Testissä Huawei Mate 10 Pro – Isonäyttöisten luokassa lähes kympin puhelin

Viestiketju alueella 'Mobiiliuutiset- ja artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 15.11.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  22 457
 2. Tomzz

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2014
  Viestejä:
  38
  Saakos sen suojakalvon halutessaan myös pois vai onko jotenkin liimattu? Ja tuosta näytöstä puheen ollen niin ei ole pro:ssa amoled näyttö vaan sen on Oled näyttö, normi mate 10:ssa on sitten ips lcd paneeli. Hyvä paketilta vaikuttaa ja mukava tietää, että on hyvä laite tullut ennakkotilattua. Juurikin nuo mainitut miinuspuolet eivät minua kyllä juurikaan haittaa ja ovat aika toissijasia. Puutteista sitten ehkä muistikortti ehkä vähä harmittaa, mutta toisaalta muistia on valmiiks jo enemmän kuin tarpeeksi omaan käyttöön, edellisessä luurissa kun on 64gb sisäistä +32gb muistikortti (honor 8) ja en ole saanut edes puolia käytettyä. Toinen sitten tuo 3,5mm kuuloke niin aika vähä tulee kuunneltua puhelimella ja sillon kun tarvii niin ei adapterin käyttö kuulosta pahalta. Vesitiiviys on kyllä hyvä nyt tässä mallissa. Mielenkiinnolla odotan puhelimen kotiutumista itselle n. Parin viikon päästä. Oikein mielenkiintoinen artikkeli ja pääsi hyvin sisään mitä odottaa ja että on hyvän laittee tilannu. Nuo pienet artikkelin virheet ku vaan korjaa nii on hyvä artikkeli (oled tekniikka ei siis amoled).
   
 3. inffy

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2000
  Viestejä:
  6 635
  Huawein tuon kuitenkin julkkarissa mainitsi olevan AMOLED

  Toimitukset ovat itseasiassa alkaaneet viikon etuajassa ja ainkain harmaata ja mokka -väriä on jo lähetetty asiakkaille ainakin Elisan ja Powerin toimesta.
   
 4. Tomzz

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2014
  Viestejä:
  38
  Mutta sitten artikkelissa jossa otettiin tuntumaa mate 10 pro ja muihin mate 10 malleihin niin mainittiin olevan oled ja netissä ainakin itse katsonut, että oled. Gigantin sivukin ainakin mainitsee myös saman sekä verkkokauppa.com. minusta ainakin kaikkialla on puhuttu oled näytöstä.

  https://muropaketti.com/mobiili/ens...-ja-mate-10-pro-ovat-tehokkaan-tyylikkaita/2/

  Tässä siteeraus teidän artikkelista:
  "Mate 10 Pro’n suurimpiin uudistuksiin kuuluu laitteen uusi 6 tuuman FullView-näyttö. Näytön kuvasuhde on nykyajan trendien mukainen 18:9, joten oikea näytön pinta-ala jää hiukan pienemmäksi kuin Mate 10:ssä. Näyttö pohjautuu OLED -paneeliin ja Huawei on päätynyt käyttämään 2160 x 1080 pikselin tarkkuutta, jota Huawei kutsuu FullHD+ -nimellä."

  Aika jännä jos nyt ovat jo alkaneet, pitäisi sitten mulle olla tulossa piakkoin kun heti ekana päivänä tilasin elisalta ja mokka värisenä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2017
 5. MummoHD

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2016
  Viestejä:
  23
  Pilkkuvirhe ja väärä demonstratiivipronomini...
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti