Television soita ja voita -ohjelmat

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja matsonic, 18.07.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Sym

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2013
  Viestejä:
  354
  Mitäs automerkkejä tuol on? o_O
   
 2. diesel1

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2002
  Viestejä:
  286
 3. Tege Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2005
  Viestejä:
  34 932
  Jotain lyhenteitä tonne piilotettu ja niitä sitten koittaa arpoo. Nopeasti noita erinäisiä koitinkin googlettaa niin aika random kamaa on.
   
 4. strummer

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2002
  Viestejä:
  2 907
  Siis onhan tuossa Skoda ja Jaguar, mutta lasketaan Jaguaria kun aan päällä on tollanen merkki kuten Skodan oossa (kuten kai siinä kuuluukin olla)..
   
 5. karik134

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2008
  Viestejä:
  4 783
  +Jeep, Kia, Fiat mutta kaikissa noissa on tuo väkänen jonkin vokaalin päällä ja ovat kait vääriä vastauksia koska ne on kirjoitettu väärin.

  Skoda-nimessäkin väkäsen pitäisi olla S:n päällä ja lisäksi se on vähän erilaisen näköinenkin.
   
 6. Ginu

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2012
  Viestejä:
  238
  Wikipediasta ( :rolleyes: ) kattelin eilen autovalmistajia, enkä onnistunu löytämää siltikää mitään (paitsi toi jo mainittu hsv) joten onhan toi aika mielenkiintosta. Varmasti mahtava työ noilla chatjuontajilla :D
   
 7. mikon

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2005
  Viestejä:
  528
 8. antti-la

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2007
  Viestejä:
  596
  Eikös se vaikein osuus näissä vielä kaikenlisäksi ole päästä esikilpailusta itse ohjelmaan asti läpi? Joutuu nopeuskilpailla erilaisia trivia-kysymyksiä ja mikäli liian hitaasti vastailee, niin ei pääse ja puhelinlaskua palaa tolkuttomasti?

  Ennen se pääkysymys tapasi olla naurettavan helppo, jolla tietysti kalasteltiin enemmän soittajia, mutta nykyään näköjään vaatii ainakin jokseenkin myös "kompan" tai jonkun kikan tajuamista myös pääkysymys.
   
 9. Myofist Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2008
  Viestejä:
  3 088
  Alla oleva uutinen osui silmiini, jossa kerrottiin TV-kilpailu 'Tiedä ja Voita' juontajan seonneen kesken lähetykseen ja huutaneen katsojille, että koko kilpailu on huijausta.
  Tiedä ja Voita ohjelma on Sanoma-konsernin JIM-kanavalla pyörivä puhelinpeli tyyliin Ring-a-Ling, jossa katsojat soittelevat kiskurihintaiseen numeroon voittaakseen ruudussa näkyvän rahasumman.

  Peliohjelman juontaja sekosi ruudussa - ohjelma katkaistiin | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

  Mielenkiinnosta etsin lisää tietoa kyseisestä ohjelmasta ja Googlella löytyi seuraavanlainen blogi aiheesta, jossa todetaan kilpailussa voittamisen puhdasta huijausta. Surkuhupaisinta koko hommassa on se, ettei ohjelman esittäjä ota mitään vastuuta ohjelmasta vaan sysää sen täysin ulkomaille rekisteröidylle pöytälaatikkofirmalle.

  Huijaus: TV-peli Tiedä ja voita

  Kysymys kuuluukin, miten tälläinen ilmiselvä rahojen huijaaminen on sallittua suomalaisella TV-kanavalla? Kukaanhan ei pakota TV-pelejä pelaamaan mutta ilmiselvää huijaustahan tuo on. Mitäs mieltä viranomaiset tai laki ovat asiasta?
  Koska lähtee Sanomalta TV-lähetysoikeudet pois?
   
 10. happoman

  Rekisteröitynyt:
  18.07.2011
  Viestejä:
  1 528
  ^

  Räbän puolelta poimittu linkki kyseiseen pätkään:

  [youtube]0MQv5keGKdw[/youtube]

  EDIT: eipä ollutkaan ko. pätkä vaan saman juontajan aikasempi sekoaminen :D
   
 11. ginkong

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2002
  Viestejä:
  756
  Samaa paskaahan nuo kaikki on. Ihmettelen vaan miksi tuo juontaja on ylipäätään mennyt tuollaiseen duuniin, kun ei sitten haluakaan leikkiä mukana. Muutenkin ihan sama vaikka huijaavat tai eivät huijaa, niin jotkut dorkat sinne soittelee kuitenkin.
   
 12. Myofist Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2008
  Viestejä:
  3 088
  Kyllä sillä on aika paljon merkitystä huijaavatko vai eivät. Olisi mielenkiintoista tietää millaiset sanktiot Sanoma-konsernille tulisi, jos asiaa lähdettäisiin selvittämään.
   
 13. Esko6

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2007
  Viestejä:
  365
  Minulla ainakin feikkihälyttimet huutaa kun tuon katsoin. Vaikuttaa suunniteltulta mainostempulta.
   
 14. ginkong

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2002
  Viestejä:
  756
  https://www.youtube.com/watch?v=wa2KfaCu92w

  [​IMG]

  Muutamat olikin tuolla Youtuben kommenteissa kirjoittaneet mistä se eroavaisuus löytyy, eli oikealla olevan norsun etujalasta. Eli ei ollut huijaus vaan fiksu viraalikampanja? Ei varmasti ole tämäkään surkea show ikinä saanut vastaavaa näkyvyyttä kuin tänään :think:


  Myöskin ihan eri peli kyseessä... Taisi olla mainosmiehet asialla ja tällä kertaa iltapaskat tarttuivat syöttiin.
   
 15. Esko6

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2007
  Viestejä:
  365
  Huomatkaas muuten että ginkongin ja happomanin linkittämissä pätkissä on juontajalla erilainen paita. Olisiko joku joka "paljastaa huijauksen" päästetty kahdesti ruutuun? Ihan selvä mainostemppu. Tunnen itseni Sherlokki Holmesiksi kun tajusin huijauksen jota iltapäivälehdet eivät huomanneet.
   
 16. Myofist Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2008
  Viestejä:
  3 088
  Soitat numeroon ja siellä kysytään jotain ihan muuta mihin ohjelman tehtävä liittyy.
  Kaiken huipuksi, vaikka vastaisit oikein niin vastauksesi ilmoitetaan vääräksi, jolloin päästään rosvoamaan seuraavan soittajan puhelinlaskua.

  Onko tälläinen toiminta millään tapaa laillista?
   
 17. ginkong

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2002
  Viestejä:
  756
  Onhan noista jo todettu, että kysyvät hyvin monitulkintaisia kysymyksiä, esim. se automerkkitehtävä.

  Jos viittasit sanomallasi tämän blogin juttuun:

  "Näyttelikö Brad Pitt Pulp fiction -elokuvassa?" ( Internet Movie Database ja lyhyt googletus kertoo että ei näytellyt) Vastaamme siis "ei", joka onkin kilpailujärjestäjän mukaan väärä vastaus. "

  ...niin voihan olla että Pulp Fictionissa on näytellyt joku aivan muu Brad Pitt kuin se tunnettu ja roolina on ollut vaikka esittää kahvilassa istuvaa miestä. Tämmöisiä "rooleja" ei listata välttämättä edes lopputeksteissä, joten ihan hyvin voi pitääkin paikkansa.
   
 18. Myofist Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2008
  Viestejä:
  3 088
  Jos näitä juttuja lähdetään vääntämään lakituvassa niin aika heikoilla jäillä ovat ohjelman pyörittäjät. Eniten mua vituttaa se kuinka Sanoma-Osakeyhtiö pesee kätensä tapauksesta ja sysää kaiken vastuun alihankkijalle.
  Vähän sama juttu, jos kanavan lastenohjelmissa näytettäisiin räikeää pornoa keskellä päivää ja Sanoma käskisi suunnata valitukset ohjelman tuottajalle.
   
 19. Mörrimöykky

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  2 676
  Joo-o, ihan varmasti ihan aito sekoaminen. Ei lainkaan harkittua.

  Hrmph, tämä jupakka heittää valitettavan epäilyksen varjon legendaariseen "puuhöylä"-soittosessioon. Eipä sillä, hauskahan se on, vaikka olisikin feikki.

  Todellinen "sekoaminen" ei olisi mitään sellaista, jossa juontaja selostaisi edellen ohjeita antavan ohjaajan käskyjä. Eikä varmaan mitään tuollaista teatraalista kohkaamista. Uskon, että se olisi tyyni monologi, jossa juontaja kertoisi rehellisesti, että tämä koko homma on aina ollut täyttä kusetusta ja selittäisi yksityiskohtaisesti miksi. Eikä lisäisi siihen mitään draamaa. Tai sitten sekoaisi ihan oikeasti ja heittäisi vaikka kameraa kohti ulostettaan.

  Silloin ehkä jo voisin uskoa, että aito tapaus kyseessä.
   
 20. Murhh

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2012
  Viestejä:
  994
  Se on sallittua, koska suomessa oikeusprosessit kestää vuositolkulla ja lopputuloksena on syylliselle pääntaputus ja torumista, ehkä parin tonnin sakot. Tuokin huijausfirma luultavasti tulisi rahassa jäämään selvästi voitolle jos se oikeuteen haastettaisiin. Siksi näitä on..

  "..Ja sehän nyt oli vaan pikku peli, ei ehkä koko systeemiä kerrottu katsojalle mutta ei se niin vakavaa ole. Sitä paitsi jostain pystyy kyllä lukemaan kaikki käyttöehdot jos vaan jaksaa eli pelaaja on vastuussa. Lisäksi haitta on pieni eikä ketään sattunut, eikä lapset loukkaantunut.. Eiköhän varoitus ole tarpeeksi :) seuraavalla kerralla sitten kovempi rangaistus " Jne..
   
 21. Nitrxz

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2011
  Viestejä:
  319
  Tietääkö kukaan tämän juontajan nimeä? Edit: Taru-Anne on näköjään nimi.


  Kattelin näitä vanhoja klippejä. Kiki on siirtynyt yritysmaailmaan, Julia (se pitkä punapää) hostaa vieläkin näitä ohjelmia.
  Saisi tulla mun puolesta vieläkin öisin, oli hyvää turhanpäiväistä viihdettä :D
  Hauskaa settiä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2019

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti