Ukrainan vallankumous (Venäjän laajentumispyrkimykset)

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja TheThh, 21.01.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. SundeR

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  4 993
  Ei hemmetti jälleen mennään, "USA:ssakin ongelmansa, ellei asiat jopa vielä huonommin".

  Onko maailma närkästynyt Manningin kohtalosta? On. Onko maailma suuttunut Snowdenin paljastamasta NSA:aan laajasta vakoilusta? Tottakai.

  Nämä jututkaan eivät vaan saa USA:ta edes lähelle Venäjän tilannetta.
   
 2. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Edelleenkään, minä en ole väittänyt että Venäjällä on oikeutus voimankäytölle.
   
 3. Julmuri

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2001
  Viestejä:
  2 321
  Nemtsovin vapaus on kyllä ollut aikalailla katkonaista viime vuosina. Se on aika saavutus normaalista poliittisesta toiminnasta ja kertoo tietysti jonkinasteisesta epätoivosta kun vertailukohdaksi täytyy hakea henkilö jonka toiminta on lähennellyt maanpetosta.

  Samoin tuo aikaisempi narina yksittäisestä äärioikeistolaisesta sai nauramaan, koska samaan aikaan duumassa häärii täysin vapaasti Venäjän oma äärihihhuli... :)

  Mitä FSB-tietotoimistosta seuraavaksi tarjotaan? :p
   
 4. Schyss_Dr

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  55
  Vissiin joku masinointi suuntaan tai toiseen alkamassa

  --
  А вот это, на самом деле "важно" и "репост"! Пожалуйста! Я ведь никогда еще не просил, да? Суть коротко: Наблюдатели из ЕС готовы выехать на референдум. Это будут русские с паспортами ЕС. вот это выловил в группе украинцы в Финляндии:
  "Я гадаю, що про це не можна мовчати! Про те, що я отримав вчора. Тексти я написав двома мовами, росiйською та фiнською:
  Дорогие друзья! Вчера на свой почтовый ящик я получил приглашение. Меня приглашают на референдум в Крым в качестве наблюдателя!!!! Вот отрывок из приглашения: "Игорь, может кто-то из ваших хочет поехать? Дело в том, что из Госдумы России к нам обратились с просьбой пригласить наших русских соотечественников из Европы принять участие в качестве наблюдателей на референдуме в Крыму 16 марта 2014 г. Проезд, проживание и все расходы оплачиваются. Просим вас до завтрашнего утра сообщить нам, может ли кто-нибудь из вас или членов вашей организации принять участие в этой благородной миссии. По количеству человек никаких ограничений у нас нет - мы предлагаем список, в Думе его рассматривают и определяют окончательный состав. Желательно очень, чтобы наблюдатели имели гражданство Евросоюза. Предполагается пребывание в Крыму два дня - 16 и 17 марта. Билеты приобретаются в Москве централизованно и будут посланы в электронном виде." Друзья, обратите внимание, приглашают СООТЕЧЕСТВЕННИКОВ! Главное, чтобы были европейские паспорта. Значит, для отчетности, русские будут говорить, что наблюдатели были европейцы, но эти «европейцы» будут выдавать свое заключение и высказывать мнение, естественно, как соотечественники, как россияне. О каких независимых наблюдателях можно говорить? Противозаконный референдум с фальшивыми наблюдателями! Как можно допускать такой произвол? Как это донести до всей мировой общественности? Я думаю, что таких «наблюдателей» приглашают не только из Финляндии, но и из других стран Европы. Оказывается, не только российские ТВ каналы занимаются подлогами и ложью, но и у нас, в Финляндии, есть те, кто не хочет правды, кто хочет исказить действительность! Я считаю, что это не допустимо! Россияне с европейскими паспортами не должны ехать на этот референдум!»
  ––––––––––
  Hyvät ystävät! Eilen postilaatikkoomme tipahti alla oleva kutsu, jolla minut kutsutaan Krimin kansanäänestykseen vaalitarkkailijaksi. Tässä on ote kirjeestä:
  ”Igor, haluaisiko joku teistä lähteä? Kyse on siitä, että meille tuli Venäjän duumasta pyyntö kutsua venäläisiä maanmiehiämme Euroopasta vaalitarkkailijoiksi Krimille 16.3.2014. Heille maksetaan matkat, majoitus ja korvataan kaikki kulut.
  Pyydämme teitä ilmoittamaan huomisaamuun mennessä, voiko joku teistä tai järjestönne jäsenistä osallistua tähän arvokkaaseen tehtävään. Osallistujien määrää ei ole rajoitettu - me lähetämme listan halukkaista, duuma käsittelee sen ja vahvistaa lopulliset lähtijät. On toivottavaa, että vaalitarkkailijat olisivat EU:n kansalaisia. Krimillä pitäisi olla kaksi päivää, 16. ja 17. maaliskuuta. Liput hankitaan kaikille keskitetysti Moskovasta ja lähetetään sähköpostitse.”
  Huomatkaa, hyvät ystävät, että he kutsuvat nimenomaan MAANMIEHIÄ! Ja tärkeintä on, että heillä on EU:n passi. Eli vaalien jälkeen venäläiset väittävät, että vaalitarkkailijat olivat EU-maista, mutta nuo ”eurooppalaiset” antavat raporttinsa ja ilmaisevat kantansa luonnollisesti venäläisinä. Mitä puolueettomia tarkkailijoita he ovat? Eli kyse on laittomasta kansanäänestyksestä, jossa on väärin perustein hyväksyttyjä vaalitarkkailijoita! Voiko tuollaisen omavaltaisuuden hyväksyä? Miten tämän asian voisi saattaa koko maailman tietoon? Luulen, että näitä ”vaalitarkkailijoita” kootaan Suomen lisäksi muistakin Euroopan maista. Näköjään Venäjän televisio ei ole ainoa, joka harrastaa vihanpitoa ja valehtelua, vaan meilläkin Suomessa on sellaisia, jotka eivät välitä totuudesta vaan haluavat vääristellä todellisuutta! Tämä on minusta tuomittavaa! EU-maiden passin omaavien venäläisten ei pidä lähteä kansanäänestyksen vaalitarkkailijoiksi!"
  --
   
 5. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 212
  Kuinka moni täällä ylipäätänsä hyväksyy Venäjän toimet Krimillä?

  Minä en hyväksy.
   
 6. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Miten tämä sopii keskustelun aiheeseen? Avaa uusi säie USA antipatioillesi mikäli haluat ja luulet että se jotakuta kiinnostaa.
   
 7. aop

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2001
  Viestejä:
  6 374
  Boris Nemtsov on venäläinen oppositiopoliitikko ja Bradley Manning taas vuosi 250000 diplomaattilähetettä ja 500000 armeijan raporttia vaarantaen tuhansien raporteissa ja lähetteissä nimettyjen henkilöiden elämän.

  PääHerkon mukaan nämä ovat täysin vertailukelpoistia "rikoksia" ja koska Boris Nemtsov on vapaa ja Bradley Manning ei, niin Venäjä on oikeasti vapaampi kuin länsi.

  Jos olisin mode, niin PääHerkko lähtisi permabanniin jatkuvasta trollaamisesta ja flamettamisesta.
   
 8. Matin ja Tepon kosto

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2009
  Viestejä:
  1 932
  Kiitoksia. Jos ajattelen tuota omien pohdintojeni suhteen, niin Putinilla ei ole mitään aikeita luopua vallasta lähinaikoina. Mitä taas tulee muuuhun politiikkaan, niin Putin ei anna kauheasti painoa taloudellisille ja/tai diplomaattislle keinoille.

  Ei hyviä uutisia.
   
 9. Matin ja Tepon kosto

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2009
  Viestejä:
  1 932
  Venäläiset jumittanee osan Ukrainan laivastosta satamaan.

  Upseeri: Venäjä upotti kolme omaa laivaansa estääkseen ukrainalaisten alusten liikkumisen - Ukraina - Ulkomaat - Helsingin Sanomat
   
 10. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  Kyllä nyt Bradley Manningin tapauksessa voidaan olla sitä mieltä, että rikos oli luokkaa oppositiopoliitikkona oleminen.
   
 11. Tonto-

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2008
  Viestejä:
  4 310
  Tuskin kukaan hyväksyy, mutta noiden sotilastukikohtien sekä miesmäärän takia ymmärrän kyllä, että jotain heidänkin oli tehtävä. Mikä tahansa Nato-maa olisi tehnyt peliliikkeensä samassa tilanteessa, mutta se liike olisi luultavasti jotain ihan muuta.

  Mutta ei voi hyväksyä.
   
 12. jokasa

  Rekisteröitynyt:
  15.08.2012
  Viestejä:
  2 545

  Toimittajalla on kohtuu huono historiantuntemus - natsi-saksa ja islam todella olivat liitossalaisia WW2 aikana.


  Totta. USA ei tee mitään väärää vaan voi laillisesti ostaa niin monta Ukrainalasita politikkoa kun haluavat. Ukrainsaa tuon ei pitäisi olla edes kovin kallista.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2014
 13. KapipaK

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2013
  Viestejä:
  949
  Venäläisen median mukaan Itä-Ukrainassa Harkovan kaupungissa tuntematon mies tulittanut ihmisiä konekiväärillä. Uhreista tai tekijästä ei vielä tarkempaa tietoa. Ase löytyi tapahtumapaikalta.
   
 14. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Noita tukikohtia kohtaan ei ollut niin minkäänlaista uhkaa, eikä kukaan muu olisi samassa tilanteessa tehnyt yhtään mitään (sotilaallista).

  Mikä siinä on niin kamalan vaikeaa myöntää itselleen totuus ja uskoa, että Venäjä nyt vain perseilee aivan 100% ilman tekosyitä ja aivan omalla tasollaan? Jopa Tuomioja ymmärsi tilanteen, mutta silti muron Venäjäfanit keksivät kilpaa tekosyitä tilanteelle.
   
 15. Tzion Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2007
  Viestejä:
  3 958
  Kaikki mikä sopii hänen/heidän agendaan, se on nähty jo tässä keskustelussa tarpeeksi monta kertaa.
   
 16. Tribal_

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  3 511
  Ei ehkä sama asia, eikä välttämättä Litvinenkon sukulaiset ole samaa mieltä. Pikkasen eriasia olla oppositio poliitikko kuin vuotaa tiedustelun salaisia dokumentteja. Suomessakin voisi tulla vähän istumista, jos SUPO:n mies kertoisi vähän liikaa työstään. Tosin täällä sentäs saa oppositiossa räksyttää mitä haluaa, naapurissa se ei aina ole niin varmaa.
   
 17. Tribal_

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  3 511
  No verkkomedia se ei ainakaan ole. Vääristävämpää uutisointia ei mistään löydä, edes rt.com tai foxnews ei ole noin puolueellinen, saati sitten vääristävä uutissivusto.
   
 18. aop

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2001
  Viestejä:
  6 374
  Ei sattunut silmään kun äkkiä selailin joten linkitetään nyt tänne:
  Voting fraud secured pro-Russian majority in Crimean parliament - Aftenposten

  Elikkäs todisteita siitä ettei Krimin parlamentissa oikeasti edes äänestetty mistään, vaan sellaisetkin henkilöt jotka eivät edes olleet paikalla merkattiin äänestäneiksi. Näin siis saatiin Krimin pääministeriksi henkilö, jota itse ei koko parlamenttiin valittu ja jonka puolueella oli 4% kannatus.

  Tyylikkäästi kyllä toteuttivat Venäläiset tuon Krimin vallankaappauksen. Koskahan muuten alkaa etninen puhdistus, jossa tataarit, ukrainalaiset ja ei putin-mieliset venäläiset karkotetaan Ukrainaan?
   
 19. Jaskaxxx

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2009
  Viestejä:
  847
  Varmaan venäläisten mielestä joku kiovalainen fasisti asialla. Mainilan laukaukset 1939, Harkovan laukaukset 2014?
   
 20. asdalol

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2007
  Viestejä:
  1 754
  Perus ryssämenoa.

  Etkai muuten oikeasti kuvittele että ketään päästettäisiin lähtemään ryssän "alueelta"? Suuntahan on jonnekin "työleirille" siperiaan.
   
 21. Tribal_

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  3 511
  Ei kyl pysty ymmärtää, miten joku voi puolustella Venäläisten toimia Ukrainassa.
   
 22. PääHerkko

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2014
  Viestejä:
  338
  Ja todisteet siitä että Venäjä tappoi Litvinenkon?
   
 23. Tzion Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2007
  Viestejä:
  3 958
  Ei kai kukaan täällä yritäkkään puolustella Venäjää. Se mitä muutama täällä yrittää tehdä, on analysoida tilannetta objektiivisesti ja laittaa homma perspektiiviin. Venäjä ei ole lähimaillakaan perseile samalla laajuudella kuin jenkit ja jopa jossain suhteessa NATO. Länsimaat ja jenkit pelaavat venäjä on vihollinen nr. 1 korttia mutta kaikki jotka tilannetta viitsivät edes hieman objektiivisesti tarkastella näkee että se on puhdasta tekopyhää paskaa ja sieltä löytyy oma lehmä ojasta. Säännöt pitäisi olla kaikille samat ja jos jenkit ja nato päättää olla oikeutettuja ohittamaan YK, niin miksi venäjä ei voisi toimia samanlailla? Ei niillä säännöillä mitään tee jos ensimmäisen tilanteen tullen niillä pyyhitään persettä, ja tämän aloitti länsimaat eikä suinkaan venäjä.
   
 24. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  Se, että muut rikkovat sääntöjä ei oikeuta Venäjää rikkomaan sääntöjä. Vai onko Venäjällä nyt oikeus vallata Suomikin, koska Jenkit hyökkäsivät paikkaan x?

  Sääntöjen tulee toki olla kaikille samat.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti