Tietokone ei tunnista SSD:tä

Viestiketju alueella 'Massamuistit' , aloittaja Ääh, 05.12.2017.

  1. Ääh

    Rekisteröitynyt:
    05.12.2017
    Viestejä:
    1
    Tuli ostettua crucialin MX300 275gb SSD ja nyt yhdistäessä sen koneeseen SATA-piuhalla kone ei tunnista sitä. Käyttäessä SATA- ja virtapiuhaa kone ei käynnisty ollenkaan. BIOS:issa kone tunnistaa levyn, mutta winukassa ei.

    Kone on HP workstation z400 ja käyttis windows 10.
     
  2. Desgorr

    Rekisteröitynyt:
    11.10.2010
    Viestejä:
    2 436
    Näkyykö levyä Levynhallinnassa? Jos näkyy, niin levy pitää osioida ja alusta, että tuo tulee näkyviin Resurssienhallintaan.

    http://neko.kapsi.fi/ohje/kiintolevyn_kayttoonotto.html

    Ohje on seiskalle, mutta toimii pääpiirteittäin myös kympissä. Pääset kympissä Levynhallintaan painamalla WIN + X ja valitsemalla listalta Levynhallinta.

    Edit:
    Ja toki levyssä pitää olla kiinni sekä data, että virtajohto.
     
    Viimeksi muokattu: 05.12.2017
  3. JeppeJKL

    Rekisteröitynyt:
    12.09.2011
    Viestejä:
    717
    Itsellä kävi sama juttu Crucialin MX300 525GB-mallin kanssa (vuosi sitten). Vaatii tosiaan alustuksen (muttei osiointia) näkyäkseen/toimiakseen käyttölevynä.

    Itse en saanut Win10:llä levyä näkyviin, joten asensin pienen tutkimusmatkailun päätteeksi ilmaisen AOMEI Partition Assistant -levyosiointiohjelman. Ohjelma näytti suoraan Crucialin SSD:n ja alustuksen jälkeen levy näkyi myös Windowsissa.

    Crucialin pitäisi ilman muuta siloittaa tällaiset pikkukuprut mallistoistaan pois. Täyden kympin levyvalmistaja muuten.
     
    Viimeksi muokattu: 05.12.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti