The Big Windows 7 Defragmenter Test

Viestiketju alueella 'Tietotekniikkauutisia maailmalta' , aloittaja Lasse_hcm, 02.06.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Lasse_hcm

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  166
 2. SiiliMulkeroinen

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2013
  Viestejä:
  3 219
  Mielenkiintoista. Lähti tuo mydefrag pyörimään. Unohtu tosin tehä testit mutta näytti löytävän paljon pirstaloitumista kun Windows 8.1 löysi 0% pirstaloitumista. Auttaiskohan kannettavan kovalevyn hitauteen.
   
 3. orkaani

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2007
  Viestejä:
  2 924
  Kannattanee suhtautua hieman varauksella tuon MyDefragin käyttämiseen ainakin kasin kanssa. Ohjelmaa ei ole aikoihin enää kehitetty. Tuo versio 4.3.1 vähän yli neljän vuoden takaa.
   
 4. SiiliMulkeroinen

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2013
  Viestejä:
  3 219
  Jees. Ei noissa kovalevyissä kuitenkaan ole kuin "roinaa". Käyttöjärjestelmä on sitten SSD:llä. Mutta kannettavassakin on tosin Windows 8.1 ja mekaaninen levy. Täytyy tosin googletella ennen kuin vetäsee kannettavalle tuon.

  http://www.mydefrag.com/forum/index.php?topic=79926.0
   
 5. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Eipä noita Windowsin vakioeheyttäjiäkään kehitetä eteenpäin. Monet eheyttävät edelleen levynsä XP:n muinaisella defragmenterilla, joka sekin oli vain toisaalta lisensoitu puolikuntoinen versio. Mitä tulee mahdollisiin yhteensopivuusongelmiin, niin eheyttäjähän vain siirtelee tiedostoja levyllä, ei siinä sen ihmeempiä.
   
 6. anidabi

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2005
  Viestejä:
  3 778
  Mitäs toi sinisellä palkilla oleva written data meinaa?
   
 7. TonyM Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2002
  Viestejä:
  9 006
  Siellähän se linkissä selitetään:

  Additionally, the amount of data that has been written to the disk is specified in order to create a connection between optimization and data movement.
   
 8. Mr.Wizard

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2002
  Viestejä:
  2 513
  Mikäs on murojen mielestä paras defrag softa tällä hetkellä win8.1:lle. PerfectDiskiä tullut käytettyä vuosia, mutta 12.5 softassa oli joku ongelma win8:n kanssa ja sotki nopean bootin.
  Nuo ensimmäisen viestin taulukon tulokset on vähän suuntaa antavia kun osassa softista näyttäisi olevan vanhempi versio käytössä.

  Mitä noita ilmaisia tuli selattua niin, näyttää niistä puuttuvan boot defrag melkein kaikista, jopa ilmaisesta o&o defragista. PerfectDiskin vanha ilmainen versio ei toimi edes win8:lla.
  Mitä itse tuli nettiä selattua niin ilmaisissa jakautui mielipiteet kovasti eri softien välillä siinä missä joku ylisti defraggleria ja toinen mydefragia ja kolmas auslogics:n softaa mutta syyt jäi aina vähän auki. Harvemmin tuntuu noissa vertailuissakaan käytävän läpi kunnolla eri softien hyviä ja huonoja puolia.

  Defraglerillä, MyDefragilla, Auslogicsin disk defragilla sekä IObit Smart Defragillä näytti kaikilla olevan omat kannattajansa kuitenkin, tähän päälle sit vielä maksulliset (tai niiden ilmaisversio) niin ota niistä nyt selvää. Yllättävän vähän on mitään vertailu revikoita.

  Mitäs murot suosittele ja miksi?
   
 9. Lasse_hcm

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  166
  Ihan oikeesti Windowsin on riittävä, mutta sen voi vielä hioa extra ohjelmalla kuten mydefrag 4.
   
 10. Mr.Wizard

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2002
  Viestejä:
  2 513
  Se winun oma on ihan hirveetä paskaa eihän se koske ees boot filuihin tai pagegiluun tai muihin lukittuihin tiedostoihin.

  // editoidaas sen verran, että joskus win7 käytön aikana tuli trebattua tota winkkarin omaa defrag toolia ja ei sillä suurtakaan eroa huomannut, mut sen jälkeen kun ajoi perfect disk (oiskohan ollu 9 vai 10 sillon) niin ero oli huomattava. PerfectDisk ollut toimiva ratkaisu ennenkuin siihen tuli se "defragment prevention" -ominaisuus. Winun oma defragtooli oli hirveetä shaibaa jo xp aikoina, silloin hävis jopa diskeeperille, o&o defragista tai perfeckdiskistä puhumattakaan.

  Saisi kyllä tulla enemmän vertailutestejä näistä tai ainakin revikoissa ottaa kantaa noihin koneen boot aikojen yms hidastumisiin. Nykyään kun kaikissa softissa tuntuu olevan pakotettuna joku aina päällä feature.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2014

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti