Ultimaattinen työpöytä

Viestiketju alueella 'Kotelot ja modifiointi' , aloittaja S3alpup88, 06.09.2013.

 1. S3alpup88

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2012
  Viestejä:
  132
  Tässä olisi tarkoitus "crowdsourcingilla" saada aikaan ultimaattinen työpöytä!
  Tuolla toisessa ketjussa on paljon hienoja ja ajateltuja työpöytiä kuvina, mutta ajattelin pyhittää "tekniselle keskustelulle" oman osionsa+ me jotka haaveilemme itse rakennetusta pöydästä tarvitsemme paljon ideoita.

  Mitä tarvitsen?

  Nykyinen on huono kulmapöytä joten tarkoitus tehdä parempi = Ergonomia, paikat laitteille-->pc, näyttö, kaiuttimet, mahdolliset vahvistin hässäkät. Tarvitaan myös yleistä pöytätilaa niihin normaaleihin juttuihin mihin pöytää käytetään. Vimpainten miljoonat johdot tulee saada kuriin&siististi pois tieltä.

  Oleellisena asiana myös pöydän rakenne. Tulee voida koota/purkaa kohtuullisen helposti, silti olla tukeva kuin kunnon pöytä. Eli pitää keksiä joku tappi&salpa kiristys liitos viritys, koska pöytä tulee voida purkaa muuttamisen takia. Ajattelin kolmea osaa, suorapala1 ,kulmaosa säteellä X sekä suorapala2

  Kuva nykyisestä --> http://img593.imageshack.us/img593/7275/wmyc.jpg

  Uudessakin olisi monitori joko tuolla tavoin nurkassa tai oikealla suorassa osassa. Tällöin ovelta ei näe ollenkaan ruudulle, kulmassa taas näkee hieman. Mikäli monitori olisi oikealla se peittää näkymän telkkarille, mutta se uhrattakoon, kun jos telkkua katsoo oikeasti istuukin sitten tv-tuolissa. Tällöin myös sisänurkassa voisi edelleen olla pöydän jalka eikä se olisi istujan jalkojen välissä kuten se on nyt.

  Mitat?

  Nykyisen pöytälevyn leveys on 60cm.
  Oikea sivu seinästä päätyyn on 165cm. Voidaan pidentää 40cm uudessa pöydässä jos siirretään rullaava laatikosto muualle.
  Vasen sivu seinästä oikean sivun reunaan on 160cm.

  Näillä mitoillla mahtuu hyvin olemaan pöydän ja seinän välissä ilman mitään ongelmaa. Uusi pöytä voi ja tuleekin olla hieman suurempi edes leveyden ostalta mikäli monitori olisi tuossa oikeassa sarakkeessa, jotta katseluetäisyys olisi kunnollinen eikä nenä ruudussa. Pöydän leveys tulisi lisääntyä seinää kohti koska ulospäin mentäessä tv-tuolin avaaminen estyisi.

  Tarvikkeet&välineet&toteutus

  Lähistöllä on keittiökaappi firma jota olen hyödyntänyt mittaan sahattujen levyjen muodossa tehdessäni telkkarin kaiuttimille jalustat. Sieltä ajattelin ostaa valmiiksi sahattuna nuo pöydän oletut 3 komponenttia (tarvitaan hyvät mitat sivuille ja nurkka kaaren säde!).

  Levyjen liitokset tulee voida tehdä kotikonstein max. vingun ja porakoneen voimin ostamalla ruuvit ja muut k-raudasta/starkista. Edelleen tukeva ja helppo purettava.

  Jaloiksi ajattelin jotain ruuvilla säädettävä korkoisia, kiinnitys itse pöytään ehkä pultein jotta jalat irtoaa ja saa ne takaisinkin, levyyn tietenkin isketään jengallinen holkki. Parempia ideoita?

  Tässä kohdassa kaikki arvon nörtit pääsevät ääneen. Yleistä keskustelua ominaisuuksista mitä pöydässä pitää olla tai suoraan liittyen tähän rojektin poikaseen, jos tähän kertyisi hyviä juttuja joita sitten kaikki voivat käyttää omiin tarpeisiinsa mutta eivät ole itse keksineet.

  Pitääkö olla jotain muodokkaita upotuksia pöydässä, jotta pelisessiot ovat ergonomisia? Eritasoissa pöydän tasojen? Millainen on hyvä paikka itse tietokoneelle, ei tarvitsisi nostella konetta lattialta? Oma kaappi? Jokin mielipuolinen kisko ja varsi härveli jotta koneen saa esille ja kyljen käänettyä asentoon jossa voi tehdä asennus töitä? Oma iso näppäimistö&hiiri taso joka on pöydän alla? Pieniä laatikoita pöydän alle? Pieni hyllykö pöydän takareunaan(kuulokevahvistimelle& ulkoisille kovalevyille)? Johtojen hallinta kourulla? Koukuin pöydän alapintaa pitkin? Lattialle niitä ei kukaan halua. Laitteiden pistorasiat itse pöytään ja pöydästä johto seinään?

  Piirrustuksia ja mittoja ja ajatuksia millainen on paras mahdollinen työpöytä oli se sitten kaipaamani kulmapöytä tai suorakaiteen muotoinen.
   
  Viimeksi muokattu: 06.09.2013
 2. Reedorth

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2000
  Viestejä:
  1 737
  parista ikean pöydästä ideaa, tosin vaan jos 1 näyttö olisi käytössä:
  FREDDE Työpiste - IKEA
  tuossa olis näytölle sivupaneelit jotka suojaa mm. auringonvalolta/heijastuksilta, eikä ehkä sivulta niin näkis mitä tekee siinä ;) mikseipä myös muki/lasi/plo telineet olisi myös ajateltuna :P

  Johtokourullahan niitä piuhoja saa vähän siistittyä.

  edit. niin jos ja kun pelaa, niin kuulokkeille paikka, jokin koukku tai teline? ja/tai peliohjaimille tai ratille jos semmoisella pelailee. itselle nuo olisi aika tärkeitä kun alkais kehittelemään pelipöytää.
   
 3. S3alpup88

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2012
  Viestejä:
  132
  Heti tuli oikein pätevä ensimmäinen osallistuminen tähän ketjuun :)

  Todellakin tuo kuuloke teline/laatikko unohtui. Ratti systeemeille olisi ultimaattisessa päydässä oltava hyvät mahdollisuudet, toki jos vihaa moisia pelejä niin sitten ei, mutta pääsääntöisesti olisi varmana hyvä olla.

  Tilaa useammalle monitorille(3) olisi tärkeää? Saa sitten me yksi monitoriset ainankin sitä yleistä askartelu tilaa, mikä tosin kulma pöydässä on se puolisko joka jää vapaaksi peli vehkeiltä.
   
 4. Lancer

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  264
  http://i.imgur.com/ZWlL1sT.jpg

  Siinä olis fredde käytössä. On koukkua kuulokkeille ja kaikkea mitä tarvitsee. Kolmea 24" näyttöä ei tähän kyllä saa. Johdot sai ikean kourulla nätisti piiloon eikä yksikään johto kosketa lattiaa. Tason rungossa oli myös helppo kuljettaa kaapeleita.

  Harmillisesti tuo taso keskusyksikölle on aika pieni. Apollo meni siihen juuri ja juuri, mutta tilaamani Nanoxia DS1 ei tule mahtumaan. Korkeus suunnassa tilaa on 47cm. Pituutta 48cm ja leveyttä 24cm. Pituussuunnasta noin 5cm kaapeleille varattava tilaa. Kotelon reunahan voi tulla laidan yli kunhan tassut jää tasolle.
   
 5. S3alpup88

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2012
  Viestejä:
  132
  Oleellinen seikka kovat koneet on monesti aika kookkaita joten tarvitaan iso paikka sille lootalle :) Miullakin tämä Fractal XL niin ei mahdu ihan pieneen lokoseen.

  Näyttää kuvissa kovin lähellä olevan ruutu näissä kaupan pöydissä? Monella kun nykyään on 27" kuitenkin niin miä en ainakaan tykkää että se on tossa aivan edessä. Just nätti käsi ojossa mitta on aika passeli. Joku 80cm leveyttä/syvyyttä pöydällä olis aika passeli varmaankin, on sitten tilaa vähän asetella.

  Harmillista kun suomesta ei kai mukamas saa tollaisia putki liittimiä jne. kuin jenkeissä? Ihmettelen kyllä miksi ihmeessä ei muka saisi, ei vaan ole missään osunut silmään. Siellä kun ne rakentaa kaikkea hauskaa miltei pelkästään putkesta ja liittimistä.

  http://www.simplifiedbuilding.com/blog/custom-diy-desk-with-swing-outs-and-extra-shelving/

  Kuin leegoista tekisi.
   
  Viimeksi muokattu: 07.09.2013
 6. KLF

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  2 668
  [​IMG]

  Jokusen vuoden vanha kuva jo mutta eipä ole ollut tarvetta muuttaa.
  ~174x59 paloja kaksi, 59x59 tuo kolmas. Bauhausista yksi kokonainen pöytälevy, josta on siis sahattu yksi neliö sekä loput tasapitkiksi. Tuossa kulmassa on nyt läppärin tilalla 3x24" näytöt ja muutama pöytäkone... :) Ensin pöytä oli toisessa huoneessa lähes koko seinän mittaisena.

  Alunperin ongelmia tuli siinä että tuo pöytälevy itsessään taipuu.
  Vähän aikaa meni mutta yksinkertaiset ideat ne on parhaita:
  [​IMG]
  Tässä kulmaosassa ei ole ollenkaan jalkaa, hässäkkä on pysynyt läjässä monta vuotta ilmankin ;)

  Sotkan alennusmyynnistä kävin hakemassa myöhemmin pari halpaa lipastoa pöytälaatikoiksi.

  Jälkeenpäin miettien hiukan leveämpää tuo pöytälevy saisi olla jotta monitorit saisi vielä taaemmas. Tosin hankintavaiheessa vaihtoehtoja oli vain väri, ei koko :) Olisikohan nyt 8. vuosi menossa siitä kun tämän pöydän rakensin ja edelleen kuin uusi, pc-työpöytänä joutuu pinta hiukan pienemmälle rasitukselle kuin keittiön tiskipöytänä.
   
 7. S3alpup88

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2012
  Viestejä:
  132
  Alko löytymään juuri sitä menoa mitä tässä ketjussa hainkin :)
   
 8. werty69

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2007
  Viestejä:
  10 750
  Mistä kävit ostamassa tuota U-listaa tuonne pöydän alle tueksi?Ja taipuuko pöytä vielä noitten kanssa?
   
 9. Oltorno

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2004
  Viestejä:
  7 617
  Tuo on tota hyllykiskoa sovellaa vai mitä lie.

  Mielenkiintonen triidi. Pöytätila kun omastakin mielestä yksitärkeimmistä asioista teki sitten nyt ihan mitä vaan... tietokoneella, keittiössä, autotallissa ihan missä vaan niin koskaan ei voi olla liikaa pöytäpinta-alaa. Toki kun sitä on niin sinne kertyy tavaraa, mutta se on sitten vaan tahdonvoimasta kiinni haluaako pitää sitä tyhjänä :)

  Kun lähdin suunnitelemaan omaa koppia 'harrastuksille' pidin ehdottoman tärkeänä, että sinne tulee pöytämetrejä ja paljon. Tuli päädyttyä ikean Galanttiin. Siitä sai kokoamalla aika kattavan setin. Yhdessä kuvassa 39" näyttö työnnetty kulmaan ja silti jää 70cm pöydän reunaan tilaa samoten 20+30+20 setillä jää tilaa 40cm vaikka tuon teline vie aika paljon 'turhaa' tilaa näyttöjen takaa. Lisäksi ikealla ja muillakin valmistajilla on tollasia lisätasoja millä saa taas lisää laskupinta-alaa :D. Jalkoja ei tarvitse olla montaa kun siinä kulkee ne metalli vahvikkeet alla mitkä tukee tasoa. Kotelolle en nähnyt tarpeelliseksi alkaa mitään telineitä kasaamaan subbari saa hoitaa rahin korviketta.

  En viitsi spämmätä kuvia suoraan tänne, mutta tästä linkistä ( https://www.dropbox.com/sh/0618xe4s33if3i1/wSiLvAPJ4M ) löytyy kuvat työpöydästä, mikä kyllä aivan täynnä romua tällähetkellä. e: Ja painotetaan ettei tuo nyt vielä ole valmis ja kuten tuossa projekti triidissä todennutkin niin tuskin koskaan on. Eiköhän sitä aina tule keksittyä jotain mukavaa lisää tuon työpöydänkin lisäksi.
   
  Viimeksi muokattu: 07.09.2013
 10. Quutti

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2011
  Viestejä:
  264
  Ikean galanttia tulis itsekin otettua muttakun tila on rajallinen. Täytyis löytää jostain 70-80 syvä 140 leveä pöytälevy. Ei löydy mistään :/

  muuten ottais tuon galantin 120, mutta alkaa jäämään pieneks kun 2 wharfedalen 10.1 kaiutinta + 24" delli. Varsinkin kun ois tarkoitus toinenkin delli (pivot) ottaa tuohon kylkeen.
   
 11. Oltorno

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2004
  Viestejä:
  7 617
  Eikös toi galantti ole 80x160? Tai niin jos se on sen 20cm liian leveä?

  Siitä saa kyllä sahattua palan pois ;). Mulla olis 80x130 levy. Toki vaatii sitten sitä, että kehikollekkin näyttää vähän puukkosahaa tai rälläkää ja hitsilankaa.
   
 12. OstanTab

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2012
  Viestejä:
  249
  Galant sarjalle oma ääni. Itsellä käytettynä ostettu yhden palan kulmapöytä (ilmeisesti mallistosta poistunut kappale) ja täytyy myöntää että todella hyvä pöytä hintaan nähden: pirun jämäkkä, syvyyttä löytyy vähintään 80cm ja mahtuu 3x24" näyttöä. Sittenku tästä aika jättää niin hankin varmasti uuden Galant tilalle. Ja kuten tuossa aikaisemmin mainittiinkin, Galant-mallistolla saa toteutettua aika erilaisia ratkaisuja.
   
 13. Quutti

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2011
  Viestejä:
  264
  Sen verran pieni huone tuo murohuone ettei mahdu muiden kalusteiden kanssa enää 160cm pöytää :) Kuinkahan huokoista materiaalia nuo galant-tasot on? ei visii ihan sitä halvinta pahvikenno/täytepöytää?
   
 14. KLF

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  2 668
  Honkkarista, tavallista hyllykiskoa tosiaan. Kaikenmaailman profiiiset lattaraudat kävin mielessä läpi ensin, sitten vaan välähti mielessä että valmistavaraa on hyllyssä eikä edes maksa paljon. Jälkeenpäin lähinnä ihmettelee miksi älynväläykseen meni niinkin pitkään...

  En ole koittanut hyppiä pöydällä (murphyn laki sanoo: silloin se hajoaa) mutta kaksin käsin painamalla tästä nurkasta missä ei ole siis jalkaa ollenkaaan, liikettä ei ole kyllä montaa milliä. Sen verran, että tuntee pienen liikkeen. Ihan surutta tähän nojailen kun olen koneella.

  Ennen tukien laittoa taipumisen näki ihan paljaalla silmällä, ei tarvinnut edes ajatella laittavansa pöydälle painavaa tavaraa (22" ~40kg putkinäyttö tuolloin...) tai vielä vähemmän nojailla itse :)

  Pöytä on kasattu/hankittu puolisentoista vuotta ennen Raision Ikean avausta. Jos nyt vasta alottaisin rakentamisen, miettisin monta kertaa tarkemmin tekisinkö sen valmiista Ikean paloista vaiko Ihan Itte(tm). Periaatteessa kaksi pöytälevyä Ikean mallistosta ja kasa jalkoja riittäisi.

  Lähinnä tuo Ikean pöytälevyjen koko houkuttelee, tämä nykyisen n.60cm syvyys on vähän liian pieni. Näyttöjen jalustojen takareunat menee pöydän reunan ulkopuolelle (tosin takana seinä ja ikkuna), vielä ei ole mitään pudonnut mutta kerta se on ensimmäinenkin.

  Suunnitelmissa on ollut 2 tai 3 -paikkainen ständi johon laittaisin näytöt (2 tässä surffikoneessa, 1 pelikoneessa, henkinen varaus 3 näytön pelikäytölle tehty ;) ). Siten saisin hiukan enemmän syvyyttä muuhun käyttöön.

  Pöydän alla on pari kappaletta Ikean johtokouruja jotka saisivat olla ihan pikkasen isompiakin. Ikeassa oli myös joskus kankaisia vastaavia, mihin mokomat on hävinny? Niiden hankinta kerkesi vasta suunnitelman asteele :D
   
 15. Insomniumer

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2013
  Viestejä:
  136
  KLF:n esittelemä rakennelma muistuttaa aika kovasti omaakin kyhäelmää, jopa samoin ongelmin... leveämpi pitäisi olla. :) [Kuvaa ei valitettavasti ole, enkä kehtaa uutta ottaa -- Törkee kaatopaikka tällä hetkellä, ei kyllä pitäisi kuulua tapoihin]

  Mutta jalat olen saanut sijoiteltua siten, että ei ole ongelmia pöydän "elämisen" kanssa ja reikälevyillä olen pöytiä toisiin ruuvaillut. Lähes 2x pidemmillä mitä KLF:llä.

  Itselläni ei myöskään ole lisäpaloja päissä, joten sen verran lyhyempi. Kahdesta pöytälevystä, jotka hiottu ja lakattu. On kyllä niin monta vuotta ollut jo, niin rehellisesti sanoen en kyllä edes muista mitä kaikkea sille tehtiin ja tarkalleen ottaen millaisesta materiaalista on kyse. Bauhausista Vantaalta kuitenkin noudettu hinta mielessä.


  Seuraavaan editioniin voisin kokeilla tehdä leveämmästä, pyöristää kulmausta ergonomisemmaksi, rakentaa kourut pöytään ja korotettu taso tietokoneelle, että on irti lattiasta.

  Tähän asti on myös 42" töllötin ollut samalla pöydällä, mutta täytyneen nyt jatkossa katsoa, että haluanko pitää tuollaisen televisio+kajarit+subbari+vahvistin kombinaation ihan näin vieressä... Ehkä haluan rakentaa niillekin omat tasonsa.
   
 16. Reedorth

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2000
  Viestejä:
  1 737
  Itsellä kans on sovellan kiskoa tukemassa pöytää, kun on vähän kulunu niin taipuu. Siihen myös jonkin aikaa oli sellaisen S-muotoiset koukut joista laitoin piuhat roikkumaan. Ostin kuitenki Ikeasta johtokourun joka on paljon kätevämpi. Saahan niihin vaikka nippusiteitä sitten niin pysyy varmasti paikallaan :p

  Johtokouru: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30200253/

  Hitto, ei nykyinenkään kotelo mahtuis ja uutta olen ostamassa. Aloin kyllä harkitsemaan jos tuon pöydän ostaisi myös, mutta on korkeudeltaan ja leveydeltään n. 10cm noista mitoista suurempi. Saiskohan tuohon laitettua itse jotain vähän suurempaa alustaa kotelolle? Onhan niitä erikseen myytävänä pieniä tukijalkoja että saisi tuon yhden kulman alle laitettua tukemaan levyä sitten jos tarve vaatii.

  Toisaalta ylöspäin ei näytä paljoa tilaa olevan ja jos levyn laittaisi alemmas mitä tuo on, niin joutuisi jo muutenki vähän pohtimaan kuinka sen kiinnittäisi. Ellei sitten ostais erikseen sellaista keskusyksikön telinettä tuohon ja jättäisi pois tuon pöydän oman keskusyksikön paikan/levyn. :think:
   
 17. Oltorno

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2004
  Viestejä:
  7 617

  Ihan tinttua tavaraa tuo on. Mutta ei kovin paksua. Sen takia siellä menee se tukirunko, mutta sen ansiosta ei tartte jalkoja juuri lainkaan.

  Siivosin vähän nurkkia niin sai paremman kuvan:

  [​IMG]

  Tuossa kombossa on 6 T jalkaa (normi galant kulma pöydässäkin on 'jo' 3 T jalkaa. Ja tuolla kulmassa tosiaan 39" telkkari ja jää todella hyvin tulaa käsille.
   
 18. KLF

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  2 668
  Joo-o :D Jostain kumman syystä ei oo nykytilasta kuvia...

  Pöydän eläminen johtuu käytetystä pöytälevystä, se kun on tarkoitettu lätkäistäväksi keittiön kaapiston päälle (tukevaa kuin poliitikon selkäranka, ei pysy yksin pystyssä...), jotain lastulevyn tapaista. Siinä mielessä tuollainen työpöydäksi tarkoitettu pöytälevy onkin paljon parempi.
   
 19. Lancer

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  264
  Itsehän jätin toiselta puolelta sen tason pois, että sai subbarin sen tilalle. Kohta joudun pudottaa toisenki pois. Juuri jotain keskusyksikkötasoa olen itsekin katellut, mutta vielä ei ole löytynyt. Pitää varmaa DIY, kun on noita toimistotuolinrullia kaapissa.

  Toki voit siihe leveemmän tason laittaa, mutta korkeutta et voi lisätä.
  Ikean johtokourua piti vähän soveltaa, että sai asennettua vaakaan. http://i.imgur.com/7ZMLLGM.jpg kyllähän tuo rauta taipuu.

  edit: Mainittakoon vielä, että ruudusta naamaan on reilu 75cm matkaa. Yli käden mitta. Etäisyyttä saa vielä lisää kunhan istuu kauempana.
   
  Viimeksi muokattu: 08.09.2013
 20. Sauriini

  Rekisteröitynyt:
  12.05.2009
  Viestejä:
  321
  Oltornolla on erittäin houkuttelevan näkoinen tila (kellarissa?) Oikeen miesluola ::kippis:
   
 21. Wilpuri

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2010
  Viestejä:
  838
  Tuo on muistaakseni autotallissa. :)

   
 22. S3alpup88

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2012
  Viestejä:
  132
  Jotkut noista Galanteista on aika suolaisen hintaisia, sitten taas 10v takuu&teräs runko&isohko korkeus säätö. Tässä vielä voipi käydä että moinen astuu taloon. Nurkkakulmaan kun laittaisi monitorin ja namikat niin ergonomia varmaan toimii, tykkään koska saa hiirikäden pöydälle helposti mukavasti. Siihenhän voi sitten itte rakennella jotain pieni hyllyjä tasoja kaveriksi tarpeen tullen.
   
 23. Oltorno

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2004
  Viestejä:
  7 617
  Maksaahan ne juu jonnin verran, mutta niin nuo muutkin pöydät jos jotain muuta haluaa kuin halvinta lastulevyä. Yks olis, että kun noita kohtalaisesti liikkuu käyetttynä niin vois löytää. Muistat ottaa T-jalalla vähän kalliimmat, mutta vie vähemmän tilaa ja V jalkaa on ainakin haukuttu pettäväksi. En ikean sivuilta enää löytänyt noita valmiita hyllyjä, mitä mulla tässä on, että en tiedä kuuluuko enää tuotevalikoimaa. Ihan käteviä kyllä varsinkin jos olis sellanen paikka missä ei ole seinää takana.

  Sillonko ite noita määttisin niin törmäsin tänne: Ikea desk gallery - Page 168 - [H]ard|Forum

  Tuossakin ekana heti hyvä kuva kuinka paljon näyttö yhteen galantin kulmaan mahtuu ja muutenkin tuolla paljon ideoita.
   
 24. mdms

  Rekisteröitynyt:
  08.05.1999
  Viestejä:
  796
  Itse hain Martelan vähän yli satkulla: Ei mitään valittamista, täysin priimakunto, säädettävät jalat, kaapelihallinta, jne.

  Käytetyt työpöydät | Tavaratrading.com

  Eipä löydy tähän hätään parempaa kuvaa :/ Huom. johtohelvetti nurkassa :)
  [​IMG]
   
 25. werty69

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2007
  Viestejä:
  10 750


  Kävin hakemassa tuollaisen 2m pitkän vastaavanlaisen tuen oman pöydän alle.Nyt ei notku enää niin paljoa, mutta on kerennyt jo jonkun aikaa olemaan vähän painuksissa toisesta reunasta.Joten ihan suoraa tuosta ei saada kuin hankkimalla paremmat jalat päihin.
  Mistähän saisi edullisesti T-mallisia pöydän jalkoja?Kaksi tarvii ainakin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti