The Sims 4

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja escalibur, 06.05.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. trulez

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2005
  Viestejä:
  786
  Äh, ei pystyny oleen ostamatta, tosin Kinguinista alennuksella joten ei paha.

  Tähän mennessä ei vielä mikään muu ole haitannut kun nuo latausajat tonttien vaihtojen välissä.
   
 2. Tommi_82

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2003
  Viestejä:
  3 308
  Mikähän mahtaa olla syynä että peli heittää aina satunnaisesti työpöydälle? Välillä useastikkin peräkkäin, välillä taas saa pelata pitkäänkin ilman murheita...
  Käyttiksenä win8, peli ladattu originista..
   
 3. Gagarin

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2011
  Viestejä:
  2 917
  Ootko ite ottanut vai mistäköhän oot repinyt noin perseennäköisen kuvan?

  Ei tää mikään peligrafiikan edelläkävijä ole, mutta voin mää käydä tuolte netistä hakemassa Crysis 3:n 4K-kuvia ja vetää ne jonkun ripulipakkauksen läpi ja tulla muroon valittamaan kun näyttää paskalta.

  Linkin takana kuva minkä otin äsken ja jokainen voi ite verrata tuohon sun kuvaas: http://i.imgur.com/kzNfmkB.png

  Ihan pelattavan näköinen tämä peli on.
   
 4. fly_er

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2004
  Viestejä:
  5 089
  Redditistä tuon kuvan otin. Ei tulisi mieleenkään että maksaisin tästä EA:n rahastuksesta :smoke:
   
 5. Ethos

  Rekisteröitynyt:
  22.01.2008
  Viestejä:
  758
  Älä maksa jos et halua, simple as that ^____^
   
 6. luukkonen Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2005
  Viestejä:
  5 506
  En ole minäkään ostanut mutta en myöskään meuhkaa siitä.

  Peli on varmasti ihan pelattava ja tulee alesta viimeistään hommattua, olkoonki dlc huttua...
   
 7. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  Joku 6 tuntia kokeilin patchattua piraattiversiota tossa eilen, laitanpa siis nopeita fiiliksiä:

  + Create a Sim ja talojen rakentelu ovat TODELLA paljon paremmat ja helpommat kuin aiemmissa peleissä
  + Gameplay tuntuu monella alueella paremmalta kuin aiemmissa peleissä, Simit voivat esim. multitaskaa maksimissaan kolmea eri aktiviteettia kerrallaan eli voit vaikka istua vihaisella paskalla, pelata kännykällä mobiilipeliä ja jutella toisen Simin kanssa samaan aikaan
  + Grafiikat ovat todella sopivat Simsiin, näyttävät omasta mielestä paljon paremmilta kuin Sims 3:n enemmän realistisuutta hakevat
  + Peli tuntuu todella paljon kevyemmältä kuin Sims 3
  - Missä vitussa on 64bit .exe?
  - Maailma on todella pieni ja latausruutuja tulee silti koko_vitun_ajan, joka tuntuu todella naurettavalta ja klaustrofobiselta Sims 3:n jälkeen
  - Peli tuntuu kaatuilevan aivan käsittämättömän paljon, taitaa heittää joka latausruudussas kolikkoa, että kaadutaanko tällä kertaa. Ton about kuuden tunnin aikana peli kaatui mulla helposti varmaan joku 20-30 kertaa ainakin, lopussa en enää edes poistunut kotoa ettei tarvitse pelätä latausruutucrasheja. Onko tätä pelitestattu ollenkaan?
  - Contentin määrästä huomaa aivan selvästi, että peli on rakennettu lähinnä vain pelkäksi DLC-alustaksi, emopelistä puuttuu lukemattomia itsestäänselviä ominaisuuksia

  tl;dr
  One step forward, two steps back. En suosittele missään nimessä ostamaan ainakaan vielä. Ehkä sitten parin vuoden päästä kun tähän on tullut kasa laajennuksia ja ne saa emopelin kanssa hyvään yhteishintaan.
   
 8. luukkonen Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2005
  Viestejä:
  5 506
  99% noi kaatuluit johtuu piraattiversiosta...
   
 9. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  Google paljastaa, että sama ongelma on ollut todella monella käyttäjällä ihan ostetussakin versiossa eikä day one patchikaan siihen auttanut. Itse pelin jo kokeilun jälkeen poistin kokonaan.

  Mutta vaikkei kaatuilisikaan, niin ei tätä kyllä vaan voi suositella. Pelkkä Sims 4 ei ole mitään muuta kuin hävytön DLC-alusta, joka on reilusti huonompi paketti kuin mitä esim. Sims 3 oli julkaisussa. Pari asiaa paremmin, mutta aivan liian moni asia paljon huonommin tehty kuin Sims 3:ssa eikä sisältöä ole läheskään tarpeeksi.

  Odotelkaa suosiolla, että peliin tuli pari lisäriä ja ostakaa sitten vasta jostain alennuksesta.
   
 10. Gagarin

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2011
  Viestejä:
  2 917
  Joo, ei kyllä legitti versio kaatuile yhtään. Muutama harmiton bugi tullut vastaan, mutta yleisesti peli toimii todella vakaasti ja latausruudut kestävät varmaan keskimäärin pari sekuntia vaikka en edes asentanut SSD:lle. Pelin ongelmat liittyy ainakin omalla kohdalla täysin sisältöön tai sen puutteeseen.

  Nuo piraattiversiot tai niiden crackit on aika surkeita mitä nyt eilen niitä tarkastelin. Eli jos siis haluaa peliä pelata, niin ei kannata warettaa (ainakaan vielä) ellei halua kärsiä noista epävakausongelmista. En myöskään suosittele ostamaan, jos tietää ettei tämänhetkinen sisältö ole tarpeeksi. Tai jos ostaa, niin ostaa sitten halvimman mitä löytyy. Tätä on mahdollista saada alle 30e.

  E: Googlesta löytää kaatumisilmoituksia mistä tahansa pelistä. En sanoisi, että Sims 4 kohdalla on niitä mitenkään poikkeuksellisen paljon. Redditissä oli pitkä keskustelu kaatumisista ja monella tuntui jo näyttisten ajurien päivittäminen auttavan. Sitten joukossa on niitä jotka pelaavat piraattiversiota, mutta väittävät muuta koska apua muuten harvemmin löytyisi. No, eipä tämä tosiaan mikään täydellinen peli ole (ja EA:n aiemmat tuotokset huomioon ottaen kaatuilukaan ei ole yllättävää) ja enemmän kuin suositeltavaa on tosiaan vain odottaa, aikoi pelata sitten mitä tahansa versiota pelistä.
   
 11. Tober

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2006
  Viestejä:
  48
  Omalla kohdallani ei ole tullut vastaan vielä yhtään bugia/kaatuilua. Pelaan läppäriasetuksilla ja näyttiksen ajurit päivitetty about 2kk sitten(?)..

  Tässäkin versiossa harmittaa se, että jos haluaa tienata rahaa nopeammin, kannattaa unohtaa työnteko esim. koomikkona ja massatuottaa tauluja. Ensimmäinen tyyppi sai työpäivästään jotain 240 simeleonia "järkyttävän" pitkästä työpäivästä, mestarimaalaus myy helposti 1500 simeleonia joka puolestaan syntyy muutamassa hetkessä. Sama vaiva jokaisessa Sims-versiossa, työtä tekemällä olisi mukava tulla toimeen. Mut siinä mielessähän tämä on realistista ;) Tokihan tämä ei haittaa, jos ei pidä toimeentuloa niin tärkeänä.
   
 12. Lapasorsa

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  1 923
  Te jotka olette tätä jo pelanneet, niin onko tämä Sims 4 raskaampi, kuin Sims 3? Tietenkään ei voi vielä tietää, miten käy uusimman Simssin, kun mukaan lyödään 20 DLC:tä, mutta näin niinkuin yleisesti ottaen.
   
 13. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  Todella paljon kevyempi ainakin ilman lisäreitä.
   
 14. Lapasorsa

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  1 923
  Hyvä. Toimiskohan AMD Turion x2 2,2Ghz ja HD4500 läppärillä? Ainakin Sims 3 toimii, mutta lisärit saavat pelin aika lagiseksi.
   
 15. tewdin

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2013
  Viestejä:
  31
  On se kumma kun jengi valittaa kaatumisesta. Minulla ei ole kaatunut kertaakaan vaikka olen tunteja pelannut. Windows 7 Professional (pöytäkone) ja Windows 8 (Acerin läppäri) on ollut käytössä.

  The Sims 4:n huono puoli on se, ettei voi ohjata toista simsiä kotona samaa aikaa kun on treffeillä toisen simsin kanssa jossain kaukana. Toinen sims ei kuitenkaan lopeta elämäänsä vaan jatkaa randomhommia kotosalla.

  Toinen miinus tulee vähistä ominaisuusmahdollisuuksista eli millainen on sinun sims. Olisin halunnut tehdä kaverin joka varastaa aina juttuja toisilta, mutta pääseekö muiden taloihin edes sisään? Ei ollut ollenkaan mahdollista kleptomaniaan. Uravaihtoehtoja on myös todella vähän verrattuna kolmosen tarjoamiin tai sitten en ole vain löytänyt kuin pääduunit (luultavasti ensimmäinen vaihtoehto).

  The Sims 3 ei pyörinyt kovin hyvin läppärillä. Hahmon säätämisessä tuli latausodotusta ja maailmojen latausajat olivat monen minuutin pituisia, mutta The Sims 4 pyörii kivuttomasti eikä latausajat ole yhtä hermoja vieviä.

  Taitaa olla warettajan oma ongelma, koska minulla on toiminut ihan ongelmitta. :)
   
 16. trulez

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2005
  Viestejä:
  786
  Kerran on peli vetänyt niin lukkoon että piti tappaa Task Managerista, muuten ei ole kaatunut kertaakaan ja pelitunteja takana 13h. Tuokin lukkoon meno todennäköisesti johtui siitä että Simillä oli taskussa useampi sata ellei jopa tuhat kukkasta joita olin kasvattanut, joka kerta kun piti Fertilizoida niin se inventaarion avaaminen nykäs ja kun peli meni lukkoon olin juurikin hoitamassa kasveja.
   
 17. tewdin

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2013
  Viestejä:
  31
  Satoja kukkia povarissa vaikka maailmassa kymmenet simineidot odottavat hurmaajaansa. Mitä hukkaan heitettyä aikaa. Minä menen pahimmillaan jopa treffeilta heti toiselle (nappaan samasta paikasta toisen neidon seuraaville)! ;D
   
 18. whispier

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2014
  Viestejä:
  27
  Nyt on kuule ihan pakko kysyä, että mistä? Ebaysta vai?
   
 19. Gagarin

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2011
  Viestejä:
  2 917
  Ite ostin G2A:sta 28e.
   
 20. Eliuts

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2007
  Viestejä:
  206
  Onko tuo G2A globaali versio suomeksi, ei ainakaan ollut mainittu suomea kielissä.
   
 21. ShuppaX

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2013
  Viestejä:
  21
  Itse kauppaa ei saa suomenkieliseksi, mutta luulisi jokaisen nettiä käyttävän jo englantia osaavan. Maaksi saat Suomen valittua ja valuutaksi euron.
   
 22. Eliuts

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2007
  Viestejä:
  206
  voi hyvää päivää. siis onko se PELI suomennettu, lapseni ei nyt vielä niin hyvin englantia osaa...
   
 23. ShuppaX

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2013
  Viestejä:
  21
  Aaaaaa tarkotit sitä peliä joo, sori. Kyllä se suomeksi on ainakin itselläni tuo sims 4 on suomenkielinen mutta kai siihen vaikuttaa se että minkä kielisenä sen asentaa ja minkä kieliseen originiin sen asentaa mutta joo kyllä se pwli on suomennettu.
   
 24. Eliuts

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2007
  Viestejä:
  206
  Jeps, kiitos :)
   
 25. kaiosun

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2010
  Viestejä:
  1 929
  Tuli itsekin tää hommattua vaikka yleensä näitä jaksaa sen muutaman tunnin 6kk välein. En tiedä, että onko bugi mut mulla oli talossa joku perhetuttu ja sillä oli talouden tabletti käytössä ja pistin sitten käytössä olevan hahmon kaupungille ja takaisin ku pääsi niin tabletti (sekä vieras) oli kadonnut kuin pieru saharaan. Tais jäädä vieraalle inventoryyn.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti