Unettomuus

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja jampetti, 08.05.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. autsi

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  254
  Niihän se on. Muttakun kaikki univaikeudet johtuu masennuksesta johon löytyy montaa kivaa nappia.

  Ja siihen loppuu lääkärien mielenkiinto.
   
 2. tth78 Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2012
  Viestejä:
  4 570
  Sepä se. Ja kun tietoihin kerran livahtaa merkintä masennuksesta, sen jälkeen ei oteta vakavasti kun verenpaineet on 200/170 kun sinulla on paniikkikohtaus.

  Lääkäriä harvemmin kiinnostaa, että paineet olleet tuollaiset jo 12h kun paniikkikohtaus menee ohitse 15-60 min aikana...

  Onneksi meillä on maailman paras terveydenhuolto, vaimitensenytoli?
   
 3. 98765

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2010
  Viestejä:
  134
  . .
   
  Viimeksi muokattu: 19.05.2019
 4. Hatutusvara

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2013
  Viestejä:
  514
  Itse sairasta masennusta ja unettomuus on mukana. Tiedoissani lukee psyykkeen sairaudet ja silti olen aina saanut hyvää hoitoa somaattisiin sairauksiin. Lukenut vaan asiallinen ja realiteeteissä kiinni oleva mies. Kuitenkin muutamia käyntejä pöpilässä tullut koettua ja viimeisen oli maaliskuu kokonaan osastolla.
   
 5. dami

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2015
  Viestejä:
  4
  Itselläni on noin 20 vuoden tausta unettomuudesta. Viime vuosina melatoniinia ym. luontaistuotteita tehokkaammaksi on osoittautunut oikeanlainen ambient musiikki, mutta hyvin harvalla artistilla on sellaista mikä ei ala ajan myötä ärsyttämään. Erityisesti kaksi opusta on mainittava. Ahdistusta ne eivät poista mutta valmistavat nukahtamista edeltävään hypnoositilaan.

  1. Robert Rich : Perpetual, A Somnium Continuum. Unikonsertteja järjestänyt legendaarinen muusikko, koulutukseltaan psykologi. Ensimmäinen tunti tästä 8 tunnin teoksesta vie unen rajamaille varmasti, ja loppu myöntäilee unen eri vaiheita aina aamuun asti.

  2. The Healing Music Of Rana. Tekijänä musiikkitieteiden professori Randall McClellan, joka on kirjoittanut musiikin rentouttavasta ja parantavasta voimasta akateemisen kirjankin.

  En tähän laita linkkejä, mutta youtubesta löytyy ja bandcamp - alustalta voi ostaa. Näillä, inkiväärijuomalla ja hätätapauksissa puolikkaalla imovanella mennään.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti