Tori.fi keskustelua

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja yannara, 27.01.2015.

 1. Jote

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2002
  Viestejä:
  11 737
  Tori.fi:stä en uskaltaisi ostaa ennakkomaksulla kolmea tuoteryhmää. Konsolit, uudehkot merkkipuhelimet ja liian uudet pc-komponentit. Mitään tuotetta en uskaltaisi ostaa jos myyjällä prepaidliittymä, eli luottotiedot menneet.
   
 2. oh9juty

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2001
  Viestejä:
  1 313
  Ite teen niin notta plärään toria kun jotain tarvitsen. Viimeksi muistit ja prossu Tehtiin kaupat f2f samoin kuin prossusta. Mitä tuota arpomaan.hyvin löytää ATK sälää.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 845
  Postiennakolla ei ole järkeä ostaa nykyään mitään kun posti on kieltänyt sen postiaennakkopakettien tarkastusoikeuden vaikka lähettäjä olisi sen erikseen kirjannut paketin tietoihin.

  Jos neljä Xboxia olet huijareilta yrittänyt jo ostaa, niin ehkä kannattaisi jatkossa välttää niitä poikkeuksellisen edulliseksi hinnoiteltuja pelikonsoleita ja ostaa F2F-kaupalla se riittävän läheltä.
   
 5. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Vähän myöhässä vastailen tähän, mutta menköön. Mä en tosiaan laita julkiseksi puhelinnumeroani myynti-ilmoituksissa, koska kaiken maailman idiootit tosiaan soittelee pitkin yötä, kun on jokin ilmainen linnunpönttö tai vastaava tarjolla. Jos tämä karkoittaa jonkun ostajan tai ”ostajan” niin selvä homma. Yleensä laitan itse kuitenkin hinnan sellaiseksi, että ostajia kyllä riittää, kun tarkoitus on vain päästä ylimääräisestä tavarasta eroon. Ilmaiseksi aiotut tavarat vien nykyään suoraan SPR:lle tai vastaavalle, koska näitä romun hamstraajia ja jobbareita ei jaksa katsella yhtään.
  Mikäli joku oikeasti on kiinnostunut ostamaan tavaran, niin viesti ei ole liikaa vaadittu. Valitettavan usein viestitkin vain jäävät siihen yhteen, tyyliin:
  - Moi, vieläkö tavara löytyy?
  - Terve, vielä löytyy. Tehdäänkö kaupat?
  - ....
  Eli ilmeisesti sama viesti lähetetään tyyliin kaikille varmuuden vuoksi, jos vaikka hetken päästä itse tavara kiinnostaisikin, niin on ikään kuin ollut ensimmäisenä yhteydessä.
  Mikäli kaupat pitää hoitaa etänä, niin annan toki puhelinnumeroni, jolloin asiat voidaan myös puhua valmiiksi lähetystä varten. Yhtään aiemmin en, koska liian monella tori.fi ostajalla ei ole alkeellisimpiakaan käytöstapoja.
   
 6. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 173
  No ilmeisesti erilaisia kokemuksia löytyy. Itsellä ollut kaikissa Torin kohteissa (joskus jopa kymmenissä kerralla) aina puhelinnumero näkyvillä ja ei ole häiriöksi asti tullut turhia soittoja.

  Oikeastaan ainoa mikä ärsyttää on kun mm. mustalaiset aina kyselee asioita, jotka jo valmiiksi lukevat ilmoituksessa ja sitten koittavat tingata. Ilmeisesti heillä on sellainen tyyli, että tarkoituksella ei muka lueta ja "ai tää onkin tällainen, tarjoon sit vähemmän". Toki alle pyyntihinnan tarjoavillekin tulee myytyä jos seuraava osoite olisi jätteisiin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.11.2017
 7. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Koskaan ei oltu kumpikaan nettihuutokaupoista oltu mitään ostettu, niin Tori.fin oppirahat oli kerralla kalliit, joku 400€. Varoitin puolisoa, mutta eipä uskonut. Tästä on kyllä jo pari vuotta aikaa, mutta sama oululainen tapaus on näyttänyt kyllä tehtailevan samanlaisia rikoksia plus pyörävarkauksia urakalla sitä ennenkin ja jälkeen. Toivoisihan sitä, että poliisi voisi tilin sulkea ihmiseltä josta tehtaillaan rikosilmoituksia, mutta kai se on ihmisoikeuksien vastaista, sillä täytyyhän tällä tili olla mihin ne sossumassit maksetaan yhteiskunnan tärkeälle yksilölle?
   
  Viimeksi muokattu: 07.11.2017
 8. autsi

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  255
  Lapissa ja Itä-Suomessa tuntuu ainakin olevan innokkaita huijarimyyjiä.
   
 9. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 340
  Jumala yrittää vaivihkaa tuuppia Pleikan suuntaan. :)

  Ne on kaikki Helsingistä, mutta keskeltä jäätikköä voi tarjota kasvokkain-kauppoja ja vedota "mutta mä asun näin kaukana, mites jos sittenkin maksaisit tilille?". Uusi trendi taitaa olla näissä kyllä Ahvenanmaa.
   
 10. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Kyllä ainakin oman huijauksen toteuttaja oli ihan sieltä pohjoisesta mistä sanoi olevansakin. Prepaidista ja muusta kikkailuista huolimatta satuin googlettamaan tietoa sen kaverista, ja tätä (syytöntä tähän petokseen, mutta menneisyyden omaavaa) kaveria hiillostamalla oli nopeasti oikea huijari poliisiasemalle tunnustamassa. Tosin rahojen takaisinsaamiseen se ei tietenkään auttanut enää mitään.
   
 11. Derpmaster6000

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2014
  Viestejä:
  564
  Toriin pitäisi saada valittua hinnaksi "kahvipaketti". Annetaan puolella aivan liikaa ja jokapäivä tulee vastaan, että "vaihtuu kahvipakettiin" S@@T@N@
   
 12. kana

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2008
  Viestejä:
  629
  Eikö ole varaa kahvipakettiin?
   
 13. Derpmaster6000

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2014
  Viestejä:
  564
  Pointtihan tossa on, että ei tarvitsisi olla mihinkään varaa annetaan-osiota selaillessa..
   
 14. AIF Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2003
  Viestejä:
  6 583
  Ite huomannu, että yhteydenotot muuttuvat todella paljon asiallisimmiksi, kun laittaa jonkun nimellishinnan kuten 5e, kahvipaketti "muutama oluttölkki".
   
 15. juhat1000

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2014
  Viestejä:
  1 697
  Mites tässä edetään seuraavaksi:
  Pistin toriin myynti-ilmoituksen puhelimestani. Ostajaehdokkaista yksi oli valmis tarjoamaan hintapyyntöni. Ok, rahatkin ovat jo tililläni. Se mikä tässä nyt mietyttää on maksaja jonka nimi joku muu kuin tämä ostaja jonka kanssa viestittelin. Pistin viestiä, että miksi maksajana eri kuin itse ostaja.
  Itelläni herää epäilys, että tämä ostaja on myynyt jollekin toiselle sitä olematonta puhelinta, joka luuli maksaneensa tälle ostajalle. Eli tämä huijari tulisi saamaan puhelimeni, huijattu ostaja tekee rikosilmoituksen, poliisit saavat tilinumeron perusteella yhteyden minuun jne...
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2018
 16. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Mitä jos nyt ihan ensimmäisenä odotat vaikka sitä vastausta? Joissain eriskummallisissa tapauksissa ihmiset saattavat myös asua yhdessä, ja toisinaan heillä on myös toisistaan poikkeavat nimet. Esim. itselläni ja puolisollani on kaikki etunimet sekä sukunimi eri, sukupuolesta nyt puhumattakaan.
  Mutta suosittelen ensimmäisenä epäilemään vilppiä mm. kaikessa.
   
 17. sohvaperunaa

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2008
  Viestejä:
  1 094
  Ymmärrän kyllä täysin juhat1000 huolen. Ei olisi kiva lähettää puhelinta, ja tämän jälkeen saada yhteydenottoa poliisilta, jolloin menetät sekä puhelimen, että rahat.

  Jos kyseessä onkin esim tuo, että asuu avopuolison kanssa ja hän maksanut omalta tililtään esimerkki jos ostajalla ja myyjällä eri pankki ja avokilla sama, jolloin kauppoja nopeuttaakseen tehneet näin tms. Se on helppo todistaa, pyydät, että ostaja/avokki siirtää tilillesi siltä samalta tililtä kuin aiemmin rahat maksettu, esim 10 senttiä (jonka voit tietenkin maksaa takaisin :D) ja laittaa viestiksi esim nimesi ja tuotteen josta käydään kauppaa. Jos tuohon ei suostu niin suurella todennäköisyydellä jonkun ulkopuolisen tili.
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2018
 18. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 340
  Odota nyt ensin se vastaus.
   
 19. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 524
  Enpä ole noin vainoharhainen vielä ollut. Olen vaan lähettänyt rahat saatuani, vaikka olisivatkin tulleet eri henkilöltä. Uskoisin, että ylireagoit. Ja jos todella on kyseessä niin hieno huijaus kuin kuvailit niin mikä estäisi huijaria välittämästä huijaamansa henkilön nimen myös?
   
 20. ZZRX

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2007
  Viestejä:
  424
  Ei tuossa mitään ihmeellistä yleensä ole. Omalla kohdallakin kun rahat on loppunut ja on halunnut ostaa jonkun edullisen tuotteen torista oon saattanut lainata rahat kaverilta ja pyytää kaveria maksamaan suoraan myyjän tilille jolloin vältytään turhilta tilisiirroilta. Myöskin tilanteessa jossa myyjän pankki eri kuin oma voidaan kauppoja nopeuttaa maksamalla summa kaverin tililtä jolle sit ite maksanu. Itseasiassa itelle ei ole edes tullut mieleen että noinkin voisi kusettaa
   
 21. mystikkogames

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2017
  Viestejä:
  150
  Melkoinen kusetus kun on jo rahatkin tilillä.
   
 22. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Lisäksi poliisi nyt tuskin takavarikoi pysyvästi tavaraa JA rahoja, jos pystyt esim. sähköpostin avulla näyttämään olleesi rehellisin aikein liikenteessä. Aika heikossa tuossa kohtaa olisi näyttö siitä, että olet yhdessä juonitellut toisen tyypin kanssa koko homman.
   
 23. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Sama homma ja yhteinen "sälätili" jolla ostellaan netistä jne. on vielä muijan nimissä,jolloin usein ostamani tavaran maksajana näkyy muijan nimi.
   
 24. mystikkogames

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2017
  Viestejä:
  150
  Itse olen laittanut tori.fi oikeat hintapyynnöt ja ei tinkimisvaraa. Niin ei tarvitse sohlata kaikkien tarjoon-pualet-palsanmäkien kanssa. Silti. Myin erästä työkalusarjaa 350€. On kaksi settiä, toista en oikeastaan edes tarvitse. Oikea arvo n. 500€. Laitoin että *EI TINKIVARAA* niin eikö joku idiootti kuitenkin tarjonnut puhelimessa: Poika, saat 100€ etkä yhtään enempää. Aina joku kuitenkin yrittää tinkiä "bensarahat". Annan tässä tapauksessa ruhtinaalliset 2euroa alennusta.
   
 25. Buick

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2016
  Viestejä:
  275
  Varastetun tavaran täytyy palauttaa alkuperäiselle omistajalle. "varastettu" raha tietääkseni ei.

  Eli tuollaisessa tapauksessa se kusettaja on velvollinen maksamaan kusetetulle, sinä et. Toki tuollaisella voidaan yrittää peittää jälkiä ja voi tuossa hetken olla itselle harmia.
   
 26. Käärmeöljykauppias

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2016
  Viestejä:
  108
  Itse myin ihan tavallisia alumiinivanteita jotka ei tahtoneet mennä millään kaupaksi. Vanteissa oli kohtalaisen pieniä normaaleja käyttönaarmuja ja hinta mielestäni vähintäänkin kohtuullinen 40€ neljästä vanteesta.

  Otin vanteista vielä hyvät kuvat niin että ostaja tietää mitä on ostamassa.

  No lopulta ostaja löytyi ja sovittiin että hän tulee vanteita katsomaan. Ostaja saapuikin paikalle ja alkoi tutkia vanteita. Tutkimus olikin perinpohjainen ja ostaja kiersi vanteita kuin kissa kuumaa puuroa. Vieläpä voivotteli kuinka vanteissa oli naarmuja ja kuinka ne pitäisi maalata. Tässä vaiheessa teki mieli sanoa että uusia saa kaupasta ja toivottaa hyvää päivänjatkoa. Ostaja yritti tarjota vanteista 30€, johon totesin nuivasti että hinta on 40€. Vanteita hetken kierrettyään ostaja poistui.

  Myöhemmin myin vanteet toiselle ostajalle jota epäilen jobbariksi. Toivotaan että hänellä onnistaisi vanteiden myynti paremmin.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti