The Witcher -kirjailija ei ole läheisissä tekemisissä Netlix-sarjan kanssa - “Elämä on pelkkää paskaa.”

Viestiketju alueella 'Peli- ja elokuvauutiset sekä artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 28.01.2020.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  31 535
 2. Atros

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2012
  Viestejä:
  876
  Kyllä se paskakin hetken lämmittää, ulostulo tuntuu oikein mukavalta ja sen tuottaminen se vasta mukavaa onkin. :rolleyes:
   
  boss69 tykkää tästä.
 3. Zade

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2019
  Viestejä:
  58
  En uskonutkaan, että kirjailija olisi hyväksynyt Netflixin naurettavia ideoita sarjaa koskien. Piti siitäkin tehdä pelkkä poliittisten näkemysten keppihevonen.
   
 4. MitäsNytTaas

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2019
  Viestejä:
  25
  Muropaketin ikineitsyet ja käsittämätön ulina. Liekö ikonisempaa duoa...
  Sinä, Atros ja Boss olette kyllä kuin Kolme kehitysvammaista muskettisoturia.
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2020
 5. Zade

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2019
  Viestejä:
  58
  Alaikäisten tällaista ei kannata yrittäkään ymmärtää. Se on aikuisten ihmisten ajatusmaailmaa.
   
  boss69 tykkää tästä.
 6. MitäsNytTaas

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2019
  Viestejä:
  25
  Hah. Yksikään tuntemani aikuinen ei ala itkemään, jos näkee mustia tai homoja tvssä. Te nyt toki ette ainakaan aivojenne kehitykseltä ole aikuisia...
   
 7. boss69

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2017
  Viestejä:
  128
  Mistä helvetti sait mut tähän sun ulinaasi mukaan?
   
 8. boss69

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2017
  Viestejä:
  128
  Sait näköjään homot yhdistettyä tähän uutiseen. Koetappa rauhottua ja mennä nukkumaan.
   
 9. MitäsNytTaas

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2019
  Viestejä:
  25
  Yhdistin ne, koska heistähän ne vammaissoturit olette täällä aina ulisemassa. Sinä olet teistä kolmesta kenties se vähiten kirkkain...
   
 10. Atros

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2012
  Viestejä:
  876
  Jaahas, ironia taas huipussaan: Joku syyttää internetissä muita kehitysvammaisiksi kun ei itse kykene erottamaan tilannekomiikkaa muista keskusteluista.

  Enkä edes viitsi mennä siihen että yhdistelet muiden elokuvamieltymyksellisiä mielipiteitä omiin asenteisiisi kehitysvammaisia kohtaan...
   
 11. MitäsNytTaas

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2019
  Viestejä:
  25
  • 3.3 Asiaton käytös on kiellettyä. Asiattomana käytöksenä voidaan pitää esimerkiksi toisten nimittelyä, provosoimista tai voimakasta provosoitumista (ts. trollaamista ja trollin ruokkimista). Asiattomana käytöksenä voidaan pitää myös perättömien syytöksien
  Puhu kuin kehitysvammainen, niin kutsun sinua kehitysvammaiseksi. Tiedän, teidän aivoilla se on vaikea tajuta. Sinä lienet niitä kavereita, jotka vetoaa aina "Vitsi, vitsi." kun aivopierusi otetaan puheeksi. Ei yllätä.
  Ja että elokuvamieltymisellisistä mielipiteistä puhutaan? Ja vitut. Ei noita teidän horinoita voi sellaisiksi kutsua, koska niihin ei usko kuin edgy jonnet ja säälittävät kaulaparrat, jotka ovat fyysisesti ja henkisesti kykenemättömiä kasvamaan aikuisiksi (eli sinä ja nämä muut kaverit)
   
 12. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  182
  On kyllä Zadella ja boss69:lla juttut tästä sarjasta. Ei toki tuosta sarjasta tarvii pitää, mutta jos perustatte faktanne siitä vain peleihin niin muistakaa:Witcher alkoi kirjoina ja tämä perustuu niihin. Jos ns feministisyys sarjassa ärsytti sarjassa niin sanotkaan että kirjoissa naisilla on isot ja tärkeät roolit. Toki en tiedä onko Sapkowski itse feministi, mutta hän ainakin osaa laitaa naisille isot roolit. Kirjoissa muutenkin rasismi ja seksimi on teemana, niin tehkää vaan läksynne.
   
 13. boss69

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2017
  Viestejä:
  128
  Mitä tarkoitat tuolla "juttut sarjat" kommentillä? Itse en ole ilmaissut mitään mielipidettä tästä sarjasta, mutta jos kysyt niin pidin sarjasta. Tuo että minut mainittiin tuon erään mielensäpahoittelijan toimesta niin en käsitä sitä.
   
 14. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  182
  Silloin kun täälä uutisoitiin ekan kerran, että sarjassa naisilla hahmoilla tulee olemaan isot roolit niin sanoit sarjan olevan pielessä kun femenistista sontaa on mukana.
   
 15. boss69

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2017
  Viestejä:
  128
  Jaa niinkö tuota en todellakaan muista sanoneeni ja uskallan jopa väittää vastaan, että nyt erehdyt kommentoijasta. Jos sattumoisin olisin sanonut niin sitten on ymmärretty väärin. Muistan vain joissakin yhteyksissä sitä homouden pakkosyöttämistä joka paikkaan, mutta en tässä yhteydessä.
   
 16. Zade

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2019
  Viestejä:
  58
  En normaalisti selittele mielipiteitäni mutta kerran taas joillekin se on niin vaikea ymmärtää niin menköön. Jos telkkarissa on homoja niin mitä se minua haittaa jos se ei ole pelkän "muh diversity"-meemin vuoksi sinne tungettu. Esimerkiksi Dark Crystalissa en edes tajunnut koko juttua kun se ohimennen vilahti ja siitä ei tehty mitään numeroa. Witcherissä taas monimuotoisuuden pakottaminen paistaa niin räikeästi läpi ettei sitä kykene järkeistämään mitenkään. Eikö valtaisa fantasiarotujen kirjo riitä jo itsestään? Haltioista tehdään mustia (se ei ole edes mikään drow), kääpiöistä tehdään mustia ja linnankaartissa joka toinen on musta. Edellämainitut ovat fantasiarotuja ja sen voisi jotenkin selittää silläkin mutta mitä enemmän asiaa miettii niin sitä hölmömmäksi se muuttuu. Sillä ei ole sarjan kannalta mitään tekemistä vaan sen pointtina oli yksinkertaisesti tuputtaa globalistien propagandaa silkan pakon vuoksi.
  Linnankaartissakin voisi jokunen musta olla jos nämä ovat jostain kaukaa maailmalta saapuneet mistä syystä ikinä mutta se oli tuohon maailman aikaan etäisyyksien ollessa mitä ovat, todella epätodennäköistä.

  Eli mielensäpahoittajat ja muiden mielipiteistä loukkaantujat voisivat itsekin asiaa miettiä ennen kuin alkavat huutaa valkoisen ritarin äänellään. Ihmiset ajattelevat eri tavoin ja näkevät asioita eri tavoin. Pitäisi olla aika selvää mutta kaipa nykyaikainen noitajahti rasismin, homofobian ja misogynian perässä on saanut jotkut ihmiset erkaantumaan todellisuudesta, ettei enää jakseta ajatella itse.
   
 17. MitäsNytTaas

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2019
  Viestejä:
  25
  Nähtävästi Zade on kanssa kehitysvammainen.
   
 18. Repsikka

  Rekisteröitynyt:
  15.08.2017
  Viestejä:
  40
  Enpä nyt tajuu miten se cd projekt redi vika on jos kaverit tarjoo kirjailijalle rojalteja tuoton mukaa, tyyppi haistattaa niille paskat, haluaa kerta summan ja sit alkaa ulisee lisää rahaa kun pelistä tuleekin jymy menestys. Red suostuu siihi ja silti ovat kirjailijan mukaan paskoja tyyppejä.. kiittämätön ja laiska paska
   
 19. Zade

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2019
  Viestejä:
  58
  Olipa siinä erinomainen ja viisas argumentti. Olet taatusti mensan jäsen kun veti ihan sanattomaksi.
   
 20. Atros

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2012
  Viestejä:
  876

  Nämän on taas näitä "olet kanssani eri mieltä, olet siis kehitysvammainen"-jonneja. Ei paljoa kannata välittää kun noita löytyy nykyään kolmetoista tusinassa.

  Toiset turvautuvat ikävissä tilanteissa huumoriin ja toiset taas muiden syyttelyyn.
   
 21. Zade

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2019
  Viestejä:
  58
  Kyllä nuo tiedetään. Ei osata perustella ja argumentoida joten turvaudutaan teinien harrastamiin loukkauksiin ja sen yrityksiin. Pitäisi itsekin osata olla hiljaa kun ei ne niistä mitään opi kuitenkaan.
   
 22. Atros

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2012
  Viestejä:
  876
  Itse näin joskus Aasiassa episodin jossa apina tapasi lajikumppaninsa ja rupesi hirveästi kirkumaan, hyppimään, takomaan nyrkeillä rintaansa ja heiluttelemaan nyrkkiä ilmaan että josko se toinen pelästyisi ja lähtisi matkoihinsa. Aina kun nykyään näen jonkun internetissä mölyävän niin tulee kyseinen episodi mieleen.

  Kyseessähän on siis aivan tavallinen alkukantainen reaktio kun kokee tavanneensa uhkaavan yksilön ja ei tiedä oikein että mitähän "noituutta" tuo uhkaava ketku mahtaakaan osata että pyrkii pitämään mahdollisimman paljon älämölöä ja tekemään itsestään kokoaan suuremman josko sen toisen saisi pelästymään ja menemään tiehensä. Uhoahan noilla riittää kun kehon puolustusjärjestelmä tietää toisen olevan kaukana ja riski itselle tuntuu olevan nolla, mutta se sama toimii toisinkin päin, niin ei tuosta uhoamisesta oikein ole hyötyäkään.

  Muistuu kuinka joskus jossain nettipelissä tuli soitettua suuta jollekulle ajankuluksi (ihan peliin liittyen) ja sehän siitä pillastui tosissaan ja uhosi kuinka nyt on kyllä tullut väärälle tyypille soitettua suuta ja että tulen katumaan sitä loppuelämäni. En tosin vieläkään ymmärrä miten sitä olisin voinut katua edes hetkeä kun kyseessä kuitenkin oli peli jossa ei ollut edes suoraa pvp-kamppailua, joten uhoaminen oli ainoa asia mitä siinä pystyi käytännössä tekemään. Noita alkeellisia tunne-edellä uhoajia kyllä riittää.

  Oma arvaukseni on että tuo MNT on joku seksuaalisuudestaan epävarma teini tai mamu jolla raivoa riittää kun joku edes uskaltaa hieman vihjata jotain joka uhkaa hänen maailmankuvaansa. Tuo "kolme kehitysvammaista muskettisoturia" olisi ollut muuten hyvä heitto, paitsi kun sen on kuullut jo aikaisemmin muualla... Ja varsinkin kun sattuu samassa viestissä yhden vähemmistöryhmän herjaamisella puolustamaan toisen vähemmistöryhmän "kunniaa" (#idiot).

  Kun nyt sattuu olemaan tylsä hetki, niin katsotaan provoutuuko lisää, kun on oikeastaan aika koominen tyyppi.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2020
 23. Atros

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2012
  Viestejä:
  876
  Ei minulta mitään aivopieruja pääse, ainoastaan perusteltuja mielipiteitä ja toisinaan tilannekomiikkaa, ironiaa ja sarkasmia.
   
 24. MitäsNytTaas

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2019
  Viestejä:
  25
  Jo on ironia tasot taas tapissa. Miten voi tyyppi, joka vetää paskaraivarit aina kun homoja näkee tvssä, kutsua muita epävarmaksi seksuaalisuudestaan? Eikä se ole herjaus kehitysvammaisia kohtaan, kun oikeutetusti kutsun teitä sellaisiksi. Ja hienoa rasismiakin sait sisällettyä kommentiisi kehari...
   
 25. MitäsNytTaas

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2019
  Viestejä:
  25
  Teidän vajaaälyisten suurin tragedia on juurikin se, ettette tajuaa omaa typeryyttänne, vaan olette aina tuomitut nolaamaan itsenne.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti