The Walking Dead (AMC)

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Peridermal Jesus, 22.06.2010.

 1. Laquel

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2009
  Viestejä:
  5 696
  Hehheh. "Yhyy"

  Olisin ollut pettynyt tämän sarjan tasoon jos Abraham olisi ollut ainut jaksossa kuollut vaikka toisaalta Darylin kuolemaa en kyllä varmaan olis kestäny :D
   
 2. jaywalker71

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2005
  Viestejä:
  688
  Todellisuudesta tuskin monikaan tietää mitään (vaikka luulevatkin tietävänsä) mutta tuo Rickinäinen esitys toi lähinnä mieleen Turkan Kiimaiset poliisit (kannattaa kattoa jos tykkää "realismista").

  Kai sitä pitää seurata tämäkin kausi ellei totaalisesti kypsy mutta ei ole enää sellainen sarja jonka seuraavia jaksoja odottaisi jännityksellä. Toivottavasti olen odotuksissani väärässä ja jotain mielenkiintoista tapahtuu eikä näitä nyt tapettuja märehditä ja märsytä liikaa alkukaudesta.

  Edit. Tuo Carolin ja Morganin seuraaminen pelastaa kyllä aika paljon näissä alkujaksoissa jos tuo IMDB pitää paikkansa. Tosiaankin, aika kiva spoileri tuo 8. eka jakson kuvaus... :D (lienee tuttua kuitenkin sarjakuvan seuraajille)

  [​IMG]
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Focus

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2013
  Viestejä:
  271
  Täh?  Nimim. luen sarjakuvia.
   
 5. Sylvan

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2009
  Viestejä:
  1 322
  Nimenomaan. On ollut tasaisen haukotuttavaa ja turhan hitaasti venytettyä settiä. Kakkoskauden tienoilta tasaista putoamista ollut, hetkellisesti joku Kuvernööri toi uutta puhtia menoon mutta sitten taas on menty alas ja entistä alaspäin. Oli kyllä ekalla kaudella vielä tunne että tästähän voi kehkeytyä jotain hyvääkin ja mitä vielä, haha.
  Harmi sillä olisin halunnut sarjan olevan hyväkin, sen verran tiuhaan tahtiin omat tutut ja kaverit vieläkin vouhkaavat tästä että ihan nolottaa jo niiden puolesta.
  Putosin viimein kärryiltä joskus kutoskauden puolivälissä enkä nyt edes tiedä jaksaako tuota enää seurata. Yksi ehdottomasti yliarvostetuimmista sarjoista (no okei on tässä ollut omat hetkensä) mutta turhaan sitä tähän enää haaskaa aikaa kun on niin paljon parempiakin sarjoja joita seurata. Joku hetkellinen hyvyys TWD-jaksossa on vain niin pientä kun vertaa siihen miten hyvin muut kilpailevat tahot ovat menestyssarjojensa kanssa tehneet ja taso on aivan toista luokkaa.
   
 6. apollyon

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2008
  Viestejä:
  371
  En jaksanut katsoa 6 kautta sarjasta silloin, kun se tuli. Mutta pakkohan se oli katsoa parissa päivässä, kun tätä 7-kauden jaksoa oli hehkutettu. Kyllähän tuota edelleen katsoo, mutta itselleni ainakin on edellytyksenä, että katsoo koko kauden putkeen. Viikon odottelussa tämän sarjan kohdalla lopahtaa mielenkiinto. Tykkäsin kyllä tämän kauden ensimmäisestä jaksosta. Veti kyllä hiljaiseksi, ja tuli kelailtua jaksoa vielä tunnin päästä jakson loppumisen jälkeen.
   
 7. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Tämän kauden cliffhangerin ongelma ainakin minulla oli että siitä on puoli vuotta kun sarjaa viimeksi näki. Ei ollut enää sellaista tunneraktiota Lucillen heilumisesta.
  Joku sanoi että raukkamaista sarjan tekijöiltä etteivät katkaisseet Rickin pojan kättä. Siis vasta pistetty kaksi tyyppiä kylmäksi ja viime kaudella poika menetti toisen silmänsä?
   
 8. ilesoft

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2005
  Viestejä:
  482
  Toivottavasti ei.

  Elokuvia muistan, joissa ei ole ennalta arvattavaa kaavaa, mutta sarjoja en. Walking Deadissa on ollut useita yllättäviä ja dramaattisia käänteitä, mutta peruskaavaa ei koskaan ole rikottu. Tämän jakson perusteella voisi olettaa, että käsikirjoittajat voisivat vetää tämän aivan uusiin kuvioihin.
   
 9. rane58

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2013
  Viestejä:
  366
  Tuollaisella rautalangalla rullatulla mailalla saisi aika hyvän jenkalyönnin palloon, minkälaisenhan jengan saisi pollaan...? :o
   
 10. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Sai Rickin murrettua, niin ei ollut syytä enää jatkaa Carlin kanssa. Katsokaa vaikka Steven Seagalia tai Chuck Norrista jos todellisia vetistelemättömiä supersankareita ilman inhimillisiä tunteita kaipaatte.
   
 11. Halopeno

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2015
  Viestejä:
  129
  Kattelin kaikki HBO:n 5 kautta ja aattelin että se oli sitte siinä.. mutta mitä, näitä onkin 7. kautta? Miten ihmeessä HBO:sta ei niitä löydy? Ymmärrän kyllä että Netflix perseilee kausien kanssa..
   
 12. olkikuukkeli

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2009
  Viestejä:
  1 170
  Itse jaksoin katsoa ensimmäisen kauden ja muistaakseni toisesta neljä ensimmäistä jaksoa. Suurin syy lopettamiselle oli huono käsikirjoitus, joka perustui ns. idioottipallon heittelylle ja siihen vielä yhdistettynä varsin rasittava näyttelijätyö ja karikatyyrimaiset hahmot niin a'vot. En vieläkään voi parhaalla järjelläni käsittää, miten tällainen paska voi olla sitä maailman suosituinta settiä tällä hetkellä, mutta kukapa ihmisiä ymmärtäisi...

  Sääli sinänsä, että toteutus oli niin paska. Selittämättömään ilmiöön perustuva survival-meininki olisi voinut kantaa pitkällekin, pidin konseptia alussa ihan mielenkiintoisena.
   
 13. sashabarkov

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  126
  Yhdyn edelliseen. Potentiaalia olis ollu paljo parempaan. Kiinnostaa silti vielä miten noille käy. Harmi vaan ku koko ajan tulee lisää hahmoja, joitten kohtalot ei kiinnosta pätkääkään. Niitä voi sitte kivasti tappaa ja Glennit kömpii roskisten alle. Taas nähtiin hyvän jakson jälkeen suht paskaa menoa. Ehkä tää saadaan päätökseen joskus kymmenen vuoden päästä. Yhdessä kaudessa on aivan liikaa jaksoja. Tollaset midseason-paskat ku ois unohettu ja tehty n. 10 jaksoa per kausi nii ehkä laatuki ois pysyny parempana.
   
 14. ezux

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2007
  Viestejä:
  765
  Ei jumalauta, kyllä tämä sarja on nähnyt ylä- ja alamäkiä, enimmäkseen niitä alamäkiä.

  Nyt tämä vaan junnaa paikallaan jälleen kerran. 3 jaksoa ulkona ja käytännössä mitään uutta ei ole tuotu katsojalle. Ydinjoukon selviytymistarina ei ole edennyt yhtään mihinkään. Nyt ollaan puhtaasti vellottu siinä paskassa mitä edellisen kauden vikassa jaksossa jo enteiltiin.

  Liikkuispa tämä nyt eteenpäin...
   
 15. Tranfire

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2010
  Viestejä:
  1 223
  Paitsi että käytännössä esitelty kaksi kokonaan uutta yhteisöä, niiden oleellisimmat henkilöhahmot, dynamiikat ja toimintaperiaatteet :D

  Eli älä jauha paskaa, kiitos.
   
 16. molari

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2012
  Viestejä:
  7 738
  Miksi niin moni luulee, että päätarinan olisi tarkoitus edetä jatkuvasti ja jos niin ei tapahdu, niin kyseessä on ihan paska täytejakso? Minusta nämä syventävät tai taustoittavat jaksot ovat omalla tavallaan hyvin mielenkiintoisia. Tämä sarja kaipaisi enemmän jaksoja. Se varmaan lopettaisi aika paljon valittamista, kun 22 jaksoa kaudessa (eli 6 jaksoa lisää) mahdollistaisivat nyt nähdyn parin jakson kaltaiset, mutta päätarina etenisi nopeammin / kausi.
   
 17. PeeVee79

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2010
  Viestejä:
  712
  No tämä. Ei oikeassakaan elämässä kaiken aikaa "tapahdu".

  Mun mielestä juonen ja henkilöiden kannalta nämä hitaat jaksot on erittäin oleellisia.
   
 18. blobbo

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2008
  Viestejä:
  1 080
  Itse asiassa tässä jaksossa nämä "uudet" hahmot olivat erittäin mielenkiintoisia. Vanhoista hahmoista on osa alkanut vituttamaan sen verran paljon, etten olisi pistänyt pahakseni vaikka olisi vähän isompikin "rebootti" tullut Lucillen toimesta..
   
 19. molari

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2012
  Viestejä:
  7 738
  Mikä tuon Dwightin ongelma Darylin suhteen on, kun on niin pitkään ollut jo hinkumassa tappamaan tätä? Hänhän se kusetti Darylia, eikä toisinpäin. Onko hänen ongelmansa siis se, että Daryl muistuttaa häntä jostain, mitä hän ei itse ole, mutta haluaisi olla (esim. vapaa, tällä hetkellä henkisesti, mutta aiemmin muutenkin)? Hänhän ajaakin motskarilla ja käyttelee Darylin varsijousta. Köyhän miehen Daryl.

  En enää muista täysin sitä jaksoa. Eikös se vaimon sisko kuollut myös omaan kämmiinsä, kun menivät jollekin vanhempiensa haudalle tai vastaavalle ihmettelemään, mutta sieltähän ne nousivatkin puremaan kinttuun tai jotain sellaista? Mutta tapahtuiko silloin jotain sellaista, josta olisi edes etäisesti perusteltua kantaa kaunaa Darylia kohtaan?
   
 20. Kiisto Banned

  Rekisteröitynyt:
  26.05.2010
  Viestejä:
  9
  Molarin viestissä kiteytyy yksi sarjan paskimmista asioista, nimittäin se että katsojan pitäisi muistaa jokainen jakso ties kuinka monen kauden taakse. Oli sarja kuinka koukuttava/hyvä tahansa, niin ainakaan minä en jaksa muistaa niin kauas. Hyvä kun muistan viimeiset kolme jaksoa. Saati kun välissä on näitä todella tylsiä jaksoja, niin urakka ei ainakaan helpotu.
   
 21. Tranfire

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2010
  Viestejä:
  1 223
  Miten hitossa se on sarjan paska puoli, jos SINÄ et muista? Ehkä sun ei kannattais roikkua esim. murossa samaan aikaan kun katsot jaksoa, niin ei mene mitään ohitse. Ei tämä nyt kuitenkaan niin monimutkainen tai hienovarainen kerronnaltaan ole, vrt. Mad Men tai joku vastaava.
   
 22. Kiisto Banned

  Rekisteröitynyt:
  26.05.2010
  Viestejä:
  9
  Koska minun mielestä on. Kiinnosta vittuakaan katsoa sarjaa, jossa pitää muistaa kaikki edelliset 300 jaksoa, joista yhdessä Liisa vilahti sekunnin ajan ja se liittyy johonkin kolmen vuoden päästä.

  Varsinkin kun kyse tällaisesta pilipalisarjasta, jossa ei todellakaan ole aihetta tuohon.
   
 23. sashabarkov

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  126
  No eipä tuota itekään muistanu. Päätarinan ei ole pakko edetä koko ajan, mutta onhan tämä ollu taas peruskuraa ekan jakson jälkeen. Tuollaisen telotustapahtuman jälkeen olis ollu ihan kiva nähdä Rickin porukan suhtautumista tilanteeseen HETI eikä sitte joskus ku on näytetty useampi jakso jotain aivan muuta. Sitten se ei enää niin kiinnosta niin paljo ku heti kiinnostais. Niinhän se on mennyt edellisilläkin kausilla. Jos yks jakso on hyvää menoa niin seuraavassa madellaan jo jossain aivan muualla ja palataan asiaan taas joskus. Jätetään siis pahimmillaan cliffanger ja palataan asiaan parin jakson päästä. Halpamaista paskaa. Noita vois näyttää päällekkäin niin ei tuntus noin pitkäveteisiltä. Muissakin sarjoissa osataan hyppiä eri tapahtumapaikasta toiseen yhdessä jaksossa. Riittäis edelleenki se 8-10 jaksoa kauteen niin pysyis tää hidastelu jotenkin hallinnassa. Hidas tempo ei tietenkään haittaa hyvin käsikirjotetuissa laatusarjoissa.
   
 24. MiKiM

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2006
  Viestejä:
  1 644
  Jaahas ja taas mennään. Katsoin nyt uusimman kauden kolme ekaa jaksoa putkeen ja odotukset eivät olleet korkealla kun tietää miten taso on aiemmin heitellyt. Nyt yllätys oli kuitenkin ihan positiivinen kun kaikissa kolmessa jaksossa mielenkiinto pysyi yllä, vaikkei tarina ekan jakson jälkeen hirveästi eteenpäin nytkähtänytkään, mutta hyviä jaksoa nuo 2 ja 3 olivat silti. Ei sen tarinan tarvitse joka jaksossa mennä kauhealla tohinalla eteenpäin ja jonkun avainhahmon kuolla että voi sanoa sarjan olevan hyvä, vai onko joku tätä mieltä?

  Itse en kyllä ymmärrä sitä porukkaa, joka täällä käy vinkumassa kun taas on sitä samaa paskaa ja ei voisi vähempää kiinnostaa. Silti jaksatte kuitenkin tulla tänne asti ruikuttamaan että en seuraa sarjaa koska on x määrä parempia sarjoja.

  Ei tätä ole mikään pakko katsoa, jos on niin pakkopullaa..Vai katsotteko vaan sen takia että saa tulla tänne ulisemaan?
   
 25. PartII

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2013
  Viestejä:
  2 357
  Mää pitämässä kirjaa jokaisesta panoksesta ja aseesta, sitten luovutan kirjan pahimmalle painajaiselle =D

  Vittu mitä ripulipaskaa, voisko joku jo ampua tuon ylihauskan neeganin :facepalm: (ainiin ei sitä ammuta, kun sen pitää saada omasta lucillesta)
   
 26. Atmosphee

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2012
  Viestejä:
  580
  Ääääääääääääääällllläääälllääälälälä... Aeiouyäö... Paaaaaaaskaaaaaaaa.. Fiilikseni tämänkin jakson jälkeen.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti