The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja X-Man, 05.03.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. mäksä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  892
  Tulipa vihdoin Zelda kirja kotiin. Olikin paljon isompi kuin kuvittelin.

  Sisälsi myös ison kartan, toisella puolen näkyy eri kasvien jne sijainteja, toisella puolen Shrinet ja tornit yms.


  spoilereissa kuvia:

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 2. Liekeissä

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2009
  Viestejä:
  4 712
  Se tunne kun katsot ylläolevan kuvan karttaa ja tajuat että sulla on omassa pelissä vielä yli puolet kartasta avaamatta... :eek:

  En ole länsipuolella karttaa samoillut vielä ollenkaan ja eilen illalla meni vasta ensimmäinen "oikea" champion dungeon läpi, kun Ruta vapautui. Nyt 40h+ mittarissa.
   
 3. mäksä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  892
  Ja se tunne, kun takana on 150h ja tajuat kirjaa lukiessa, ettet ole osaa vihollisista nähnyt, löydät uusia tapoja löytää korokeja ja saat selville uusia minipelejä jne.

  Tuo 370 sivun kirja pitäisi olla jossain kaikkien nähtävillä. Koska luulin et mul on kaikki kiinnostava löydetty ja nyt 30min kirjaa lukenut..tunne on että toiset 150h menee ja silti en tule löytämään kaikkea..edes kirjan kanssa.
   
 4. Vellinaama1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2009
  Viestejä:
  114
  Komea kirja,mistä tilasit?
   
 5. mäksä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  892
  Amazonista jo helmikuussa. Postitettiin maaliskuun alussa ja vasta tänään tuli. :(
  31e posteineen. Ei paha ton kokoisesta kirjasta .
   
 6. Vellinaama1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2009
  Viestejä:
  114
  Ei todellakaan paha hinta tuollaisesta kovakantisesta kirjasta.Pitänee laittaa tilaukseen.
   
 7. Wilbur vals

  Rekisteröitynyt:
  18.11.2016
  Viestejä:
  379
  Itsellä 175 tuntia täynnä ja nyt tutkittu viimeisin alue koko pelissä Zoran takana jossa en ollut käynyt. Shrinejä löydetty 110 ja korokseja vähän reilu 300 löydetty. Pakko sanoa että ihan mahtava eepoksen on Nintendo luonut.En olisi ikinä uskonut että voisin pelata jotain peliä 175 tuntia siihen kyllästymättä. Shrinet yritän löytää ja kaikki tehtävät tehdä ja sen jälkeen kohtaan Calamity Ganonin.

  On muuten upean näköinen kirja karttoineen eikä edes ryöstö hintainen!
   
 8. Sari100

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2017
  Viestejä:
  1
  Mikä vikana kun poika pelaa Zelda Breath of wildia wiiU padillä, niin kun täytyy tähdätä jollain aseella(jousipyssy esim.) niin kuva alkaa pyörimään vaikka kokeilisi mitä. Eli suhteellisen vaikea tähdätä.
  Onko mitään tehtävissä? WiiU:ta käytetty 2vrk, joten ollaan ihan pihalla koko vehkeen kanssa
   
 9. Scratch

  Rekisteröitynyt:
  09.04.2014
  Viestejä:
  691
  Kuulostaa vähän siltä että tv:n alle tai päälle laitettava sensori ei jostain syystä saa tietoa peliohjaimen paikasta. Onko siihen suora näköyhteys ja sensori, sekä ohjain puhtaita? Toimiko se alussa, vai onko ongelma ilmennyt käytössä? Onko ohjaimen paristot kunnossa? Onko sensori kiinni konsolissa? Näistä vois lähteä liikkeelle ongelman ratkomisessa.
   
 10. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 440
  Sillä Sensor Barilla ei ole mitään tekemistä Wii U -pelien tai -ohjaimen kanssa, vaan sitä käytetään vain Wii-peleissä (Wii Remote -ohjain paikallistaa sen avulla itsensä). Wii U:n Basic-mallin mukana Sensor Baria ei edes tule, koska se on välttämätön vain Wii-käytössä.

  Minusta tuo ongelma kuulostaa siltä, että GamePadin gyroskoopissa on joku vika. Tiedossa siis luultavimmin huoltokeikka, ja ensihätään Zeldassa voi laittaa liikeohjauksen pois käytöstä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2017
 11. mäksä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  892
  Pari vinkkiä löytyi Googlesta. Samanlaisia ongelmia muillakin ollut. Joillain on auttanut analogi tikkujen resetointi, vaikka en ymmärräkään miten se gyroon vaikuttaa.
  Eli A+B napit pohjaan ja samalla pohjaan + ja - napit. Näitä neljää nappia yli kolme sekuntia pohjassa, niin pitäisi resetoitua. Tatteihin ei saa samalla koskea..

  Sit jossain oli juttua, että nuo gyrot olisi ihan fyysisiä liikkuvia osia. Ne jää kuulema joskus jumiin ja aiheuttaa tuota. Eli koputtelee pädin takapuolelta (kestää kyllä rajumpaakin menoa tuo ohjain, jos ei näyttöä hakkaa) ja katsoo tuleeko muutosta. Sen jälkeen sammuttaa koneen, että se kalibroi sen.

  Mutta toimii gyro tai ei, niin asetuksista suosittelen pistämään liikkeen tunnistuksen pois päältä kaikissa peleissä missä onnistuu..eli varmaan kaikissa. :)
   
 12. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 440
  Itse taas suosittelen ilman muuta kokeilemaan ensin, olisiko se sittenkin itselle mieluisa tapa tähdätä.

  Minä tykkään tatin ja gyron yhdistelmästä tähdätessä enemmän kuin pelkällä tatilla tähtäämisestä (helpompi hienosäätää ja tehdä nopeita korjausliikkeitä maalin väistellessä). Gyrotähtäys myös toimii erittäin hyvin BotWissa.
   
 13. Tanner-

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2011
  Viestejä:
  189
  Luitkohan nyt ihan, että mistä oli kysymys? :D
   
 14. mäksä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  892
  Tuo oli lainaus puhtaasti mun viestiin, ei ongelmaan.
   
 15. Boack

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2004
  Viestejä:
  2 874
  Gyrot ei todellakaan mene jumiin. Jos menee, niin kyseessä on silloin viallinen tuote.
   
 16. mäksä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  892
  En minäkään moista ole ennen kuullut. Onko ne edes fyysisiä? Jollain oli tuo koputtelu auttanut, joten siksi sen tuohon sitten laitoin.
   
 17. YGrizzly_

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2015
  Viestejä:
  124
  Ei mene jumiin, mutta kyllä ne kalibrointia saattaa joskus vaatia. Ei kokemusta wiiu:sta, mutta olettaisin että senkin valikoista löytyisi gyroille kalibrointi mahdollisuus niinkuin esim switchissä on. Tai jokin muu tapa kalibroida tuo gyro, saa toki korjata jos väärässä olen.
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2017
 18. Boack

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2004
  Viestejä:
  2 874
  Kalibroinnilla ja jumittamisella ei ole mitään tekemistä keskenään. Vaikka gyro olisi kalibroimaton, niin ei se sen vuoksi jumiin mene.
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2017
 19. Apinamakina

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2013
  Viestejä:
  486
  Noniin, nyt kerkesin taas kunnolla pelaamaan Zeldaa. Kirjoitan tähän lyhysesti mitä on nyt tullut tehtyä, voi olla pientä spoileria.

  Great Plateulta lähtemisen jälkeen olen hankkinut itselleni hevosen jolle annoin nimeksi Roach. Suorittanut lähes kaikki shrinet mitkä on vastaan tulleet tai nähnyt. Käynyt Kakarikossa juttelemassa Impalle ja kävin Great Fairy Fountainilla. (täytyy sanoa että tykkäsin suuresti Kakarikon japanilaisesta tunnelmasta). Sitten tehtävänä oli kerätä kaikki unohtuneet muistot, kun olin käynyt Hateno kylässä mutta jotenkin mulla vaan oli pakonomainen tarve kiivetä ensin Lanayru vuorelle ja vapautin siellä elävän lohikäärmeen jonka jälkeen liidin vuorelta alas sinne paikkaan missä on se portti sinne vuorelle johtavalle polulle ja se helvetin kova kentauri jota en tietysti saanut hengiltä, ensimmäisen muistoni kuitenkin sain. Sen jälkeen etsin niitä kahta helposti löytyvää muistoa sieltä central Hyrulesta jotka löydettyäni annoin itselleni tavoitteeksi nyt väliaikaisesti etsiä itselleni Master Sword koska rupean jo hieman kyllästymään tuohon kuinka helposti nuo aseet menevät rikki. Tällä hetkellä olen etelässä tuolla ihmeen viidakossa missä on noita Lizardoja one-shot sähkönuolineen.

  Vaikken kovin pitkälle ole vielä kerennyt, niin pelitunteja varmaan noin 20 takana. Täytyy sanoa että tämä on top-listalla 3D-Zeldoissa sijalla kaksi. Ocarina of Time on edelleen ykkönen nostalgiasta johtuen.

  Pari seikkaa mitkä on tässä Zeldassa nyt ruvenneet vähän jannaamaan:
  -Aseet rikkoutuvat mielestäni liian nopeasti.
  -Onko noilla Yuga-klaanin vihollisilla joku tarkoitus myöhemmin? Joka kerta käyttävät niitä samoja taktiikoita niin eihän noista ole enää mitään vastusta. Se on aina niin ilmiselvää että jos näkee jonkun random tyypin seisomassa jossain tien penkalla parkumassa niin en jaksa enää mennä puhumaan sille koska tiedän jo että sieltä tulee se sama typerä "I WILL TAKE HERO'S LIFE!!".
  -Sivutehtävien taso on mielestäni ollut aika surkea, etenkin Witcher 3 pelattuani. Suurinosa ollut noita tyypillisiä fetch-questeja missä pitää jollekin tyypille hakea 10 heinäsirkkaa ja quest complete.
  -Zeldan ääninäyttely on aika huonoa mitä nyt noita muistoja olen saanut avattua kolme kappaletta.

  Nuo uusimmat päivitykset kyllä korjasivat hyvin noita FPS-droppeja. Telkkarilla olen pelannut ja aiemmin tuli huomattavasti enemmän niitä. Nyt tulee vain harvoin.
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2017
 20. mäksä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  892
  Tuosta Master Swordistä sen verran, että:
  -Ensinnäkin se tarvitsee 13 sydäntä, että sen saat. Eli et pelin alussa sitä saa, vaikka sen heti löytäisit.
  - Pelin alussa Stamina on moninverroin tärkeämpää, eli ei kannata niihin sydämiin tuhlata
  - Tuo miekka hajoaa lähes yhtä nopeasti..tai no menettää energiansa. Sen jälkeen odotat todella kauan sen palautumista, eli ei sitä juuri tule käytettyä

  Ja mitä pidemmälle pääset, sitä kauemmin aseet myös kestää. Eri aseilla on eri kesto.
   
 21. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 440
  No jaa,
  Master Swordin "cooldown"-aika on tosiajassa vain 10 minuuttia, mikä tuntui itsestäni suorastaan mitättömältä, kun kyllähän taskut on aina muitakin hyviä aseita täynnä.

  Lisäksihän Master Sword on melko perustason ase normivihollisia vastaan, mutta Guardianeja ja muita Ganonin kiroamia vastaan sen teho konkreettisesti tuplaantuu, mikä tekee siitä oikein näppärän.
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2017
 22. mäksä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  892
  Hmm. Mulla alkuun tuo oli jotain tuota luokkaa, mutta yhden hiipumisen jälkeen ei ole palautunut useammankaan peli session aikana takaisin, joten luulin sen ajan pitenevän enemmällä käytöllä. Pääsin siis nauttimaan tuosta ehkä 2-4 kertaa, kunnes ei ole enää palautunut.
   
 23. tagman

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2004
  Viestejä:
  3 401
  Asevalikosta näkee Master Swordin kohdalta laskurin, joka näyttää milloin miekka on taas käytettävissä.
   
 24. JouBqa

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2010
  Viestejä:
  3 117
  Ganon pieksetty. Todella hyvä peli oli, mutta en jaksa sen enempää alkaa sidequestaileen. 41 shrineä taisin tehdä.

  Kaunis ja hyvin interaktiivinen maailma hauskoilla hahmoilla on viehättävä. Kartta on kuitenkin turhankin iso ja hevoset ovat huonosti toteutettu. Ei ehkä ihan top-5 Zelda pelien joukkoon mene dungeonien ja bossien pienen määrän ja mielikuviteksottomuuden vuoksi.

  Jos ei jollain vielä ole niin ostakaa pois Wii U ja Zelda. Wii U versiossa ei ollut mitään moittimista, pari kertaa pätkäs silleen että huomasin selvästi
   
  Viimeksi muokattu: 10.04.2017
 25. Apinamakina

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2013
  Viestejä:
  486
  Master Sword löydetty. :)
  Se Lost Woodsin puzzle oli aika helppo, pienoinen pettymys. Ja fps droppasi paljon Kokiri metsässä.

  Ja noi side questit alkaa nyt tosissaan kyllästyttämään, aivan jokaikinen ollut "tuo mulle jotain"-tyyppinen quest. Jaksaako noihin enää edes vaivautua. Ainakaan ei ole semmosia että täytyisi ruveta grindaamaan moblineja.

  Ensimmäinen divine beast myös vapautettu. Se norsu.

  Päädyin myös Hyrule linnaan etsimään jotain keittokirjaa ja joidenkin hahmojen puheesta päättelin että sieltä löytyisi myös Hylian Shield mutten löytänyt. Kokeilin myös sitä final bossia ja sain kaksi ekaa muotoa tuhottua ja kolmannen muodon lopussa loppui ruoka ja kuolin.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti