Tinder

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja liamm, 25.01.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  Varmaan pitäisi saada niitä käyttäjiä jotta saa matcheja? Onhan se nyt surkuhupaisaa, kun kuukauteen ei ole stadissa saanut päiväkohtaista tykkäystä täyteen. Etäisyys 161km ja näyttää ehkä 20 käyttäjää josta puolet on virolaisia tai jotain vinkuintialaisia jonka jälkeen "lähelläsi ei uusia käyttäjiä"--->runkkaa slideriä kohtaan 80km-->ilmestyy 1-5 käyttäjää->lähelläsi ei käyttäjiä-->slideri 161km--->lähelläsi ei käyttäjiä-->sulje koko paska taustalta-->käynnistä uudelleen asetuksena 50km "lähelläsi ei käyttäjiä"--->slideri tappiin ja kas nyt sitten löytyykin jo 20km päästä useampi käyttäjä ja loput virolaisia.

  Jollain tapaa tuo on rikki koska välillä nuo tykkää/tykkää napit ei toimi jolloin pitä mennä profiilikuvan kautta valitsemaan. Vartin päästä nämä käyttäjät ilmestyvät taas uusiksi eli varmaankin en näy vastapuolelle. En tiedä onko tuo puhelinsidonnainen, mutta edellisellä puhelimella oli vähän vastaavanlaista ongelmaa--->uusi puhelin ja käyttäjiä rupesi löytymään ihan eri svääreissä ja mätsejä tuli melkolailla kokoajan. Nojoo, samapa tuo sillä en itse ainakaan ole löytänyt, kuin epätasapainoisia/epävarmoja tai harhaanjohtavia ihmisiä. Käteen on tuolta jäänyt vain pelkkä paneminen :/
   
 2. kuusenkerkkä

  Rekisteröitynyt:
  02.04.2013
  Viestejä:
  293
  Onko ihan normi, että porukka usein nollaa tilinsä?
  Eli onko se tuo "refresh all data" nappi? (6tin versio)

  Ja mitä siitä tapahtuu? Alkaa kaikki alusta? Samat naamat uudestaan, viestiketjut katoavat?
   
 3. Jacques Passeridae

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2015
  Viestejä:
  61
  No mitäs nyt... käyttelin Tinderiä joskus vuosi sitten kohtuullisella menestyksellä, sanotaanko että lonkkatuntumalta noin 5-10% tykkäyksistä päätyi matchiin. Tämäkin "ratio" alkoi kyllä silloin kyrsimään, sillä mielestäni meni tuhottomasti aikaa swiippailuun siitä saatavaan tulokseen nähden. Ihan livenä tulen varsin hyvin toimeen vastakkaisen sukupuolen kanssa, silloin tällöin saa jopa kehuja pärstästä, ja viimeisinkin naikkonen löytyi ihan oikeasta elämästä (ja sai luojan kiitos vihdoin poistaa tämänkin apin kännykästä). Nyt kuitenkin tämän jutun kariuduttua päätin laittaa taas viehettä myös onlinen puolelle ja kappas, noin 300 swiippausta myöhemmin haaviin on jäänyt tasan nolla matchia :confused: ja oikealle tökättyjen joukossa on kyllä naisia laidasta laitaan eikä vain niitä 1% veistoksia.

  En siis ole mitään 10/10 Nick Bateman -malliainesta, mutta kuitenkin normaali urheilullinen kaveri ja kuvat on huoliteltuja, eikä profiilissa ole mitään tyhmiä vitsejä tms. Eikä kukaan ole lyönyt kuumalla lapiolla naamaan tässä vuoden aikana. Onko taso nyt noussut vuoden aikana Tinderin puolella johonkin uusiin sfääreihin vai onko tämä läpibuginen appi hajonnut lopullisesti?
   
 4. Vais

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2014
  Viestejä:
  287
  Kun poistit appin muinoin puhelimestasi, poistitko ensin tilisi? Jos menet edelleen samalla tilillä kuin vuosi sitten, niin poista tili ja aloita kokonaan alusta. Pelkkä appin poistaminen puhelimesta ei tätä tee.

  Tinderillä on tapana jumittua ajan saatossa, jos tiliä ei poista ja aloita alusta. Itsellänikin on tuo ollut jumissa jo pitkään, kun en ole jaksanut tehdä uutta tiliä.
   
 5. Jacques Passeridae

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2015
  Viestejä:
  61
  Joo on poistettu välissä. Mielenkiinnolla odotan tulevaa menestystä applikaatiossa, kun alkuvaihe (jolloin ohjelman pitäisi tuoda profiilia enemmän esille) on jo näin lupaava :cool:

  Ei kai siinä, mennään vanhanaikaisella..
   
 6. Vais

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2014
  Viestejä:
  287
  Joku bugi se sitten on. Naispuolisella kaverilla oli joskus sama tilanne uudella kierroksella, vaikka normaalisti noita mätsejä tuli ovista ja ikkunoista.
   
 7. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
 8. Skikuda

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2008
  Viestejä:
  3 330
  Liekö tämä kuitenkaan kovin suuri ongelma Suomessa jossa vastakkaisia käyttäjiä on sen verran vähän että ne voi käydä kaikki läpi suht nopeastikin, sen sijaan että kortteja olisi loputon virta kuten varmaan jossain Lontoossa on.

  Kai ihan boostaamatonkin tinder näyttää loppujen lopuksi ne pinon pohjimmaisetkin profiilit jolloin matchi napsahtaa jos on napsahtaakseen, vaikkakin sitten viiveellä.

  Vai voisiko olla että sovellus jää panttaamaan kortteja eikä näytä niitä koskaan tietyllä osaa vastakkaisista käyttäjistä jos algoritmi näin määrää?
   
 9. Vais

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2014
  Viestejä:
  287
  Oma teoriani on, että Tinder yksinkertaisesti "unohtaa" osan tarpeeksi kaukana jonossa olevista profiileista, eikä se oma kortti todellakaan näy kaikille naisille, vaikka pitäisikin. Ja tämä "unohtelu" on sitä todennäköisempää, mitä kauemmin on oma tili ollut käytössä ja mitä enemmän on pyyhkinyt profiileita oikealla.

  Lopulta koko pakka on ihan jumissa, kun oma näkyvyys laskee nollaan algoritmin laskiessa mätsäysprosentin olevan olematon. Samalla jonossa on koko ajan kasvava määrä tykkäyksiä.

  Tästä syystä uudella tilillä on paras näkyvyys: mätsäysprosentti ei ole ehtinyt laskea eikä tykkäyksiä ole ollenkaan jonossa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2016
 10. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  Eniten tässä softassa häiritsee tuo, että osa naisista ei todellakaan osaa keskustella ja osa on sitten mykkiä.
   
 11. svrn

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2004
  Viestejä:
  1 845
  1/3 matcheista ei vastaa mitään, 1/3 vastaa jos kysyt jotain, mutta eivät osaa keskustella mitään muuta ja loput 1/3 osaavat jopa vastata normaalisti.
   
 12. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Ne eivät vaan ole kiinnostuneita sinusta. Kyllä ne vastaisivat ja keskustelisivat jos olisivat erityisen viehättyneitä.
   
 13. Pärre Guudman

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2014
  Viestejä:
  842
  Tämähän se olisi.
  Jos naista kiinnostaa niin se lähtee vaikka 500km bussimatkalle vain nähdäkseen sen kiinnostavan miehen.
   
 14. Juhamies

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2013
  Viestejä:
  953
  Tää taitaa olla rikki, ei oo mätsejä tullut useaan kuukauteen :D :D
   
 15. Jepatus

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Viestejä:
  9
  Täytyy kyllä ihmetellä tätä tinderiä ja hot or notia. Ei yhtää hiton matchia vaikka likeä painaa kuinka. Ihan asiallinen profiili myös sekä uskallan väittää etten ainakaan oo mistään rumimmasta päästä. Ilmeisesti täytyy olla joku hemmetin alfauros, että pääsis edes keskustelemaan. Kaiken lisäksi oon normaalivartaloinen niin ei ole ylipainoakaan kerryny. Profiilikuvakaan ei ole mikään semmonen ylimielinen missä poseeraa jonku viinapullon kanssa tai jotain outoja peili selfieitä paskasessa vessassa. Onko jotain vinkkejä vielä lisää? Ulkonäköä ei viitis alkaa photoshoppaamaan mikskään David Beckhamiks.
   
 16. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  No kai siinä nyt joku bugittaa jos mies toisensa perään ei saa mitään (nolla, 0) vastinetta edes mätseinä vaikka ennen on jopa saaneet. Sen sijaan palvelua on turha haukkua siitä, ettei naiset kiinnostu juuri sinusta niiden kaikkien muiden mätsien joukossa.
   
 17. Jepatus

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Viestejä:
  9
  Joo, ihmetyttää vaan, että missä vika on. Otin kuukaudeks ihan huvikseen tuon tinder plussan ja vertailun vuoks silläkin testasin, sama lopputulos. Eikä tosta boostistakaan mitään hyötyä näyttäny olevan.
   
 18. Sauna88

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2014
  Viestejä:
  9
  Ite huomannu, että matchejä tulee alussa noin 10-20, minkä jälkeen matchit tyrehtyy täysin. Saattaa tulla vain 1 tai 0 matcia päivässä ja esim viikonloppuna ei yhtään. Resetoinnin jälkeen taas saa alussa sen 10-20 matchia heti.

  Verraten aikasempiin päivityksiin, jossa sai matcheja useita päivässä, luulen että tässä tinder versiossa on joku bugi tai sitten olen aivan hirviön näköinen. :D

  Noista boosteista/tinder plussista ei ole näyttänyt olevan kauheasti apua, verrattuna normaali versioon.
   
 19. Berzza

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2013
  Viestejä:
  738
  Luulisi olevan parempi bisnesmalli se, että oikeasti näytettäisiin niitä profiileja toisille. Hyvin äkkiä vaihtuu kilpailijan tuotteeseen, jos ei hommat pelitä.
   
 20. Wemps

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2011
  Viestejä:
  2 157
  Resettaa profiili. Eli joko teet uuden feikkifacebookin mihin liität tinderin (mikäli haluat säilyttää vanhan tilin), tai sitten poistat yksinkertaisesti vanhan tilin (delete profile) ja teet uuden.

  Hot or notia ei kyllä kukaan yli 15 vuotias käytä, joten en usko että siellä kannattaa haaskata aikaa.
   
 21. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  No siis omat kokemukset, kun puhelin vaihtui ja gps ongelmat häipyivät sen myötä. Jostain kesäkuusta lokakuun alkuun matcheja sateli tasaiseen tahtiin ja oikeasti porukkaa kykeni swaippailemaan kyllästymispisteeseen saakka päivän aikana. Vuorokauden aikana kerkesi hyvin vetää 200 tykkäystä jollain 60km säteellä, kun nyt en saa 161km säteellä edes kahdessa päivässä 100 liken rajaa täyteen. Ennen mätsejä tuli niin, että mimmi oli painanut likeä. Nykyään kun on niin vähän swaipattavaa, niin helposti voi muistaa, että esim. 3pv sitten laitoin ko. ihmiselle tykkäyksen. Katselin, että ennen lokakuuta mulla oli 10-12 aktiivista keskustelua käynnissä joista 3-4:ää myös tapailin, kun aikataulut natsas. Sen myötä nuo muut keskustelut heivasin taka-alalle, kun ei napannut vetää kivirekeä perässä ja aika ei riittänyt.

  Nyt viimeiseen kuukauteen ei ole tullut, kuin joitain pari sotanorsua ja pari kohtalaista. Eli nyt viimeinen kuukausi onkin ollut sitten totaalisen kuiva kausi, että olen joutunut chättäilemään itseni kanssa paremman puutteessa. Kaippa se on uskottava, että täytyy poistaa ja asentaa uusiks. Sitä ennen tekis mieli tehdä feikkitili naisena ja katsoa missä välissä näyttää oman profiilin.

  Kokeilin tuota uutta Heya-sovellusta joka on kopio tinderistä paitsi, että se kertoo millanen tyyppi on tykännyt ja voi sen perusteella katsoa haluaako mätsätä. Parin viikon käytön jälkeen lopputulos on se, että liian buginen, taso on heikko, ei löydy käyttäjiä ja taas sama ettei kukaan puhu juuri mitään.


  Johtopäätös on se, että ei tuolta kyllä oikein löydy mitään vakavaa. Toki on tämä parempi, kuin baareissa pokailu. Nyt voi edelleen keskittyä siihen viiden promillen humalaan.
   
 22. E1m0

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2013
  Viestejä:
  789
  Oma kokemus tinderistä on:
  - Pari vuotta sitten tuli muutama kymmentä matchia ja ehkä 10% keskusteli, niin että sitä pystyi kutsumaan dialogiksi. Suurin osa vastasi muutaman kerran ja sitten jäi mykkäkoulu päälle. Onneksi yksi tyttö oli sitten ihan oikeastikin kiinnostunut ja fiksu. Sen kanssa tuli pari vuotta seurusteltua.
  - Nyt kun laitoin Tinderin uudelleen on tullut n.10 matchia. Näistä puolet juttelivat pari iltaa ja sitten tuli mykkäkoulua eteen. Yhden kanssa tuli mentyä syömään, mutta yksikään ei ole jäänyt jatkanut pidempää aikaa keskustelua.
  Profiilini olen tsekauttanut muutamalla tytöllä ja heidän mielestään se on hyvä. Kai sitä on sen verran kranttu itse ja tytöillä enemmän valinnanvaraa :P
  Ei kauhean positiivinen fiilis kyllä tuosta hommasta jää...
   
 23. Jepatus

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Viestejä:
  9
  Kun poistaa koko tinder tilin ja linkittää sen uudestaan samaan facebook tiliin niin tuleeko mun profiili muille uudestaan näkyviin? Ainakin mulla näkyy samat naamat kun aikasemmin kun tein uuden tilin samalla facen profiililla.
   
 24. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Jos poistat tilin, niin se on poistettu. Kun teet uuden, niin olet tehnyt uuden, et vanhaa.
   
 25. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  Sovelluksen poisto ei poista tiliä. Siellä sovelluksessa on erikseen poista tili kirjaudu ulos vieressä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti