Toimiva Keittiö

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Bose, 12.05.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 281
  Tähän pitää kahvin ystävänä kommentoida, että oikeaan latteen ei kuulu vanilja tai kermavaahto. Sokeriakin turha sinne laittaa. Tuo on tuollainen starbucks karkki-latte jolla peitetään se kahvin maku sokerilla ja makeudella.
   
 2. PornReindeer

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2000
  Viestejä:
  5 154
  No jos pitäydytään keittiön toimivuudessa, jätetään sisustustekstien kommentointi pois. Jos omistaja tykkää niin mikä ettei, ei vaikuta toimivuuten.

  En muista puhuinko täällä, mutta itse tein tarjouksen (aikaisemmin tänä vuonna) asunnosta jonne oli keittiöremontti tehty muutamia vuosia sitten. Umpipuuovet jne. rahaa oli laitettu, mutta omaan makuun rumat ovet ja kuka laittaa keittotason molemmille puolille kaapit tuohon tyyliin (ei kyseinen keittiö):
  [​IMG]

  En ymmärrä miksi laskutila keittolevyn vierestä pitää blokata noin? Ja varmaan kaapin seinät kivasti roiskeissa ja puu imee rasvat kivasti :)

  Lisäksi tapetti keittiössä oli tuon tyylistä:
  [​IMG]
  Kuten sanottu, kukin tyylillään :)
   
 3. juho_-

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2005
  Viestejä:
  199
  I can feel you.. Raha ja maku ei kulje käsi kädessä. Itsekin asuntoilmoituksia selatessa kiinnittänyt huomiota kuinka huono maku ihmisillä on keittiöremonteissa :confused:
   
 4. poroGOD

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  3 412
  Ja ihan yleisestikin... ihmisillä on varsin tuuheat ja villit maut. Sit on vielä vähän rahaa ja kova halu tehdä vähän persoonallinen ja omannäköinen remppa...

  Kaikkien jotka eivät ole sisustusarkkitehtejä, taiteilijoita tai designereita pitäisi tajuta että oma maku on kauhea - ja pysyä yksivärisissä, yksinkertaisissa ja ajattomissa tyyleissä..
   
 5. Frenchie

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2002
  Viestejä:
  659
  Täällä on muutama ollut yläkaapittomuutta vastaan siksi, että silloin ei olisi astiankuivaustilaa. Vaan eihän sen tarvitse olla yläkaapissa, meilläkin on alakaapistossa ulosvedettävä kuivaustaso, joka on mielestäni paljon kätevämpi kuin tavallinen kuivauskaappi, kun ei tarvitse nostaa niitä patoja sun muita ylös (eikä hihat kastu). Meillä on kyllä muutoin keittiössä yläkaapitkin.
   
 6. Orkesteri

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2011
  Viestejä:
  488
  Onko jollakulla integroitu poljinroskis eli roskiskaappi, joka aukeaa polkimella? Miten sellainen toimii? Onko se hyvä? Mitä sellaisen virallinen nimi on? Entä englanninkielinen nimi?
   
 7. be aggressive

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2006
  Viestejä:
  996
  Tähän pitää kahvin (ja Italian) ystävänä kommentoida, että latte on maito ja caffè latte (tai caffè e latte tai caffellatte) on maitokahvi. Latteen siis voi tunkea vaikka kuinka paljon sokeria tai kermavaahtoa, eikä sieltä peity kahvin maku, kun ei siinä sellaista edes ole.
   
 8. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 281
  En tietääkseni kirjoittanut italiaa vaan suomea.
   
 9. be aggressive

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2006
  Viestejä:
  996
  Taisit sitten kirjoittaa ihan itse keksimääsi suomea, koska Kielitoimiston sanakirja ei tunne yksinään sanaa "latte" vaan ainoastaan yhteydessä "caffè latte", jonka puolestaan kerrotaan tarkoittavan espressopohjaista italialaistyyppistä maitokahvia.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti