Teinejä katoilee

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Berenger, 30.01.2009.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Jaake

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2001
  Viestejä:
  1 722
  Huomasin tuon saman, ihan vaan kun katsoin noita nettiautosta, ei niissä tainnut olla yhdessäkään mitään siipeä.

  Suhteellisen harvinainen auto, jossa harvinainen ja hyvin näkyvä lisävaruste, väri tumma. Luulisi nyt löytyvän suhteellisen helposti, ei tuommoisia ole Tampereen seudulla montaa.

  Tai sitten se oli Astra ja päiväkin joku toinen. Tuo silminnäkijähavainto kun on aika erikoinen muutenkin.
   
 2. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 217
  Taitaa poijat olla pultannut jo spoilerin irti ^^.
   
 3. Santa

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2000
  Viestejä:
  1 926
  Murha.infolaiset ovat myös jo varmoja, että bemarivinkin antaja on murhaaja tai ainakin epäilyttävä häiskä.
   
 4. Yanney

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2003
  Viestejä:
  2 028
  Toisaalta toi voisi herättää tuttavapiirissä epäilyksiä tarkoitusperästä...

  Voisi myös kuvitella, että monet ihmiset ovat jo katselleet pihoilla olevia bemareita vähän "sillä silmällä", mutta eivät nyt tietenkään pelkästä bemarihavainnosta välttämättä viitsi poliisille raportoida. Kuitenkin jos bemarin omistaja täsmää tuntomerkkeihin ja muutenkin vaikuttaa epäilyttävältä, niin ehkäpä näistä ihmiset joskus poliisille vielä ilmoittelee...
   
 5. Nemostelija

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2008
  Viestejä:
  1 771
  En tiedä kumpi on sitten epäilyttävämpää, ruuvata spoileri irti vai omistaa auto jota puoli maata etsii...

  HS Karoliina-mysteerist: Yli 100 BMW-havaintoa - poliisi ei kerro kaikkea - Ilta-Sanomat

  Veikkaisin, että tuota tieto on sellaista, jolla voidaan yksilöidä ks. auto tarkasti, kun se eteen tulee. Vähän sama asia kuin tunnustajien seulonnassa, vain tekijä tietää tietyt asiat, eikä voida julkisuutta käyttää siihen.

  Tai sitten liittyy johonkin ihan muuhun, kuin auton tuntomerkkeihin.
   
  Viimeksi muokattu: 24.08.2011
 6. Kanapulla

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2006
  Viestejä:
  1 670
  On se nyt ihme, ettei tuommosella bemariamiksella ole kavereita, jotka sattuisivat auton tunnistamaan. Vai eikö niillä aivosolut raksuta sen vertaa, että takasiivellinen tietynmallinen Bemari on aika harvinainen näky missä tahansa kaupungissa, että ainakin kannattaisi vinkata poliisille vaikkei erityistä syytä olisikaan. Saavatpahan yhden rekisterinumeron pois epäiltyjen listalta heti.

  Edittiä nyt sen verran, että voihan tuolla sadan vinkin listalla näitäkin tapauksia toki olla, mutta ilmeisesti tutkinta on edelleen enemmän semmosta peukaloiden pyörittelyä kuin kellarikuulusteluita.
   
 7. Atomi Kahvila

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2011
  Viestejä:
  2 552
  Minä saan tuosta jutusta sellaisen käsityksen että kyseinen tieto ei liity varsinaisesti autoon vaan poliisilla on erilaista yleistietoa mitä ei vielä kerrota julkisuuteen. Siihen viittaa sekin seikka että poliisi alkoi tutkimaan katoamista tappona näinkin nopeasti. Se ei ole ollenkaan tavallista vaikka asiaan toki vaikuttaa myös julkinen paine ja se että tässä katoamisessa on runsaasti hyvin erikoisia piirteitä jotka herättävät ajatuksia vähän joka suuntaan.
   
 8. Nemostelija

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2008
  Viestejä:
  1 771
  Näin se taitaa olla ettei autoon varsinaisesti liity, nyt kun uudelleen lukee tuon. En tiedä oliko jossain muualla eri sanamuodoin.

  Mutta jos ei löydy bemaristien kavereita vasikoimaan autoa, niin löytyykö skootterityttöä joka tajuaisi puhuttavan itsestään? Ei voi olla uutispimennosta kiinni, alueen asukkaille varsinkaan, joten eiköhän se ole jo täysin varmaa kuka nähtiin tuolloin yöllä.
   
 9. Atomi Kahvila

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2011
  Viestejä:
  2 552
  Tuo kyllä viittaa hyvin vahvasti siihen että siellä pysäkillä oli juuri se skootterityttö joka on nyt kadonnut johonkin. Kokonaan toinen asia on sitten se onko näillä bemaristeilla jotain tekemistä sen katoamisen kanssa.
   
 10. Nemostelija

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2008
  Viestejä:
  1 771
  Jos ei ole mitään tekemistä, niin poliisikin varmasti palaa halusta kuulla selitykset mikseivät ole itse ilmoittautuneet ja sen, mitä tuolloin yöllä tapahtui. Onhan "avaintodistajakin" ollut matkoilla, joten on ihan mahdollista, että nämä henkilöt löytyvät jostain Viruhotellista kännäämästä. Pistää vaan epäilemään, jos viimeinen taho joka kadonneen on nähnyt, ei ilmoita itsestään...
   
 11. TuuSaR

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2000
  Viestejä:
  3 597
  Ja varsinkin jos on ollut useampi henkilö siinä pysäkillä, kyllä jonkun pitäisi muistaa, vaikka olisi viinaksiakin otettu. Sinänsä kyllä kello tikittää, jos jollain tutulla tai naapurilla on tuon tapainenkaan bimmeri niin nykyään on niin helppoa netin kautta ilmoittaa siitä poliisille.
   
 12. Atomi Kahvila

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2011
  Viestejä:
  2 552
  Täytyy kyllä sanoa että yllättävän kauan tuon bemarin löytäminen tuntuu kestävän kun kysymyksessä ei ole kuitenkaan ihan normiauto, sellainen joka löytyy joka toisesta taloudesta.

  Hyvin ne ovat auton piilottaneet tai sitten on niin että jostain syystä etsitään ihan väärän merkkistä autoa. Jos tämä ensimmäinen havainnoitsija on tehnyt vääriä havaintoja auton merkistä niin siinä sitä onkin ihmettelemistä kun autoa ei koskaan löydy. Etsitään suhteellisen harvinaista bemaria kun auto on todellisuudessa joku rellun tai sitikan perusmalli. Tämä toinen havainnoitsija ei ole välttämättä havainnut kun tumman auton ja sen ympärillä olevat ihmiset.
   
 13. a1mo

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2008
  Viestejä:
  995
  Kaikki tuntuu käsittävän spoilerin isona siipenä yms. Kyllä tuollaisa maltillisia spoilereita mielestäni on noissa ko. autoissa eikä ole mikään yksi sadassa.

  Pari esimerkkiä pienemmästä "siivestä":)

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 14. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 557
  Kyllä minä tarkoitin ihan tasan tarkkaan juurikin tuollaista matalaa siipeä, sellaistahan on haettukin kun on puhuttu "takalasin alareunassa takakontin kannen päällä olevasta spoilerista"... Ei ihan kovin monessa E36 Compactissa löydy... Itselläni tosiaan oli tuollainen tumman harmaassa compactissa ja auto tampereella, vinkkasin asiasta vaikkei varmasti siihen liitykään :)

  Ja ei todellakaan ole kovinkaan monessa e36 compactissa minkään näköistä siipeä, se että riegerin kuvastossa on kuva ja että joku nettiputiikki siipeä myy ei tarkoita että ne olisi yleisiä suomessa, etsippä nettiautosta vaikka huviksesi....
   
 15. Päivän parhaat viihteet tarjolla taas kerran murha.infossa.

  Silminnäkijä on narsistinen murhaaja:

  Syyllinen onkin alkoholisoitunut sarjamurhaaja (jolla ehkä nenäfetissi!):

  Mutta jopa murha.infossa naureskellaan FB-ryhmälle:

   
 16. Zulu_

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2006
  Viestejä:
  5 729
  Ei kai ne oikeasti ole tosissaan noiden sateliitti ja maatutkajuttujensa kanssa?
   
 17. TheHauntedOne

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2010
  Viestejä:
  605
  En menis ihmettelemään, on sitä kummallisempiakin älynväläyksiä kuultu :D
   
 18. coy

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2008
  Viestejä:
  84

  Lapset elävät kummallisten sarjojen ja elokuvien värittämää maailmaa jossa sateliitin kuva on niin tarkka, että nähdään onko sulla herpes tms mukava veneerinen, markäinen tauti.
   
 19. Marce

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2005
  Viestejä:
  177
  Minfossa on aiemmin käyty ihan asiallistakin keskustelua, mutta viimeistään tämän KK-keissin myötä palstalle näyttää etsiytyneen jos jonkinlaista rölliä ja neitietsivää. CSI-huuruissa painavat arkielämän nettipoliisit revittelevät törkeyksiin asti syyttömiin henkilöihin kohdistuvia epäilyjä kuvalinkkeineen ja autojen rekisterikilpineen. Ihme, ettei palstan moderaattorit ole poistaneet näitä linkkejä ja nimiä palstoilta. Siitä keltaisesta jenkkiraudastakin reviteltiin monta sivua, vaikka kuva oli vuodelta 2009 ja auto täysin eri sarjaa mitä Raisan tapauksessa epäiltiin.
   
 20. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 557
  unohtakaa
   
 21. Nemostelija

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2008
  Viestejä:
  1 771
  Aivan. Kannattaa käydä katsomassa esimerkiksi vanhempia rikoksia koskevia ketjuja, niin pääsee asiallisemman keskustelun pariin. Ihmiset eivät tunnu tajuavan mitä eroa on foorumilla ja sillä että isoa julkisuutta saanut teinin katoaminen pistää kaikki Horatiot liikkelle jotka ottavat sen lähinnä facebookin jatkeena. Minfossa on kuitenkin eniten faktatietoa ja "alan" keskustelua, mutta se kokonaislaatu hieman laskee näiden 600 sivun paskathreadien takia. Sinne vaan sitten "reps, lollloo" -huumoria hakemaan ja raportoimaan tänne kuin tyhmiä ihmiset on. Tasokasta...

  Kunhan tämä on ohi, röllit palaavat koloihinsa välittömästi ja pomppivat sieltä taas esiin seuraavan sosiaalipornohtavan tai seiskapäivää kiinnostavan jutun tullessa julki. Internetin ja sosiaalisen median hienouksia :kippis:
   
 22. focuscman

  Rekisteröitynyt:
  29.04.2009
  Viestejä:
  2 132
  Vaan on se ihme ettei suomen kokoisesta maasta löövy yhtä bemmaria. Ohan noita yleensä amiksen pihat täynnännsä. :kippis:
   
 23. UDTKOP

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2007
  Viestejä:
  131
  Mitä nyt olen minfoa hieman seuraillut niin kirjoittajista kaikenmailman sekopäitä löytyy ihan kiitettävällä prosentilla. Hyvänä esimerkkinä vaikkapa kyllikki saaren & bodomin tapaukset mitkä on minfolaisten toimesta yhdistetty erilaisilla teorioilla about kaikkiin tunnettuihin murhajuttuihin, esim. bodomia on veikkailtu zodiacin tekemäksi yms. vastaavaa täysin älytöntä settiä. Myöskin Djatlovin onnettomuus on kunniakkaasti luovaa hulluutta käyttäen linkitetty bodomiin.

  Eivätkä nuo minfolaisten sekoilut eivät tunnu koskevan pelkästään tunnettuja tapauksia vaan eräässäkin 70-luvun kotimaista henkirikosta käsittelevässä keskustelussa kertoi joku keskustelija käyneensä puhuttamassa henkilöä joka kuulemma sopi aikanaan annettuihin tuntomerkkeihin. Ei sitten vaan sitä ottanut huomioon että 70-luvulla 40 pyörinyt mieshenkilö ei enää 2000-luvulla ole nelikymmpinen.
   
 24. GirlT

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  674
  Liekö bemari edes Tampereen suunnalla, kun ei ole kerrottu, että se olis löytynyt tähän mennessä. Mulla on kyllä sellainen tunne, että poliisi tutkii jotain tärkeää. Yleisö saa sitten lukea lehdistä vain, että tapaus on selvinnyt ja Karoliinan tarina meni tavalla X.
   
 25. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 557
  Veikkaan ihan samaa. Jos poliisi oikeasti etsisi tuota bemaria niin kuumeisesti kuin lehdet antavat ymmärtää niin poliisi julkaisisi aivan varmasti tarkempaa materiaalia... Joku graafikko piirteleen se bemari sen siiven kanssa jne jne, asiassa olisi tarkennettavaa ja tarkennus auttaisi varmasti auton löytymisessä.

  Niin ja sanon yhä, E36 compact + siipi ei ole mikään yleisin näky tiellä. Värikin kun on suht koht selvillä niin luulisi että tarkentavaa kuvaa ym julkaistaisiin...
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti