Tequila

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja juukelis, 15.01.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Endziel

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2013
  Viestejä:
  1 478
  Kai maistat viskiä ilman vettä ensin, suoraan lasiin kaadettuna, ja myös kun se on saanut ilmaa 10-20min, itse en lähtökohtaisesti lisää vettä mihinkään alle tynnyrivahvuiseen, hukkaan menee hyvä (ja kallis) viski.

  Bourbon on maissiviinaa, ei viskiä lainkaan.
   
 2. maccc

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2010
  Viestejä:
  590
  Toki maistan ja ennenkaikkea haistan... Ei se vesi sinne laimennustarkoituksessa mene sentään. :)

  Mutta jatketaan aiheesta viski-ketjussa jos aihetta on. Hyvin mielelläni kuulisin esimerkiksi sen, miksi bourbonia et viskiksi luokittele. :think:

  :smoke:
   
 3. Satai Vesa

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2000
  Viestejä:
  9 303
  Inezissä tutustuin juuri eittämättä tasokkaimpaan reposadoon tähän mennessä: El Conde Azul Tequila Reposado - Tequila Reviews at TEQUILA.net

  Huikean vivahteikasta tavaraa, erikoisuutena italialaisvalmisteisen lasipullon lisäksi 12kk kypsytys bourbontynnyreissä ja vielä 2kk lisää terästankeissa eli tuotetta voisi periaatteessa kutsua añejoksikin sen perusteella. Harmillisesti kyseessä on ainoa Suomeen tuotu pullo tällä erää ja tislaamon vuosituotantokin on vain vaiviset kolmisentuhatta litraa.
   
 4. lemkmii

  Rekisteröitynyt:
  05.11.2011
  Viestejä:
  164
  Ukon vanhemmat toi tulíaisena varmaan maailman HIRVEINTÄ tequilaa! Vaikka oli jo vähän pohjia, meinas tulla ylös kun otettiin shottia. Se maku vaan oli niin kamala.. Ja kuulemma Mexicosta lähtöisin etiketin mukaan. Nimeä en muista, voin tarkistaa, kun menen kotiin.
   
 5. Sturmtruppen

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2003
  Viestejä:
  108
  Don Julio reposado testattu ja onpa varsin mainiota tuokin - itse olen enempi viskimiehiä ja paremmat tequilat Sierra/Two Fingers ulkopuolelta on vieraita, mutta avarin saa kyllä se joka alkaa suolaa nuolemaan tai limettiä imemään tämän kanssa. Kaveri joka on hyvin konservatiivinen alkoholin kanssa ja enempi viini-ihmisiä muutenkin kysyi "oliks sulla vielä sitä tekilaa....?"

  Riittävän hyvä tavara maistuu tuohisuillekin, kuten konjakkeja välttävänä muinoin totesin saatuani ekan lasin Hennessy XO:ta eteen :)
   
 6. dm3pine

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2013
  Viestejä:
  13
  Vasta hiljattain tutustuin tähän uskomattoman herkulliseen juomaan. Tuttu toi Mexicosta tequilaa ja olin erittäin hämmentynyt, kun siinä ei ollut viinasta tuttua takapotkua.

  Toin jenkeistä Patron reposadoa pullon. Maksoi sielläkin hieman yli $50 pullo. Patron silveriä tuli maistettua myös ja jotain muitakin reposadoja.

  Oma suosikki on tällä hetkellä tequila läträttynä tonic veteen. Sekaan pieni loraus vissyä ja reilusti limeä.

  Harmittaa jo kun tuo pullo ei tule pitkään kestämään. Mistä suomeen saa tilattua kunnon tequilaa, vai saako mistään?
   
 7. Peksuu

  Rekisteröitynyt:
  02.05.2006
  Viestejä:
  1 005
  Alkon tilausvalikoimasta tilasin Patron Anejoa pullon, mutta tietenkin niissä on suomi lisät. Oli vain niin helppo mennä vain ja sanoa että tuota haluaisin. Listalla oli pullon hinta ja sen verran piti sitten maksaa kun oli tullut perille alkon varastoon. Posteja ei ilmeisesti tule taikka ne ovat jo pullon hinnassa.
   
 8. Mikkos

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2004
  Viestejä:
  8 103
  Ja elikkäs hinta oli..?
   
 9. Peksuu

  Rekisteröitynyt:
  02.05.2006
  Viestejä:
  1 005
  Sori erittäin myöhäinen vastaus, 64euroa tuli hinnaksi. Mutta olisithan voinut itsekkin katsoa kun alkon sivuilla näkyy myös tilauslista nykyään :rolleyes:
  http://www.alko.fi/tuotteet/943077/?fromsearch=true
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti