv-kanavaa per muksi:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Maanpäälliset_digitaalitelevisiolähetykset_Suomessa#Kanavaniput_maanp.C3.A4.C3.A4llisess.C3.A4_l.C3.A4hetysverkossa

  Liian kallista ja radiotaajuudet loppuisivat kesken jos tuonne Sky Sportin kaikki kanavat fullhd-laadulla yrittäisiin tunkea. Vielä pahemmin se loppuisi kesken jos 4K-lähetyksiin siirryttäisiin ja vaikka 50-120 Hz progressiiviseen kuvaan.

  Eli Suomessakin Sky Sport vaatisi oman satelliittantennin, iptv-systeemin tai kaapeliteeveen jos se joskus tulisi Suomen markkinoille. Tosin epäilen ettei Sky Sport-kanavia kiinnosta Suomen markkinat pätkääkään. Jalkapallo on vielä Suomessa sellainen marginaalilaji että se ei vedä katsojia.

  Jos haluaa katsella brittien Valioliigaa parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla niin ei siinä ole Suomessa oikein muuta mahdollisuutta kuin satelliitin kautta sitä katsoa. Brittien Sky:ltä taisi tulla 116 ottelua vuodessa, BT Sportilta 32 ottelua siihen lisäksi. Jos haluaa kaikki ottelut ja erityisesti lauantai ottelut nähdä parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla suorana niin pitää ottaa muutama muu paketti Euroopan ulkopuolelta siihen päälle.

  Pelkkä brittien Sky Sport taitaa maksaa Suomeen bulvaanin kautta yli 75-100 euroa kuussa. BT Sport siihen päälle sitten erikseen ja kaikenlaiset ManU-kanavat.

  Lauantai ottelut saa suorana teräväpiirtona ainakin BeIn Sport tv-kanavilta laadukkaana teräväpiirtona. Suunnattu Arabiaan ja Pohjois-Afrikkaan niiden lähetykset. Toissa vuonna näkyi Suomessakin edullisesti 60 sentin lautasantennilla brittiselotuksella, mutta närästi niin Valioliigaa se että joutuivat siirtämään ne kaikki 8 eri tv-kanavaansa sellaiseen lähettimeen Nilesat-satelliittiin joka vaatii Suomessakin noin viiden metrin satelliittiantennin näkyäkseen. En tiedä mikä siinä Valioliigaa niin närästää ettei lauantain pelejä saa televisioida niin suorana että niiden katselu britti-pubeissa olisi oikeastaan lainkaan mahdollista. Menevät Valioliigan edustajat aina ihan sekaisin jos lauantain suorat ottelut näkyvät jostain satelliitista alle 2-3 metrin lautasantennilla Britanniassa. Silloin varsinkin pimahtavat täydellisesti jos mukana on selostus englanniksi ja laadukkaat kommentaattorit.

  Jos 4K-kuva polttelee ja Valioliigaa haluaa katsella sillä tarkkuudella niin Brittien Sky osaa rahastamisen taidon. Hinnoitelua tarkemmin tuntematta veikkaisin että vaatinee taatusti useamman sata euroa maksavan uuden 4k-boksin hankinnan, kenties 15 puntaa kuussa lisää yhdestä 4K-kanavasta ja sisältöä kanavalla lienee kenties yksi Valioliigaottelua viikossa 4k-tarkkuudella.

  Veikkaisin että kuvetta saa kaivaa yli 200 euroa kuussa ympäri vuoden jos kaikki valioliigaottelut haluaa nähdä suorana parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. Jalkapalloa seuraamattomana summa tuntuu itsestä kyllä liian kalliilta, mutta voihan se olla että tosifanien mielestä hinta on naurettavan halpa pelkkä nimellismaksu. Maksaahan se taatusti paljon enemmän jos kaikki ottelut pitää nähdä ja Suomesta pitää lentää katsomaan aina ne pelit paikan päälle.
   
 15. Kilpikonna 09 Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.05.2015
  Viestejä:
  775
  Tämä on ensimmäinen kerta kaikkien keskustelufoorumien historiassa kun en saa sanaa suusta, Kilpikonna vaikenee... huoh... kerrassaan uskomaton selostus. Sinun pitäisi tehdä jokin blogi, jossa käsitellään maksukanavia ja TV-tekniikkaa Suomessa vs muu maailma.
   
 16. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 838
  Jos jotain kiinnostaa nuo Sky Sportit, ESPN, Fox Sportit yms. niin kätevin tapa on saada ne näkyviin on ostaa "Mag 250" niminen iptv-boksi vaikka Amazonista tai Ebaystä. Boksi maksaa luokkaa 60-70 euroa,

  Maksuttomia kanavia ei sitä kautta juuri näy, mutta 30 euron kuukausimaksulla saa näkyviin esim. nuo kanavat kaikki:

  http://uktvnow.yolasite.com/UK-MAG1.php

  tai tuo paketti:

  http://uktvnow.yolasite.com/EUROMAG3.php

  Tai jos Etelä-Amerikan sportit kiinnostaa niin tuon tyyppinen paketti:

  http://uktvnow.yolasite.com/Latino-Mag.php

  Monet kanavat noista ovat fullhd-versioita ja vaativat reilun 10 Mbit/s kaistaa.

  HUOM!! Noiden palveluntarjoajien pysyvyys on vähän epävarmaa, joten kannattaa kuukaudeksi kerrallaan tilata kanavat ja maksaa ne.

  Suunnilleen hirveästi liioittelematta tuolla boksilla näkee puolen maailman kaikki urheilukanavat. Lähinnä taitaa olla että japanilaiset kanavat ja australialaiset kanavat loistavat poissaolollaan. Nekin saanee Suomessa näkyviin jollain toisella iptv-systeemillä.

  Satelliitin kautta noita Pohjois-Amerikan tai Etelä-Amerikan tv-kanavia on mahdoton saada täällä näkyviin kun ovat joko horisontin alapuolella tai Eurooppaan tv-yhtiöille tai USA:n sotilasjoukoille (AFN) suunnatut tv-lähetykset ovat salattu jollakin PowerWu-salauksella jota ei taatusti saa tavallinen kuolevainen auki ja näkyviin.
   
 17. henjo

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2002
  Viestejä:
  172

  Kanavalistasta löytyy myös Nelonen Prot ja MTV max sportit yms.
   
 18. Kilpikonna 09 Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.05.2015
  Viestejä:
  775
  Noniin... nyt on:

  - HD-TV
  - kortinlukija
  - tv-kortti
  - dna tv -> MTV Total Sport

  Minusta HD kuvanlaatu Valioliiga otteluissa voisi olla paljon parempi. Lähikuvat ovat uskomattoman hienoja, mutta muu kuva on vähän niinkuin ok tasoa. Olen kokeillut eri asetuksia TV:stä. Esim. jostain syystä minulla näkyy Nelosen HD kanavat ja tuli mm. Vaahteraliigaa, Nascaria ja NFL peli. Melkein noissa jokaisessa oli parempi kuvanlaatu.

  Katsooko täällä ketään Valioliigaa? Minulla:

  - antennitalous
   
 19. sekoku83

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2005
  Viestejä:
  219
  Kellään kokemuksia tuosta mag250 boksista? Mtv sport jne pitäisi näkyä?
   
 20. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 838
 21. escalibur

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2000
  Viestejä:
  22 725

  Tuo ei onnistu laillisesti. Ainoa keino saada kyseisen yhdistelmän toimimaan, on jonkun (trokarin) itse hostaama stream.

  Jos MAG250 kiinnostaa, kannattaa vilkasta myös MAG254:sta. Lisäksi melko samaan lopputulokseen voi päästä itse-kasatulla purkilla ja Kodi/OpenELEC:lla.
   
 22. 9600pro

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2006
  Viestejä:
  1 505
  Nyt on aika tilata Sm-liiga. Ennen tullut katottuu liiga ruutu.fi . Siellä vaan ei oo mun silmään sulavaa live lähetykset ole. Kone on nykyaikainen ja full hd tykillä kuva seinään. Kotona löytyy kaapelitalous ja valokuitu. Pitäs saada näkymään 3 telkkarille kanavat. Tota yhtä korttia ei voi liikutella silleen et mistä kattoo niin vie sinne? Vai tarviiko korttia laisinkaan kun kaapelista tulee.
   
 23. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 440
  Jos siis esitit tuon kysymyksenä, niin kortin voi toki siirtää TV:stä toiseen. Tosin HD-kanavat avaava linkitys vaatii sen, että siirrät kortin mukana myös CI+ -moduulin (eli kortinlukijan) TV:stä toiseen (ja kaikkien TV:idesi pitää tukea sitä).

  Pelkät SD-kanavat toimivat moduulista tai linkityksestä riippumatta, kunhan on kortti koneessa, mutta maksulliset HD-kanavat vaativat operaattorin kautta linkitettyä laitetta (tässä tapauksessa CI+ -moduuli).

  Tarvitsee aina.
   
 24. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 838
  Ilmeisesti kortin voi linkittää osalla operaattoreista 2-3 eri CI+ moduliin. Kannattaa kysyä omalta operaattorilta jos kiinnostaa.

  Nelisenkymmentä euroa maksaa yksi conax CI+ moduli. Eli ei mitään halpaa lystiä.

  Tietokoneella htpc-systeemillä kaapelin ja antenniverkon linkitettyjen hd-kanavien näkymään saaminen lienee lähes mahdoton rasti.
   
 25. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Sama.Kiinnostais!
   
 26. 9600pro

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2006
  Viestejä:
  1 505
  Mites onko ruutu.fi palvelu jo katsomisen arvosta vai tökkiikö suorat lähetykset viel? Onkohan ne tehnyt asialle mitään.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti