Teinejä katoilee

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Berenger, 30.01.2009.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. -Patu-

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2011
  Viestejä:
  8
 2. Forssanmajuri

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2011
  Viestejä:
  201
  Murha infossa porisivat, että olisi aasialainen nainen joten kyseessä ei olisi Kesti. Tiedä näistä sitten.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. GirlT

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  674
  Voi että...rupesin ajattelemaan, että jos Karoliina on hylännyt mopon ja lähtenyt johonkin jatkamaan iltaa kolarista huolimatta...voi olla ettei se päässyt perille koskaan ja ehkä se ei oo edes kertonu suunnitelmistaan muill. Sitten esim. matkalla on saanut sairaskohtauksen tms....niin tuollaisessa tapauksessa Karoliina vois olla missä vaan.
   
 5. Zaku

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2003
  Viestejä:
  1 999
  Noista sinun loogisista vaihtoehdoista sen verran kommentoisin, että on erittäin todennäköistä ,että skootterilla on kolaroitu siinä paikalla mistä se löytyi. Toiseksi miksi vaihtoehdossasi a on sanottu, että noussut autoon? Eikö aivan yhtä mahdollista ole, että henkilö on poistunut kävellen ja joutunut onnettomuuden uhriksi? Edelleenkin tämän vaihtoehdon pois sulkemiseen ei kai ole mitään todisteita.
   
 6. starsailor

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2008
  Viestejä:
  65
  On se mahdollista, mutta minusta ei loogista. Jos henkilö olisi lähtenyt harhailemaan, niin hänestä pitäisi olla silminnäkijähavaintoja, koska näitä ei ole, niin ainut looginen selitys on se, että a) hän on noussut/laitettu johonkin autoon pian kolaroinnin jälkeen tai b) kolarointi on lavastus ja katoaminen on tapahtunut ennen tätä tai vastaavaa.

  Vaikka minfoa täällä kritisoidaan niin tämän katoamisketjun viimeiset 10 sivua luettuani mielestäni siellä oli ihan loogista päättelyä. Moni oli sitä mieltä (kuten itsekin), että katoaminen kaappaus/autokyytiin, on hyvin epätodennäköistä ja loogisista on se, että ne joiden kanssa tyttö on ollut tekemisissä ovat katoamisen takana. Olisi epätodennäköistä (joskaan ei mahdotonta), että kolaroinnin jälkeen paikalle osuu tuntematon saalistaja, joka poimii tytön matkaansa.

  Uskon, että metsään katoaminen on nyt ainakin pois laskuista, ihan siitä syystä että ruumista ei sieltä ole löytynyt ja loogisista syistä ettei nuori tyttö pimeällä lähde sellaiseen hortoilemaan. Toivoisin, että poliisi ottaisi pojat talteen ja istuttaisi jokaisen erikseen pöydän ääreen ja laittaisi kertomaan tapahtumat rannalla tarkasti yksityiskohdin. Sitten voitaisin verrata mitä jää kertomatta tai tulee eritavalla ja nähtäisiin, onko siellä mahdollisesti jotain aihetta epäillä.
   
 7. Simple

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2002
  Viestejä:
  303
  No joo, eipa sellainen limanuljaska tietty ilmoittautuisi ihan herkasti. Tuumin vain, etta jos joku nisti olisi sen pollinyt, niin sehan voisi vihjeellaan ansaita sen 10k palkkion vai mika se tarjous nyt olikaan.

  Ikavaa, etta et ajatellut asiaa sen enempaa vaan pyrit vain saamaan muro-uskottavuutta hassunhauskalla letkautuksellasi.
   
 8. Toxic

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2003
  Viestejä:
  1 193
  Pikkurosvonistit käräyttävät toisensa jo 500€:lla.
  Täällä oli ammuttu poro pellolle vuosi-kaksi sitten, mutta voimat olivat ampujilta loppuneet tai sitten joku oli keskeyttänyt poron poisviennin, ja raato oli jäänyt siihen pellolle.
  Poliisit etsivät syyllisiä, kunnes poromies lupasi 500€ vihjepalkkion ---> jolloin toinen näistä nisteistä sitten käräytti kaverinsa vihjepalkkion toivossa. Käräytti tosin itsensäkin siinä samalla... :D
   
 9. starsailor

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2008
  Viestejä:
  65
  Missävälissä se "nisti" on käynyt ajamassa sen skootterin likolamminkadulle ja mistä löytänyt skootterin? Tyttö lähti pojan kertoman mukaan asunnolta klo2:30 ja lehdenjakaja näki kaatuneen skootterin klo3 likolamminkadulla. Pliis, jos teette näitä arveluita, niin pyrkikään ensiksi lukemaan mitä asiasta on kerrottu ja tehkää sitten loogisesti mahdollisia scenarioita ja arveluita, jokta voivat viedä asian ymmärtämistä eteenpäin.
   
 10. Toxic

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2003
  Viestejä:
  1 193
  Jos yksikään nisti/pikkurosvo ei ole vihjepalkkion toivossa ilmoittautunut (ja siis niin että kertomus ois todennettavissa) niin ei sitä skodua ole silloin nisti/pikkurosvo/muu luuseri ajanut.
  Tuo vihjepalkkio on kuitenkin sen verran iso että nuo paskasakin edustajat käräyttäisivät luultavasti äitinsäkin.. :smoke:

  Tai sitten asiasta tietävät odottavat että vihjepalkkio kasvaa..
   
 11. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 122
  Eilen Tampereella surmattiin keskellä päivää asutuksen välittömässä läheisyydessä viaton naishenkilö. Liikkuuko Tampereella mieleltään erittäin sairas murhaaja?
  Yhtä järjettömältä kuulostaa kuin Karoliinan tapauskin.

  Jos tämä eilisen tekijä olisi lähipiiristä niin kai jotain epäiltyjä poliisilla olisi jo? Exä kautta nykyinen mies lähinnä tuli mieleen nyt.

  Päivän villi spekulaationi:) Ideat ruokkivat aivoja ja lopulta voi hahmottua kokonaiskuva pienestäkin oikeasta osumasta hajatuksissa...
   
 12. Otsonalle

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2011
  Viestejä:
  162
  Onhan Tampereella verrattain paljon asukkaitakin, eli en usko että nuo millään tapaa liittyisivät yhteen. Tietenkin tekijä(t) tulisi saada kiinni, oli sitten mistä vain kyse. Mutta miehiähän tapetaan jatkuvasti eikä siitä isoja otsikoita tule, jostain syystä naisten osalta tuo uutisointi on suurempaa, mitä nuorempi sitä enempi.
   
 13. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 122
  Jos ei oteta huomioon Kankaanpään baariammuskelua nii ei ihan heti tule mieleen julkisella paikalla tapahtunutta miehenkään surmaa.
  Katoamiset ovat toinen toisensa perään selvinneet, Kestin tapaus ei vieläkään. On aivan eri asia jos humalassa katoaa Aurajoen rannalta kuin rivarin pihasta. (oletetaan Karoliinan olleen skootterin kuljettajana).
   
 14. Otsonalle

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2011
  Viestejä:
  162
 15. Zaku

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2003
  Viestejä:
  1 999
  Nyt sallinet, että olen eri mieltä. Suurin osa tuon kolarialueen ympäristöstä on metsää tai hyvin harvaan asuttua aluetta. Itseasiassa kartan perustella tuolla voisi varsin hyvin liikkua jopa päivällä, ettei tule nähdyksi. Jos nyt olettaa, että henkilö on kolaroinut ja jostain syystä lähtenyt syystä tai toisesta alueelta kävelemään on hän voinut vaeltaa varsin kauas ilman, että mitään havaintoa olisi. Toisaalta aluetta on varsin intensiivisesti tutkittu, joten sanotaan, että tämä vaihtoehto pienenee kuitenkin koko ajan.
  Jos puhutaan autosta niin silloin ollaan siinä mielessä heikossa asemassa, ettei ole käsittääkseni julkisuudessa yhtään selkeää todistetta siitä, että siellä olisi liikkunut auto. Varsinkin kun skootteri nähtiin varsin nopeasti oletetun lähtöajan jälkeen. Alue on umpikuja ja lehden jakaja olisi pitänyt nähdä jos siellä olisi liikkunut auto.
  Kolarin jälkeisestä tilanteesta on hankala saada selvää. Näyttää sille, että kolari on tapahtunut ja viitteitä on, että paikalta olisi poistuttu kohtuu nopeasti. Syytä tähän on hankala kovinkaan varmasti osoittaa ainakaan todisteista tai tiedetyistä faktoista. Kaappausta vastaa(sikäli kun se olisi tapahtunut kolaripaikan lähellä). Puhuu se seikka, että ei ole mitään havaintoja tästä tai oletetusta kaappaajasta/kaappaajista.
  Jos tilanteessa olisi henkirikos olisi näillä tiedoilla loogisempaa, että tekijä tai avustaja olisi ollut liikkeellä skootterilla ja paennut paikalta kolarin takia. Tätä vastaan ei oikeastaa ole muuta kuin, että mitään viitettä vielä ei ole henkirikoksesta. Toisaalta katoaminen nostaa kyllä kysymyksiä.

  Voi olla , että hänet olisi kaapattu, mutta tämä on spekulaatio. Ei ole todisteita, epäiltyä eikä ruumista. Myöskin jos tiedot aikajanoista pitää paikkansa niin olisi hankala sijoittaa tapahtumaa kolaripaikalle. Muuten suomesta kyllä löytyy sarjamurhaajia ja esimerkiksi Pia surmathan tehtiin kaappaamalla liftari kyytiin(toki todennäköisesti lähtivät vapaaehtoisesti).

  Ei katoamista oikein voi poistaa laskuista ennen kuin saadaan joku todiste henkirikoksesta. Nuoret, päihtyneet ja yleensä ihmiset eivät ole loogisia. Monia henkirikoksia, onnettomuuksia tai tapahtumia on lähes mahdoton perustella logiikalla. Varsinkin kun alkoholia nautitaan logiikka valuu entistä kauemmaksi...

  Yleensä auki olevassa (epäillyssä rikoksessa) tärkeää on tutkia henkilöitä , jotka olivat viimeisenä näkemässä henkilöä. Samoin aikajanan rakentaminen on erittäin tärkeää. Tätä varmasti poliisi yrittää niinkuin löytää ruumistakin sekä koota mahdollisia todisteita tapahtumien kulusta.

  Kuitenkin Suomessa tapahtuneissa murhissa tai katoamisissa on monia tapauksia joissa uhri on löydetty paljon myöhemmin tapauksessa. Kuukausien tai jopa vuosien päästä. Eikä onnettomuuksissakaan tämä ole mahdottomuus. Erikoinen tapaus tämä on ja varmasti tulee saamaan palstatilaa.
   
 16. karhuroope

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2006
  Viestejä:
  355
  Karolina ajanu kolarin, mopo ei käynnisty tai joku tulee>lähteny tielle. Liftillä autonkyytii sillä sitte miehen kämpille jossa nussittu, aamulla Karoliina tullu katumapäälle ja alaikäsenä uhannu tehä ilmotuksen poliisille, josta mies säikähtäny ja seuraavaks onki ruumista kuskattu mehtään. Kuvienperusteella tämä nuorineiti näyttä ihan täysikäselle, eli alku on voinu sattua ihan vahingossa ja jos automies on joku ihan ulkopuoinen normaali nuorimies nii vaikiahan tuota on löytää
   
 17. starsailor

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2008
  Viestejä:
  65
  Itse lähden siitä ettei tuon ikäinen tyttö lähde pimeään metsään yöllä hortoilemaan, joten hänen on tarvinnut pysytellä kaduilla ja kävelyteillä, jos on tuosta johonkin poistunut. Vaikka kello oli liki kolme, niin kyllä tuolla (eteenkin Nokialle vievällä tiellä) liikkui yksittäisiä autoja. Nämä ovat tehneet havaintoja mm. pysähtyneestä ajoneuvasta ja mustatakkisista miehistä, mutta ei tytöstä. Tämä on jotenkin outua, ettei löydy yhtään havaintoa hänestä ja aikaisemmin selitin juuri sitä, että tytön tietoinen piilottelu kulkevilta autoilta tuntuisi myöskin oudolta. Myös vieraassa ympäristössä kaatumisen jälkeen hänen luulisi palaavan lähtöpaikkaan, jotta saa apua esim. kännykän katoamisen jälkeen. Voisiko tämä olla tapahtumien kulku?

  Tämä havainto on käsittääkseni sen lehdenjakajan tekemä klo3.

  Olen tästä logiikan suhteen erimieltä. Tapahtumat voivat olla kaoottisia ja epäloogisia, mutta niillä on kuitenkin selvä looginen yhteys kuten se, että surmaaja yleensä tuntee uhrinsa jotenkin. Jos tyttö viettää illan poikajoukossa ja heti lähdettyään joutuu ulkopuolisen saalistajan uhriksi, niin tuon äärimmäisen epätodennäköistä ja -loogista.
   
 18. Otsonalle

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2011
  Viestejä:
  162
  Tekeehän ne niitä rahastakin, taikka suhteilla niin että jonkun (nyt en tarkoita mopopoikia) määräyksestä jollekin tulee lähtö, vähät väliä heille miksi, eivät vaan taida yleensäottaen semmoisia paljoa selvitellä, koska suhteet.
  Kun kerran näitä ajatelmia on niin miksipä sitten ei voisi omasta päästä kehitellä yhtä lisää, täysin fiktiivistä koskapa Tampereella päin viimeksi olen käynyt päälle vuosi sitten (selvennys vain siltä varalta ettei kukaan ottaisi tosissaan, kun vaikuttaa aiemmat aika tosissaan olevan:confused:.)
  Typyset a ja b on riidelleet joku päivä. A sattuu ajeleen niin että b näkee sen.
  b sitten mopoautolla ajaa a:n päälle, soittelee poikaystävälle että ny se kuoli, tee jotain. Poikaystävä soittelee kavereilleen että mitäs nyt. Löytyy joku joka tuntee jonkun joka ei ruumiista panikoi. Ruumis ensin syrjemmälle, sitten auton perään. Nyt metsässä maan alla, suossa taikka järvessä.
   
 19. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 122
  Tarkoitat varmaankin kuolema?
   
 20. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Vaikka onkin epätodennäköistä että tilanne olisi mennyt niin että Karoliina olisi kolaroituaan liftannut tulevan murhaajan kyytiin niin Suomessahan voi vastaavia tapauksia olla satakunta vuodessa missä nuori nainen liftaa yömyöhällä eikä mitään tapahdu. Näitä tapauksia vain ei päädy lehtien sivuille koska mitään ei tapahdu. Tässä taas on voinut käydä sitten vain se huono tuuri.

  Tuo Tampereen toinen murha on siinä mielessä mielenkiintoinen että kohteena on aasialaissyntyinen ts. tummatukkainen, suomalaisittain nuoren , ehkä jopa teinin, oloinen nainen.
   
 21. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 122
  Ööh, varmaan pelkästään Helsingin yöelämässä tapahtuu näin yhden vklopun aikana. Aika yleistä mennä randomkyydillä tai ns pimeällä taksilla jos tolpalla tunnin jonot.
   
 22. karhuroope

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2006
  Viestejä:
  355
  Ainaki n.10v sitte ko enempi yöllä viikonloppusin ajellu autolla, ku ootti kavereita baarista n. klo 2-5 välisenä tuli kokoaika porukkaa kyselee vienkö 20mk ne kotio, monet oli yksinki, ja usein vein
  Samoihinaikoihin oli päivisin liftarit ihan normaali näky, iltosin oli naiset parettain, mutta harvoin pääsi 100km tietä jossa on kyliä 15km välei ilman jotta joku ei ois liftannu. nykyään tapa on vähentyny,lie nuorilla enempi rahaa, ainakaa tääläpäin en tiiä että liftarin ois käyny huonosti
   
 23. Kiefer

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2001
  Viestejä:
  878
  Ennen vanhaan liftaaminen oli yleistä, ja liftereiden kyydittely oli nuorelle miehelle jopa varteenotettava keino saada pillua (siis hyvässä yhteisymmärryksessä tietenkin). Eräänlaista "drive-in vonkaamista" siis. :) Usein tuossa kävi vielä niin, että naiset suorastaan tyrkyttivät itseään, eli kuskin ei tarvinnut olla edes aloitteellinen...

  Nykyään liftareita ei näe juuri koskaan missään...
   
 24. Noc-

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2008
  Viestejä:
  1 830
 25. Jaake

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2001
  Viestejä:
  1 722
  Oiskohan se alunperinkin yksinkertaisin ja todennäköisin selitys sittenkin pitänyt paikkansa. Vaikka itsekin aloin jo epäilemaan, kun ei vaan tahtonut löytyä.
   
 26. Jashka

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2007
  Viestejä:
  188
  Facebook-ryhmässä liikkuu "varmoja huhuja", että Likolammesta olisi joku ruumis nyt iltasella nostettu. Epäilen vahvasti...
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti