Ukrainan vallankumous (Venäjän laajentumispyrkimykset)

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja TheThh, 21.01.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Tribal_

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  3 511
  Eikö täällä joku jo laittanut, että jos asut ulkomailla niin eläkkeiden maksu Ukrainassa lakkaa. Heillä on omat säädöksensä, joten jos lukevat nuo alueet "ulkomaisiksi" niin mikäs siinä kun jättää maksamatta. Toki jos maksavat, mutta vain pankkeihin omilla alueillaan, niin ihan turha tuosta on ulista. Hyvää hyvyyttään vaan maksavat, olisivat vähän edes kiitollisia.
   
 2. EnOsaa

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2007
  Viestejä:
  1 082
  Kertokaas itä-ukrainalaisten eläkkeistä huolehtijat että saako Ukraina verot ja TyEL jne. maksut säännöllisesti idästä? :D Jos ei, kauanko mielestänne valtiolla säilyy velvollisuus hoitaa maksut toiseen suuntaan?
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Matin ja Tepon kosto

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2009
  Viestejä:
  1 932
  Juuri näin, lähdekritiikki.

  Informaatio sodassa nämä "neutraalit" keskustelijat ovat olleet Venäjän kuviossa jo ainakin Georgian sodasta lähtien. Blister on sikäli oikeassa että juuri näitä "neutraaleja" keskutelijoita on ilmestynyt nyt viime aikoina ketjuun enemmän. Näiden käyttämät lähteet ja mielenkiintoiset tulkinnat kun käy läpi ajatuksen kanssa, niin siitä voi tehdä päätelmiä.

  Yksi tapa lähestyä asiaa on juuri tämä informaation uskottavuus. Loppujen lopuksi tarkoitus on kuitenkin saada käsitys siitä mitä oikeasti tapahtuu. Se onko lähettäjä Kremlin palkkalistoilla, hyödyllinen idiootti tai vain yksinkertaisesti trolli, sitä voi pitää toissijaisena vaan keskittyä siihen sisältöön.

  Käytännössä0 kuitenkin asiat välillä sekoittuvat, sellaista ilmiötä tässä on aina välillä ollut, että joillekin on vain niin paljon mukavampaa alkaa jauhamaan jostain keskustelijasta, kuin vaikka siitä, mistä tässä ketjussa kirjoiteltiin jo vuosi sitten. Eli koko Venäjän laajentumispolitiikan järjettömyys. Venäjä seikkailee tuolla koska Krimin huoltaminen Venäjän puolelta on helvetin kallista, siihen pitäisi rakentaa oma infra, koska se on huolehdittu itä Ukrainann alueelta. Krimin populaation Venäjä kenties pystyy pitkällä jänteellä jotenkin huolehtimaan ja jos siitä on jotain luksus aluetta Neukkula tyyliin kaavailtu, niin eihän siihen kuvaan muutenkaan mitkään kerjäläiset sovi. Itä Ukraina taas on ihan toinen juttu. Millä ihmeen eväillä Venäjä ottaa vastuun alueen väestöstä, kun edes alueen luonnon varojen hyödyntäminen ilman länsiyritysten tekniikkaa ei onnistu, kaivosteollisuus pois lukien?

  Eli ei kannata ihemetellä miksi se estolistan käyttö ei nyt missään nimessä kelpaa joillekin nimimerkeille. Se on vain niin paljon mukavampaa kirjoittaa muista nimimerkeistä ja viedä huomio siihen kuin Kremlin suunnitelmien epärealistisuudesta, määrätyn historian toistumisesta, Neukkula tyyliin tehty valloitussota ei vain toimi, koska systeemi muuttaa kaiken samanlaiseksi paskaksi mitä Venäjänkin on, eli hyötyä ei ole, vaan päinvastoin, markkinoiden luottamuksen menetyksestä johtuen koko saatanan valtio on nyt savijaloilla.
   
 5. TonyM Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2002
  Viestejä:
  9 006
  http://yle.fi/uutiset/amnestylla_to...ivat_vangitsemiaan_ukrainan_sotilaita/7917348

  Jokohan nämä terroristit saataisiin oikeuteen.
   
 6. blister Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2014
  Viestejä:
  3 133
 7. Superstar Supernova

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2013
  Viestejä:
  293
  Noinko paljon sua pelottaa kohdata väärässä oleminen, että leikit taas kuin sinulle ei olisi muka puhuttu mitään? Toistan: Tarkoittaako tämä kysymysten väistely nyt sitä, että olet oppinut virheesi ja jatkossa jää ne ryssän p-nuolija -vihjailut yms pois? Älä nyt yritä luikerrella tästä taas pois kuin pelkuri, jotta voisit taas seuraavalla sivulla jatkaa vittuilua samaan vanhaan malliin. Kasvata selkäranka, hyvä mies!

  Jos ei tarkoita, niin ole hyvä ja esitä ne todisteet, mitä sulta on pyydetty kymmeniä, ellei satoja sivuja.
   
 8. Hattuonhassusana

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2015
  Viestejä:
  89
  Mitä helvettiä sä hourit? Ukrainalaiset fasisti natsit tulee kohta sinne sun Ahvenanmaalle.
   
 9. Tzion Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2007
  Viestejä:
  3 958
  Jaa nyt vasta? Kuinka terroristi pitää olla että haluat heidät oikeuteen? Riittääkö polttopullomellakat? Vallankumous? Itsenäiseksi julistautuminen? Autonomiseksi julistautuminen? Vai katkeaako kamelin selkä vasta kun lutuisia sotavankeja "teloitetaan".

  Jos haluat ajatella vähän positiivisemmin niin ehkäpä separisteilla ei ole tarpeeksi ruokaa ja nälkäkuoleman sijaan päättivät armahtaa sotavangit nopealla kuolemalla :D

  ps.
  Amnesty on järjestäen pelkkää paskaa joten jos todisteita ei ole heti saatavilla niin niitä ei ole tulossakaan.
   
 10. Tämä on jäänyt huomattavan pienelle huomiolle. Julla, kommentteja tähän kun kerran väitteesi mukaan kaikki pitäisi olla helppoa.
   
 11. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 101
  Ei siinä mitään, hyvä jos Vicen antamasta käsityksestä poiketen kuitenkin maksetaan, jos menee länsipuolelle.
  Sanoin että olen mielelläni tässä asiassa väärässä, varsinkin kun porukka oli täällä mielestäni oudosti kaikkea eläkkeiden maksua vastaan tuon alueen ihmisille. Nyt se on kuitenkin sitten vissiin hyvä asia. :D

  Lue uudestaan mitä sanoin. En tarkoittanut tuota. Ensinnäkään en puhunut asumisesta missään Afrikan valtiossa joka miehitettäisiin, vaan yksinkertaisesti oleskelusta epävakaalla alueella ja siitä että maksaminen lopetettaisiin heti syillä että 1) ei voi kuitenkaan nostaa varoja ja 2) terot voisivat varastaa ne ja 3) voisi olla syytä epäillä että on kuollut.

  Nyt kuitenkin näyttäisi siltä että Ukraina maksaa, jos menee länsipuolelle, mikä on hyvä asia. Mutta mistä näitä varmaksi tietää missä tapauksessa maksaa ja kuinka paljon. Itse perustin kantani Vicen dokumenttiin, mistä ilmeisesti saattoi saada väärän kuvan asioista. Sikäli ikävää että jos Vicesta ei saa oikeaa kuvaa, mistä sitten?
   
 12. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 101
 13. Migi06

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2005
  Viestejä:
  3 395
  Ai minä kun luulin, että suurin osa täällä ihmettelee että kun sinä vauhkoat eläkkeistä... ettäkö kaikillekko se pitäisi jakaa (niille mummoille, jotka jäivät mielellään huutamaan "fasisti junttaa kiovassa" vicen dokumenteissa)? Samalla tietäen, miten ukrainalainen järjestälmä toimii.. Mitä sinä siitä eläke järjestelmästä vauhkoat, kun se on minskin sopimuksessa? Kaikkiko täällä kehuivat ettei eläkkeitä saa maksaa kenellekkään ja ne olisi varastettu, vai mitäh? Ihan niinqu selvyyden vuoksi :)
   
 14. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 101
  ^ Juu arvasin että nyt alkoi takaisinveto. :D
   
 15. https://twitter.com/Conflict_Report/status/586117797593358337

  Cont.: We should get all Donetsk and Luhansk under #Minsk2 agreement. "Kiev's interpretation of the agreement is totally different to ours."

  Näinköhän alkaa taas väännöt kiihtymään. Tottahan tuo kyllä, että "fasisti juntan" tulkinta tuosta on erilainen, ovat vetäneet ne raskaat aseet pois rintamalta toisin kun nämä terroristit;

  https://twitter.com/Conflict_Report/status/586094840024281088

  Russian forces intensified their assault near the #Azov Sea overnight. #Shyrokyne,#Berdyanske,#Sopyne hit w/ 120 mm mortars & Msta-B.

  OT; Huvittavaa kyllä kattoa tätäkin lankaa jos ei ole kirjautuneena sisälle, jos ei ole yhteistä vihollista jota sättiä (ryssät) niin sitten tapellaan keskenään..
   
 16. blister Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2014
  Viestejä:
  3 133
  Sättiä keskenään. Hmmm. Minä en löisi vetoa, että väittelemme täällä "keskemämme". Jokainen maksettu trolli ja jopa ns. vaarallinen idiootti on minun silmissäni jonkin tason vihollinen. Onhan ryssä eli Putler itsekin sanonut, että media on osa heidän asevoimiaan.
   
 17. Migi06

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2005
  Viestejä:
  3 395
  Nooh venäjä rauhanturvaajana:
  Ministeri: Venäjä aikoo painostaa sotilaskouluttajat ulos Ukrainasta, huom USA ja britti aka NATO kouluttajat :D

  Ja sitten epävirallista tietoa (google käännös twitteristä):
  Donbas spanning more 700 tanks, more than 1,100 armored combat vehicles, artillery systems of nearly 600, more than 380 MLRS and 110 air defense systems - lock ATO Fedichev

  ETYj :)


  Ei ainakaan lupaa hyvää, pittää ottaa kohta taas "se" 25 sivua käyttöön :D
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2015
 18. hezaurus

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2002
  Viestejä:
  8 520
  Jullan mielestä on Ukrainan vika jos venäläisten miehittämillä alueilla on siviileillä vaikeaa:
  Jullan mielestä venäläiset eivät varasta ruokarekkoja ja se Ukrainalaisten vika taaskin kerran jos eivät toimita jatkuvasti ruokaa venäläisten miehittämille alueille. Ukrainalaiset ovat kusipäitä.
  Tietenkin vain Ukrainalaisilla on velvollisuuksia. Venäläisillä on pelkkiä oikeuksia.
  Ihanan lutuista. Poimit negatiivisia uutisia pelkästään Ukrainalaisten mahdollisista virheistä, mutta venäläisten moittiminen ei kuulu neutraaliin linjaasi.
  Onhan se ihan selkeä juttu että Venäjä on toiminut täysin virheettömästi mitä tulee siviileihin.
  Ukrainalta vain puuttuu tahtoa eivätkä he ole reiluja. Venäläisillä sen sijaan sekä tahtoa että reiluutta riittää vaikka muille jakaa.
  Jonkun mielestä Ukrainalaisella olisi oikeus asua rauhassa ilman venäläistä agressiota ja miehitysvaltaa, mutta hei! Ei anneta moisen pikkuseikan häiritä hyvää eläkekeskustelua!
  Ukraina ryöstää eläkkeitä by Julla:
  Venäläinen miehitys ei kuulu asiaan mitenkään. Aggression kohteeksi joutunut itsenäinen valtio on se jonka kuuluu kärsiä ja hoitaa velvollisuutensa tipalleen. Varmaan alempiarvoisten Ukrainalaisten orjien kuuluu jo siivota Venäläisten paskatkin? Infrahan on kuitenkin periaatteessa Ukrainalaisten alunperin rakentamaa?
  Venäläisten toiminta on 'mielenkiintoista'. Huom. ei vastenmielistä tai vastustettavaa vaan 'mielenkiintoista'.
  Isä aurinkoinen tässä vaan lasten parasta ajattelee! Ikävää että joku yrittää syyllistää venäläistä Ukrainalaisten ahdingosta. Kyseessä kun on selkeästi Ukrainan sisäpoliittinen asia johon venäläisillä ei ole osaa eikä arpaa.
  Vinkki Jullalle: Asialliseksi naamioitu keskustelu voi ihan hyvin olla sitä itseään eli paskaa.
  Sellaista neutraalia keskustelua. Ei minkäänlaista biassia havaittavissa. Ihan vain analyyttistä pohdiskelua...:facepalm:
   
 19. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 101
  Joo, sinulla ei minkäänlaista olkiukkoilua havaittavissa. Tuo koko keskustelu lähti Vicen uusimmasta dokumentista ja sen esille tuomista ongelmista keskusteltiin, mutta sinähän olkiukkoilet sitten tyyliin aivan järjettömästi näin:

  Eli mistään tällaisesta dokumentista ja sen antamasta kuvasta ei saa keskustella, ellei samalla käy läpi koko sodan ja Venäjän tekemät väärydet, koska muuten on puolueellinen. Hohhoijaa. :facepalm:

  Järjetöntä ja lapsellista olkiukkoilua. Juuri edellisellä sivulla linkkasin muuten Amnestyn artikkeliin Venäjän/seppojen sotarikoksista, jollet huomannut..

  Hän?? Puhuin kyseistä dokumentista, että se on mielenkiintoinen ja kannattaa katsoa. Mitä ihmeen blister-taktiikkaa käytät asioiden vääristelyssä?

  Siis linkkaan Center for Strategic & International Studies: The Russian Military Forum: Russia's Hybrid War Campaign: Implications for Ukraine and Beyond dokumenttiin, jota kommentoin: "En ehtinyt vielä kokonaan katsoa mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta. Jos haluaa skipata alustusta, kannattaa skipata noin kohtaan 04:50."

  Sinä tuosta "tulkitset" että minä puhun Venäläisten toiminnasta enkä dokumentista? Mitä ttua?
  Ei voi enää epätoivoisemmaksi dissausyritykset mennä sinulla ja blisterillä. Eikö tuosta nyt ole alakoululaisellekin selvää että puhun dokumentin mielenkiintoisuudesta?
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2015
 20. hezaurus

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2002
  Viestejä:
  8 520
  Ymmärrän kyllä modus operandisi. Toimintaidea on viedä jatkuvasti keskustelua pois venäläisten tekemistä rötöksistä ja keskittyä jokaiseen pieneenkin inahdukseen joka voidaan tulkita Ukrainalaisten virheeksi.

  Olet näennäisesti neutraali, mutta tosiasiassa kaikki postauksesi kritisoivat Ukrainaa ja pyrkivät esittämään Ukrainan toimet mahdollisimman huonossa valossa. Kaikki venäjään liittyvä ikävä tieto tietysti kyseenalaistetaan voimakkaasti.

  Hyvin kyllä esität hermostunutta. Pisteet siitä.
   
 21. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 101
  Juu, minähän vien keskutelua pois venäläisten tekemistä rötöksistä, mm. linkkaamalla puolitoistatuntia pitkän luennon aiheesta Venäjän hybridisota Ukrainassa ja muualla, ja sanon dokumenttia mielenkiintoiseksi ja kehotan katsomaan. Sinä tosin saat tuonkin väännetyksi niin, että minä muka väitän Venäjän toimia "mielenkiintoiseksi" :facepalm:


  Edellisellä sivulla linkkasin Amnestyn artikkelin sotavankien taposta:
  http://murobbs.muropaketti.com/thre...pyrkimykset.1085034/page-1691#post-1715122462

  Linkkaamastani Vicen dokumentista nousi keskustelu, koska monen mielestä 1) eläkkeitä ei pitäisi tuolla oleville ihmisille maksaa ollenkaan ja 2) ruokaa sinne ei saisi viedä.

  En kyllä ymmärrä miten Vicen dokumentista keskustelu olisi ketjun aiheen ulkopuolelta..

  hezaurus näköjään meni kerralla blister-kategoriaan. Onnea siitä.
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2015
 22. Migi06

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2005
  Viestejä:
  3 395
  Analyyttista olkiukkoilun lomassa:
  Ukrainan separatistijohtaja varoittaa uusista taisteluista
  Aleksandr Zahartshenko syytti uutistoimisto AFP:n haastattelussa jännitteen kasvusta Kiovan hallitusta. Hänen mukaansa Ukrainan nykyjohto "jättää täysin huomiotta" rauhansopimuksen ehdot.

  Asetelmaa vaikeuttaa se, että separatistien ja Ukrainan hallituksen tulkinnat sopimuksen ehdoista eroavat toisistaan varsin paljon.

  Kansainväliset Etyj-tarkkailijat ovat kertoneet, että Itä-Ukrainan haurasta tulitaukoa on viime päivinä rikottu yhä useammin Donetskin alueella.


  The militants are preparing for Easter attacks in Lugansk (DOCUMENT)

  The so-called "minister" GB "FSC" Leonid Beekeeper addressed the "head" self-proclaimed "FSC" Igor carpenter with a message about the preparation of terrorist attacks in the Luhansk

  Reported Espreso.TV referring to "The Island" .

  According to information provided by Pasichnyk, organizers prepare attacks are the "Minister" MIA "FSC" Igor Cornet and the Ministry of Information Policy "FSC".

  In his address to the carpenter Pasichnyk noted that the attacks are preparing to destabilize and "repeal civil government that supposedly can not solve social problems of population and the establishment of direct military rule."

  Also according Pasichnyk, the organizers are going to blame the attacks sabotage of the Armed Forces of Ukraine and use the situation to attack on the position of Ukrainian law enforcers.

  "Ministry of State Security" FSC "in the course of search operations revealed the preparation of individual units' interiors FSC" terrorist act in the temple premises or taxi (probably in the Luhansk) before (during) the Easter holidays in order to justify the need to restore hostilities, namely offensive against the Armed Forces, "- said the" sluzhebtsi "beekeepers.

  "Cornet reached preliminary agreements with" Minister of Information Policy, printing and Communications "Stolyarenko of training information and ideological activities that are specified power action as subversive activities of Armed Forces," - said in an address to the carpenter.
   
 23. blister Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2014
  Viestejä:
  3 133
  Kiitos Hezaurus. Laitoit pakettiin hienosti kokonaisuudessaan eläkekeskustelun. Ja samaa "neutraalisutta" on kaikki postaukset alkaen Krimin miehityksestä ja MH17:n alasampumisesta terroristien(ryssien) siviileihin kohdistuneihin hyökkäyksiin ja sidottujen sotavankien teloituksiin.

  Kun yllä olevia asioita käydään täällä läpi, niin ei kestää kauaa (ja usein yön tunteina) ketjuun tulee ryssämielistä ja "neutraalia" bullshittiä täysin muusta asiasta.

  Minulle on vielä epäselvää, onko kysymyksessä erinomaisia maksettuja trolleja (postausten määrä, ajankohta, samanaikaisuus tiettyjen nimimerkkien kesken viittaavat tähän) vai todella suomettuneita tyyliin Väyrynen, vai näitä verkkomedia hörhöjä.

  Lisäys: mitä tulee vaikkapa tuohon tulitaukoon, niin muutama sivu sitten jotkut näistä minun mielestäni ryssämielisistä kertoivat taistelujen laantuneen/vähentyneen, kun tosiasiassa tilanne on juuri päinvastoin.
  Jatkuvaa väärän tiedon jakamista!
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2015
 24. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 101
  Juu, sait näköjään kaverin joka on yhtä taitava asioiden vääristelyssä kuin sinä. Onnea.
   
 25. Pörhö

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2014
  Viestejä:
  837
  Vastustushan nousi sitä vastaan, että eläkkeitä ei pitäisi maksaa alueelle, niin kuin asia onkin. Muut on edelleen oikeassa, ainakin teknisesti.

  Oli ajatuksena lähettää edellinen viesti jo eilen, kun aloit yksityisen revisionismisi, mutta kun en aikaisemmin puuttunut keskusteluun jätin sen tekemättä. Nyt siihen on jo selvästi aihetta.
   
 26. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 101
  En nyt enää jaksa palata lukemaan noita, mutta siellähän oli vastusta tyyliin sotatila-alueelle ei saisi viedä rahaa, sepot ryöstävät mummot, eläkeläiset eivät ole ansainneet rahojaan kun pettureina asuvat vielä ko. alueella jne..
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti