Tv, bt-kuulokkeet ja soundbar

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja taski63, 31.07.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. taski63

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2019
  Viestejä:
  2
  Potilas on Sampan 49" lcd telkku. Ajatuksena on saada ääntä yhtä aikaa soundbarista ja bt-kuulokkeista. Soundbar on tällä hetkellä liitetty optisella kaapelilla, ja kuulokkeet käyttää tv:n bluotoothia, ja kuuluvat kyllä samaan aikaan, mutta ongelmana on heikko bt-signaalin kantavuus. Heti kun menee näköyhteydeltä pois (tai näköyhteydellä yli 4-5 m) yhteys luureihin pätkii tai katkeaa kokonaan.

  Tämä olisi kaiketi korjattavissa erillisellä bt-transmitterilla, esim. tällaisella, mutta miten liitän nämä siten että molemmat (siis luurit ja soundbar) toimii yhtä aikaa? Btw, tv:ssä ei ole 3.5 kuulokelähtöä.
   
 2. taski63

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2019
  Viestejä:
  2
  Itse itselleni vastaten: Kokeilin ensin optista splitteriä, mutta vaati radikaalia volumen lisäämistä molempiin laitteisiin, että jotain kuului. Niinpä päädyin kytkemään soundbarin bt-yhteydellä ja tuon Sennheiserin transmitterin optisella kaapelilla, nyt toimii mieleisellä tavalla ja bt:n kantomatka parani riittävästi.

  Ja nyt (toisin kuin aiemmin) tv käsittelee soundbaria osana järjestelmää, eli tv:n kake käskyttää sen volyymia suoraan. Ennen piti käyttää erikseen barin omaa kaukosäädintä (johtui varmaan tuosta aiemmasta kytkennästä).

  P.S. Bt-luurien kantama olisi luultavasti myös korjaantunut vain paremmilla kuulokkeilla, noissa Kygon A4/300 taitaa olla aika huono signaaliherkkyys.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti