Tinder

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja liamm, 25.01.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Se on vaan paljon smoothimpaa ja jopa turvallisempaa kieltäytyä tai feidata etänä. Paras erota ekoilta treffeiltä ilman mitään sopimista ja ehdottaa jälkikäteen uusia jos on fiilikset.
   
 2. onkimato

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2016
  Viestejä:
  815
  Joo, tossa olet oikeassa, usein vaan naiset kysyy jopa itse koskas seuraavaksi nähdään ja sitte oharoivat :D
   
 3. SaAn

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2011
  Viestejä:
  398
  Tuon mallin itsekkin ymmärrän, tosin en ymmärrä miksi ensimmäisten treffien päätteeksi sanoo haluavansa tavata uudestaan ja vielä seuraavissa viesteissä samoin, jonka jälkeen feidataan. Jostain syystä vastaava kuvio tullut vastaan aika usein tinderissä...
   
 4. Wemps

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2011
  Viestejä:
  2 157
  Varsinkaan jollain <21v tyttösillä tuo 1000 seuraajaa ei ole edes "paljon", varsinkaan jos kuvissa on vain 200 tykkäyst (aika huono seuraaja:tykkäys suhde).

  Eikä se kaverien määrä aina kerro mitään siitä miten deittielämän puolella menee. Joissain tapauksissa kun on oikein kuuam tyttö niin kaikki ajattelee kuten sinä ajattelit "miksi minä/en ole tarpeeksi hyvä" ja lopulta hyvin harva edes ehdottaa mitään. Pienellä itseluottamuksella ja yrittämisellä pääsee jo pitkälle.

  Ehdota treffejä ja katso miten käy.

  Yksi hauska sivufakta mitä olen huomannut, niin jos on tapauksia että on vaikka 1000+ seuraajaa mutta seuraa itse vaikka vain noin 200 niin yleensä sieltä ruudun takaa löytyy joku aika itsekkäs ja omaa egoaan levittelevä tyttönen. Tämä perustuu luullakseni siihen että jos olet "mukava" ja "kaikille kiva" niin seuraat jo ihan kohteliaisuudesta ihmisiä takaisin. Sitten tämmöiset tapaukset on usein "ei mun tarvi tehdä mitään sulle" tyyppisiä ihmisiä.
   
 5. Karboksyylihappoanhydridi

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2016
  Viestejä:
  29
  Jepjep. Seuraajia ja tykkääjiä ig:seen pystyy myös helposti netistä ostamaan, joten en katsoisi niitä liikaa.
   
 6. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
  Ahaa, seuraajien määrä siis määrittelee ihmisarvon. Hieno tämä nykynuoriso. :think:
   
 7. Wemps

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2011
  Viestejä:
  2 157
  Pystyy, mutta nämä tapaukset on yleensä tosi helppo tunnistaa siitä että kuvissa on joku <50 tykkäystä. Yleensä tästä ei ole kyse, vaan lähinnä että seurataan ristiin jotain puolituttuja / tuntemattomia ja sitten kun ei oikeasti tunneta niin ei edes tykätä toisten kuvista. "Oikeasti" suosituilla henkilöillä seuraajilla tykkäys:seuraajasuhde on yleensä luokkaa 1:2-3 tosin tämä alkaa yleensä laskemaan seuraajien ylittäessä 1000.

  Esim 200-300 tykkäystä kuvissa:500-800 seuraajaa on "ok"
  50 tykkäystä:1500 seuraajaa on selkeä feikki

  No eihän se mitään ihmisarvoa määrää, mutta kyllä siitä jonkinlaisia tulkintoja pystyy tekemään. Sosiaalisesti osaavalla ekstrovertillä on suuremmalla todennäköisyydellä paljon seuraajia ja tykkääjiä kuin jollain fedora päässä äidin kellarissa istuvalla datanomilla.


  Ei se mikään itseisarvo sinällään ole vaan lähinnä kertoo sen mitä sosiaalinen ulosanti noin muutenkin. Harmillisen usein ne jotka huutelevat siitä että "mööhöö sosiaalinen media on tyhmä" ja että "lol seuraajilla mitään väliä" ovat juurikin näitä b luokkaan kuuluvia ihmisiä. Happamia sanoi kettu ja niinpoispäin.
   
 8. Karboksyylihappoanhydridi

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2016
  Viestejä:
  29
  Yleensä helppoja tunnistaa joo, mutta kuten sanoin niin myös tykkäyksiä pystyy ostamaan, joten ei sitä voi niin yksiselitteisesti määritellä tykkäysten ja seurausten suhteesta.

  Nojaa. Itse koen olevani sosiaalinen ja tekeväni paljon kaikkea yms, mutta en silti tykkää/jaksa päivittää naamaani tai ottamiani kuvia ig:seen joka käänteessä. Ja kun sinne ei niin usein päivittele, ei seuraajalistallakaan ole kun oikeasti tuttuja. Tekeekö tämä minusta b-luokan ihmisen? :think: Ig:n perusteella ihmiskartoituksen tekeminen on mielestäni kapeakatseista, mutta jokainen tulkitkoon miten haluaa. Kuvan perusteella tuomitsemisesta puhuminen taitaa tässä triidissä olla vähän turhaa muutenkin...;)
   
 9. Skyline

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2009
  Viestejä:
  2 229
  Joo jatketaan seikkailuja noissa mestoissa. Ei tosta naisesta saanut oikein mitään otetta ja kunnollista keskustelua aikaiseksi. Erittäin pinnallinen tyyppi. :rofl::rofl: Näin kerran, helvetin kuuma joo, mut kyllästyin tunnissa.
   
 10. Wemps

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2011
  Viestejä:
  2 157
  Oma tekstini yleisti kovasti, kuten siinä lukeekin, ei todellakaan päde kaikkiin.

  Itsekin pidän somea (face, ig) vähän narsistisena, mutta toisaalta parempaakaan ei tällä hetkellä tarjolla niin kai se on mukana pysyttävä. Sekin kertoo muuten aika hyvä arvio mitä voi tehdä profiilista, että kuinka moni kuvista on "identtisiä" selfieitä ilman mitään muuta asiaa.

  Omasta mielestä kuvat joissa ollaan vaikka pariisissa tai kavereiden kanssa on ok, mutta jos joka toinen päivä postaa sen saman selfien samassa nurkassa samalla ilmeellä niin se kertoo usein jotain siitä että haetaan jonkinlaista validaatiota tai pönkitystä omalle narsismille.
   
 11. Pargaspoliisi

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  1 899
  Nyt tärppäs toistaiseksi. Tai no siis ei vielä sen kummempaa, vaan tuli mach ihan jopa nätiltä 29v naikkoselta. Muutamat sanat sinne tänne, ei kummempaa ja kysäsin että mites sut saa ylipuhuttua kahville ja vastaus "No helpointen kahville meno onnistuu ihan reilusti kysymällä vaan. :)"

  Ainoa vaan että pitää lähteä Tampereelle käymään, mutta tutustuin tuossa aiemmalla reissullani muutama viikko sitten yhteen hotellin vastaanottovirkailijaan Helsingissä eräässä ravintelissa ja sain siltä huoneen edulliseen hintaan nyt keskiviikoksi tuolta treelta. Eli kahvit tuon naisen kanssa ja lisäksi vähän kiertelemään Tampereen kuppiloita itekseen ehtoommalla.

  Yllättävän helposti kyllä lähti, eikä mitään juuri edes kysytty toisiltamme mitään mutta jääpähän keskustelun aiheita sitten paikan päällä.. Numerot vaihdettu kyllä.
   
 12. Wemps

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2011
  Viestejä:
  2 157
  Näik se parhaimmillaan menee, jo ihan pelkällä binomin todennäköisyydellä kun tarpeeksi monta kertaa hakkaa päätä seinään niin kyllä se sieltä joskus irtoaa.
   
 13. Jani Jokeri Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  198
  Hohheijaa on tuo Tinderi kyllä metka äppi. Tinder ilmoittaa toistuvasti swaippien olevan taas käytettävissä mutta käytännössä ei. Ilmoitus voi tulla jopa vartin päästä siitä, kun käytit viimeisen swaippisi ennen päivän limittiä. Sen sijaan uusista matcheista ja saaduista viesteistä ei tule ilmoitusta kuin satunnaisesti.
  Onko Tinderin koodaus ulkoistettu joillekin kehareille?
   
  Viimeksi muokattu: 12.10.2016
 14. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
 15. Endemon

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  759
  EI ole kyse auervaarasta, kun ei ollut tarkoitusta huijata rahoja. Myös eikö aika pikkumaista meinata jättää yksien kännien takia?
   
 16. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Uutisen otsikko siis oli suurinpiirtein "Mies pani kahtaa naista"
   
 17. Berzza

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2013
  Viestejä:
  738
  Tuli kokeeksi pistettyä kuukausi ihan maksettua aikaa tinderiin. No, voin sanoa, ettei kannata. Eipä tule matseja yhtään sen paremmin. Eivät varmaan edelleenkään edes näytä kovin usein tuota omaa profiilia naisille, koska viikon aikana jopa hurjat 2 matchia, joista toinen joku venäläinen ja toinen oli pääkaupunkiseudulta, kun kokeeksi pistin sijainnin sinne. Ja tässä viikon aikana on varmaankin joku 400-500 pyyhkäisyä oikealle päin tullut.

  Pirkanmaalta ei yhtä ainutta matchia.

  Paskan möivät, mutta tulipahan testattua.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti