Top Gear

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja VeGe-, 12.11.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Taklaasukka Banned

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2012
  Viestejä:
  795
  Flopgear
   
 2. ikuhappy

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2011
  Viestejä:
  816
  Vai älyllisyydestä :rolleyes:

  Mutta oli Evans toki paska. "Come on" eleet kuin epäcoolilla popbändillä yläasteikäisten konsertissa.
   
 3. marxi Edelläkävijä

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2001
  Viestejä:
  531
  Samaan valitukseen on yhdyttävä, kovasti toivoin että tulisi jotain isosti uudistettua, mutta ei. Vähän sama fiilis kuin niitä aussi- ja jenkkiversioita katsoessa, että jotenkin yritetään monistaa nyt sitä alkuperäistä ideaa ja eihän se sitten ihan luontevalta tunnu. Tottakai on niin pitkä historia että vaikea tätä on katsoa vertaamatta vanhaan, tällä hetkellä ajatus on vaan se että paremmin menisi uudet juontajatkin jos konseptia olisi lyöty uusiksi jotenkin isommalla kädellä. Ja tosiaan se Evans kyllä huusi ihan liikaa.

  Ja oli nuo ekan jakson jututkin jotenkin tylsiä, vette vs. viper oli jotenkin vaan hölmö, eikä silleen hyvällä tavalla hömelö. Jeeppien vertailu olisi sopinut vaikka discovery-kanavalle paremmin, robinit on itsessään ajatuksena jo koluttu aikoja sitten loppuun. Joku sellainen tyylikäs autoesittely olisi pelastanut paljon.

  Ei tuosta tietty ole kuin yksi suunta, joten täytyy katsella vielä jos sieltä jotain helmiä löytyisi. Ken Block olis tulossa kolmanteen jaksoon, se nyt harvoin ihan täysin pettää.


  http://topgear.wikia.com/wiki/Series_23

  2:
  Chris Evans, Matt LeBlanc, and Eddie Jordan head to South Africa to test a trio of brand new SUVs. Their co-drivers will be musicians Seasick Steve, Sharleen Spiteri, and Tinie Tempah with the journey culminating in a race to the top of the Sani Pass Track Test: McLaren 675LT (Evans)

  3:
  Sabine Schmitz and Chris Evans blast around Laguna Seca in the new Audi R8, Rory Reid drives the Ford Focus RS, and Chris Harris tackles the Ferrari F12 TDF. Elsewhere, LeBlanc takes a tour of London with Ken Block
   
 4. Noppa

  Rekisteröitynyt:
  18.12.2006
  Viestejä:
  2 492
  Olihan harvinaisen paska Top gearin jakso, no eipähän tartte totakaa enää katella :S
   
 5. juhapih

  Rekisteröitynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  486
  Evans yrittää liikaa olla hauska. Ja sen läpät ei mitään hauskoja ole kuitenkaan. Menee myötähäpeän puolelle hyvin vahvasti ton kohelluksen katsominen. Kaveri tietää että on hypännyt liian isoihin saappaisiin ja se näkyy esiintymisestä.

  Toisaalta LeBlanc oli positiivinen ylläri. Ehkä jopa sopii paremmin Top Geariin kuin Evans. Rauhallisempi ja itsevarmempi. Huomattavasti miellyttävämpää katseltavaa kuin Evansin kimitys ja kohellus.

  Kaikesta huolimatta aion kuitenkin jatkaa tämän Top Gearin katsomista, uskon että suunta tulee olemaan ylöspäin, kyseessä on kuitenkin yksi BBCn lippulaivoista ja takuulla alkujännityksen laannuttua ohjelmassa tullaan näkemään tason nosto. Sitäpaitsi kaikkia juontajiakaan ei vielä olla nähty tositoimissa.
   
 6. juhapih

  Rekisteröitynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  486
  Niin, olihan Hammondkin radiojuontaja ennen Top Geariin siirtymistä.

  Ja joo, samaa mieltä että niiden "cock and balls" läppien lisäksi Clarksonin, Hammondin ja Mayn läpät olivat myös oikeasti fiksuja. Niillä oli jotain sanottavaakin. Nyt sarjassa on jäljellä enää kiilloteltu ulkoasu, mutta sisältö jää tällaisenaan köykäiseksi.
   
 7. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Lisäksi heille kaikille oli kehittynyt oma hahmo ja lokero. Ehkä tämä tästä paranee jos ja kun nykyiset juontajat vähän kehittyy ja saadaan nimityksiä kuten captain slow tai muita "inside" läppiä.
   
 8. nom_de_plume

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  2 000
  Kiesus. Tulipa katsottua mokomaa melkein koko jakso. Antais nyt herra jumala Valiumia, pakkopaidan ja suukapulan tuolle Evanssille niin ehkä sitä sietäisi.

  Ps. Reiätön huppu kruunaisi kaiken.

  Kehitysehdotuksena: Toivottavasti suomentajat on uskollisia alkuperäisille repliikeille ja suomentavat tuon kaiken ulvomisen ruutuun. Saisi edes jotain komedia arvoa tuolle typerälle meuhkaamiselle.
   
  Viimeksi muokattu: 03.06.2016
 9. Henrizio

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2007
  Viestejä:
  483
  Turhaan odotin jotain uudistusta. Samaa väsynyttä kuraa uusilla juontajilla. Evansilta uskomaton saavutus miten onnistui yhdistämään Clarksonin ja Hammondin ikävimmät maneerit.

  Extra Gear oli katsottava, mutta ihan liian lyhyt.
   
 10. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 590
  Juuh okei, seuraava jakso taitaa jäädä katsomatta. Arvaan että autojen sijasta keskitytään seuraamaan julkkisten reaktioita, ja testin aikana tapahtuu kaikenlaisia "yllättäviä" käänteitä ja tilanteita.

  Kolmannesta voisi ainakin tarkistaa katsojien kommentit ensin.
   
 11. Mawerick

  Rekisteröitynyt:
  23.04.2002
  Viestejä:
  2 724
  Kyllä mutta ei hän suoraan radiosta Top Geariin hypännyt.

   
 12. Saiso

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2007
  Viestejä:
  166
  Tämän ketjun perusteella odotin ekalta jaksolta jotain aivan hirveää, mutta yllätyin positiivisesti. Toki Chris Evans oli vähän ärsyttävä, mutta Matt LeBlanc paikkasi olemalla jopa loistava. Jos LeBlancin ja muiden roolia vähän korostetaan, niin tästä voi tulla aivan hyvää viihdettä.
   
 13. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Joo en minäkään suoralta kädeltä meinaa tätä kuopata. Mistä sitä tietää millaista huumoria tosta Evansista revitään tai Evans repii tulevaisuudessa? Annetaan homman vähän kehittyä.
   
 14. Zepi

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2000
  Viestejä:
  10 294
  Noniin. Katselin ekan jakson hyväksyen sen, että täysin uusi porukka tekee alkuunsa aika keskinkertaista tulosta. Edelliselläkin TopGear porukalla kesti pari kautta saada homma kuntoon. Extragear oli mielestäni jopa varsin ok.

  Nyt olen puolivälissä tokaa ohjelmaa ja Jason Buttonin kanssa McLaren testailusta alkanut eka pätkä oli varsin mainio ja toistaiseksi myös tuo julkkisspektaakkeli Etelä-Afrikassa on ollut jees.

  Pistän editointina loppuarviot jahka saan jakson katsottua loppuun.

  Ja minusta on tosiaan aivan älytöntä odottaa, että mikään ei muuttuisi kun porukka vaihtuu. Eka jakso oli ehkä 2/5, mutta kyllä siellä minusta lupausta oli paremmasta.
   
 15. Ja minusta on älytöntä verrata clarksonin top geariin kun budjetti on näköjään melkolailla (odotetusti) pilvessä tällä kaudella. Odotellaan kausi tai pari ja tehdään sitten vähän reilumpi vertaus.
   
 16. Zepi

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2000
  Viestejä:
  10 294
  Ei mitään käryä budjetista, mutta se voi olla moninkertainen edelliseen verrattuna kun raha ei mene juontajien palkkoihin, vaan sen voi käyttää ihan ohjelman tekoon.

  Toka jakso oli paljon parempi kuin eka, hyvää TG tasoa. Extragear ei erotu edukseen toisin kuin ensimmäisen jakson kohdalla. Jos tätä sarja jatkaa tätä tasoa, niin katson mieluusti jaksot kaljatuoppi kourassa sunnuntai-iltaisin iplayeristä.
   
 17. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Meinaat että Evans ja LeBlanc tekisivät tuota jollain taskurahoilla? Tietenkään kummallakaan ei ole pulaa pikkurahasta, mutta yleensä nuo tuppaavat tietämään arvonsa kun neuvottelevat sopimuksia. Evans on itse asiassa jopa aika älyttömän rikas siihen nähden, että on kuitenkin pääasiassa vain juontaja. LeBlanc tietenkin tähditti yhtä maailman suosituimmista TV-sarjoista.
   
 18. FarColdDistance

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2010
  Viestejä:
  236
 19. Henkka77

  Rekisteröitynyt:
  10.10.2005
  Viestejä:
  9 871
  Button olisi kyllä kova TG juontajana.. :think:

  Edelleen ihmettelen tuon LeBlancin palkkaamista. Lentääkö mies viikottain kuvaamaan jakson TG:tä ja lentää sitten takas jenkkeihin, vai onko muuttanut kokonaan britteihin? :confused:
   
 20. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  On sillä ainakin ollut kohtalaisen paljon asiaa britteihin ennen tätäkin Amerikan frendi (Episodes) sarjan takia. Vaikka sitä onkin kuvattu jenkkien puolella, sen tuotanto on aika pitkälle brittiläistä ja varmaan siihen liittynyt aika paljon oleskelua rapakon tälläkin puolella. Ja ei siinä mitään ihmeellistä olisi, vaikka välillä asuisikin briteissä ainakin sen verran että studio-osuudet joissa on mukana saadaan kuvattua. Ja reissaamista lienee aika paljon kun heti ekassa jaksossa LeBlanc oli Marokossa ja Evans sekä Schmidt Jenkeissä. Kyllä lentokone ihmisiä kuljettaa minkä tarvii, eikä kai missään ole sanottu että studiopätkät edes kuvattaisiin viikon välein.
   
 21. Tuossa viikonloppuna kattelin vanhoja top geareja ja ilmeisesti tuo samainen Chris Evans sattui olemaan eräässä jaksossa vieraana ohjelman star in a reasonably priced car -osiossa. En ole tätä uutta Top Gearia kattonut mutta jos äijä on samanlainen ärsyttävä kimittävä huutaja niin ei ihme että kansaa suututtaa. Otti hermoille jo se yli innostunut ADHD huuto mitä se kerkesi tuossa pätkässä olemaan.

  Itse en ole niinkään autoista kiinnostunut vaan minulle Top Gearin paras anti on ollut se hieman kieli poskella meininki ja varsinkin erillaiset road tripit yms jossa porukka on kimpassa jossain studion ulkopuolella ajelemassa mitä erikoisimmissa paikoissa. Myös se huumori mitä juontajien välinen dynamiikka mahdollistaa uppoaa hyvin koska se on niin sujuvaa.
   
 22. Mr.Wizard

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2002
  Viestejä:
  2 513
  Tuli katsottua tämän tg:n kummatkin jaksot tuossa putkeen ja okei olihan se toka jakso parempi kuin eka, mutta ei se kyllä vielä tosta hyvää tee. Ykkös jakso oli tylsä ku perkele ja kakkosessa Mclarenin "arvostelu" oli ihan jees mut suv challenge ulkopuolisine henkilöineen vähän booring, afrikas pyöriminen nyt oli sentää plussaa.

  Ohjelma näyttäis pyörivän aika pitkälti leblancin ja evansin ympärillä. Blanc vois olla ihan ok mutta ton evansin kans menee kyl kasetti rikki (aivan saatanan ärsyttävä), missä on sabine ja harris? Uusi star in super cheap premium mini car osio on ehkä vielä tylsempi kuin ennen, kestää ihan helvetisti ja koko aika käytetään johonkin huutoäänestykseen eka vs paras auto. Olisivat saaneet muuttaa formaattia vähän enemmän kuin pelkkä vieraiden rata osuus ja bombshellin poisto. Tuo evansin ääni noissa juonto osuuksissa ärsyttää mut ärsyttää se niissä klipeissäki taustaäänenä ihan ku adhd lasta kuuntelis.

  Ei tämä tähän mennessä vakuuttanut, valitettavasti.
   
 23. PeeVee79

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2010
  Viestejä:
  712
  Toinen jakso vielä näkemättä, mutta ekassa tämä vitutti suunnattomasti.
  Monesti siarpc on ollut jakson parempaa antia, vieraasta riippuen, mutta nyt ei vierailta viitsitty kysellä oikein mitään. Aluksi lukivat prompterista mitä toiselle kuuluu ja sitten huudatettiin yleisöä ihan turhan päiten.
  Mitä vitun merkitystä sillä on, kummallako on ollut paskempi ensiauto ja kumpiko ajelee tyyriimmällä menopelillä tällä hetkellä?
  Onhan noista mielenkiintoista tietää, mutta huutoäänestys on täysin turha.
   
 24. maarek

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2002
  Viestejä:
  1 691
  Aiemmin kun jaksoja kirjoitti Clarkson niin nykyään tuohon on palkattu ihan joku komediakirjoittaja Paul Kerensa. Tässä muuten aiemman script editorin tarinaa siitä miten vanhaa Top Gearia tehtiin:

  http://jalopnik.com/how-we-made-top-gear-1713882209
   
 25. trulez

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2005
  Viestejä:
  786
  Kakkosjakson McLaren osuuden pystyi jotenkuten katsomaan, loput taas hirveetä paskaa. Ei jatkoon.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti