Tinder

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja liamm, 25.01.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Kiefer

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2001
  Viestejä:
  878
  Tässä voi olla myös sitäkin, että Tinder "säännöstelee" miehille näytettävien naisprofiilien määrää yhdellä kertaa. Naiset ovat rajallinen luonnonvara, joten koko kattausta ei isketä heti pöytään kaikille miehille.
   
 2. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 211
  Eihän @Riksa10 nuo naiset ole jotain Facebook-kavereita? Eikö Tinder blokkaa ainakin osan läheisimmistä Facebook-kavereista pois?
   
 3. Источник

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2014
  Viestejä:
  1 028
  Ensinnäkin Applen puhelimissa on aina ollut surkeampi kamera kuin Androidien vastaavissa ja kamerakilpailussa vähemmillä megapikseleillään se aina tulee häviämään. Itse hommaan kännykän kameran perusteella, joten toistaiseksi on Lumia 1020 käytössä, jonka 3 vuotta vanha teknologia pieksee iIdioottipuhelimien kamerat.

  Toiseksi naurettavaa väittää Applen käyttäjäkokemuksien olevan sellaisia, mitä ei numeroissa mitata. Hypetystä. Androidikin on suoraan valmis tullessaan paketista. Lisäksi edelleen suorituskyvyssä Apple ei ole mitenkään ylivoimainen. Touchwiz on toiminut kuten pitääkin. Lisäksi Apple veloittaa maltaita ekstramuistista jota saa Androidille kymmeniä gigoja yksinkertaisella muistikortilla. Tosin nyt puhutaan high end puhelimista ja pitää verrata niihin. Ainoa puolustus Applen puhelimille on se että ne kaikki alkaa ajan myötä muistuttamaan toisiaan spekseiltään ja ominaisuuksiltaan jolloin samapa minkä puhelimen ostaa. Ei se mene pieleen. Mutta Applen ylihintaisen tietokoneen ostajat ovat suuria idiootteja
   
 4. Vais

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2014
  Viestejä:
  287
  Siitä sosiaalisesta älykkyydestä, onko sulla käynyt mielessä, että ehkä ketään kiinnosta jauhaa jostain puhelimista tässä ketjussa? Itsekin oli pakko puuttua asiaan, kun oli niin idioottimaista iHintti-huutelua, että silmät meinasivat pyöriä irti päästä.

  Mutta koska ihmismieli on heikko, niin jatkan vielä tämän viestin verran:

  iPhone 6S on ensimmäinen iPhone, joka ei ole suoraan päihittänyt Android-malleja kuvien kuvanlaadussa. Parannus iPhone 6:een oli olematon, koska S-versiossa nousi lähinnä megapikselien määrä sensorin myötä ja 4K-videokuvaus lisättiin. DXOMark on referenssisivusto, mitä tulee puhelimien kameroiden arvosteluun:

  http://www.dxomark.com/Mobiles/Apple-iPhone-6s-Plus-review-Best-iPhone-camera-tested-ever

  Oikealla näkyvästä listauksessa näet, että lähinnä Galaxyt ja Xperia Z5 ovat pari pistettä iPhone 6S Plussaa edellä. Sitten on vielä se käyttäjäkokemus ja ohjelmisto (eli kuinka nopeasti puhelin niitä kuvia ottaa ym.), joita ei lasketa noissa pisteissä.

  Kuten sanoin, "yksinkertainen muistikortti" on paljon hitaampi kuin nykyiset puhelimissa käytettävät SSD-levyt. Mielummin maksan itseni kipeäksi ja ostan kerralla hyvän, kuin että ostan jonkun Lumian (joka on iso, ruma, tehoton eikä siinä ole Androidin tai iOSin kaltaista ekosysteemiä), jolla voin huudella ihmisiä I-idiooteiksi.

  Ja kyllä se TouchWiz on paska "vaikka se on sulla toiminut kuten pitääkin", mikä on mielenkiintoinen väite, jos sulla kerran on Lumia. Hienoa argumentointia. Googlaa vaikka ihan "galaxy s6 touchwiz lag". Ja ainoa Android joka on oikeasti valmis suoraan paketista ilman sellaista paskaa, jota en halua minulle pakkosyötettävän, on Nexus-sarja, jossa on aina jouduttu budjettisyistä vetämään mutkia suoriksi.

  Ainiin, mulla on "Applen ylihintainen tietokone", eli Retina MacBook Pro. On muuten paras läppäri mitä on tehty, suosittelen!
   
 5. Naksutin

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2007
  Viestejä:
  1 210
  Kyllä se niin on, että todellinen rakkaus taitaa olla katoava luonnonvara. Suurin osa naisista on rahan ja statuksen perään.
   
 6. SundeR

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  4 990
  Onneksi miehet taas eivät ole pillun perään :D
   
 7. Naksutin

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2007
  Viestejä:
  1 210
  Jos olisi rahaa tarpeeksi ja asuisin sellaisessa maassa missä prostituutio on laillista, niin halvemmaksi se tulee käydä vaikka kerran kuukaudessa maksullisella, kuin seurustella. :)
   
 8. SundeR

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  4 990
  Kyllä sitä maksullista Suomessakin saa, eli siitä vaan toteuttamaan suunnitelmaa.
   
 9. debuggeri Banned

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2005
  Viestejä:
  746
  Prostituutio on laillista suomessa. Kuinka köyhä pitää olla ettei ole rahaa huoraan?
   
 10. Pärre Guudman

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2014
  Viestejä:
  842
  Varmaan kulkee käsi kädessä iPhone itkennän kanssa.
   
 11. Puntus

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2009
  Viestejä:
  366
  Jos iPhone-naiset ovat turhamaisia pissiksiä ja kevytkenkäisiä horoja, niin eikö kaiken järjen mukaan meille iPhone-miehille pitäisi olla tarjolla vakoa enemmän kuin jaksaa kyntää? Siinähän olisi jo hyvä iskurepliikki Tinderiinkin: "tuu beibe tänne, saadaan ilmaiset iMessaget käyttöön molemmille."
   
 12. ApeeApina

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2008
  Viestejä:
  1 256
  Kunhan muistaa kysyä, ettei pilden kaupittelija vaan ole ihmiskaupan uhri. Muuten tuloo linnaa eikä siinä selittelyt auta.
   
 13. Kiefer

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2001
  Viestejä:
  878
  Varmaan jokaisella on varaa huoraan toisinaan, mutta harvalla on varaa siihen, että kaikki seksuaaliset tarpeet tulee koko ajan tyydytetyksi maksullisella seksillä. Eli että pitäisi esimerkiksi kerran päivässä käydä huorissa. Tai kerran viikossakaan.

  Prostituution laillisuudesta puheenollen, vähän huvitti kerran, kun olin lähtemässä huoran talon luota pois autolla, niin poliisit lähti mun perään samantien ja pysäyttivät ihan muuten vaan ajokunnon tarkastaakseen, koska oli aamuyö. :)

  Sinänsähän laillisuusasiakin on vähän veteen piirretty viiva, koska "parituksella" on aika monenlaisia määritelmiä Suomessa. Kuitenkaan käytännössä ei pitäisi olla pelkoa, ellei kyse ole ihan päivänselvästä parituksesta.
   
 14. Ihmemies

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2002
  Viestejä:
  1 364
  - Fleshlight sohvan välissä on ihan hyvä. Ebaystä saa made in germany lubea 10€/litra.
  - Puhelinkeskustelulle on oma lankansa.
  - Mitä helvetin väliä sillä on, mihin muija rahansa käyttää? Ellei sit ole sitä sorttia, että ei tajua eroa omien ja naisen rahojen välillä.
  - iPhone on hyvä puhelin, ennemmin höyläisin sellaisen kuin Samsungin omistavaa.
   
 15. Riksa10

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2011
  Viestejä:
  20
  Hyvin ihastuttavaa, jos se näin tekee, sillä tän kokosessa kaupungissa aika moni on toistensa kaveri facebookissa ja vielä niitä yhteisiäkin kavereita löytyy pilvin pimein.
   
 16. Riksa10

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2011
  Viestejä:
  20
  Tämäkin on taas näitä suunnittelun helmiä. Jos alue ei kerran ratkase periaatteessa, niin miksi iänkään pitäisi?
   
 17. Smrk

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  9
  Ei blokkaa. Itsellä matcheina henkilöitä, jotka on joko omia facebook kavereita, tai meillä on useita yhteisiä kavereita.
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2016
 18. Источник

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2014
  Viestejä:
  1 028
  • 1.1 offtopic
  Dxomark sivusto ei kyllä ole kaikista luotettavin antamaan arvioita kamerapuhelimien kuvausominaisuuksista tai niiden pisteytysjärjestelmä on parhaimmillaankin kyseenalainen. Esimerkiksi Lumia 1020 päihittää edelleen Applen kakkapökäleet kuvanlaadussa tuosta vaan: http://allaboutwindowsphone.com/features/item/21008_Camera_head_to_head_Lumia_1020.php Lumia 1020 päihittää myös Note 4:set ja ennen kaikkea Iphone 5:sen, joka muka on "hieman parempi" kyseisen sivuston mukaan kuin Lumia 1020. Siksi kannatta googlettaa niin löytyy oikeita kamerakännykkävertailuja, joissa Apple ei koskaan ole ollut ylivertainen.

  Oletko ikinä käyttänyt Lumiaa? No en ole itsekään WIndows Phone käyttöjärjestelmän suurin ystävä, kun on paskat ohjelmat, mutta käyttöliittymä toimii ihan mukavasti.

  Sitä paitsi Samsungiin saa 126 gigan muisteja http://www.samsung.com/uk/galaxys6/ No mitäpä iPhone-miehet osaavat kuin tietojen vääristelyä oman uskonnon nimessä. Toki varmasti TouchWizissä on bugeja, mutta ei ne kaikkia puhelimia koske. Ja mitä hittoa tarkoitat "pakkosyötöllä" musta Itunes on pakkosyöttöä tai se, ettei normaalilla usb-kaapelilla saa ladattua idioottipuhelinta, kun pitää olla oma erikoinen ikaapeli
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2016
 19. pelitys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2005
  Viestejä:
  5 884
 20. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Katottiinko sama video? Eihän siinä kerrottu mitään muuta kuin yksi tykkää äidistä ja toinen tyttärestä eikä edes vahvistettu koko ilmiötä, muuten kuin päinvastaisen esimerkin kautta :D
   
 21. Pärre Guudman

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2014
  Viestejä:
  842
  Varmaan koska otsikossa oli se kiihottava asia. Mitä sitä pitemmälle lukemaan. Loppuu hyvät huoritteluargumentit ja sit vielä iPhone.
   
 22. Vais

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2014
  Viestejä:
  287
  Pitäisikö minun tosiaan uskoa jotain sun googlaamaa sivustoa, jonka nimessä on Windows Phone, vai kenties sivustoa, joka on riippumaton ja käyttää arvioinneissaan tismalleen samoja testimenetelmiä jokaisen luurin kohdalla. Ja mietipä nyt hetki, Applen ja Samsungin kaltaisten yritysten tuotekehitysbudjetit ovat tähtitieelliset ja kaikki alan osaajat haluavat olla töissä näissä firmoissa (etenkin Applella), joten on luonnollista että kehitys kehittyy ja se sun kolme vuotta vanha Lumia tippuu kärryiltä. Tiedän, tämä on tosi arka aihe sulle. Yritä kestää...

  Mitä tulee muistiasiaan, niin hienosti osoitit kyvyttömyytesi ymmärtää lukemaasi tekstiä. Sanoit aiemmin, että iPhonessa on vähemmän muistia kuin Android-puhelimissa, mikä on ihan paskapuhetta, jos ei lasketa muistikortteja, jotka ovat hitaita SSD-levyihin verrattuna. 128Gb riittää varmasti käyttöön kuin käyttöön.

  En ole myöskään ikinä joutunut käyttämään iTunesia mihinkään ja mun puhelimen mukana tuli kyllä ihan USB-kaapeli. AirDropin kanssa on oikein kivaa liikutella tiedostoja MacBookin ja iPhonen välillä langattomasti.

  Mutta jatka toki sitä harhaisuuttasi ja aina niin autistista Apple-dissausta, vaikkei sulla selvästikään ole minkäänlaista omaa kokemusta ko. laitteista. Olet jämähtänyt johonkin vuoteen 2010 argumentteinesi.
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2016
 23. netpredator

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2016
  Viestejä:
  135
  Pitääkö tinderissä olla oikea facebookki tili ja 100 parasta ystävää vai voiko tehdä feikkiprofiilin? Nimim. facebookiton.

  Taitaa olla turha edes yrittää kun yhdellä mamulla on 100 tinder-panoa. :(
   
 24. Niamu

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2008
  Viestejä:
  3 122
  kun on noita matchejä ja joissain on tuo tähden kuva nimen perässä ni meinaako se sitä että itse olen antanut superin vai se toinen henkilö?
   
 25. Vais

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2014
  Viestejä:
  287
  Mulla on supertykänneen naisen vieressä ollut se tähti, supertykkäyksestä tulee myös erillinen ilmoitus ja profiili on pakan päällä ylimmäisenä.

  Tosin yksi nainen laittoi joskus viestiä, että hän painoi vahingossa supertykkäystä kohdallani, vaikkei tähteä näkynyt missään. Veikkaan, että oikeasti minä olin supertykännyt häntä (vahingossa, en yleensä käytä noita ollenkaan) ja hänellä näkyi tuo tähti kohdallani.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti