Tuliset perunalastut / maissipallerot

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Miikka M, 30.12.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Sinänsä maitohan ei mitään auta, vaan rasva. Poltteen aiheuttava aine, kapsaisiini, on rasvaliukoista, joten mikään vesipohjainen ei auta. Turkinpippurissa ei tietääkseni ole mitään joka auttaisi, lähinnähän siinä on lisää kapsaisiinia joka vain lisää poltetta.
   
 2. Pusherman

  Rekisteröitynyt:
  02.08.2004
  Viestejä:
  8 891
  Ehkä se turkinpippurin poltteeton kapsaisiini jyrää polttavammat alleen. Vahingossa tuli tuo havaittua ja se on minulle nopeimmin toimiva apu poltteen loppumiseen mitä olen eri vaihtoehtoja testannut (harvoin tulee tosin tarvettakaan, viimeeksi yllätti Savuhovin Isoviha makkara).
   
 3. Generalissimo

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2012
  Viestejä:
  917
  [​IMG]

  Noita tulisempia Hot Headzeja tuli maistettua ja tähän mennessä kyllä parhaita. Tulisuus juuri sopiva ja maku todella hyvä. Esim Blairsin mustat sipsit ovat vielä tulisempia, mutta aika karmean makuisia. Blairsin cheddarit ovatkin sitten jo paljon parempia ja sopivan tulisia, mutta tuo Hot Headz vie silti maussa voiton.

  Harmi vain, kun tulee helposti koko pussi vedettyä kerralla. Pari päivää sitten söin tuon inferno-pussin kerralla ja ei siinä mitään.... mutta seuraavana päivänä noin 12h päästä syönnistä iskee aivan järjetön vatsakipu. Semmoinen alavatsakipu, polttelee ja paskalla pitää juosta koko ajan, eikä sekään oikeen tahdo helpottaa. Tämä pätee myös muussa tulisessa ruuassa, ärsyttää kun tykkään tulisesta mutta siitä seuraa sitten kovat vatsakivut. :(
   
 4. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Siihen vaikuttaa mistä chililajikkeesta on kyse. Eri lajit tuottavat erilaisia kapsaisinoideja, joista seuraa myös se ero vaikutustavoissa syötäessä.

  Eli katsele vähän niistä tuoteluetteloista mitä chiliä on milloinkin käytetty. Itselläni Naga ei ole syödessä niin paha, mutta vatsa on sitten kuin joku raskaan sarjan nyrkkeilijä olisi pistänyt pari kovaa moukaria ilman hanskoja.
   
 5. Generalissimo

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2012
  Viestejä:
  917
  Ok kiitos neuvosta, testailenpa tässä eri lajikkeita... ostin tänään purkin tulisinta poppamiestä (Ahjo) jossa naga jolokia tuo potkun. Kattelen huomenna miten maha kestää, jos tulee samat kivut niin testailen eri lajikkeita. :)
   
 6. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Kaikki ne sitten jonkin verran itsestään ilmoittaa, jos riittävään tulisuuteen mennään. Toiset vaan enemmän ja toiset vähemmän.
   
 7. Krane

  Rekisteröitynyt:
  22.01.2002
  Viestejä:
  72
  [​IMG]
  Pringles Red Chili - Limited Edition. Tuntuu että taitaa olla poistumassa kun ei löydy kuin yhdestä kaupasta työmatkan varrella. (Tuo tosin on siellä tulisuusasteikolla Fireballsiakin alempana)
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2018
 8. Rockbear

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  1 019
  Om nom tokmannin 1e/pussi perunalastut! Edullista ja hyvää
   
 9. lja77

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2011
  Viestejä:
  4
  Saako noita tulisina ?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti