The Witcher 3: Wild Hunt (PC/PS4/Xbox One)

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Dragonheart^, 05.02.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Slider

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2001
  Viestejä:
  138
  Ite jatkoin tätä taas vuoden "elämä" -tauon jäliltä (jostain syystä omakotitaloasujan tehokkaimmat peliajat osuu loppusyksylle ja alkutalvelle :P ) Xone versio tuntus paremmalta kun vuosi sitten, pelin versio hypännyt 1.1 -> ~1.3.. Skellegessä mennään ja about kaikki kysymysmerkit tahkottu läpi aikaisemmista mestoista. Geraldilla on leveliä 23 ja pääquestille tarjoaisi suositusta 19. :/ En tiedä mikä noissa sivuquesteissa/kysymysmerkeissä viehättää, mutta löydän itseni pelaamasta niitä, mielummin kun pääquestia.

  Vähän kuumottaa pelissä tehdyt valinnat, varsinkin kun kolme ekaa kirjaakin tuli luettua.. ;( Jännä nähdä minkälainen loppu luvassa, lisäosat joutuu varmaan ostelemaan jos aika ja nappo vaan riittää pelata.
   
 2. Jugo

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2010
  Viestejä:
  1 115
  Suosittelen lisäreitä erittäin lämpimästi. Hearts of Stone valloittaa tarinallaan ja Blood and Wine taas mainiolla uudella, melko isolla pelialueellaan. Blood and Wine myös päättää Geraltin tarinan, joten siinäkin mielessä lämmin suositus. Erityisesti kun olet kirjojakin lukenut ja täten tutustunut Geralttiin hahmona ihan eri tavalla, kuin esimerkiksi Witcher maailmaan tämän pelin myötä hypänneet.
   
 3. -Dist

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2009
  Viestejä:
  4 835
  Hearts of Stone oli kyllä niin hyvä tarinaltaan siis ai että .. Vieläkö kun olisi ollut uusi pelialue niin olis ollut jopa pääpeliä ehkä parempi :eek:. Täytyykin palata tän pelin pariin taas ja yrittää puskea NG+:aa siten että pääsee HoSin pariin uudelleen.
   
 4. Sylvan

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2009
  Viestejä:
  1 317
  Onko tuolle satunnaiselle stutteroinnille tai freezelle saatu aikaiseksi mitään lääkettä?
  Testailin noita eri foorumien juttuja ainakin perus micro-stutterointi hävisi mutta joskus taas tulee pientä freezailua.
  Eipä tuo paha juttu ole mutta ärsyttävää silti kun tottunut että kaikki pyörii esimerkillisen jouhevasti.
  Ei auta vaikka onkin huippu-pc kun ovat koodanneet miten sattuu.
   
 5. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 707
  Ei ole ainakaan omaa silmää osunut, julkaisun aikoihin oli paikallisia jäätymisiä että piti peli sammuttaa tehtävien hallinan kautta mutta muuten toiminut erinomaisesti.

  Oikeastaan jos totta puhuttaan niin Witcher 3 on harvoja ison luokan AAA pelejä jotka PC:llä ansaitsevat nimityksen erinomaisesti tehty.

  Ainoa joka joka on edellä niin on MGSV ja siinäkin oli ainut ongelma vain piraatti windowsin takia.
  Tässä parisen vuotta PC:llä pelanut ja on oikeastaan enemmän sääntö kun poikkeus että PC:llä iso AAA toimisi hyvin.
   
 6. Sylvan

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2009
  Viestejä:
  1 317
  Joo, kyllä tuo sikäli hyvin pyörii ja on harvinaisen komea peli kyllä.
  En tiiä mistä nuo monien valittamat ongelmat oikeasti johtuvat, koodaus, ajurit ym. monet syyt varmaan vaikuttavat.
  Enkä jaksa kyllä ajureiden kanssa sen kummemmin käydä kikkailemaan, nyt ainakin nVidian ohjauspaneeliin parin tehdyn muutoksen jälkeen stutterointi on poissa.
  Ainut on tuo joskus tuleva pieni freeze mutta kenties senkin saa jollain poistettua.
   
 7. Slider

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2001
  Viestejä:
  138
  Joo no senverran täytyy kyllä tunnustaa että peli tuli oikeastaan tämän ketjun kautta tutuksi, ja kirjat alkoivat sitten sen myötä kiinnostaa. Mutta oikeassa olet Jugo että kirjat on antanut aikamoisen boostin tuohon tarinaan, ja vähän hämärtynyt muutenkin ajan myötä että mitkä on tapahtunut kirjoissa ja mitkä pelissä. Näistä kirjotuksista sai kyllä lisämotivaatiota pelaamiseen, ja varsinkin lisäosien ostoon. :) NG+ voisi olla sitten jo ehkä pelkkään pääjuoneen panostava, oon pelannut tätä kuitenkin Xbox smartclassin mukaan 111h ja jonkun verran pääjuonta vielä käsittääkseni pelaamatta. Kaikennäköistä pientä näpertelyä on riittänyt kyllä koko rahan edestä. :D Gwenttiä en ole juurikaan edes pelannut tai Witcher geareja erikseen etsiskellyt.

  Edelleen jaksaa käydä antamassa naamaansa aukoville pirateille kyllä dunkkuun, vaikkeivät muuten tiellä olisivatkaan. :D Se on vaan niin hauskaa. http://xboxdvr.com/gamer/Sliderfin/video/24745122
  Susia ei jaksa enää sentään käydä kurmuttamassa, vaan ratsastelee niistä sujuvasti ohi.

  Verrokkina esim. GTA5 meni läpi päätarinan osilta 59 tunnissa, ja tuossakin oli kaikennäköistä näpertelyä ja taksin ajoa jo jonkunverran mukana, mutta ei se kyllä mitään tarjonnut enää kun yritin sitä viimeeksi pelata, liekkö vanhuus iskenyt kun ei riitä mielikuvitus.
   
 8. zibbr

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2011
  Viestejä:
  256
  Moi perkeleet
  hehe perkele, ahaa unohtakaa
   
  Viimeksi muokattu: 27.12.2016
 9. jyrki

  Rekisteröitynyt:
  14.12.1999
  Viestejä:
  821
  79h nyt takana. Ihan mukavaa ajanvietettä ollut. Mutta ei mitään erityistä ekstaasia ole saanut aikaan. Todellakin tarjoushinnan 15€ arvoinen.

  Pääjuoni on lähes lopussa. Enemmän tykkään pelailla välitehtäviä mitä tulee vastaan kun seikkailee ympäriinsä. Ja kysymysmerkkien läpikäynti on ehkä parasta :) Maalta olen käynyt lähes kaikki, uintikeikkoja vielä paljon jäljellä.

  Johtuukohan helposta vaikeusasteesta, kun en ole kokenut mitään järkeä teettää omia miekkoja tai mitään muitakaan varusteita? Aina löytää jostain ihan yhtä hyvät varusteet ilmaiseksi. Myöskin korjaaminen on turhaa koska siinä vaiheessa kun varusteet on kuluneet niin löydätkin jo jostain paremman.

  Gwent on hauska peli, älkää jättäkö pelaamatta =P Tosin nyt on pakka sen verran kuosissa että sillä voittaa kaikki pelit mennen tullen. Ensimmäiset pelit on nihkeitä mutta nekin voittaa esim. sääkorteilla ja hyvällä mäihällä kun tarpeeksi monta kertaa yrittää. Kortteja kannattaa aina ostaa kun niitä on kaupan. Ja lisämotivaation pelaamiseen tuo se että aina kun voittaa uuden vastustajan niin siltä saa uuden kortin.
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2016
 10. Slider

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2001
  Viestejä:
  138
  Samaa olen miettinyt, en tiiä pitäskö koittaa paikata tuo virhe ja alottaa se ng+ vaikeammalla, että ois pakko lootata ne gearien kaavat..
   
 11. Jugo

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2010
  Viestejä:
  1 115
  Witcher 3 on selkeästi tarkoitettu pelattavaksi vaikeimmalla vaikeusasteella. Silläkään haastetta ei riitä kuin oikeastaan ihan alkupeliin. Peli ei siis ole millään mittarilla erityisen haastava tai vaikea, mutta paikkaa kyllä pelattavuuden ja haasteen jättämät aukot erinomaisella tarinallaan ja juonenkuljetuksella. Puhumattakaan ehkäpä hiekkalaatikkopelihistorian parhaista sivutehtävistä.
   
 12. MikkoKoo

  Rekisteröitynyt:
  28.07.2003
  Viestejä:
  1 245
  Kyllähän tämän erinomaisen pelin suola on siinä, että välillä taisteluissa on haastetta. Alkupeli on parhautta: eksyt polulta, niin susilauma tulee ja tappaa. Samoiten ne drownerit aiheuttaa melko pitkään harmia, mutta kuten usein täälläkin todettua, pelin edetessä vaikeustaso tahtoo laskea liikaa.

  Kyllähän tämä peli on maailmankaikkeuden ja multiversiumin paras peli - ehkä päihittää jopa Laser Squadin (C64) :kippis:

  Onneksi tämäkään peli ei ole kuitenkaan aivan täydellinen, vaan vielä voi parantaa. Cyberpunkkia odotellessa, ja odotukset ovat taivaissa.
   
 13. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 707
 14. Источник

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2014
  Viestejä:
  1 045
  Tiesittekö että Gwentistä on closed-beta. Eli korttisysteemi erillisenä pelinään
   
 15. Swataia

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2003
  Viestejä:
  185
  Olen eri mieltä, mutta en tämän genren pelejä olekkaan pelannut pahemmin aiemmin :D

  Aloitin pelin toiseksi helpoimmalla tasolla ja kuolin melkein jokaiseen vihulaumaan joten vaihdoin helpommalle, nyt kun kokemusta vähän karttunut niin voisin nostaa varmasti takaisin siihen :) Haastetta siis on riittänyt!
   
 16. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 707
  Et sä helpommallakaan voi lähtee röllää jokaista peikkoa vastaa pelin alussa vaan ylilevelliset ovat vaikeita silläkin.

  Kannattaa sitten huomata kun ykkös ja kakkos tasoilla on auto health regen niin vaikemille saat taitopuista sen syömis effektin joka kestää 20min, helpotti omalta osaltaan vaikeimilla asteilla pelaamista kun ei tarvinut 3-5sek välein syödä.
   
 17. RazerGo

  Rekisteröitynyt:
  09.02.2013
  Viestejä:
  198
  Hei. Onko sulla omakohtaista kokemusta tuosta modista ? Olen kahden vaiheilla uuden pelin suhteen
   
 18. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 707
  Ei ole kun kesken vielä tämä roundi mutta pitäs jossain välissä kokeilla, ainakin kommenteissa kehuneet sitä.

  Juurikin se että se muuttaa niin paljon sitä taistelussa lähetymistapaa kun eri arvot muuttuvat.
   
 19. Swataia

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2003
  Viestejä:
  185
  Sadness: Niinhän se on, hyvä peli ollu kyl tähän saakka. Lvl 14 menossa, aina hienoja hetkiä kun loottailee arkkuja ja löytää jonkun Relic miekan, vaan harvaa voinut vielä käyttää vielä :)

  Hattorin miekkahommat sain käyntiin, menin vahingossa tehtävään ja huomasin sen olevan jotain lvl 24 suosituksella, noh tuli kuitenkin hoidettua parin takaiskun jäkeen :D
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2016
 20. Swataia

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2003
  Viestejä:
  185
  Suhteisiin liittyen

  Piti tehdä ratkaisuja niin passitin Trissin Koviriin, en tiiä nyt sitten oliko fiksua vai ei :| Noh, näillä etiäppäin.

  Saisko tota Dandelionia vetää pataan joskus? :D
   
 21. Paarmantappaja2017

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2017
  Viestejä:
  7
  Jahas, keskustelua Steam kirjastoni pelatuimmasta pelistäni löytyy vielä! ja miksipä ei löytyisikään, eihän tuo nyt edes ole vanha peli kun lisäritkin otetaan huomioon, itseltä tosin vielä hommaamatta. mutta se jäänee myöhemmäksi, kun tuolla kirjastossa olisi vielä esim täysin asentamaton MGS V: kin :).

  Kirjoista olen lukenut vasta ensimmäisen, ja sekin oli monta vuotta sitten olisiko ollut 2010? kun sais luettua noita kirjoja näiltä keskittymis ongelmiltaan enemmän niin vois lukea ne loputkin, onhan se ekakin tuolla tallessa jos haluaa muistella mitä siinä tapahtui. Harmittaa vähän jopa pelata kirjojen edellä tuota tarinaa, kun ei koe ensimmäisenä "miten se oikeasti meni" siis kirjan mukaan, andrej sapkowskin mielikuvituksen mukaan.

  Mutta siis, olen itsekin vähän sitä mieltä että pelin loppu oli ehkä jokseenkin nihkeä. "Loppuvalintoja" pelissä tehdessäni olin hieman hämmentynyt, ja vielä sen jälkeenkin itsekin "estelin ciriä" niinkuin moni täällä.

  Tälläsiä palstoja selaillessa sitä taas muistaa kuinka laiska pelaaja itse on, kun pelasin tätäkin sillä toiseksi helpoimmalla tasolla - testasin myös kesken pelin jotain vaikeampaa tasoa, mielestäni kuitenkin helpommalla oli kivempi pelata varsinkinkun tuossa vaikeemalla ongelmaks tulee eri vihollisten tason vaihtelevuus, jotkun on just sopivia kun taas joku fist fight on yhtäkkiä rutkasti hankalampi. Muutenkin pelin alussa viholliset oli luonnollisesti hankalampia, ja taas lopussa ne alkaa olla erittäinkin helppoja joten tekis mieli vaihtaa tasoa ylöspäin, ehkä mä tykkäisin siitä että ei olis mitään tasoja mutta peli tasais jotenkin itseään tarinan ja levelien kehittyessä eteenpäin mahdollistamall helpomman pelin esim sillä että kehität hahmoa ja hankit sille hyviä aseita ja armoreita.

  Tietenkin edellä mainitussa tulis sellanen ongelma että kaikkihan haluaa hankkia hienot aseet ja armorit, tai ainakin moni haluaa ja he taas saattasivat silti haluta vaikeamman pelin - ehdottaisin kuitenkin että tähän ongelmaan on juurikin se ratkaisu että hahmoa olisi mahdollista mutta ei mitenkään pakollista "yli levelata" ja armoreita "yli boostata" pelin läpipelaamisesta ilman näitä boostattuja armoreita, ja alhasemmalla levelillä vois toki saada jonkun achievmentin johonkin steamiin tai konsoleiden online mikä onkaan jos se lämmittää mieltä kivasti.


  Kuiteskin, tää peli on itselleni niitä jotka häärää siellä "paras peli" asteikolla, mitään sijoja niille vaan on vaikea antaa - mutta toisaalta enpä osais suoraan tästä sanoa että mikä ois Witcher 3:sta parempikaan, pelit on silti niin erilaisia keskenään että niitä on vaikea verrata toisaalta tällästen pelien pelaaminen vaatii tietynlaista syventymistä, joten eivät tarjoa samalaista "hupipelaamista" kun taas joku muu.

  Gwent oli omaan makuuni vähän turha, mutta ei tietenkään täysin turha jos siitä on muille ollut iloa - pelasin itsekin ekassa Witcherissä sitä simppeliä noppapeliä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2017
 22. Jugo

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2010
  Viestejä:
  1 115
  Pelisarja ei varsinaisesti perustu tuohon kirjasarjaan. Toki hahmot, maailma ja sen lainalaisuudet yms. lainattu kirjoista, mutta tarina on täysin CDprojektin oma. Kirjat toimivat enemmänkin alustuksena pelitrilogialle, pelisarjan ollessa erittäin tarkka siitä, että kaikki menee mahdollisimman tarkkaan Sapkowskin luoman maailman ja sen sääntöjen mukaan.

  Kirjasarjahan päättyy Geraltin kuolemaan, kun taas Witcher 1 alkaa kun muistinsa menettänyt Geralt tuodaan takaisin Kaer Morheniin. Witcher 2:ssa taas käsitellään takaumien kautta sitä, mitä tapahtui sen jälkeen kun Geralt otti lukua ja miten hän päätyi menettämään muistinsa.


  * lisätty spoileritägit. t.Proc
   
 23. Zarniwoop

  Rekisteröitynyt:
  08.07.2002
  Viestejä:
  208
  Kiitos spoilerista! :mad:
   
 24. Paarmantappaja2017

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2017
  Viestejä:
  7
  Niin tosiaan Jugo, voisit edes varoittaa noista spoilereista.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2017
 25. Proc

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  2 147
  Laitoin tuon spoilereihin. Laittakaa vaan raporttia heti tällaisista, niin eivät ole näkyvillä niin pitkään.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti