Teinejä katoilee

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Berenger, 30.01.2009.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Vessapaperimuumio

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2006
  Viestejä:
  213
  Huomaa, että skootteri oli kumollaan aitaan ja kantoon törmänneenä ja siinä oli vilkku päällä. Itse tavallisesti öisellä ajomatkalla kusella käydessäni pysäköin muulla tavoin kuin kolaroimalla autoni puuhun.
   
 2. jak_pdgm

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2005
  Viestejä:
  1 638
  Semmoinen metsälampi jonka pohja on täynnä mätäneviä lehtiä ei kyllä kanna mitään.
   
 3. tollo2000

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  116
  Meinaatko, että vajoat maan keskipisteeseen asti? Kyllä se kantavuus jossain kohden tulee... oli se sitten vaikkapa 20cm kohdalla, 30cm kohdalla tai 50cm kohdalla, mutta tulee se kuitenkin. Kepin kohdalla se taisi tulla viimeistään 200cm kohdalla? Käden tai jalan kohdalla se on yleensä todella merkittävästi aiemmin. Tämä ilmeisesti oli muutenkin hakemalla löydetty äärikohta? Todellista veteen meno kohtaa ei tiedetä?
   
 4. GirlT

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  674
  En epäile sitä, ettetkö pysäköisi toisella tavalla :). Mutta jos se on ensiksi ajanut sen kolarin ja jääny siihen ihmettelemään hetkeksi. Sitten on tullut pissahätä ja Karoliina olis ajatellu vaan, että käynpä ekana tuola vaan nopeasti ja jätän kamat tähän, mutta otan varmuuden vuoksi puhelimen mukaan (jos sattuu jotain) :(. Puhelin olis sitten lentäny lampeen tai hävinny taskusta ja olis sielä lammessa kans. Tuosta puhelimesta muutenkin, että jos se on ollu vaikka vihainen illan aikana joskus jossain ja heittäny kännykän kiukuissaan johonkin. Niitä löytyy nimittäin, jotka viskelee kännissä tavaroita.
   
 5. jak_pdgm

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2005
  Viestejä:
  1 638
  Niin se lehtimatto itsessään ei ainakaan omien kokemuksien mukaan kanna ihmisen painoa, toki vähän tapauskohtaista. Mutta ei kai sillä ole mitään väliäkään.
   
 6. tollo2000

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  116
  Ne kantavuudet ovat erit esim. ihmisen jalalle ja pohjaan painetulle kepille. "Pohja ei kanna ihmisen painoa" voi tarkoittaa esim. jalka uppoaa 15cm ja samanaikaisesti kepin voi saada painettua reilusti yli metrin syvyyteen.
   
 7. Mika!

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2008
  Viestejä:
  557
  Näin sen on pakko olla, ketjun voi sulkea.

  Epäselväksi nyt jäi vielä ainakin, että kenelle tuo puhelin oli vihainen?
   
 8. Jauho_81

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2008
  Viestejä:
  360
  Niin no mä kyllä ymmärsin tuon videon niin, että se oli ihan vettä itseään sinne kahden metrin syvyyteen eikä niin, että toimittaja työnsi väkisin keppiä mudan läpi syvemmälle...
   
 9. jak_pdgm

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2005
  Viestejä:
  1 638
  Voihan ne olla. Toisaalta se jalka voi olla vaikeampi saada pois sieltä puurosta kuin avoimesta vedestä. En nyt siis tiedä minkälaista mössöä tuo likolammin pohja on.
   
 10. Joukainen

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2007
  Viestejä:
  215
  Muron Sherlokkkien loogisuus on huonompi kuin Kestillä kaaduttuaan skootterilla kännissä. Ainakin näiden juttujen perusteella.
   
 11. Jaake

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2001
  Viestejä:
  1 722
  Mikä sitten olisi mielestäsi parempi ja todennäköisempi teoria miksi on lampeen hukkunut? Lammen rantavedessä vaaniva näkki sieppasi?

  Ilmeisesti et ole koskaan pudonnut vaatteet päällä suohon tai tuollaiseen mutalampeen. Siellä on aikuisen miehen todella vittumainen tulla pois. Toki sinne ei aikuinen mies päivällä selvinpäin huku, koska tajuaa tilanteen eikä pahenna sitä toimillaan. Kännissä, pimeässä, täysin yllättäen pudotessa homma on vähän toinen, vettä voi tempaista keuhkot täyteen heti ensimmäisenä, kun sinne voi kaatua vaikka pää edellä. Sitten onkin hemmetin paljon hankalampaa alkaa sieltä itseään riuhtomaan.
   
 12. Pargaspoliisi

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  1 899
  Mä en ainakaan sulata sitä että se tuon skootterin ajamisen jälkeen lähtisi tonne metsään pimeällä pois valaistuksesta. kävellen polkuja pitkin johonki lampeen ja hukuttautuu sinne vahingossa.

  mahdollista toki, mutta tollaset tytöt muutenkin pelkää pimeää ja tuollaisia metsiä, enkä näe muutenkaan mitään syytä miksi se sinne lähtisi vaikka onkin ajanut aitaa päin, niin ei siitä lähetä paniikissa mihinkään metsään juoksemaan, ainakaan niin että jättäisin vielä sen skootterin siihen, vaan ennemminkin taluttaisin sen skootterin mukanani, tottakai, kohti tietä pitkin kadoten jälkiä jättämättä.

  5% sille että on sattunut tapaturma, itse aiheuttamana. loput prosentit sille että on joku/jonkun muu syy.

  Katsoin tuon videon vielä tuolta aamulehdestä missä on metsän reunalta polkua pitkin tuonne lammelle, niin entistä enemmän ihmetyttää miksi vapaaehtoisesti lähtisi (hänelle tuntematon paikkakin luultavasti) tuonne harhailemaan pimeällä.
   
 13. amazim

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2006
  Viestejä:
  413
  Kyllähän noi känniset noihin vesiin hukkuu. Joku vuosi sitten, kun Turussa useampi viihteeltä palaamassa ollut nuori mies hukkui Aurajokeen, murha.infossa kehiteltiin mielikuvituksellisia teorioita salaperäisestä jokeentyrkkääjästä. Kun eihän sinne jokeen *pitäisi* joutua noin vaan. Ei tainnut vain jokeentyrkkääjääkään koskaan löytyä.
   
 14. KameIeontti

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2006
  Viestejä:
  1 765
  Tätä ihmetellään joka kesä varsinkin joka juhannus. Uimataitoiset aikuiset ihmiset hukkuvat rantamatalikkoon.
   
 15. maxtah

  Rekisteröitynyt:
  08.07.2001
  Viestejä:
  192
  Noin 25 vuotta sitten astuin likolampeen ja näytti että vettä on 5 senttiä mut jalka uppos muniin asti kunnes kaveri kerkes ottaan kädestä kiinni enkä päässyt testaan kuinka syvää siinä oikeen oli.
  Onneks oli silloin vähän notkeempi eikä horjahtanut sinne kokonaan..helposti tuonne ainakin lapsi hukkuu kun pettää "pohja".Tuo tapahtuma noin 15 cm rannasta ,tesoman puolella.
   
 16. Poistunut keskustelija 0054 Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2005
  Viestejä:
  17 868
  Henkilökohtaisesti vetäisin turpaan jokaista, kuka heittää läppää Karoliinasta. Mun serkku kuoli hukkumalla reilu vuosi sitten, syntynyt samoihin aikoihin kuin Karoliina, ja tuo on ollut kamalinta mitä olen kokenut, serkku ku oli mulle kuin pikkuveli. Kaikki saatanan kusipäät ketkä on itkenyt "no jo rupes vituttamaan tuo naama uutisissa", kuvitelkaa oma lapsenne/läheisenne samankaltaiseen tilanteeseen? Itse en millään tavalla Karoliinaa tuntenut, mutta kunnioitan hänen muistoaan. Voi olla joo, että nuori tyttö kännipäissään hukkunut, mutta kuka teistä ei ole ollut samanikäisenä kännissä? Karoliinalle kävi vain helvetin huono tuuri, ja seuraukset olivat vähemmän mukavat.

  Lepää rauhassa Karoliina <3
   
 17. Jaake

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2001
  Viestejä:
  1 722
  Taluttaisit skootterin jos saisit sen ylös. Yrittäisit edelleen nostaa sitä, vaikka tajuat, että olet talon edessä. Edelleen jatkaisit rauhallista toimintaa, kun näet tai kuulet jotain, joka viittaa siihen, että joku on tulossa paikalla? Ja jos kerkeiseitkin saada sen ylös, niin taluttaisit sen valoja kohti suuntaan, josta mahdollinen poliisi sinut heti nappaa tullessaan. Kaikki tämä lisäksi sen verran päissään, että yleensäkin jouduit koko tilanteeseen. Lisäksi otat huomioon 15-vuotiaan henkiset kyvyt ja elämänkokemuksen. Melko kylmähermoista toimintaa.

  Oletko ikinä tehnyt mitään rikollista nuorena, siis edes jotain rattiin verrattavaa, murtautunut vaikka johonkin tms? Josta siis sanktiot on jotain muuta kun nuhteet. Kyllä se kiinni jäämisen pelko siinä voittaa järjen ja pimeän pelon hyvin nopeasti ja karkuun juoksemisrefleksi tulee aika nopeasti, jos sattuu jotain yllättävää ja alkaa tuntua siltä, että joku tulee.
   
 18. karinenranta

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2010
  Viestejä:
  45
  Olisiko mahdollista, ettei Karoliina ollut perusmuron kaltainen yli-ihminen, joka päätyy aina kaikissa tilanteissa - mielenliikkeistään ja humalatilastaan huolimatta - yksiselitteisesti kaikkein rationaalisimpaan ratkaisuun kissamaisella notkeudellaan ja veitsenterävällä päättelyllään, mikä saisi itse Einsteinin punastumaan häpeillessään tyhmyyttään?

  Toisaaltaan, aiheen kalman katkusta ja sosiaalipornomaisuudesta huolimatta varsin viihdyttävä lanka. :smoke:
   
 19. Pargaspoliisi

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  1 899
  Ei tuo skootteri nyt mikään moottoripyörä ole kuitenkaan. Eiköhän sen siitä pystyyn saisi ilman mitään ylimääräistä rehkimisäkin. Ja en usko että tuolla on kukaan nähnyt tai kuullut tuota "tapahtunutta" Vai miksei missään ole ilmoitettua tietoa siitä? Ja mistä tiedät vielä miten päissään se on ollut. mitäpä sitten jos se onkin ollut melko selvinpäin?

  Oma veikkaus on, että jokin sivutekijä on ollut sille, että se on tuota aitaa päin ajanut (paniikissa). Eikös se ollut jo ajanut vikasuuntaan sillä skootterillaan kun sinne aitaankin törmäsi. Ja sama sivutekijä on sitten syyllinen siihen että se tuonne lampeen joutui.

  Ja kyllä, luulen että silti vaikka joku oisikin nähnyt ja tulossa, niin ei tyttö siitä karkuun mihinkään metsään lähde yksin juoksemaan. Ehkä kaverin kanssa uskaltaisi kahdestaan, mutta ei yksin ainakaan tuosta syystä.
   
 20. hati

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2001
  Viestejä:
  1 278
  Pari kertaa tullu uitua suolammessa. Oli muuten pelottava paikka ja syvä. Reunat oli pettäviä ja peittivät noin 50m lammesta. Laituriin oli hyvä osua.
   
 21. zajkr

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2004
  Viestejä:
  4
  Esim. Aamulehti

  ”Jo sunnuntaista alkaen poliisi oli yrittänyt paikantaa puhelinta niin sanotuilla hätäpaikannuksilla.”
   
 22. Poistunut keskustelija 0054 Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2005
  Viestejä:
  17 868
  Meikä ainakin lottoilis samaa ku useimmat murot, että Karoliina oli hädissään sinne lampeen eksynyt.

  Oli miten oli, rauha hänen sielulleen <3 (tulen toistamaan tämän jokaisessa viestissä tässä threadissa)
   
 23. aop

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2001
  Viestejä:
  6 369
  Mee nyt vittuun. Ketään ei ihan oikeasti kiinnosta sun emoamises ja uhkailus ollenkaan. Ookko miettiny että viestisi saattaisi täyttää laittoman uhkauksen merkit?

  Ihmisiä kuolee, se on elämän kiertokulku ja ei kenelläkään ole mitään velvollisuutta tuntea surua tuntemattomien kuolemista. En yhtään ihmettele, jos joka tuutista naamaan tungettu Karoliina alkaa käydä jo hermoihin.
   
 24. Poistunut keskustelija 0054 Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2005
  Viestejä:
  17 868
  Minä en uhkaile ketään, mielipiteeni on lähinnä se, että ihmiset, jotka eivät Karoliinaa kunnioita, tai väheksyvät hänen kuolemaansa, ovat perseestä.. Ihmisiä kuolee, kyllä, sen nyt jokainen tietää. Mutta ihmettelen suuresti, jos joku oikeastikin pystyy asiasta heittämään läppää.

  Kuten sanoin, serkkuni kuoli reilu vuosi sitten samallatavoin, siitä minä kiivaannuin.
  Ei herneitä nenään, aop? Nämä ovat vaan ihan vitun ikäviä tapauksia, olitpa sitten läheinen tai satunnainen uutisten lukija.
   
 25. Erikjaak

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2005
  Viestejä:
  423
  Miksei pystyisi? Täysin tuntematon ihminen ainakin minulle, joten ei olisi mitään vaikeuksia vitsailla/heittää läppää. En kyllä näe siihen tarvetta tässä ketjussa.
  Musta huumori on parasta. :smoke:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti