Tinder

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja liamm, 25.01.2014.

 1. Jarmoz

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2009
  Viestejä:
  72
  Käyttääkö kukaan 6Tin tai Timber ohjelmaa Windows puhelimella? Jostain syystä kummasaki, kun yrittää profiilille ladata kuvaa, niin 6Tin:ssä Facebook albumi tyhjä ja Timberis valittaa jotain yhteyttä ei saatu muodostettua Facebookkiin, vaikka onhan sinne jo kirjauduttu soveluksen alussa? Oon kokeillu poistaa ja asentaa uusiksi molemmat, mutta edelleen sama juttu. Muuten tuntuvat toimivan oikein ja pysty jo selaamaan muiden profiileja.

  Puhelin on Lumia 520 ja Win8.1
   
 2. crafturs

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2009
  Viestejä:
  645
  Toimiiko muilla enää feikki GPS:t Tinderissä?

  Itselläni ei nimittäin nyt pariin viikkoon ole toiminut. Näyttää vain, että lähelläsi ei ole uusia käyttäjiä ja yrittää vain etsiä.
  Kun otat pois päältä, niin toimii taas normaalisti ja näyttää ihmiset oikean sijaintisi lähellä.

  Asun noin reilut 40km Helsingistä ja välillä pitänyt FakeGPS:n avulla itseni aivan Helsingin keskustassa isomman "valikoiman" takia.

  Puhelimena Nexus 5 ja Androidin uusin versio 6.0.1.

  Itse FakeGPS kuitenkin toimii, kun karttasovellukset näyttää asetettua sijaintia eli taitaa olla vain niin, että Tinder on blokannut jollain tavalla nämä tms.
   
 3. Jos sulla sattuu olemaan Windows 10 tietokoneella, niin asennas 6tin sinne ja koita sitten. Mulla oli muistaakseni joskus moinen ongelma, mutta kännyn sovelluksesta logout ja login taisi auttaa.
   
 4. Adige Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2015
  Viestejä:
  204
  Vaikka eläimistä tykkäänkin niin se lemmikki ei kyllä mikään plussa ole. Rajoittaa liikaa kun ei voi täysin vapaasti lähteä hetken mielijohteesta käymään vaikka ulkomailla.
   
 5. Makos

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2014
  Viestejä:
  765
  Hinkkasin huolella Photarissa levelssit kohdalleen. Kalibroin keskiharmaaseen (Lab-48-0-0) ja sitten... Tinderiin upattuna kuva tilttaa vahvasti vihreään! Facebookin kautta siirrettynä muutos oli maltillisempi, mutta silti: saako tätä kuvanparannusta kytkettyä pois?

  Lisäkysymys: saako Facebook-tittelin jotenkin tallennettua ilman firman nimeä? Sain juuri ylennyksen toimitusjohtajaksi :psmoke:
   
 6. Natiivisovelluksista ei ole tietoa, mutta ainakin 6tin tukee tätä "current job" -kohdassa, missä saat valita miten se tieto ilmoitetaan. Tässäkin se näkyy omassa profiilissa itselle kokonaisena, mutta muille se tottelee määrättyä muotoa.
   
 7. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Samat miehet kuitenkin natisee sitten siitä, miten nainen tykkää matkustella ja tehdä spontaanisti kaikkea kallista ja trendikästä ;)
   
 8. Jlee

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2003
  Viestejä:
  224
  Hieman asian vierestä, mutta voi voi millainen taso tuolla suoli24 treffisivuilla on. Sitten on näitä kuvattomia, jotka kyllä lähettävät kuvan meiliin otettuaan ensin yhteyttä. Yleensä sieltäkin paljastuu joku hiiri. Sitten on näitä nätti naamasta, mutta muuten chubby. Annan kyllä olla koko paskan. Tinderin perusajatus on edelleen kuitenkin toimiva, jos hyväksyy ihmisten eri agendat siellä ja tietyn sosiaalivammaisuuden viestinnän suhteen. Olen avautunut. Kiitos tästä ketjusta, hyviä juttuja.
   
 9. Vision

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2000
  Viestejä:
  702
  On varmaan kysytty jo aiemminkin mutta miten Tinder oikein toimii eli jos painan X jonkun henkilön kohdalla joka ei ole vielä nähnyt profiiliani, tarkoittaako tämä sitä ettei koskaan tule edes näkemään ?

  Jos neiti A hakee ikähaarukkaa johon en kuulu, näenkö silti neiti A:n ?

  Ollaan vaan monasti kavereiden kanssa ihmeteltyä sitä että meillä näkyy eri ihmiset vaikka asutaan lähellä toisiamme.
   
 10. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
 11. Berzza

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2013
  Viestejä:
  738
  Kumma tuo Tinder. Aina jos pistää tilin uusiksi. Saman päivänä tulee 2-3 matchia. Sen jälkeen viikon aikana ehkä yksi, sitten ei yhtään parissa viikossa. Tili uusiksi, jotakuinkin sama homma.
  Taitaa vaan tulla noita randomilla generoituja tilejä matchiksi ekana päivänä, jotka Tinder itse tuonne työntää, jolla saisivat houkuteltua lisää käyttäjiä. Tämä siis, vaikka pistäisi 80+% vihreää valoa.

  Jos ei siis oteta "Olen todellin nymfomaani" - matseja.

  Luulisi, että jollekin tulisi joskus edes hutipainallus, mutta ei. Luulenkin etteivät edes näytä tuota minun profiilia kenellekään. Ehkä siinä on joku pärstäkerroin, jotka vaan kelpuutetaan näytettäviksi.
   
 12. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 524
  Tottahan tuo on. Miesten kannattaisi pitää se oma taso mielessä.
   
 13. ReliQ

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  580
  Kyllähän tuossa on totuuden siementä, mutta melkoisen kärjistettynä ja yksinkertaistettuna. Toisaalta se on malliesimerkki naisten harrastamasta seksismistä: "Se ei ole creepyä, jos sitä tekee Brad Pitt". Ironista kyllä, että tuokin kirjoitus päättyy perusfeministiseen höpölöpöön patriarkiasta ja raiskauskulttuurista ym. Eikös feministit väitä olevansa seksismiä vastaan? Ainiin, mutta eihän feministi voi olla seksistinen...
   
 14. trotor

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2013
  Viestejä:
  881
  Sitä omaa tasoa ei heteromies voi tietää ellei sitä kokeile. Ja kaikkea kannattaa kokeilla koska siellä hyvännäköisten naisten seassa voi olla sellaisia joiden mielestä on vähintään "meh" jos ei nyt kuitenkaan vielä ihan hottis.

  Tää on aika jänskä juttu siinäkin mielessä että miehet pitävät suurta osaa naisista "hyvännäköisinä" (vähintään seksiin kelpaavina). Ja huomattavan pillunkipeinä eivät sano ääneen että suurin osa on todellisuudessa rumia, läskejä ja tyhmiä.
   
 15. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Löyhästi määritelty seksismi ja ahdistelu onkin ihan oikeita ongelmia. Mutta kyllä itsenikin on pakko myöntää, että jos juttelemaan tulee lähipubin edessä röökaava eltaantunut täti niin mielessä käy "hyi helvetti" kun taas baarissa juttelemaan tulevan nätin naisen kohdalla jotain ihan muuta vaikka molemmille vastaus onkin tällä hetkellä "ei kiitos". Jos eivät ensimmäisestä kerrasta ymmärrä niin olen jälkimmäiselle varmaan edelleen melko ystävällinen mutta jollekin haaskalle saatan sanoa aika pahasti (erotuksina tiettyihin naisiin en silti koe tulleeni ahdistelluksi). Tämä väärin?
   
 16. ReliQ

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  580
  Ei siinä mitään väärää ole. Väärin olisi se, jos ajattelisit saman ääneen kyseisessä tilanteessa. Seksismissä on vähän sama homma kuin rasismissa tai muussa kusipäisyydessä: kunhan ne ajatukset pysyvät oman pään sisällä, niin ei ole ongelmaa.
   
 17. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Niin, kyllä suhtaudun siis "häirintään" ihan näkyvästi ja kuuluvasti eri tavalla riippuen häiritsijän ulkoisesta olemuksesta.

  Tosin sanoen, jos joku naaras-Pitt sitkeästi mua piirittäisi, saattaisin olla otettu vaikka vastaukseni olisi silti ei.
   
 18. nokita Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  168
  Noinhan se toimii. Itse käytän aina kahta tiliä ja resetoin aina sen kummassa on nirsompia tyttöjä. Aina kun luo tilin uusiksi, niin tulee parin ekan kierroksen aikana uusia matcheja jokunen ja sitten tippuu taas jonnekin pohjamutiin. Sitten on sellainen ilmiö että olen huomannut samankaltaisia tyttöjä tulevan peräkkäin vastaan, eli sellaisia joiden kuvat muistuttavat toisiaan ja epäilen että se ei välttämättä ole sattumaa kaikilta osin. Yleistettynä huonoakin huonommaksi on tinder on mennyt ja alaspäin on koko ajan suunta. Onhan tuo aivan paska softa ja paska idea, tosin ehkä sen takia se onkin saanut naispuoleisia käyttäjiä ja niiden perässä miehiä... :D
   
 19. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  Eniten ihmetyttää miksi nykyään tulee esimerkiksi Sanna nimellä profiili ja heti perään samalla kuvalla, mutta eri nimellä. Näitä on alkanut ilmaantumaan päivittäin todella paljon. Sama jos olet ruksittanut tai tykännyt jotakin, niin samat henkilöt saattavat ilmaantua taas puolen tunnin sisään uudelleen riippumatta mitä olet painanut.
   
 20. Hunajamuro85

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2010
  Viestejä:
  887
  Ei tuo ole seksismiä. Seksismi on sitä, että eri sukupuolille on eri säännöt, stereotypiat tms. Brad Pitt ja Danny DeVito eivät ole eri sukupuolta, joten ei ole seksististä, jos panen yhtä mieluummin kuin toista.

  Sen sijaan seksismiä on se, mitä tuo koko artikkeli yrittää käsitellä, helvetin ilkeästi tosin: miehille sallitaan pinnallisuus, mutta naisille ei. Naisten pitäisi aina muistaa arvostaa sitä, jos mies on kiltti, käy töissä, on varakas, älykäs jne jne. Mutta miesten ei tartte. Miehet saavat ihan vapaasti puhua siitä, miten naisen ainoa arvo on ulkonäössä ja nuoruudessa. Mutta jos nainen menee sanomaan sekaporukassa vaikkapa tykkäävänsä isoista hauiksista, muut naiset syöksyvät heti kiistämään ("hyi, mä en ainakaan tykkää lihaksista yhtään") ja tahallaan väärinymmärtämään ("tykkäätsä jostain Tony Halmeesta vai?"), ettei paikalla oleville miehille vain tulisi paha mieli. Koska suurelle osalle naisista se aivopesu on mennyt hiton hyvin perille. Kaikki teinitytöt kyllä kuolaa poikabändien hoikkia, söpöjä miehiä, mutta aikuisuuteen tullessa he oppivat, että nainen ei missään nimessä saa julkisesti sanoa, että sillä olis miehille mitään ulkonäkövaatimuksia. Onhan tosi ilkeää ettei tykkää kaikista saman verran, ja sitä paitsi tosi pinnallista ja bimboa olla kiinnostunut jostain ulkonäöstä, kun pitäisi vain välittää lastenteosta ja kotitöistä.

  Mut hei, tosissasiko väität, ettei miehet muka arvota tekoja eri tavalla niiden tekijästä riippuen? Mä väitän, että äijien reaktiot on kyllä täysin erilaiset nätin tytön vilauttaessa pikkareita minihameen alta, kuin vanhan lihavan mummon tehdessä saman. Ekassa skenaariossa reaktio on "tää on paras päivä ikinä", ja toisessa "hyi vittu, ton pitäis olla laitonta." <- ei silti seksismiä, ainoastaan pinnallisuutta ja ehkä ikä"rasismia".
   
 21. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Jos etsin panoseuraa, arvostelen sitä ulkonäön perusteella. Jos etsin muksuille äitiä ja tasapainoista työssäkäyvää naista, arvostelen ihan muita asioita.

  Yleensä sitten kun näistä arvostelukriteeteistä netissä ulistaan, sivuutetaan täysin se mitä niillä yritetään saavuttaa ja oikaistaan johtopäätökseen että miehille merkkaa vain ulkonäkö.
   
 22. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 211
  Itsellä bugittaa myös ja tulee samalla kuvalla toisen profiili heti perään. Korjaantuu, kun avaa uuden profiilin.
   
 23. Hunajamuro85

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2010
  Viestejä:
  887
  Nii... no tostahan se just juontaa. Miehellehän on täysin sallittua etsiä panoseuraa, naiselle vähemmän. Naisen pitäisi aina olla hakemassa vain muksuille isää, ja silloin arvostellaan just niitä "muita asioita". Mikä on kyllä sinänsä bullshittia, että kyllähän niiden lasten vanhemmaksikin halutaan mieluusti joku hyvännäköinen. Ja varmaan panoseurallakin ne muut jutut on plussaa, vaikkei välttämättömiä. Ongelma tässä ei ole se, mitä halutaan, koska tietenkin ihmiset haluaa aina kaiken jos voi vaan saada... vaan kyse oli nyt siitä, että tietyltä kansanväestöltä yritetään jotenkin kieltää se, että ei saisi haluta sitä yhtä asiaa. (Ja näin sivumennen sanoen, niiden muidenkin asioiden haluaminen on hiukka paheksuttua. Jos nainen etsii komeaa miestä, on pinnallinen, jos rikasta, on kullankaivaja jne.)
   
 24. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  No se totuus, mikä mielestäni tuosta jutusta oli vittuilun lomasta luettavissa oli, että naiset kohtelevat miehiä ulkonäön perusteella eri lailla (kuten miehetkin naisia) ja naiset myös valkkaavat pitkälti ulkonän perusteella kumppanin (kuten miehetkin). Näin siis ennen kuin yhtälöön tuodaan muita seikkoja kuten rahaa tai vaikutusvaltaa. Rahan ja vaikutusvallan perässä naivat naiset eivät kuitenkaan luultavasti pidä sitä miestään märkien päiväuniensa kohteena.

  Pointti tuon kirjoittamiselle, jos nyt ylipäätään oli naisen kirjoittama, on se, että miehet ja naisetkin pitävät yllä jotain ihme myyttiä, että nainen ei välittäisi niin miehen naamasta ja vartalosta. Tai ei ainakaan pitäisi välittää. Ja jos välittää niin mikä hitto näissä nykynaisissa on kun pitäis olla naamaltaan komea ja ties mitä?!? Kun naisen ei ole pakko valkata elättäjää, valitsee hän hyvin pitkälle kuten mieskin.
   
 25. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Sinä vaan luulet ettei ole hyväksyttyä hakea panoseuraa. Päivitäpä itsesi nykypäivän PK-seutuun niin karisee nuo harhaluulot.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti