Titanfall 2

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja escalibur, 07.02.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940


  Live streami, alkoi 18 min sitten joten eiköhän ne hetken pelaile.
   
 2. Ja heti voi aloittaa marmattamisen. Tässä ei ole frontier defense pelimoodia mikä ensimmäisessä oli? Eli neljä pelaajaa vastaa vihollisaallot. Meni vähän maku.
   
 3. JRantajoki

  Rekisteröitynyt:
  15.04.2006
  Viestejä:
  300
  Oikein hyvältä maistuu toi yksinpeli sen pari tuntia mitä tullut pelailtua. Jokin memory leak ongelma taitaa olla kun koneesta loppuu muisti ehkä tunnin pelailun jälkeen, kaverilla ei samaa ongelmaa ollut. Näyttää aika namilta ja kontrollit on mukavan napakat. Dialogi tuon oman Titanin kanssa on kohtalaisen huvittavaa. Ampuminen on pelissä toteutettu mallikkaasti. Headshotit on harvassa pelissä yhtä tyydyttäviä. Toivottavasti tuo yksinpelikampanja jaksaa kantaa, moninpeliin ei minulla ole kiirettä kun on tuo bäfäkin. Ekaa Titanfallia pelailin aikalailla levelcappiin asti ja sitten unohtui koko peli ikiajoiksi. En ymmärrä miten jotkut sanoo että peli näyttää samalta kuin ykkönen. Henkilökohtaisesti on vaikea uskoa että sama pelimoottori kyseessä, hurjan hyvältä näyttää.
   
 4. Gammari

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2008
  Viestejä:
  1 866
  Ylimääräisenä koodit PC:lle ja PS4:lle, jolla saat ilmaisen ennakkopääsyn joulukuussa julkaistavaan Angel Cityyn, joka on uudelleen masteroitu ensimmäisen Titanfall-pelin suosituimmasta kartasta. Saat myös Nitro Scorch Packin, joka antaa Titaanillesi lisämuokattavuutta sisältäen erityisen Nitro Warpaintin ja Firebrand Nose Art -kustomoinnit Scorch Titaanille sekä uniikin GOLD| Beast Mode -kutsumerkin.

  YV:llä voi kysellä.

  EDIT. Koodit meni.
   
  Viimeksi muokattu: 28.10.2016
 5. BOT

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2010
  Viestejä:
  2 753
  Tässä pohtinut uutta moninpeli FPS:ää Rainbow Six Siegen tilalle yli 200 pelitunnin jälkeen ja tämä vaikuttaisi oikeasti innovatiiviselta sellaiselta. Battlefieldikin tuntui Betassa ihan hyvältä, mutta Bad Company 2:sta asti on tullut pelattua BF3 ja BF4 ihan liian paljon. Betassa BF1 tuntui vain liian samalta, vaikka paljon on tullut merkittäviä parannuksia perus pelattavuuteen.

  Eniten tässä Titanfallissa kiinnostaa tuo hahmon kustomoitavuus, perkit niin kuin aikoinaan CoD 4:ssä, monet yllättävät jipot mitä moninpelissä voi tehdä ja tietysti Titanin ohjaaminen. Tempo näyttää aavistuksen rivakalta, mutta tahditus on mitä ilmeisimmin kiivasta taistelua ja aina sen jälkeen vetäytymistä hetkeksi sivumpaan.

  Mielenkiintoinen tapaus. Kyllä tämä ennemmin kuin BF.
   
 6. Lauri525

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2014
  Viestejä:
  95
  16h tullut pelimittariin nyt ja täytyy kyllä lämpimästi suositella tätä. Ampuminen, titanilla pelaaminen ja customoitavuus tuntuu erittäin hyvältä. Tosiaan aika nopeeta vauhtia tässä vedetään jos haluaa hengissä pysyä / saada jotain aikaan mutta itsekin rainbow kutosen pelaajana tämä tuntuu hyvältä vaihtelulta.

  Ainoana miinuksena on että mappeja ei hirveästi vielä ole mutta tulevaisuuden dlc:t tulevat olemaan ilmaisia.
   
 7. escalibur

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2000
  Viestejä:
  22 725

  Kieltämättä tämäkin peli poltteilisi, mutta mutta. :think: Kuulema yksinpelikin on odotettua parempi. Pelin saa vajaat 10€ halvemmalla kuin BF1:n :)

  Titanfall 2 36,47€ sis 5% alennuskoodin.
   
 8. Jipsi

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2008
  Viestejä:
  971
  Tässä ei ole season passeja, joten saa vieläkin halvemmalla.

  Hieman kerkesin pelailla, vaikuttaa todella hauskalta. En edes pidä fps peleistä erityisemmin joten :comp::psmoke::kippis:
   
 9. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940


  Itseä kyllä kaduttaa, olis sittenkin pitäny tämä hommata bäfä ykkösen sijasta. Vaakakupissa painaa yhtä paljon se ettei mitkään 1/2 maailmansodan rymistelyt vain kiinnosta kuin se että eihän mikään kunnon scifiräimettä päihitä.

  Pitänee alkaa katselee josko tämäkin ostoskoriin tipahtaisi. Paljon on peli kehuja saanut. Ykkösosaa tuli jonkin verran tahkottua ja siitä paistoi läpi tietynlainen hiomattomuus, vaikka itse räiskintä toimivaa olikin. Seinillä hyppiminen ei tuntunut keinotekoiselta, päinvastoin mutta ehkä botit sinällään tuntuivat. Lisäksi tekisi mieli tukea pelintekijöitä jotka ovat päättäneet (ainakin toistaiseksi) luopua DLC- rumbasta.
   
 10. Rane^

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2009
  Viestejä:
  5 634
 11. Sipulikeitto

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2015
  Viestejä:
  32
  Onkos tuo cdkeys.com luotettava paikka? Kovasti kiinnostaisi ostaa tämä peli. Näyttää todella hyvältä ja hauskalta räiskinnältä!
   
 12. escalibur

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2000
  Viestejä:
  22 725
  On se. https://fi.trustpilot.com/review/www.cdkeys.com :)
   
 13. Hesemonni

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2003
  Viestejä:
  3 477


  Olikohan siinä Titanfall-sarjan niskalaukaus sitten? Ihan käsittämätön ratkaisu EA:lta työntää peli pelialan kahden suurimman, samaa genreä edustavan, pelin väliin.
   
 14. Primarkka

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2011
  Viestejä:
  1 942
  Ostaisin muuten heti, paitsi että pelillä on elinaikaa ehkä kolme kuukautta.
   
 15. Phinor

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2000
  Viestejä:
  3 383
  Tämähän se ongelma on jatkossa. Jos peli ei kerää pelaajia nyt, ei peliin myöskään tule jatkossa pelaajia. Palaute on lähes kokonaan positiivista netissä mutta miten pitkälle word-of-mouth riittää BF1 ja Call of Dutyjen välissä. Omalta kohdalta voi todeta, että aivan upea pelihän tämä on keskinkertaisen tech testin jälkeen. Tietty se auttaa, että nyt saa pelata PC:lla. Yksinpeliäkin kehtaa suositella, tosin ei tietty täyteen hintaan jos pelkkä yksinpeli kiinnostaa.
   
 16. Primarkka

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2011
  Viestejä:
  1 942
  Yleensä pelaan peliä jokin 50-150 tuntia. En osta tätä, sillä todennäköisesti pelaajia erilaisille pelimuodoille ei riitä. Yhtä pelimuotoa jaksaa pelata 20h ennenkuin alkaa toistamaan itseään. Jos nyt jo pelissä on todella vähän pelaajia niin RIP Respawn.
   
 17. Nii en tiedä, mutta olen ekaa titanfallia pelannut tähän päivään asti. Ja pelaan vieläkin. Frontier defensen puutteesta täytyy antaa vähän pyyhkeitä tähän 2:seen.
   
 18. Sipulikeitto

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2015
  Viestejä:
  32
  Kiitos tiedosta :)

  Harmi juttu tuo pelaajien määrä ja myyntilukemat. Eiköhän tämä silti ostoon mene, kun tuo yksinpeli myös minua kiinnostaa. Toivottavasti pelaajia nyt edes jonkun verran tulee olemaan jatkossa.
   
 19. Rane^

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2009
  Viestejä:
  5 634
  Tässä vakavasti harkitsen hankkimista, kun tuota kampanjaa on hehkutettu. Onko joku jo kerennyt pelaamaan läpi? Kuinka pitkä peli on kyseessä?
   
 20. Phinor

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2000
  Viestejä:
  3 383
  4-5 tuntia. Ei kannata yli viittä odottaa ellet etene hitaasti. Pelkästään yksinpeliä varten ostamista ei voi suositella täyteen hintaan vaikka paljon kampanjasta pidinkin. Joko odottelee tarjouksia tai hakee lisäarvon moninpelistä.
   
 21. Hard vaikeustasolla joku kuutisen tuntia, riippuen pelaajasta. Vielä jos joskus vetäisi masterilla sen läpi. Ei se kuitenkaan ole pituudella pilattu ja pelkän kampanjan takia ei kannata ostaa, mutta jos nettipelit maistuu, niin sitten. Mielestäni tuo titaanien kustomointi on tosi onneton. Ei saa valita haluamaansa setuppia , vaan mentävän etukäteen määritellyllä titaanilla . Toki se varmaan tasapainottaa peliä, kun kaikilla ei ole sitä samaa. Silti jotenkin vähän semmoinen fiilis, että ekassa osassa nämä oli paremmin, vaikka titaaneja oli vähemmän.
   
 22. Rane^

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2009
  Viestejä:
  5 634
  Ai tämäkin on noin lyhyt. Laitanpa ostohousut siis pois toistaiseksi. :kahvi:
   
 23. madmaxmel

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2008
  Viestejä:
  3 310
  Tulin lukeneeksi että aikataulu lyötiin lukkoon ajat sitten, eikä sen muuttamiselle edes annettu mitään ajatuksia. Ja tekijät koittavat perustella sitä sillä, että kyllä hyvä peli löytää ostajansa, oli ajankohta mikä hyvänsä. Mielestäni todella väärä ratkaisu. Toki peli löytää ostajansa, mutta pakostihan se kärsii. Monella budjetti (ja aika) pelien suhteen on sellainen, että pakko valita. Ja myöhemmin se mielenkiinto ei välttämättä peliin ole samanlaista, kuin "kuumana". Elokuvienkin puolella mietitään tarkkaan, ettei "isot" leffat mene ihan päällekäin, vaikkei näitä voi suoraan tietysti verrata, on siihen kyllä ihan hyvä syy.

  Jos itse olisin ollut päättämässä asiasta, olisin siirtänyt kuukauden eteenpäin, jopa joulumarkkinoille. Hieman kauemmaksi BF1:stä ja Codista. Varmasti olisi ollut pirteämpi startti, hieman ennen joulua monen pukinkonttiin. Hieman naiivilta tuntuu kyllä ajankohdan perustelu tuolla tavoin, ja sen verran itseäni on aina markkinointi kiinnostanut, että näen tässä erittäin huonon ratkaisumallin, business mielessä.

  Skyrim, BF1, COD IW, Dishonored 2 ja TF2 näin lähekkäin. Ja kauaa ei ole Mafia 3:sta ja Gear of Warsistakaan :D
  Aika hyvää aikaa pelaajille mistä valita. Ja myynneille haastetta.

  Edit:
  EA näköjään luottaa julkaisupolitiikkaansa:
  "EA believes having both games launch alongside each other will strengthen its position in the shooter genre, instead of cannibalising the sales of both games."
  http://www.gamespot.com/articles/eas-battlefield-1-sales-expectations-are-conservat/1100-6442324/

  Toisaalta kiitos BF1;sen ja TF2:sen rahaa tulee joka tapauksessa EA:lle ovista ja ikkunoista. Ja se taitaa riittää jos keskittyy kokonaiskuvaan.
   
  Viimeksi muokattu: 03.11.2016
 24. Purkk

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2010
  Viestejä:
  1 050
  Tämähän onkin nettiräiskinnäksi tarkoitettu. Käsittääkseni ykkösessä ei edes ole mitään yksinpeliä.
   
 25. Rane^

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2009
  Viestejä:
  5 634
  Arvosteluissa on singleä hehkutettu, niin siksi kiinnostuin. Jos 5h kampanja on pelin parasta antia, niin jätänpä hyllyyn. :)
   
Tagit:

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti