Teoria Eliitistä meillä ja maailmalla.

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Gl4c13r, 22.03.2012.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Gl4c13r

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2008
  Viestejä:
  1 768
  Onko Muroista kukaan ajatellut tätä eliittiä joka on politiikassa, TVssä, radiossa ja yritystenjohdossa mukaanlukien kulttuurissa vallassa Suomessa ja muissakin maissa?

  Onko kenellekkään Murolle tullut totisesti mieleen että onko tämä eliitti eli lukeutuuko he normaaleihin ihmisiin vai voisiko olla mahdollista että he ovat joku valloittaja rotu jostain toiselta planeetalta jotka ovat mahdollisesti olleet Telluksella aikojen alusta asti ja pitävät maapallon eri maissa mukaanlukien Kiinat, Yhdysvallat ja Afrikan maat ja teolliset maat että pitävät normaaleja ihmisiä täällä Telluksella eläintarhassa ja niinsanotussa "koeeläinpuistossa" vankeinaan.

  Tämä teoria josta nyt kerron pitää sisällään sen että tämä vieras rotu on tietenkin pukeutunut ihmisen asuun ja normaalin ihmisen on todella vaikea ottaa selvää totuudesta ja siitä mikä tämä eliitti todellisuudessa on joka meitä normaaleja ihmisiä myös täällä Suomessa hallitsee.

  Lisää teoriasta voin kertoa faktoja jotka sisältyvät tähän asiaan ovat niitä joidenka mukaan totuudesta voidaan puhua. Faktoja ovat mm. ne asiat että tämän valloittajarodun jäsenet ovat naisina kauniimpia kuin normaalit ihmiset ja miehinä komeampia kuin normaalit ihmiset. He myös vanhenevat hitaammin kuin normaalit ihmiset. Ja syy siihen miksi kansa aina eduskuntavaaleissa ja kunnallisvaaleissa äänestää heidät valtaan on se että he osaavat puhua kansan aina puolelleen ja eivät juurikaan puhuessaan tee mitään virheitä. Eli tällä rodulla on käyttäytymismalleissaan olemassa kyky puhua juuri oikein ja niin viekkaasti että normi kansa on heidän puolellaan.

  Näihin fatktoihin perustuen voidaan todellakin väittää että normaali ihminen on valloitettu tällä planeetalla tämän vieraan rodun puolesta ja tarpeenmukaan tämä vieras rotu voi tehdä normiihmiselle halutessaan myös ihan mitä vaan. Teoriaani kuuluu myös se että tämän vieraan rodun edustajien emäplaneetta on meidän planettaamme ja teknologioitamme edellä mahdollisesti tuhansia vuosia ja yksi fakta joka kuuluu tähän asiaan on se että he ovat valloittajarotuna tulleet maanpäälle rauhan aikeissa.

  Täällä Murossa kuulen usein puhuttavat liskoihmisistä eli Reptiliaaneista enkä näin ollen voikaan sulkea täysin pois tätä teoriaa liskoihmisistä maan päällä ja myös meidän maassamme.

  Sellainen nöyrä pyyntö Muron modeille että haluan tällä ketjulla herättää keskustelua mahdollisesta totuudesta maanpäällä ja pyydän modeja vakavasti harkitsemaan olenko tämän ketjun kirjoittajana anasainnut bannit jälleen kerran. Jos taas modet haluavat lukottaa ketjun epäasiallisena niin annan heille vapaat kädet lukottaa ketju varsinkin jos käsky käy ylhäämmältä taholta eli tässäkin tilanteessa käsky kävisi palstan omistajilta eli eliitiltä.

  Ketjun kirjoittajana haluan tuoda esiin uusia asioita koskien ihmisen kohtalonkysymyksiä tällä planeetalla.

  Kiitän kaikkia todella paljon. Kiitos !!!
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2012
 2. muggo

  Rekisteröitynyt:
  23.11.1999
  Viestejä:
  279
  Minne unohtui shapesifters?
   
 3. alternative_nickname

  Rekisteröitynyt:
  04.03.2009
  Viestejä:
  168
  En ole ajatellut.

  Mutta nyt kun toit asian esille, löytyi selitys miten nämä Suomenkin politiikassa vaikuttavat naisdynamot ovat valtaan päässeet: valloittajarodulle tyypillisen tyrmäävän ulkonäön ansiosta.

  [​IMG]
   
 4. Nimimerkki37

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2007
  Viestejä:
  17
  Ennen kuin tituleeraat hypoteesisi teoriaksi ja arvauksesi faktoiksi, annapa kuulua vakuuttavia perusteluja, miksi tämä on ainoa mahdollinen asianlaita. Mikseivät muukalaiset voisi olla jonkin muun eläinryhmän kuin liskojen edustajia? Ainakin kotimaiset nisäkkäät ovat matelijoita fiksumpia ja filmaattisempia.
   
 5. Gl4c13r

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2008
  Viestejä:
  1 768
  Teoriaani kuuluu myös se että tämä rotu pystyy ja osaa lukea normaalien ihmisten ajatuksia ja näkevät mitä ihmisten mielessä liikkuukaan koskaan.
   
 6. viikinkiasian_tuntia

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2012
  Viestejä:
  2
  On epätodennäköistä, että Eliitti koostuisi muukalaisista. Eliitin kehittyminen nykyisenlaiseksi omat lonkeronsa aina politiikasta talouteen asti levittäneenä entiteettinä sai alkunsa sieltä historian hämäristä, milloin ihmiset alkoivat elää yhdessä ja kehittää kollektiota.

  Mikäli sivutetaan varhaisimpia yhteiskuntamme kehitysasteita, päästään aloittamaan Rooman tasavallasta. Roomakin oli aluksi demokratia, kuten lähes kaikki varmaan muistavat. Hätätilassa saatettiin nimittää diktaattori. Vähitellen yksilöt alkoivat omimaan valtaa itselleensä. Siitä alkoi yhteiskunnan taantumus, joka on jatkunut aina näihin päiviin asti ja jatkuu niin kauan kunnes ihmiset kollektiivisesti nousevat fasistisia ammattiyhdistyksiä, rahaa kähmiviä hyvävelipolitiikkoja ja riistäviä suuryrityksiä vastaan.

  Rooman keisarikunnan aikoina Eliitti huomasi miten tärkeää on valta. Keskiajalla suurta muotia olivat kuningas- ja ruhtinaskunnat. Näissä valta oli helppo pitää samalla suvulla alamaisten kärsiessä. Suomikin on ollut useamman valtion siirtomaana, kuten tiedättekin. Ensin Ruotsin hirmuhallinto riisti ja tapatti suomalaisia satoja vuosia. Suomalaisten onneksi Venäjä sai Suomen hallinnansa alaiseksi, jolloin suomalaiset saivat toivoa paremmasta. Vasta 1900-luvulle tultaessa ihmiset alkoivat nousta kapinaan vääryyttä ja elitismiä vastaan. Tietysti Ranskan suuri vallankumous 1800-luvun taitteessa oli suuri edistysaskel suvaitsemattoman diktatorismin tuhoamisessa.

  Kehitys on ollut positiivista ja parlamentarismi onkin syrjäyttänyt monarkioita. Taistelu ei ole kuitenkaan päättynyt. Ihmiset, eivät siis mitkään avaruusoliot, hamuavat valtaa. Tieto on valtaa, kuten sanotaan, varsinkin sellainen tieto, jota prolet eivät tiedä. Tiedolla Eliitti voi alistaa tavallista rehellistä työtätekevää kansaa. Eliitti kuitenkin pelkää, pelkona hyvä esimerkki nyky-yhteiskunnassa on Kreikan tukipaketin salaaminen. Puolustusasioiden salaamisessa on järkeä, sillä vapaata tietoa ei voi salata muilta mailta joka aiheuttaa turvallisuusvajetta. Talouspäätösten salaamisessa taasen ei ole mitään perustetta. Salaamisella vain turvataan Eliitin hirmuhallinto niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa.

  Toivonkin suomalaisilta, nouskaa kapinaan, sorto koskee jokaista niin keskiluokkaa kuin alaluokkaakin, yrittäjää ja työläistä, miestä ja naista sekä tietysti lapsia. Annammeko lapsillemme perinnöksi henkisesti tuhotun kansan? Jokaisen vastuulla on se, että emme päästä Eliittiä tuhoamaan yhteiskuntaamme. Maailman globalisaation johdosta jokaisen maan asia koskettaa jokaista maailmankansalaista.

  Mitä sitten voimme tehdä? Ensiaskel olisi monarkian kieltäminen EU:ssa. Vain ihmisten mahdollisuuksien tasa-arvo (eli se oikea tasa-arvo) mahdollistaa terveen yhteiskunnan kehittymisen.

  ALAS KORRUPTIO!
  ALAS ROJALISMI!
  ALAS ELIITTI!
   
 7. ThePate

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2004
  Viestejä:
  1 832
  Onkos tämä aloittaja se Nokialta kenkää saanut ja pimahtanut, omasta mielestään superälykkö?
   
 8. Gl4c13r

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2008
  Viestejä:
  1 768
  Niin jos en tuohon lisännyt niin voihan kysymyksessä olla myös valloittajarotu tällä pallolla jonka jäsenet ovat kaikki vallassaolevia ja tärkeimmillä päättävillä paikoilla Suomessakin.
   
 9. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 895
  Ei, koska aloittaja osaa kirjoittaa. :smoke:
   
 10. Shaolin

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2002
  Viestejä:
  677
  Sama tapaushan se
   
 11. Daemoni

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2009
  Viestejä:
  1 189
 12. J1mmy

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  268
  Arabikevään aikana tais lähi-idässä liskot vaihtua joiksikin muiksi, kissoiksi vai kenties jopa cyborgeiksi? Kaikesta päätelle Egyptissä alkoi Kilrathien aika, sillä kissa on ollut siellä pyhä eläin. Tämä selittäisi kasvaneet jännityksen Egyptin ja Israelin rajalla, Israelin liskomiehet tietenkin pelkäävät egyptiläisiä kissoja.


  Lienee päivänselvää, että ihan normaalijärkinen ei olisi havainnut näin pirullisen ovelaa salaliittoa :smoke:
   
 13. IhmeellinenJuttu

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2008
  Viestejä:
  2 059
  [​IMG]
  Olisiko aloittajalla lisätietoa kuvan salaliitosta ja mahdollisesta yhteydestä ketjun salaliittoon?
   
 14. patriootti

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2003
  Viestejä:
  1 245
 15. Gl4c13r

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2008
  Viestejä:
  1 768
 16. Coldcash

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2004
  Viestejä:
  1 855
  Onkos kukaan ikinä tappanu noita liskoja, eikö se olisi helpoin tapa selvittää onko niitä olemassa? En kehota ketään tekemään, sitä mutta on kai joku jossain jo tehnyt sen, joten missä video tapahtumasta lähinnä ruumiinavaus kiinnostaisi.
   
 17. Lapsennappaaja- sossutäti

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2005
  Viestejä:
  154
  Netin huono puoli on se, että kaikenmaailman skitsot voivat levittää oireitansa muille hörhöille.
  Aloituspostaajalta puuttuu vielä se itsensä tärkeäksi luuleminen, mutta suunta on oikea.

  Kukas oli se yksi pimahtanut beetasoihtumies, joka jauhaa siitä ydinvoiman vastustamisjuttua ja luulee kaikkia poliiseiksi/agenteiksi?
   
 18. Pseudomuumi

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2006
  Viestejä:
  521
  Voihan sitäkin pitää aika merkittävänä saavutuksena, että on kehittänyt kaikki Nokian viime vuosikymmenen kännyt. Vaikka sekin riippuu ihan miten asiaa katsoo ja mihin sen suhteuttaa. Tämän päivän valossa näyttää sekin olleen vain harjaantuminkoululaisen näpertelyä ja nyt ollaan todellisten suurtöiden juurella. Maailmaa uhkaavan ja kaikkialle soluttautuneiden alienien paljastaminen ei ole ihan vähäpätöinen saavutus sekään. Ja onhan se tosi vaarallistakin. Ihmiskunnan pelastaminen ei joka kännykkäinsinööriltä ihan tuosta vain onnistukaan.
   
 19. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  Katos perhanaa, onko tällainenkin unohtunut auki.

  Aloittajan on syytä yrittää saada itsensä ja asiansa kuntoon ennen uusien ketjujen postamista, jos ei halua tällä kertaa pitemmälle lomalle.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti