Nosto Tiedote: Moderoinnista ja mainostamisesta MuroBBS:ssä

Viestiketju alueella 'Palaute & tiedotukset' , aloittaja Muropaketin toimitus, 18.10.2016.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  28 644
  MuroBBS:ssä on viime päivinä keskusteltu paljon uudesta tietotekniikkafoorumista, joka avattu beta-versiona. Sen tiimoilta on herännyt kysymyksiä siitä, miten aiheesta saa ja ei saa kirjoittaa MuroBBS:ssä.

  Vetämämme linja on seuraava: uudesta foorumista on sallittua keskustella ja sen saa mainita, mutta mainostaminen ja kampanjointi sen puolesta on kiellettyä. Rikkomusten räikeydestä riippuu, millaiset ovat seuraukset. Mainostamisesta ja siitä koituvista seuraamuksista on oma kohtansa MuroBBS:n säännöissä (5. Mainostaminen ja kaupallinen toiminta).

  Moderoijat ovat toteuttaneet tätä linjaa käytännössä. Keskusteluita ovat valvoneet myös MuroBBS:n uudet moderoijat, jotka ovat muiden moderoijien tavoin toimineet ylläpidon täydellä mandaatilla. Suhtaudumme suurella vakavuudella moderoijia vastaan kohdistuneisiin hyökkäyksiin, ja tästä syystä yksi uusista moderoijista, pitkän linjan murolainen, on vaihtanut ylläpidon luvalla nimimerkkiä ryhtyessään moderoijaksi.

  Kaikki moderoijat valvovat yhdessä sovitun linjan mukaan sääntöjen noudattamista foorumilla. Mikäli MuroBBS:n käyttäjä tuntee kokeneensa vääryyttä, palautteen antamiseen tulee käyttää muita keinoja kuin kommentoimalla asiaa ketjuissa. Moderointilinjaa valvoo viime kädessä Muropaketin toimitus, johon saa yhteyden sähköpostitse (toimitus [at] muropaketti.com) tai privaviestillä.

  Myös Muropaketin ja MuroBBS:n omistajuudesta ja linjauksista on riittänyt spekulaatiota, vaikka palvelut ovat olleet nykyisellä omistajataholla eli Otava-konsernilla yli kymmenen vuotta. Ja niin ne ovat jatkossakin.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti